www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 11:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 20 vel 2012 16:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
[/quote]
Iz svog iskustva, a i nekih frendica, mogu potpisati ovo. Prepreke koje bi se činile nepremostive u odnosu sa drugima, ovdje su preskočene u startu, a te prepreke su bile uistinu ogromne.[/quote]

Hvala, bas mi je drago to cuti:)...to mi ipak daje nadu da nisam fulala nesto:).

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 vel 2012 23:17 
Odsutan

Evo izvještaja :

Javilo mi se ________ djevojaka !

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 vel 2012 23:34 
Odsutan

Da nijedna se nije javila :?
A da sam napisao da sam nezaposlen (što jesam) vjerojatno se ne bi javila ni ona :b101:

Veseli me da tema nije mrtva. Neki su se javili nakon višemjesečne šutnje... i to je nešto !
Poseban pozdrav Dugom !

Viđaš li još onu curu koja voli kremšnite ?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 vel 2012 11:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pridružujem se molitvama! :a1250: :a1250: BVB!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 vel 2012 21:36 
Odsutan

Pozdrav svima!

Bog Vas ljubi, ja malo manje! :x

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 vel 2012 09:55 
Odsutan

Pozdravljam te, o sveti Josipe, kao upravitelja nedostizivih blaga neba i zemlje i kao hranitelja onoga koji hrani sve stvorove svemira. Ti si poslije Marije svetac koji je najdostojni da ga volimo i štujemo. Ti si među svim svecima onaj koji je imao veliku čast da odgaja, vodi, hrani i grli Mesiju; Njega za kojim su čeznuli da ga vide toliki proroci i kraljevi. Sveti Josipe, spasi moju dušu, priskrbi mi od milosrdnog Boga milost za koju ponizno molim(…)
Ishodi i za duše pokojnika da se ublaže njihove patnje. Amen. Slava Ocu…(3x)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 vel 2012 11:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi TRN i svi ostali....samo polako i strpljivo...ja vjerujem da za sve nas postoji Božji plan s kojim ćemo biti mirni i radosni....

Znam da je katkad teško biti usamljen i jedva čekati da svoju ljubav podariš i voljenom biću suprotnog spola...ali zna Bog zašto tako mora biti....

Meni moja samoća za sad još dobro ide, ne osjećam je baš, ali vjerojatno samo stoga jer sam ipak okružena s mnogo pažnje sa svih strana.... ali neće ni to još dugo biti, kako kaže moj voljeni tata... :wink:

Evo jednog mog priznanja...
Prije 2 godine mi se prvi put u životu dogodilo da onaj kojega sam htjela bolje upoznati, ipak to nije htio....barem za sad....
Bilo je to dosta teško iskustvo (više je povrijedilo moju taštinu, nego srce), ali sam zahvalna Bogu i na tom iskustvu... Do tad nisam znala kako je to kad ti ljubav ili simpatija nisu uzvraćene, uvijek sam do tad ja bila ta koja nije mogla uzvratiti...od najranije mladosti obasipana pažnjom. Nisam mogla vjerovati da čovjek ne želi ni na kavu...jer me nikad nije pozvao...iako smo komunicirali vrlo otvoreno i iskreno (vjernik je)..
Iako mi je žao da je tako ispalo, ipak mi je drago da imam i to iskustvo.
No da mogu, tog bih čovjeka zaista htjela bolje upoznati. No to je nemoguće. Šteta!
Svi, baš svi koji nas znaju su bili uvjereni da smo jedno za drugo, godinu dana su nas "bombardirali" time...namještali susrete...ja sam već kod prvog susreta zaista osjetila da on ima sve ono što me može privući..ali evo - on nije tako mislio za mene...
Smiješno mi je sad što svi govore da s njim nešto nije u redu...da nije imao djevojku već 10 godina....traže razne razloge samo da ispadne da je "lud" što se nije zaljubio u mene...da je radoholičar...čak i da ima psihičke probleme!!!
Ja ga razumijem...ne možeš se u svakoga zaljubiti, pa taman da ti ta osoba u svemu odgovara.
Sigurno s njegove strane nije bilo dovoljno "onog nečeg" prema meni.

No evo, čudno je to kako ponekad ispadne u životu...Uzalud ti i pažnja njih stotinu, kad tvoje društvo ne želi onaj jedan čije bi ti htjela...
I danas je u mom srcu on savršen čovjek. Zaista će biti presretna njegova buduća supruga i obitelj..ako ne ode u svećenike...jer toliko dječju i divnu ljubav prema Isusu nisam pronašla ni u jednome muškarcu.

Meni taj čovjek očito nije suđen... I tužno je što neprestano nailazim na one koji bi rado vezali svoj život uz moj...čak i na one koji to ne smiju (npr. oženjeni vjernik traži pretjerano druženje)...toliko njih je svuda oko mene...ali evo, moje bi srce, kad bi samo moglo, najradije upoznalo bolje tog jednog s kojim mogu tako otvoreno razgovarati o Bogu...koji mi je priznao i da plače kad moli (a kolege smo...ne baš bliski kolege koji se rijetko susrećemo po sastancima..i neobično je da mi se ipak toliko otvorio...iako smo kao dvoje stranaca...)...
Znam da sam u njegovoj molitvi...to mi je rekao....i kako je to čudno.... Živimo stotinu metara jedno od drugog..radimo u istoj firmi...dijelimo istu ljubav prema Bogu...i mnoge nas druge stvari povezuju..ali mi ćemo se samo lagano nasmiješiti kad se susretnemo u liftu i tek tu i tamo koju riječ razmijeniti....a u rijetkom chatu (par puta godišnje) mi otvara svoju dušu...i kaže da bi umro od tuge da nema Boga.....da samo to što Isus stoji kraj njega pomaže da izdrži sve ove životne muke (ima jako odgovoran posao, a ubija ga taj lihvarski stav naše firme...i kapitalizam...)...
On je jedan najvrhunskijih ljudi koje sam ikad upoznala...ali evo - Bog ima druge planove...iako sam se i ja često zapitala: Pa kako mu se ne sviđam dovoljno??
Zna Bog zašto....

No on je očito morao doći na moj put da se ja još više zaljubim u Boga....

Jer sad kad znam da on toooliko voli Boga, da je tako nježan i divan naspram Njega - i moja je ljubav jača....zaista mi je kao rijetko tko posvjedočio Boga.

Često kažem roditeljima za njega: Savršen muškarac! Jedina mu je mana što me ne voli! Ali to mu ne možemo uračunati kao manu..tako da i dalje ostaje savršen... :D

Ali evo..lijepo je moći se nasmijati čak i kad nisi sretan s ishodom situacije...lijepo je znati da Bog nikad neće dopustiti da patiš i da se mučiš ako Mu predaš sve svoje osjećaje...

Ja bih tog čovjeka izabrala među milijun najboljih, ali nisam tužna niti ogorčena što on ne bi izabrao mene....Jer to samo znači....

..da negdje postoji netko za mene još bolji..... :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 vel 2012 13:03 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
ela bredi napisao:
Dragi TRN i svi ostali....samo polako i strpljivo...ja vjerujem da za sve nas postoji Božji plan s kojim ćemo biti mirni i radosni....

Znam da je katkad teško biti usamljen i jedva čekati da svoju ljubav podariš i voljenom biću suprotnog spola...ali zna Bog zašto tako mora biti....

Meni moja samoća za sad još dobro ide, ne osjećam je baš, ali vjerojatno samo stoga jer sam ipak okružena s mnogo pažnje sa svih strana.... ali neće ni to još dugo biti, kako kaže moj voljeni tata... :wink:

Evo jednog mog priznanja...
Prije 2 godine mi se prvi put u životu dogodilo da onaj kojega sam htjela bolje upoznati, ipak to nije htio....barem za sad....
Bilo je to dosta teško iskustvo (više je povrijedilo moju taštinu, nego srce), ali sam zahvalna Bogu i na tom iskustvu... Do tad nisam znala kako je to kad ti ljubav ili simpatija nisu uzvraćene, uvijek sam do tad ja bila ta koja nije mogla uzvratiti...od najranije mladosti obasipana pažnjom. Nisam mogla vjerovati da čovjek ne želi ni na kavu...jer me nikad nije pozvao...iako smo komunicirali vrlo otvoreno i iskreno (vjernik je)..
Iako mi je žao da je tako ispalo, ipak mi je drago da imam i to iskustvo.
No da mogu, tog bih čovjeka zaista htjela bolje upoznati. No to je nemoguće. Šteta!
Svi, baš svi koji nas znaju su bili uvjereni da smo jedno za drugo, godinu dana su nas "bombardirali" time...namještali susrete...ja sam već kod prvog susreta zaista osjetila da on ima sve ono što me može privući..ali evo - on nije tako mislio za mene...
Smiješno mi je sad što svi govore da s njim nešto nije u redu...da nije imao djevojku već 10 godina....traže razne razloge samo da ispadne da je "lud" što se nije zaljubio u mene...da je radoholičar...čak i da ima psihičke probleme!!!
Ja ga razumijem...ne možeš se u svakoga zaljubiti, pa taman da ti ta osoba u svemu odgovara.
Sigurno s njegove strane nije bilo dovoljno "onog nečeg" prema meni.

No evo, čudno je to kako ponekad ispadne u životu...Uzalud ti i pažnja njih stotinu, kad tvoje društvo ne želi onaj jedan čije bi ti htjela...
I danas je u mom srcu on savršen čovjek. Zaista će biti presretna njegova buduća supruga i obitelj..ako ne ode u svećenike...jer toliko dječju i divnu ljubav prema Isusu nisam pronašla ni u jednome muškarcu.

Meni taj čovjek očito nije suđen... I tužno je što neprestano nailazim na one koji bi rado vezali svoj život uz moj...čak i na one koji to ne smiju (npr. oženjeni vjernik traži pretjerano druženje)...toliko njih je svuda oko mene...ali evo, moje bi srce, kad bi samo moglo, najradije upoznalo bolje tog jednog s kojim mogu tako otvoreno razgovarati o Bogu...koji mi je priznao i da plače kad moli (a kolege smo...ne baš bliski kolege koji se rijetko susrećemo po sastancima..i neobično je da mi se ipak toliko otvorio...iako smo kao dvoje stranaca...)...
Znam da sam u njegovoj molitvi...to mi je rekao....i kako je to čudno.... Živimo stotinu metara jedno od drugog..radimo u istoj firmi...dijelimo istu ljubav prema Bogu...i mnoge nas druge stvari povezuju..ali mi ćemo se samo lagano nasmiješiti kad se susretnemo u liftu i tek tu i tamo koju riječ razmijeniti....a u rijetkom chatu (par puta godišnje) mi otvara svoju dušu...i kaže da bi umro od tuge da nema Boga.....da samo to što Isus stoji kraj njega pomaže da izdrži sve ove životne muke (ima jako odgovoran posao, a ubija ga taj lihvarski stav naše firme...i kapitalizam...)...
On je jedan najvrhunskijih ljudi koje sam ikad upoznala...ali evo - Bog ima druge planove...iako sam se i ja često zapitala: Pa kako mu se ne sviđam dovoljno??
Zna Bog zašto....

No on je očito morao doći na moj put da se ja još više zaljubim u Boga....

Jer sad kad znam da on toooliko voli Boga, da je tako nježan i divan naspram Njega - i moja je ljubav jača....zaista mi je kao rijetko tko posvjedočio Boga.

Često kažem roditeljima za njega: Savršen muškarac! Jedina mu je mana što me ne voli! Ali to mu ne možemo uračunati kao manu..tako da i dalje ostaje savršen... :D

Ali evo..lijepo je moći se nasmijati čak i kad nisi sretan s ishodom situacije...lijepo je znati da Bog nikad neće dopustiti da patiš i da se mučiš ako Mu predaš sve svoje osjećaje...

Ja bih tog čovjeka izabrala među milijun najboljih, ali nisam tužna niti ogorčena što on ne bi izabrao mene....Jer to samo znači....

.. draga ela bredi,

ako bude volja Božja možda i on jednog dana u googlu ukuca "tebe tražim", pa :c4:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 vel 2012 13:40 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ela bredi napisao:

..drage moje curce. :lol:
..od puno priče..nema vajde...
.."savršen muškarac "..koji te pozove na spoj..
..a ti pristaneš ..jer ti se sviđa...
..onda on tebe na tom spoju ..poljubi.. :grlim te:
..malo se podragate... :a1163: :a1407:
..i onda pričate...bla..bla..bla...

..od priče nema puno vajde..niti ljubavi.. a bome ..niti djece... :lol:

..treba raditi..moliti...ali i ljubiti..i osnivati porodice i djecu rađat...
..inače ne bi bilo svita.. :grlim te:

..tak bilo koji slučaj kad mora doći do komentara na t.t..
..je uglavno..
..izgubljena šansa... :D

..no idemo dalje..
..cure zapamtite...prvo poljubac pa razgovor ... :lol:

..eto..da dodam..
..ja sam sahranio oca...jučer 88.g na njegov rođendan.
..dobar čovjek..umro brzo..moždani..nije se patio..do zadnjeg dana se vozio na biciklu..

..na smrtovnici je pisalo..koliko nas ima rodbine bližnje..

..4 djece..
..13 unučadi
..5 praunučadi..
..kad čovjek umre..mora ostati iza njega...ekipa..
..koja će nastaviti..raditi moliti rađati..
...eto tako..zato
..prihvatite se posla..
..a ne razgovora...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 vel 2012 13:48 
Odsutan

Bok Ela !

Bijah jučer u Sigetu. Tako da nema uobičajene "histerije".
A danas sam od svetog Josipa dobio 114 redak 119. psalma :)

Sveti Josipe, čuvaru djevica, moli za nas !

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]