www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 11:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 lis 2008 08:50 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Sveti Valentine,koji ljecis bolesne i nemocne i posebno epilepticare ,prinesi Gospodinu i nasu Ivanu da bude zauvijek izljecena od te bolesti,izmoli od Gospodina ozdravljenje za nju i sve bolesnike koji sada trpe da budu spaseni Njegovim milosrdem...Isuse Tebi kojemu je sve moguce-uslisi i sada moju molitvu-molim Te. :a1250: :a1250: :a1250: Hvala Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lis 2008 18:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Dragi svece Valentinu, hvala ti na molitvama i milostima. Hvala TI za svu ljubav i tovju svetu moc zastite Hvala na milostima zagovaranju kod Oca naseg Nebeskog! Hvala ti sto uopce slusas nase molbe,i da odklanjas prepreke ! Hvala ti za svaku mogucnost koju poklanjas . Hvala ti sto lijecis i ozdravljas sve one koji se tebi obracaju za pomoc.
Molimo te i zahvaljujemo ti, da u svemu posebno blagoslovis i stitis buduce mlade i postojece roditelje Ivanu i Kristijana i sve obitelji. HVALA TI!
Zelimo nasim molitvama pomoci drugima i nasoj dragoj Ivani .Sve nase potrebe predajemo u Bozje ruke,i ne zelimo vise da brinemo, Bog zna sto treba i sta je u ovome trenutku najpotrebnije!
TI DOBRO ZNAS SV.VALENTINU " ON CINI CUDA!"
Mi se svi iskrena srca zahvaljujemo za sve dobro koje primismo na TT, Promatrajmo svaku sitnicu i svaku napisanu molitvu , izmolitu molitvu na ovoj temi .Mi dobro znamo da nam Bog govori cesto preko drugih ljudi ,da to cini i na TT,samo moramo slusajti, jer Bog nas savjetuje kroz molitve i govor drugih ljudi i razlicitim situacija.! Isto tako i drugih,koji su cudom ozdravili od svojih bolesti i posvjedocili ozdravljenjem..
Nadamo se da ce i nasa draga Ivana takodjer jednoga dana posvjedociti..
HVALA TI ZA SVE. HVALA TI ZA MIR. HVALA TI sto odklanjas napade i prepreke u bolesti, ljubavi, poslu, komunikaciji i ostalim putevima. Hvala ti za zdravlje i za sve sto nam zelis dati. Hvala Ti za jaku pomoc dragoj Ivani..Hvala Sveti dragi Valentinu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:02 
Odsutan

Gospodine Isuse ,zarko te molim cuj molbu moju ,ocisti moje srce,
kako bi bila dostojna,da preko mene dijelis milosti...

Sv.Valentini i danas ti prinosim dragu Ivanu,i uzdam se uz tvoju pomoc ,
i u Ime Isusa i u Ime Majke Marije molim ;
da odstranite sve sto je uzrok bolesti...
sve posljedice koje su krive za napade i bolest...
sve ljekove koji su nepotrebni, neka joj budu uskraceni..
sve zablude ,neka dobiju svijetlost..i pravdu..
i unestite "mir i cvrstu vjeru u njeno srce"

Sv.Valentinu i sv. Andjelu cuvaru ,cuvajte nasu Ivanu ,
od svih zamki koje joj prijete da joj naskode...Amen.

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bože zahvaljujem ti što primaš naše molitve, i vjerujem Ti....U molitvi za Ivanu osjećam mir, potpuno se pouzdajem.
Sv Valentine, koji pomažeš osobe bolesne od epilepsije, vjerujem u tvoj zagovor kod Boga.
Posebno večeras stavljam u molitvu Kristijana....molim Te Oče, da mu Ti budeš snaga...i da ga nosiš kad mu je težak križ....
Umnoži mu vjeru, učvrsti mu ufanje i usavrši ljubav molim Te!
Bože, hvala Ti i slava što primaš molitve svoje djece i rado nas uslišavaš!
Gospodine, vodi ih i čuvaj, i neka Ti svojim životom zahvaljuju i slave te!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:46 
Odsutan

Sveti Valentine hvala ti sto posredujes kod Isusa
i zagovaras Ivanu kojoj je sada hvala Isusu dobro..
Idalje te molimo sveti Valentine za zagovor za nasu
IVANU-ISUSE BUDI JOJ MILOSTIV-Hvala Ti... :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 19:01 
Odsutan

Molimo te Sv.Valentinu , daj svima koji su u potrebana , koji se preporucuju u nase molitve , dusevni mir i utjehu i ucini ih spremnima
da prihvate svoj zivot,i da poloze sve u Bozje ruke..
Dragi Sveti Valentinu , cudotvorce i lijecnice ti si uvijek pomagao i tjesio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama s vjerom se i ufanjem utjecemo tebi i racunamo na Tvoju pomoc. Molimo te, zagovaraj nasu dragu Ivanu kod Gospodina Boga i ne odbij njene i nase prosnje i svojim posredovanjem kod Boga isprosi ozdravljenje i daj da ustraje u daljenjem zivotu.

Pomozi mi u ovoj mojoj potrebi i ovoj mojoj molitvi..i Gospodine Isuse proslavi se ..u nasim preporukama..Amen.

Molitva u duševnim tjeskobama

Bože svemogući, od tebe nam trajno dolazi život.
Molim te neka me Tvoje milosrđe trajno prati.
Udijeli mi da sačuvam svoju pamet, svoje srce i sva svoja čuvstva u bolesti i zdravlju .
Vjera i povjerenje u Tebe, neka pobijedi sve moje strahove i tjeskobe,
to Te molim po Tvojem dragovoljnom prihvaćanju Križa.
Gospodine, Ti si donio mir na svijet. Neka Tvoj mir prebiva u meni i obilježava me kao dijete...
Neka smiri moju pamet da upoznam radost Tvoje prisutnosti. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 stu 2008 22:30 
Odsutan

Svetac svoju sreću vidi u tome da usrećuje, svoju moć u tome da druge jača i pomaže im, svoju veličinu u tome da drugi mogu rasti, svoju slobodu koristi da druge oslobađa, a svoju slavu da druge proslavljuje, te svoju svetost da druge posvećuje, istaknuo biskup Bogović

Utjecemo ti se, stiti Ivanu i stiti sve nas od bolesti, a u njima krijepi i tjesi tako da bi nam postale izvor zasluga za zivot vjecni. Zazivamo pooc Sv. Valentinu za sve bolesne ,onih koji se tesko nose s napadima i bolovima...,vrati im zdravlje i neka po zagovoru Tvome dospije moja molitva do Bozjeg milosrdja.. Ti si posvetio svoj zivot drugima i darivao svoje snage za spas nemocnima i povratak nevjernika k Bogu. Ne dopusti da upropasti svoju vjecnu srecu, vec posreduj da opet postane Bozje dijete . Molim te i za svoju bracu i sestre i za svoju blizu i daljnju rodbinu ,za sve ono koji boluju od ove bolesti ,za sve one koji su iznemogli ,za one koji nemaj vise snage i vjere.... Dragi sv. Valentinu, potkrijepi svojim zagovorom nase molbe, i nase svakidasnje molitve ,te jacaj nas svojom zastitnickom snagom u nevoljama. Molimo te, pruzi nam sigurnost i zastitu nasoj Ivani i cijelu Crkvu cuvaj u trajnom miru. AmenSlika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 stu 2008 13:41 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: Isuse i Sveti Valentine uslisite nase :a1250:

Podarite Ivani zdravlje i oslobodenje od svih epi napada

i ojacajte njenu psihu,duh,dusu i tijelo :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 stu 2008 19:00 
Odsutan

Nepoznati svece , Sv.Valentinu , zarko te molimo za sve potrebe Ivanine ,ove mlade majke i bolesnice..Uslisi nase molitvene nakane, svih molitelja ,koji mole za nju. Moleci nadamo se da ces uslisisati sve nase molbe po svojoj volji ,odnosno po Ocevoj volji , da nas zagovaras i da sve bude kako on zeli .Sv.Valentinu ,Ti si uvijek uslisavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecaju.Zarko te molim ,smiluj se i ozdravi nasu bolesnu sestru Ivanu od teskih napada ... Isprosi joj zdravlje za kojim toliko zudi i koje joj je toliko potrebno,da ocuva to dijete koje nosi u svojoj utrobi,do dana sretnog rodjenja.! Ako to ipak nije Bozja volja, onda joj izmoli olaksanje trpljenja i snagu da krscanski i s Isusom nosi svoj kriz.Da napadi ne nastete dijetetu,da se rodi sretno i zdravo.
Pomozi Kristijanu u Ivani da zivive cisto i pravedno, da ustraju u sv. vjeri i ljubavi i ostvarie svoje uzvisene krscanske i ljudske ideale.Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]