www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 22:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 stu 2009 14:03 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Aane,kužim o čemu pričaš..al možda si mogla naći neku prikladniju riječ od raskalašene gamadi.. :wink: :lol: no dobro...
cure,nemojte da vas bude strah da nećete naći nikoga..Prvo treba staviti Boga na prvo mjesto u svom životu,a onda će i ostalo doći na svoje,pa tako i dragi!
"Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati." (Mt 6,24-34)
Ok,ne kažem da će sad past iz vedra neba pred vas,treba se i potruditi! :)
al vjerujem da sve ovo znate i nadam se da sam vas bar malo ohrabrila.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 stu 2009 23:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 2 zahvala
sigurno..mogla sam imat sad i vilu u Parizu ali je nemam.. :D

definitivno si me utješila a mislim i " just belive "... svaka riječ ohrabrenja je dobro došla...
a i najbolje se prepustit Isusu .. On zna najbolje.

znamo, ali dobro se podsjetit...( ima nekih stihova i citata iz Biblije koje sam mali milijun puta pročitala i još ću toliko uvik mi daju snage i ohrabrenja..ima nešto magično u njima :D :D

hvala Dorothea

smajlic13

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 19:48 
Odsutan

Podijelio: 14 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Molitva Sv.Anti za izgubljene zarucnike:

"Sv.Ante nadji mi dragoga!Ili njega ili boljega!!!"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2009 13:02 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
U molitvu preporučam i draga Božja muška predivna stvorenja:
Davida, Tihomira, Vladimira i Mladena... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 stu 2009 21:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika

Andrija je patron Rusije, Ahaje (u Grčkoj), Španjolske i Škotske. Zaštitnik je više europskih gradova (Napulj, Ravena, Bordeaux); u pučkoj pobožnosti zaštitnik je ribara, trgovaca ribom, rudara, užara i mesara. Preporučuju mu se bolesni od uloga, grla, grčeva i crvenog vjetra (tzv. "Andrijine bolesti").
Budući da se Andrijin spomendan slavi neposredno prije početka nove crkvene godine (došašća), uz taj su dan po Europi povezani različiti običaji; primjerice "položaj", koji je inače u hrvatskim krajevima najčešće uz Badnjak; običaji u vezi s promjenom godine i u vezi sa ženidbom i udajom. Nekada su posljednja vjenčanja u godini bila oko Andrijeva, jer se u vrijeme Došašća nisu dopuštale svečane svadbe

Sveti Andrija Apostolu ,izmoli od Isusa milost mojoj kcerki Dijani i svim ovim clanovima TT, , ovi mladici i djevojke se obracaju i utjeceu za pomoc,kako bi prepoznali sta Ti od njuh zelis.Oni koje zele brak,posalji im bracnog druga..A sve one druge,posalji tamo gdje ga zelis imati..Ako je to ipak brak,posalji im zivotnu suputnicu ,suputnika ,po Tvojoj volji,ako je nesto drugo,onda im daj spoznaju ,kako bi se mogli odluciti da ti sluze,tamo gdje Ti zelis....Sve ove mladice i djevojke spasi od napasti i zabluda ,i da, u pustinji svoga srca, sami traze muza,sami traze zenu,ili odluce za ono,gdje mislis da trebaju ici . Mozda su vec i vidjeli buducega bracnog druga, ali ga bez tvoga Svetoga Duha nisu mogli prepoznati. Zato Ti predaju svoje iskreno srce i sav njihov zivot,da im pomognes u prepoznavanju istine i ljubavi,odnosno bracnog druga.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 stu 2009 22:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Molitva:
Gospodine, sveti apostol Andrija bio je u tvojoj Crkvi propovjednik i pastir. Smjerno te molimo da nas ne prestane kod tebe zagovarati,
pogotovo ovu mladez ovdje zapisanu...

Bože naših puteva, ti nas pozivaš, ti nas čekaš, ti si već zamislio put na kojemu te imamo nasljedovati. Ne zahtijevaš od svih onakav korjenit zaokret kakav su učinili apostoli istupivši iz lađice, ali želiš da napustimo komotnost i strašljivost kako bismo postali ljudi tvojega kraljevstva. Daj da slušamo tvoju riječ po kojoj nam progovaraš. To te molimo po Isusu Kristu, koji nas poziva da ga nasljedujemo. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 15:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moji, evo jedog lijepog, poticajnog teksta za one koji čekaju, traže srodnu dušu.Znam i vjerujem da za sve nas Gospodin čuva nekog posebnog. Samo trebamo biti strpljivi. I naravno, moliti. Zato molim za sve nas i preporučam se u vaše molitve. Bvb!

GDJE JE MOJ PAR, GOSPODINE? :P

Svatko čezne za tim da se u potpunosti nekome preda, da ima duboku duhovnu vezu s drugim, da bude ljubljen potpuno i ekskluzivno. Ali Bog kaže kršćanima: "Ne, dok nisi zadovoljan, ispunjen i sretan s tim da te Ja ljubim, da predaš sebe potpuno i bez rezerve Meni, da imaš intenzivan i poseban odnos samo sa Mnom; otkrivajući da samo u Meni možeš naći svoje zadovoljstvo. Tek tada ćeš biti sposoban za savršenu ljudski odnos koji sam za tebe isplanirao."
Nikada nećeš biti sjedinjen s drugim dok se ne sjediniš sa Mnom, zasebno od svega i svakoga, zasebno od svake želje i čežnje. Ja želim da prestaneš planirati, prestaneš željeti, i dozvoliš mi da ti predam najuzbudljiviji plan koji postoji , onaj koji ti ne možeš niti zamisliti. Ja želim da ti imaš najbolje. Molim te dopusti mi da ti to dam. Samo nastaviti Mene gledati i očekuj najveće stvari. Nastavi doživljavati i učiti stvari koje ti JA govorim... Samo moraš čekati. To je sve.

Ne budi tjeskoban. Ne brini se. Ne gledaj okolo na stvari koje su drugi dobili ili koje sam im Ja dao. Ne gledaj okolo na stvari koje misliš da želiš. Samo nastavi gledati za Mnom i u Mene, ili ćeš propustiti ono što ti želim pokazati. I onda ... kad budeš spreman, iznenadit ću te sa ljubavlju puno ljepšom nego si ikada mogao sanjati. Vidiš, dok se ti pripremaš i dok onaj kojeg sam za tebe namijenio priprema , ja i u ovom trenutku radim na tome da oboje budete spremni u isto vrijeme. Sve dok oboje ne budete samo sa mnom zadovoljni i životom koji sam za vas pripremio, nećete moći iskusiti Ljubav koja je oličenje vašeg odnosa sa Mnom i ovom savršenom Ljubavi.

Predragi, ja želim da vi imate ovu divnu ljubav. Ja želim da vidite u živo sliku vašeg odnosa sa mnom i da konkretno uživate vječno jedinstvo ljepote, savršenosti, i Ljubavi koju vam dajem sa Sobom. Znajte da vas ljubim neizmjerno. Ja sam Bog. Vjerujte i budite zadovoljni.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 00:46 
Odsutan

dragi svi, ima li itko ikakvo iskustvo po pitanju ove teme... kako ste... imate li strpljenja i ustrajnosti u molitvi i traženju...
LP

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 08:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

srna napisao:
Dragi moji, evo jedog lijepog, poticajnog teksta za one koji čekaju, traže srodnu dušu.Znam i vjerujem da za sve nas Gospodin čuva nekog posebnog. Samo trebamo biti strpljivi. I naravno, moliti. Zato molim za sve nas i preporučam se u vaše molitve. Bvb!

GDJE JE MOJ PAR, GOSPODINE? :P

Svatko čezne za tim da se u potpunosti nekome preda, da ima duboku duhovnu vezu s drugim, da bude ljubljen potpuno i ekskluzivno. Ali Bog kaže kršćanima: "Ne, dok nisi zadovoljan, ispunjen i sretan s tim da te Ja ljubim, da predaš sebe potpuno i bez rezerve Meni, da imaš intenzivan i poseban odnos samo sa Mnom; otkrivajući da samo u Meni možeš naći svoje zadovoljstvo. Tek tada ćeš biti sposoban za savršenu ljudski odnos koji sam za tebe isplanirao."
Nikada nećeš biti sjedinjen s drugim dok se ne sjediniš sa Mnom, zasebno od svega i svakoga, zasebno od svake želje i čežnje. Ja želim da prestaneš planirati, prestaneš željeti, i dozvoliš mi da ti predam najuzbudljiviji plan koji postoji , onaj koji ti ne možeš niti zamisliti. Ja želim da ti imaš najbolje. Molim te dopusti mi da ti to dam. Samo nastaviti Mene gledati i očekuj najveće stvari. Nastavi doživljavati i učiti stvari koje ti JA govorim... Samo moraš čekati. To je sve.

Ne budi tjeskoban. Ne brini se. Ne gledaj okolo na stvari koje su drugi dobili ili koje sam im Ja dao. Ne gledaj okolo na stvari koje misliš da želiš. Samo nastavi gledati za Mnom i u Mene, ili ćeš propustiti ono što ti želim pokazati. I onda ... kad budeš spreman, iznenadit ću te sa ljubavlju puno ljepšom nego si ikada mogao sanjati. Vidiš, dok se ti pripremaš i dok onaj kojeg sam za tebe namijenio priprema , ja i u ovom trenutku radim na tome da oboje budete spremni u isto vrijeme. Sve dok oboje ne budete samo sa mnom zadovoljni i životom koji sam za vas pripremio, nećete moći iskusiti Ljubav koja je oličenje vašeg odnosa sa Mnom i ovom savršenom Ljubavi.

Predragi, ja želim da vi imate ovu divnu ljubav. Ja želim da vidite u živo sliku vašeg odnosa sa mnom i da konkretno uživate vječno jedinstvo ljepote, savršenosti, i Ljubavi koju vam dajem sa Sobom. Znajte da vas ljubim neizmjerno. Ja sam Bog. Vjerujte i budite zadovoljni.

...dugo sam čekala,dugo se nadala,dugo tražila,dugo molila...
Tek kad sam počela istinski vjerovati, sve se promijenilo.
Gospodin mi je zaista poslao LJUBAV LJEPŠU NEGO ŠTO
SAM IKADA MOGLA SANJATI...

Zahvaljujem Gospodinu jer je dobar!!!

BVB
Ne gubite vjeru, nikada!
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 11:27 
Odsutan

hvala ti, BB :P :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]