www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 22:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 31 kol 2011 22:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
marijaaaaa napisao:
običan momak....predivno si to napisao...

BTB

:a1250: :a1250: :a1250:

vjerujem da će doći vrijeme kad ćeš i ti upoznati svog životnog suputnika,svoju srodnu dušu koju to je Gospodin namijenio od vječnosti.Ja sam čekao skoro 13 godina od zadnje veze u kojoj sam bio još kao ateist i molio da se prepoznamo tj.da ne budemo zavarani ni ona ni ja.A lako sam mogao biti zavaran jer sam izlazio s djevojkama koje su po bitnim značajkama (vjera,godine,životni stavovi,...) bile vrlo slične ali samo jedna je bila za mene.Nekome će ovo možda izgledati glupo i beznačajno ali ja sam želio svoje srce pokloniti samo onoj koju mi Bog daje za životnu družicu i nijednoj drugoj.Bio sam spreman čak ostati sam ako ne bi upoznao pravu djevojku i upravo zbog takvog stava mogao sam čekati pravu osobu.Inače vjerujem da bi zbog straha od samoće možda završio u nekoj polovičnoj vezi koja bi mi mogla poljuljati vjeru u ljubav i zajedništvo a usput prava osoba bi mi mogla proći ispred nosa a da je ne primjetim jer sam zauzet

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 kol 2011 22:54 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
da dodam(pošto više ne mogu izmijeniti poruku),osobno nisam želio srljati u vezu nego bi prvo razgovarao s djevojkom za koju mislim da bi mi mogla odgovarati pa bi kroz druženje iznosio svoje životne stavove i ona svoje i uvijek sam "igrao" otvorenih karata.Što znači da bi otvoreno nekoj djevojci rekao kako mi se sviđa,da ne tražim samo djevojku nego životnu družicu i da bi mogli odgovorati jedno drugome ali da bi volio da se malo družimo i da kroz to druženje vidimo jesmo li jedno za drugog.Pa ako to uvidimo da bi mogli u vezu a kasnije u brak.

Jer nema smisla biti u strahu od pogreške pa se zbog toga zacementirati a opet nema smisla srljati jer su se tako mnogi upropastili.Po mom mišljenju,barem za mene ovako je bio najbolji način da malo bolje upoznam neku djevojku još prije same veze a s druge strane da se ne uvučem u neki odnos gdje bi mogao biti povrijeđen(ili ja ili ona) ili bi u tom odnosu gubio vrijeme (i eventualno milosti)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 06:34 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
SAN napisao:
Bože molim Te da u moj život uđe čovjek za kojeg ću se udati.....smiluj se meni grešnici...

Pa ima tu na forumu sigurno kandidata :D Hoćemo na praviti neki kviz?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 10:27 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
E ima li na forumu kakav jako fin, zgodan i puno bogat, da ima novaca, tako da možemo putovati oko svijeta, od recimo 30-35 godina, naravno i pametan,a da je jako dobra osoba, recimo ja nađem ljubavnika,od oprašta i kod kuće za nas dvoje moli, mene i ljubavnika, dok se ja provodim, zezam :D , jako naravna, vesela osoba, simpa u svemu.....ako ima tu sam, evo javi se, da se malo bolje upoznamo.... :D :D :D hihi.
Pooooozzzzz...........

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 11:49 
Odsutan
Admin

Hehe. Znaju svi da tako ne misliš, a znaju i da je dijapazon godina od 30-35

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 12:42 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
A što nebi tako mislila? :D ...to bi bilo dobro za moj život, nakon silne patnje koju sam prošla, baš bi mi dobro došao, jedan jako naravan, simpatičan, sladak, zgodan muškarac, naravno i jako bogat :D , nije grijeh imati para, to je dobro...naravno Bog je nekim ljudima dao malo više para da mogu djeliti i sirotinji, misijama, gladnima u svijetu....bolje je da ima novaca nego da nema...al opet naravno najbitnija je obostrana ljudska ljubav, ljubav koja se vidi u očima, osjeti na dodir ruke :D , eto....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 13:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ove rečenice naše sestre u Kristu, SAN, su možda najljepši opis čežnje ženskog srca za ljubavlju koji sam ikad susrela....

"Dragi Bože da znam da igdje na ovome svijetu postoji muškarac kojem se dopadam, i koji mi se dopada, samo da je obostrano dopadanje, ljubav, odmah bi istog trena, otišla na njegova vrata, i na kraj svijeta i pokucala bi i rekla bi evo me, tu sam, hoću ljubav, hoću svoj život s tobom da podjelim, hoću da te usrećim, hoću da me usrećiš, hoću da imamo zajedničku djecu, sve najbolje, hoću da nam zajedno bude lijepo i da budemo jako sretni....
Isuse čuj me, Isuse usliši me, ako se grijeha budeš spominjao tko će opstati, rekao si da želiš da sam ja sretna, a ja nemogu biti sretna u potpunosti ako mi Ti i Tvoja milost nedadnete mušku osobu koja mi se dopada i kojoj se dopadam, neću princa na bijelom kojnu, već samo običnog čovjeka koji nije savršen, jer ni ja to nisam, nekoga s kim srce zna da želi biti, ljubav koja se vidi u očima, osjeti na dodir ruke, sreću koja dolazi od Tebe i koju samo Ti i jedino Ti možeš dati...Isuse smiluj se, ja sam čovjek, hoću da volim muškarca i da od strane istog budem voljena, Ti daješ sreću, Ti znaš tko mi se dopada i kome se dopadam, s kim bi ja bila sretna, evo daj mi toga muškarca, jer hoću da sam skroz jako, jako sretna...amen, aleluja, amiluj se!
Budi volja Tvoja!"

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 13:33 
Odsutan
Admin

SAN napisao:
A što nebi tako mislila? :D ...to bi bilo dobro za moj život, nakon silne patnje koju sam prošla, baš bi mi dobro došao, jedan jako naravan, simpatičan, sladak, zgodan muškarac, naravno i jako bogat :D , nije grijeh imati para, to je dobro...naravno Bog je nekim ljudima dao malo više para da mogu djeliti i sirotinji, misijama, gladnima u svijetu....bolje je da ima novaca nego da nema...al opet naravno najbitnija je obostrana ljudska ljubav, ljubav koja se vidi u očima, osjeti na dodir ruke :D , eto....

Referirao sam onaj dio o provodu s ljubavnikom. Sad je to izostavljeno

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 14:22 
Odsutan

Evo ja sam svjedok da ipak postoje jako bogati pobožni muškarci vjerni svojim ženama....
I ja sam nekoć mislila da novac može jako pokvariti ljude, ali ipak ne sve....hvala Bogu...
Znam ih nekoliko koji imaju sve najbolje karakteristike, k tome su i lijepi i bogati, i zaista - blago njihovim suprugama...i hvala Bogu što postoje takvi muškarci.

I meni je prije nečije bogatstvo značilo OPASNOST, pomisao da mu se i ne može baš vjerovati..Ma to su gluposti. Ako je on pravi vjernik, svejedno je je li siromašan, bogat ili prosječan... Novac u tom slučaju ne znači ništa.

Tako da, draga SAN, možeš ti dobiti vrhunskog bogatog vjernika...koji će biti predivan muž... :D

Ali mislim da je zaista teže bogatima i lijepima sačuvati svetost...valjda je na to mislio Obični momak...
Bogati i lijepi ljudi (ako su vjernici) su po meni zaista kušani i napastovani više od ljudi koji možda nemaju toliki stupanj npr. ljepote ili bogatstva...ali su zato i nekako pouzdaniji...tj. kad oni budu u situaciju da odbiju npr. 500-1000 napasti - naravno da ojačaju...da se bore lakše od svega toga....nego netko tko i nije imao prilike za neke napasti i kušnje pa čim dođe prva - sav je pomalo izgubljen....
Prilika lopova čini lopovom.
Kad prilike nema - nije teško ostati pošten.
I nije isto udvara li se nekome troje ljudi ili tristo... Teže je ovima koji imaju 300 udvarača...teže su tu odlučiti...i čovjek tad postane toliko izbirljiv da kao da mu uzori postanu stanovnici Neba, a ne zemaljski ljudi sa svojim slabostima...i ni u kome tad ne vidi ništa dovoljno presudno da se odluči za nekoga...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 ruj 2011 14:28 
Odsutan

Ovo o bogatstvu (usput i o ljepoti) sam napisala povedena za upisom Običnog momka gdje je napisao da će bogati muž vjerojatno imati ljubavnicu....
Vidim da sad više nema tog posta....?
(da ne mislite da sam "ko grom iz vedra neba" počela pisati o vjernima, bogatima i lijepima... :wink: :wink: )

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]