www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 12:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2009 09:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Predragi! :grlim te: :grlim te:

Pozivam vas da se svi zajedno (tko može) udružimo u trodnevnicu za Coccinellinu mamu Baricu....
Predlažem krunicu Božanskom Milosrđu ili devetnicu sv. Leopoldu - što je kome prikladnije.
Započeli bismo sutra jer danas završavamo trodnevnicu za našu Višnju.
Ponekad je teško izmoliti devetnicu ili trodnevnicu do kraja, ali ja sam sigurna da baš svaki naš iskreni uzdah i vapaj za Božjom pomoći i milošću nailazi na veliki odgovor našeg nebeskog Oca, pa i u slučaju da ponekad ne uspijemo izmoliti do kraja ono na što smo se s ljubavlju "obavezali"..

Kroz život moje prijateljice Ivane (Coccinelle) promatram kako se Bog proslavlja i koliko ljubavi i snage daje Isus. Kad je vidim, kad je čujem ili tek čitam njene riječi - vidim da s Bogom možemo - SVE. Pogotovo kad Mu se prepustimo u najtežim situacijama... Kad Mu dopustimo da Njegova živa riječ zaista ŽIVI u nama, kraj nas i oko nas... Kad dopuštamo da Duh Sveti djeluje, a mi se cijelim bićem trudimo vršiti Njegovu volju...
Kroz Ivanu ja već više od pola godine gledam Isusovo čudo..Njegovu snagu!
I molim našeg voljenog i presvetog Tatu, po Njegovom Sinu Isusu, našem Bratu i Gospodinu, da ozdravi njenu mamu Baricu i da se još više proslavi kroz njihove živote! Ja ZNAM da će njihovi životi biti jedno veliko HVALA Presvetom Trojstvu, Majci Božjoj i svim nebeskim stanovnicima.. . Oče, neka bude volja Tvoja, ali molimo Te, neka pregorka čaša zaobiđe Ivanu i njenu obitelj!
Sve ove patnje i muke koje prolaze gospođa Barica i svi njeni udružujemo s pregorkom i neprocjenjivom mukom našeg Spasitelja Isusa Krista iz Nazareta i posvećujemo za duše u Čistilištu i u nakanu da se Ti proslaviš i da ozdraviš gđu Baricu - molimo Te - smiluj nam se!! :grlim te:
HVALA!!!!!

Neizmjerno hvala svima vama koji se u molitvama sjetite i Barice i njene obitelji!!! :grlim te:

1. Coccinella
2. Ela Bredi

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2009 10:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
1.Coccinella
2.Ela Bredi
3.Lara

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2009 21:18 
Odsutan

1.Coccinella
2.Ela Bredi
3.Lara
4.Maria

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2009 13:03 
Odsutan

Predragi moji,

Zahvaljujem vam svima za molitve od srca i molim našeg ljubljenog Gospodina da vam udijeli obilje blagoslova! :grlim te:
Hvala Mu i slava, mama je zasad stabilno te bi narednih dana trebala krenuti s nastavkom kemoterapije..
A ovih dana sa strepnjom, ali i velikom vjerom iščekujemo i rezultate nalaza nekih pretraga…
Pa vas molim spomenite je se i dalje u svojim molitvama :a1250:

Ja zaista osjećam plodove vaših i naših molitvi, jer i snaga koju dobivam i Duh koji me diže i vodi kroz svo ovo vrijeme pustinje i kalvarije dolazi samo od našeg milosrdnog Gospodina koji nas voli i uslišava!
Hvala vam što ste me primili u vašu divnu i iskrenu obitelj i hvala Njemu što me poslao k vama!

Gospodine, zahvaljujem Ti na svemu što si učinio, na svemu što činiš, i na svemu što ćeš učiniti!
Po Kristu Gospodinu našemu! Amen!
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 14:59 
Odsutan

Divna moja braćo i sestre u Kristu,
zamolila bih vas budite u molitvama s nama, mama je krenula sa sljedećim ciklusom kemoterapija koje su u najjačoj dozi dosad.
Molimo ljubljenog Gospodina da se proslavi kako samo On može, da je čuva i dade joj snagu da i to idrži, da blagoslovi taj lijek da Njemu bude saveznik! :a1250:
Tebi Isuse voljeni na hvalu i slavu neka bude! Gospodin moj i Bog moj, moje sve!
Hvala vam dragi moji od srca!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 18:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
coccinella napisao:
Divna moja braćo i sestre u Kristu,
zamolila bih vas budite u molitvama s nama, mama je krenula sa sljedećim ciklusom kemoterapija koje su u najjačoj dozi dosad.
Molimo ljubljenog Gospodina da se proslavi kako samo On može, da je čuva i dade joj snagu da i to idrži, da blagoslovi taj lijek da Njemu bude saveznik! :a1250:
Tebi Isuse voljeni na hvalu i slavu neka bude! Gospodin moj i Bog moj, moje sve!
Hvala vam dragi moji od srca!! :grlim te:

Presveto Srce Isosovo, izvore svakog dobra, mi Ti prikazujemo mamu Baricu, vjerujemo u Te, mi Te ljubimo i kajemo se za sve nase grijehe. Tebi poklanjamo Baricino siromašno srce, učini ga poniznim, strpljivim, čistim i da u svemu odgovara Tvojim željama. Daj o dobri Isuse, da on živi u Tebi i Ti u njoj . Štiti ju u opasnostima, tješi je u nevoljama i žalostima. Udijeli joj zdravlje tijela, blagoslovi sav njen zivot i daj joj milost ozdravljenja. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 18:29 
Odsutan

5. Ana

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 21:32 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Predobri moj Isuse,pogledaj na milu majčicu Baricu.Daj neka se tvoja ljubav i slava očituje kroz njeno ozdravljenje.Ozdravi joj tjelo i dušu,a sve u slavu našega stvoritelja,i slavu tvoju u vijeke vijekova.

smajlic5

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lip 2009 09:32 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
U sve svete Mise koje će se služiti sutra, na blagdan Presvetog Srca Isusova, širom cijelog svijeta u ime Isusovo na oltar Očev prinosim i prikazujem sve boli i muke kroz koje prolaze Barica, njena Ivana i cijela obitelj...
Prikazujem te njihove boli udružene s Isusovom presvetom mukom i molim Oca da se smiluje, da bude milostiv po Isusovom Presvetom Srcu i da podari ozdravljenje Ivaninoj majci Barici...
Prinosim Ocu po Isusovim rukama, po zagovoru voljene i jedine Blažene Djevice Marije i svih svetih, i sve svoje boli i muke, žaljenja i kajanja također u nakanu da se Bog proslavi kroz ozdravljenje Ivanine mame Barice...
Molim Te, ljubljeni Isuse, pogledaj na sva dobra djela koja čini Ivana i neka svako njeno dobro djelo također bude upisano kao molitva, kao molitva za zdravlje njene majke i za Mir u cijeloj obitelji...

Oče, toliko je tuge i zla na svijetu da nam se zaista ponekad čini da više ne možemo, toliko je ponekad suza u ovoj suznoj dolini da zaista svim srcem poželimo doći čim prije do Tebe, ali molimo Te - ne dopusti još više suza i boli i smiluj se obitelji za koju Te molimo...
Znamo da sve raspoređuješ za naše najveće dobro i neka u svemu bude Tvoja volja i daj nam snage da je uzmognemo uvijek prihvaćati s ljubavlju i čvrstom spoznajom da si Ti taj koji je jedini Gospodar!

Slavim Te, Oče, gospodaru Neba i Zemlje! :grlim te:

Hvala Ti na svim blagoslovima koje iz svojih riznica poklanjaš Ivaninoj majci i cijeloj obitelji... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lip 2009 09:37 
Odsutan

Dobri Bog nam ponekad oduzima radost, kako bi nam dao još veću!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]