www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 18:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2009 06:50 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Sveti Ante. Ozdravlja bolesne - Najveće vremenito dobro jest zdravlje. Možda smo ga često puta pokvarili svojim neumjerenim životom. Ozdravitelju bolesnih, sv. Antee, izmoli Barici trajno zdravlje duše i tijela.
Slava Ocu...

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2009 08:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala

Klanjamo Ti se Kriste i blagoslivljamo Te jer si po svojem svetom Križu otkupio svijet!
Svemogući vječni Oče, prikazujem Ti Presvetu Krv Isusovu, sjedinjenu sa svim, danas slavljenim, svetim misama, za potpuno ozdravljenje duše i tijela moje majke Barice, za ozdravljenje svih bolesnih i u potrebi, za sve nas u ovoj Tvojoj TT obitelji! Tebi na slavu najveću neka bude!
Svojom si presvetom Krvlju Kriste očistio nas od grijeha, ozdravio što je bolesno i oprao svako zlo! Hvala Ti Spasitelju! Amen!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2009 08:39 
Odsutan

Gospodine Boze moj...

Svojom Svetom rukom dodirni ovu svoju kcer
i ucini sve ono sto Ti zelis Gospodine.
U Tvoje Sveto Ime neka ozdravi ono sto je bolesno.

Oce nas koji jesi...

Zdravo Marijo....

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu...

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lis 2009 08:44 
Odsutan

Gospodine Isuse,dodirni ovu svoju kcer koja trazi ,a ne nalazi.
Koja zeli,a ne prima,koja cezne za Tobom ,a ne vidi Te.
Dodirni ju Isuse i zagrli cvrsto,da osjeti stisak Tvog zagrljaja,
da progleda duhovnim ocima i da povjeruje da si joj blizu.
Pomozi joj Gospodine u njenoj bolesti savladati se sa bolima
i patnjama i neka povjeruje da ce ju bas te patnje osloboditi svega
sto ju sprjecava bit slobodnom za Tebe,za Tvoju ljubav koju joj
nesebicno darujes.Primi ju Gospodine u Svoje Ocinsko krilo kao
malu bebu i ponesi ju na svopjim Svetim rukama u dan radosti,
da osjeti da je voljena od sviju koji su uz nju i brinu o njoj.
Hvala Ti Gospodine,Trojedini Boze,Oce ,Sine i Duse Sveti.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lis 2009 14:31 
Odsutan

OTVORI MI SRCE,

GOSPODINE,

da se poravnaju moje krivudave staze,

da se izglade sve oštre stijene,

da se zaborave grube riječi,

da uđe Tvoja ljubav i Tvoja radost

I DA NE BUDEM VIŠE JA,

NEGO TI GOSPODINE.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2009 22:55 
Odsutan

Moj ljubljeni Isuse, Nebeski liječniče, na Križ podignut da svojim ranama izliječiš naše rane, sjeti se boli i ozljeda što si ih pretrpio za sve nas te po svojoj Muci i prolivenoj presvetoj Krvi podaj milost mojoj majčici da prostruji njenim oslabljelim i izudaranim tijelom i duhom Tvoja sveta snaga i ljubav kojom možeš isprati svaki atom, očistiti ga od svakoga zla i posvetiti ga da zauvijek samo Tebi pripada!
Hvala Ti preljubljeni moj Kralju! Neka Ti život moj bude hvala...Volim Te... :grlim te:
Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetom, kako bijaše na početku tako i sada i vazda u vijeke vijekova. Amen! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 06:56 
Odsutan

MOLITVA

Mudrosti Božja, vodi me.
Snago Božja, jačaj me.
Dobroto Božja, nagradi me.
Duše Božji, oživi me.
Ljubavi Božja, zagrli me.
voljo Božja, uputi me.
Svetosti Božja, posveti me.
Blagosti Božja, tješi me.
Uzvišenosti Božja, upravljaj me.
Neizmjernosti Božja, ispuni me.
Svjetlosti Božja, prosvjetli me.
Milostđe Božje, spasi me.
Slatkoćo Božja, prožmime.
Sigurnosti Božja, smiri me.
Miru Božji, nastani me.
Presveto Trojstvo, blagoslovi me
u životu, u smrti,
U vremenu i u vječnosti. Amen.

Johannes Crasset

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2009 09:34 
Odsutan

Sva snižena u duši bacam se pred Tebe, presveto Božansko Srce Isusovo, da Ti prikažem svoju hvalu, poklonim Ti se, ljubim Te i slavim koliko najviše mogu i umijem!
Tebi kao najmilijem prijatelju svoje duše, izručujem sve svoje potrebe i nužde, a posebice moju majku Baricu koja Te sad jako treba i molim Te usrdno, neka Te gane na sućut te joj pritečes u pomoć po svome beskrajnom milosrđu. O Srce ljubavi, podigni je, spasi je! Udijeli nam milost da ostanemo vazda u Tvojoj ljubavi. Nemoj nas odbaciti od sebe, jer sve ufanje stavljamo u Tebe i Tvoju svemoć i ljubav želimo svjedočiti. Molim Te i zazivam kao jedino spasenje od svakoga zla, a najviše od grijeha. Uništi svako zlo u mojoj majci i svima nama i oprosti nam sve zlo što ga počinismo protiv Tebe. Kajemo se za sve čime Te uvrijedismo, i od srca Te molimo da nam oprostiš. O svake ljubavi Predostojno Srce, daj da i svi koji se preporučiše molitvi mojoj i za koje sama molim, osjetimo Tvoju presvetu zaštitu. O srce milosrđa, omekšaj tvrda srca griješnika i okrijepi duše pokojnika u Čistilištu. Dođi Gospodine Isuse, budi utočište umirućima, utjeha potištenima i nemoćnima, mir i svjetlo nemirnima i izgubljenima, milosrđe i zdravlje bolesnima i potrebitima, a napokon budi mojoj majci najveće spasenje, usliši naše svesrdne prošnje, proslavi se Gospodine kako samo Ti možeš! Hvala Ti, ljubim Te.. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2009 10:19 
Odsutan

coccinella napisao:
Sva snižena u duši bacam se pred Tebe, presveto Božansko Srce Isusovo, da Ti prikažem svoju hvalu, poklonim Ti se, ljubim Te i slavim koliko najviše mogu i umijem!
Tebi kao najmilijem prijatelju svoje duše, izručujem sve svoje potrebe i nužde, a posebice moju majku Baricu koja Te sad jako treba i molim Te usrdno, neka Te gane na sućut te joj pritečes u pomoć po svome beskrajnom milosrđu. O Srce ljubavi, podigni je, spasi je! Udijeli nam milost da ostanemo vazda u Tvojoj ljubavi. Nemoj nas odbaciti od sebe, jer sve ufanje stavljamo u Tebe i Tvoju svemoć i ljubav želimo svjedočiti. Molim Te i zazivam kao jedino spasenje od svakoga zla, a najviše od grijeha. Uništi svako zlo u mojoj majci i svima nama i oprosti nam sve zlo što ga počinismo protiv Tebe. Kajemo se za sve čime Te uvrijedismo, i od srca Te molimo da nam oprostiš. O svake ljubavi Predostojno Srce, daj da i svi koji se preporučiše molitvi mojoj i za koje sama molim, osjetimo Tvoju presvetu zaštitu. O srce milosrđa, omekšaj tvrda srca griješnika i okrijepi duše pokojnika u Čistilištu. Dođi Gospodine Isuse, budi utočište umirućima, utjeha potištenima i nemoćnima, mir i svjetlo nemirnima i izgubljenima, milosrđe i zdravlje bolesnima i potrebitima, a napokon budi mojoj majci najveće spasenje, usliši naše svesrdne prošnje, proslavi se Gospodine kako samo Ti možeš! Hvala Ti, ljubim Te.. Amen!

Za Tvoju Milost molimo Te Gospodine,uslisi ove nase vapaje
i podari ozdravljenje ovoj svojoj ljubljenoj kceri :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lis 2009 07:44 
Odsutan

Gospodine, Ti si rekao: "Molite i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se!" Potaknuti Tvojom Riječju dolazimo Ti danas sa ovom posebnom potrebom...(šutnja) Dobri Isuse, mi se pouzdajemo u Tvoju ljubav i milosrđe koje si nam iskazao u svojoj Predragocjenoj Krvi. Uvijek si imao vremena i strpljivosti za siromahe i bolesne, za prezrene i grešnike. Otrao si suze udovici iz Naima, uslišio si poganskog stotnika i nagradio pouzdanje Martino. Udijeli i nama radosno iskustvo Tvoje osobite pomoći.

Ali, ako naše želje ne odgovaraju Tvome božanskom planu, ojači nas posebnom snagom vjere. Zajedno s Tobom želimo i mi ponavljati: "Oče, ne moja, nego Tvoja volja neka bude". Udijeli nam čvrsto povjerenje da su Tvoji putovi uvijek bolji, iako ih često ne razumijemo.

Zahvaljujemo Ti već sad što ćeš nas uslišati, jer Ti si ljubav i sve što nam daješ ili pripuštaš vodi nas našem vječnom cilju i služi našem posvećenju. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]