www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 17:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 14:34 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Da sestrice silan je naš Bog. On zlo okreće na dobro.
I bit će sigurno još mnogo borbi ali uvijek znaj da će se cijelo Nebo boriti sa tobom ako ga zazovrš
:grlim te: :grlim te: :a1250: :a1250: :a1250:
Sad ću ostalima iz naše molitvene grupice javi na koju nakanu mislimo moliti, pa ako se slože (hoće) danas počinjemo.
BTB sestrice :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 srp 2007 07:50 
Odsutan

marijeta

hvala na p. poruci, bila sam na moru 3 tjedna a nigdje interneta, niti kompjutera..i da, ne mogu slati privatne poruke pa cu ti ovako...
bila sam na viru i tako je tomislav ivancic drzao duhovnu obnovu..bilo je predivno...hvala Isusu..inace strah mi je prosao ali sam i gluposti pravila, jer eto bila sam na moru i brzo zaboravis na Isusa, ali eto koliko sam ja slaba toliko je Isus velik i jak i mocan i dobar i njezan i moje svjetlo, da me je opet izvukao van iz gluposti u koje se sama uvaljujem...molim za nasu molitvenu grupu i za vas u forumu, tako ste mi bliski..daj si zamislite da vas nikad nisam vidla..kao braca i sestre...i na to jedna prica..prije nekoliko mjeseci upoznala sam jednu jako jako dobru i meni dragu osobu sesrtru faustinu..i ona mi je uvijek pisala i mailo na kraju u molitvi spojeni..to sada tek razumijem..ta moc molitve koja spaja ljude na najcvrsi nacin i najdalje djelove svijeta..preko Isusa..zar nije to prekrasno...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2007 15:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

SVATKO U ŽIVOTU PROLAZI KROZ RAZLIČITE KUŠNJE. DRAGA SESTRO, NIKAD NE SUMNJAJ U BOGA, ON TE UVIJEK PRATI, UVIJEK JE S TOBOM I DRŽI TE SVOJOM DESNICOM. MOLI SE NJEMU I ON ĆE TI MOLITVE USLIŠATI. POMOLIT ĆU SE ZA TEBE, ALI ZNAJ DA TE SAMO TVOJA VJERA MOŽE IZVUĆI IZ TAKVIH I SLIČNIH KRIZA. BOG TE BLAGOSLOVIO... :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2007 16:44 
Odsutan

hvala ti puno

Bog te blagoslovio!

Meni Gospodin danas salje puno utjehe....

Hvala Isuse, hvala vama!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2007 21:43 
Odsutan

Predragi moji!
hvala Isusu i hvala vam na molitvama! Kakve li srece i veselja! ma kako je predivno biti dijete Kristovo, zelim svijetu reci, svima, stati na najvecu tocku svijeta, da Isus zasvijetli, da svima kazem kako je dobar i milostiv, kako je Ljubav Njegova predivna!
hvala ti na molitvama...danas je sve tako krasno..u subotu sam bila tako tuzna...i kazem Isusu sve predajem Tebi..uzdam se u Tebe ... i dode mi mail prvo od maranathe..onako pun Ljubavi Njegove, sam Gospodin je pricao kroz nju tako sam bila tuzna i mislila sam Isus sigurno zeli da ostavim decka... nije on za mene... ela bredi mi je rekla da ona misli da nas dvoje ipak nesto povezuje...p mi je i to vise puta doslo u misli..(hvala Ela i na molitvama... molim te psalji Eli ono sto si zeli kad Ti mislis da je vrijeme za to..nauci nas strpljivosti)
onda je dosao post od sarre 15, gdje Isus odgovorio na moja pitanja;
i danas me nazove on i kaze da je cijeli vikend mislio o Isusu i da je tako sretan bio, tako pun ljubavi i Bozje Milosti!!!! On je to rekao, koji inace kaze za sve sto se tice vjere, da nece slusati popovske razgovore i slicno.. ovu noc se jako tresao...i hladan znoj ga je obljevao.. rekla sam mu da ide na ispovjed i da se to zlo bori... to jest Duh sveti se bori za njega, onda je rekao da u njemu nema nikakvog zla, da najde..a nije bio vec 2-3 godine na ispovjedi tako da moram jos jace moliti jer je sada na prekretnici... hvala vam puno, Gospodin vam platio tisucu puta!

Hvala Isusu ljupkom mom Bogu!
:twisted: presretna sam, ma znala sam je to sve ovo vrijeme, znam da ce bit tesko, ali znam sada sto je Njegova volja, i to mi je navaznije, ja sam se vec spremala da cu godinama lijepo za Isusa trpjeti, i mislila sam Isus ce mi dati sigurno snage, ako On tako hoce onda je najbolje tak...ali prije je dotaknuo Njega, sada jos imam u obitelji njih 10 za koje jos moram moliti, i par stotina bliznjih i prijatelja... :lol: ...ali vazno da je prvi pao! hvala Isusu

u petak sam bila i kod jednog svecenika, jako dobar, i on je rekao da moram jos moliti, jer on ide u Indiju pa kad se vrati da ce mo se cuti, onda je i on jos molio za mene, a meni se cinilo da eto nema nade da ce se to brzo srediti, ali sam i bila sretna jer sam to sve Isusu dala, i Gospodin mi je dao mir u svemu tome... eto On je velik i dobar!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2007 08:50 
Odsutan

danas opet zlo napalo...za Slavu Isusovu...neka bude to sve; :lol:

Vrh
Citiraj