www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 16:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 vel 2009 19:08 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: Molimo za nasu Ivanu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2009 13:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Hl.Valentin

gib Ivana Kraft und Geduld,

Mach Ivana heil,
nimm uns unsere Verletzungen, die uns stolz, zornig und intolerant machen,
nimm uns unsere Angst, so daß wir niemanden ängstigen müssen,
mach uns selbstbewußt, indem wir uns unser selbst bewußt werden,
mach uns vertrauenswürdig, indem wir selbst Vertrauen schenken.
Amen..

Gospodine Boze..
Blagoslovi ove mlade roditelje ,njihovu obitelj i sve njihove drage, cuvaj Ivanu od bolesti i napada i boli.
Daj da budu strpljivi i da svi ustraju u vjeri i ufanju..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2009 09:27 
Odsutan

Dragi Sv.Valentinu.Hvala Ti sto cujes nasu molitvu i sto si nam saveznik. Ivana i Kristijan .Spremani su uciniti sve ono sto mozemo uciniti sami, a za ostalo molimo Tvoju pomoc, Tvoje svjetlo i Tvoju snagu! Molimo Te samo da se nadjes uz nasu dragu sestru Ivanu u svakom trenutku ,kada joj je najpotrebnije..U pravom trenutku na pravom mjestu, molim te za ustrajnost i zdravlje,i postedi ju daljnih napada. Molimo ,budi milostiv i zastiti ih svojom svetom moci,da zive mirno u ljubavi..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2009 14:25 
Odsutan

Dragi Isuse blagoslovi sada nasu sestru Ivanu i supruga joj Kristijana.Uzmi od nje svaki strah koji ju prjeci biti slobodnom i u Tvoje sveto Ime Isuse neka bude zauvjek oslobodena svih epi napada i svih bolesti koje nisu od Tebe Isuse.Isuse ona je Tvoje ljubljeno dijete kao i njen suprug i mali Mihael.Isuse budi uvijek uz tu mladu obitelj i blagoslivljaj svaki njihov dan,njihov posao i sve sto posjeduju.Uzmi ih i zaogrni svojim Plastem ljubavi,jer u Tvome su dlanu i oni zapisani.Zdusno Te molim Isuse sada da im das mir u njihova srca i nadu kako bi mogli zivjeti u ljubavi slobodni od svih i svega.Podari im Gospodine Isuse sve darove koje si za njih pripremio,jer Ti sam znas koliko Te vole i ceznu za tobom.Isuse budi njihova snaga i njihov zastitnik.Samo im Ti Isuse mozes dati mir i zdravlje za kojim toliko ceznu.Uslisi Isuse ove moje vapaje i budi im milostiv.Hvala Ti,ja Ti vjerujem ,ja se uzdam u Tebe i znam da ce biti sve dobro.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2009 14:51 
Odsutan

Sveti Valentinu
Hvala Ti sto cujes nasu molitvu i sto si nam saveznik. Zato ti preporucujem dragu Ivanu...Bori se i dalje za nju..Cuvaj ju i stiti i
blagoslovi ,njihovu obitelj i sve njihove drage, cuvaj Ivanu od bolesti ! Cuvaj ju od napada i boli.dozvoli da ozdravi podpuno njezino bolesno tijelo...
Ti, koji si u svom zemaljskom zivotu bio prijatelj onih koji su patili i velikodusno im pomagao ljubavlju i cudesima.Molimo te cuj nase vapaje..

Svemoguci vjecni Boze vjecno spasenje vjernika. Zazivamo pomoc Tvoga milosrdja i Tvoga Svetog Sluge Valentina za Ivanu ...
Gospodine Isuse,svoju prisutnost medju nama objavio si na vidljiv nacin mnogim svetima, posebno nasem sv.Valentinom,zato te molimo,vrati zdravlje i neka po zagovoru Sv.Valentina dospije nasa molitva do Tvoga milosrdja..

Sv,Valentinu veliki Svece i zastitnice Epilepsije ! Ti si posvetio svoj zivot i istrosio svoje snage za spas krscana i povratak nevjernika k Bogu. Ti si i sada posrednik Bozanskoga Milosrdja. Molim te, posreduj kod Gospodina za nasu molitvenu nakanu , nama vrlo dragu osobu, nasu dragu „Ivanu „ koja boluje od ove teske bolesti, budi joj u pomoci. .O dragi Svece, neka nasa draga Ivana i njeno dijete , nadje pravu vjeru, neka pocne zivjeti pravim krscanskim zivotom i neka nadje mir i radost Bozjega prijateljstva. Ne dopusti da upropasti svoju vjecnu srecu, vec posreduj da opet postane Bozje dijete i osjeti Bozju milost u ovom zivotu I neizrecivu radost na drugom, u nebesima. Molim te i za svoju bracu i sestre koji molele i za svoju blizu i daljnju rodbinu ,za sve ono koji boluju od ove bolesti ,za sve one koji su iznemogli ,za one koji nemaj vise snage i vjere... Budi svima u pomoci i trajno ih blagoslivljaj na njihovu zivotnom putu. Svojim zagovorom kod Boga dovedi sve do vjecnog spasenja. Dragi sv. Valentinu, potkrijepi svojim zagovorom nase molbe, budi bliz nama i bolesnicima ,te jacaj nas svojom zastitom.Gospodine Boze, ti si podigao svetog Valentina da svoj vjerni narod osokolis u nevoljama. Molimo te, pruzi nam sigurnost i zastitu i cijelu Crkvu cuvaj u trajnom miru. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 vel 2009 17:35 
Odsutan

Sveti Valentine pogledaj i sada na nasu dragu Ivanu i budi uz nju na svakom njenom koraku..Oslobodi ju od svega zla i uslisi nase i njene molitve.Neka ju Gospodin blagoslovi i neka ju cuva,neka ju licem svojim obasja i milostiv neka joj bude.Izmoli dragi sveti Valentine sve milosti od Isusa za nju i njenu obitelj :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 vel 2009 18:26 
Odsutan

Sveti Valentinu znam da su neuspjesi, bolesti, gubici i problemi dio naseg spasiteljskog plana za nas zivot. Zato ti zahvaljujem i slavim Te za sve njih.Zahvaljujem ti i za Ivanu koju zagovaras kod Gospodina. Molimo Te da nam i dalje priteknes u pomoc da se moze suociti s problemima koji je muce i proganjaju ,oslobodi ju i zastiti kod napada...O Isuse Gospodine,Ti ih uzmi i preobrazi ih, da postanu na Hvala Sv.Valentinu , Slavim Te Isuse, hvalim Te Gospodine!Amen..

Slika

Molitva Gospi od Zdravlja

Evo me pred tobom, dobra Majko,
milostiva Gospe od Zdravlja.
Istina je da zbog svojih grijeha
nisamo dostojani da nas pogledas ,
kao tvoja djeca
uzdam se u tvoju majčinsku dobrotu.
Udijeli Ivani i njezinima potpuno zdravlje duše i tijela.
Obrati grješnike, da Isusa više ne vrijeđaju,
a tebe ne žaloste. Pomozi bijedne,
utješi žalosne, ozdravi bolesne.
Budi nam svima draga Majka,
a mi ćemo biti tvoja dobra djeca!

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 08:02 
Odsutan

ZA IVANU I KRISTIJANA !

Dodirni me svom milinom i
svim milosrđem svojim.
Dodirni me snagom Duha i
svom ljubavlju svojom.
Dodirni me Gospodine.
Dodir Tvoj je zraka
za spasenje moje.
Dodir Tvoj je milost
za svu muku moju.
Dodirni me Gospodine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 08:34 
Odsutan

Molimo te Sv.Valentinu , zagovaraj Nasu dragu Ivanu i dalje kod Gospodina Isusa, za dobro njene duse za milost za ozdravljenje... za koju te moli.
Pomozi Ivani i Kristijanu u ovoj njihovoj potrebi i ovoj mojoj molitvi ,da smognu dovoljno snage i da ustraju ..Cuvaj ih i brani,da cvrsta vjera donese radost i srecu u ovu mladu obitelj..
Blagoslovi ove mlade roditelje ,njihovu obitelj i sve njihove drage, cuvaj Ivanu od bolesti i pogibli duse i tijela! Cuvaj ju od napada i boli.
Daj da budu strpljivi i da svi ustraju u vjeri i ufanju..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 07:42 
Odsutan

SVETI VALENTINU..
Molim Te samo da se nadjes uz nasu dragu sestru Ivanu u svakom trenutku ,kada joj je najpotrebnije..U pravom trenutku na pravom mjestu, molim te za ustrajnost i zdravlje, Molimo te posalji joj prave ljude,ljecnike,pravu dozu ljekova ..da prepoznaju ono,sto joj je sada najpotrebnije.. Da ustraje do kraja ,i da se oslobodi napada...i ojaca u ljubavi i vjeri .Amen

Gospodine Isuse,molimo te za pomoc.
Pomozi Ivani i Kristijanu u ovoj njihovoj potrebi i njihovim poteskocama,a nama u ovoj nasoj molitvi ,da smognu dovoljno snage i da ustraju ..
Donesi blagoslov i mir u ovu mladu obitelj.Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]