www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 08:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2008 07:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
7. dan

“Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vjecni, i ja cu ga uskrisiti u posljednji dan.” Ivan 6,54-56

MEDITACIJA

Sakrament euharistije daje nam hranu za ovo putovanje našeg života i vodi nas bliže Bogu da mognemo biti u Srcu Isusa Krista. Ono nam daje milost DA VIDIMO ISUSA I LJUDE ONAKO KAKO IH JE ISUS VIDIO. Ono transformiše naše vizije i vrijednosti da idemo dalje i mijenjamo svijet oko nas, donoseci mir onima koji su skrhani nasiljem, ozdravljenje onima koji ga trebaju, pravdu slomljenima od nepravde, nadu onima u ocaju.

MOLITVA

Bože, daj da moja molitva prijedje u djela, moja vjera u donošenje pravde drugima, ljubav u služenje drugih.
SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST… (ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Molimo Te Gospodine donesi mir i pravdu obitelji nase male IL DIVE ,ozdravi njihov razum,duh,dusu i tijelo..Promjeni njihova kamena srca u srce od mesa kako bi Tebe mogli upoznati i zavoljeti i daj ih sve oslobodi od zloduha nevjere,nerazuma i drugih zloduhova koji im prijece doci do Tebe...Srce Isusovo budi im milostivo-molimo Te.Ozdravi i nasu Ivanu i Danijelu i sve one koje Ti prinosimo u molitvi.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2008 18:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Oče sveti, Bože trojedini, blagoslovi nas
da možemo blagoslivljati!
Molimo -Za pomoc IL DIVO i njenoj obitelji ,...dodirni i pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu

Oče sveti, neka je blagoslovljeno tvoje sveto Ime. Neka je blagoslovljen Tvoj jedinorođeni Sin, naš Spasitelj i Prijatelj, neka je blagoslovljen Duh Sveti Tješitelj. Bože trojedini, neka Te stvorenja uvijek blagoslivlju, neka čitav svemir pjeva himnu najljepših blagoslova Tebi.

O dobri Bože, neka Tvoj blagoslov ispuni sve predjele svemira i zemlje i neka zaustavi razaranje zla. Svojim blagoslovom natopi strukture svijeta i iscijeli ih. Razori đavolska djela među nacijama i državama.
Neka Tvoj blagoslov uđe u sve strukture našeg društva i našeg mjesta i neka se taj blagoslov bori s nama za bolji svijet, za boljeg čovjeka.

Pogledaj Crkvu u našem narodu i obilno je blagoslovi. Oče Sveti, svoj blagoslov spusti na moju obitelj i rodbinu. Oče, neka me dodirnu ruke Tvoga Sina i blagoslove blagoslovom Oca, Sina i Duha Svetoga.

Neka Tvoj mir zavlada svijetom, Crkvom, mojim narodom, obitelji, kućom. Promijeni nas po svojoj volji i učini novim ljudima. Hvala, Oče, za rijeke Tvoga blagoslova koje se sada spuštaju kao slapovi na svijet. Želim biti prohodan za Tvoj blagoslov svijetu.

Evo me, Oče, upotrijebi me!

Amen.

Čim blagoslivljaš, ti postaješ dobar i kroz tvoj se
blagoslov mijenjaju drugi.Blagoslov je početak čuda,
mogućnost nemogućega, svršetak pakla,
početak neba i rađanje novog čovječanstva
.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 07:50 
Odsutan

8. dan

“A neka žena koja je vec dvanaest godina bolovala od krvarenja, sve svoje imanje potrošila je na lijecnike i nitko je nije mogao izlijeciti, pridje odostrag Isusu i dotakne se skuta njegove haljine i u mah joj se zaustavi krvarenje.” Luka 8,43

MEDITACIJA

Jeste, zbilja nije lako da izbjegnemo obeshrabrenost ponekad. Trudimo se da nam duh ostane veseo, ali nas brige i bolest povuku nadalje i zasjene naše radosti za mnoge godine. Ili, upinjemo se da nešto postignemo, a ono, nema znaka napretka. Zato, mogla bi se ova evandjeoska prica odnositi i na nas. Isus je uvijek suosjecao i ovu je ženu uvjerio da njeni napori nisu uzalud, da ce joj odgovoriti. I naše molitve, zato, upucene Njemu, nece ostati bez odgovora.

MOLITVA

Bože, Ti si rekao nek tražimo i Ti ceš dati! Pomozi nam, Bože, da Ti vjerujemo i ne izgubimo srce i nadu dok cekamo Tvoju milost.

SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST… (ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Evo Gospodine i mi Te trazimo da uslisas nase molitve i pomognes obitelji nase male IL DIVE da se obrati i da u njihovom malenom domu nastane radost i ljubav u predanju Tebi.Ujedini ih Gospodine i izlij na njih sve bujicu svoga blagoslova i ljubavi.Ozdravi nasu Ivanu od Epi napada i nasu Danijelu od svega sto nije od Tebe.Smiluj se svima Gospodine...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 14:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:roll: pozdrav ljudi... :roll:
ovaj... :roll: malo me frka....ne znam kaj da vam velim..

samo da znate da sam bolje, ovaj tjedan mi je možda i najbolji u ovih mjesec dana .... hvala vam kaj molite..
da, ja bi vam sad puuuuuuuuuno toga rekla ali još nemam dovoljno hrabrosti...jer sad kad sam ovdje i kad čitam sve ovo....
uglavnom...osjećam sram( :oops: ), malo sam tužna( :cry: ) i zbunjena( :roll: )..
znam da se puno očekuje od mene, a ja to..možda ne mogu(znam da mogu, ali jednostavno ne mogu)..čovječe, koje su tu rečenice..
uglavnom, meni vam je sad sve strano..pogotovo ovaj tt...i tako to..
ali jednom možda postanem opet svoja...
jer sad sam sve, samo ne IL DIVO..hehe..
i dođe mi sad da izbrišem sve kaj sam napisala, jer ono..napisala sam neki šrot, ništ novo i ništ korisno..
pokušavam se boriti protiv ravnodušnosti, jer sam na žalost prema vjeri ravnodušna..
ali, bude sve ok..kaj ne?

obećajem da budem jednom napisala moju priču, pa da svi znate kaj se događa u mojoj (sve, samo ne normalnoj ) glavi...

i već bi sad to napisala, ali htjela bih da nakraju završim sa..ali to je sad sve iza mene..a pošto tak još ne mogu završiti, bolje da pričekamo..

evo, sad se sama sebi smijem kak se čudno osjećam dok ovo pišem..ko da više nisam dio toga..ko da ste mi svi strani..

ali, bude bolje..
sad bi svakom nešto napisala..pogotovo onim koje malo bolje poznam i s kojima sam bila često u kontaktu...ali, evo..ne znam zake ne pišem..

ja vam se osjećam tak bedasto da vam ja to ne mogu opisati..

jednom kad vas sve upoznam, i uživo vidim...da..sad razmišljam kaj bi vam rekla..
želim da mislite nešto dobro o meni..i da vam se svidim..

a neki će me morati upoznati ovakvu....(svaka čast Thompsonovcu na hrabrosti)....

vjerujte, da bi vas ja sve rado htjela i vidjeti i čuti, ali ono..ne znam kaj bi vam rekla..jer sve znate, a zapravo ne znate ništa..(ovo mi je možda najpametnija izjava do sad)

onda..dragi moji...već ću ja naći neko načina da opet upoznam Boga i svu njegovu ljubav..
a vi se nemojte ništa brinuti...tako je kako je...ja znam da mogu puno toga promijeniti, ali evo..ne mijenjam.....a zašto?? pojma nemam...

a čudna sam stvarno...pišem, a ništ pametno ne pričam..

evo, ja mislim na sve vas...stalno ste mi u mislima...
obećajem vam...promjenila se budem...

sve vas voli, vaša(nadam se još uvijek) IL DIVO!!!

:grlim te: :grlim te: :grlim te: i da..skoro sam zaboravila..BVB...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 19:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Ne brini se, zena si, depresije pri bilo kojoj teskoj situaciji u zivotu su svojstvene zenama a ima ih i kod muskaraca. Drzi se, nosit ce te forumasi u molitvama, vrijedis vise nego sva imovina koju imamo i ne zaboravi da ti nemos sama nista, samo s Bogom mozes nesto a to moze biti i puno. Nasa molitva nema smisla ako to nije tako.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 19:53 
Odsutan

we trust in you! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 21:48 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
obećajem vam...promjenila se budem...

sve vas voli, vaša(nadam se još uvijek) IL DIVO!!!

:

.mi te volimo takvu..
..promijeni samo..stanje u kojem se nalaziš.. :lol:

:lol: :lol: :lol:

..tako da budeš jača i bolje se osjećaš.. :lol:

..i tako..cijeli život je borba.. :lol:

.IDEMO DALJE :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 21:53 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Sportski duh...
samo naprijed i ne osvrći se na prošlost Il Divita, budućnost je tek pred tobom i u njoj imaš potpunu slobodu (i odgovornost :)).
Budeš ti prava, ja sa 16. nisam pomišljala na duhovnost..., pa sad ti vidi.

BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 22:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Vječni Oče, pogledaj Svojim blagim okom na cijelo čovječanstvo, ali posebno na jadne grešnike. Ono je spašeno u Milosrdnom Srcu Isusovu. Po Njegovoj gorkoj muci iskazi nam Svoje smilovanje,i molimo te da se smilujes IL DIVO i tako da hvaljena bude svemoć Tvojeg milosrđa u sve vjekove. Amen.

Citat:
uglavnom...osjećam sram( ), malo sam tužna( ) i zbunjena( )..
znam da se puno očekuje od mene, a ja to..možda ne mogu(znam da mogu, ali jednostavno ne mogu)..čovječe, koje su tu rečenice.. uglavnom, meni vam je sad sve strano..pogotovo ovaj tt...i tako to..
ali jednom možda postanem opet svoja...
jer sad sam sve, samo ne IL DIVO..hehe..

Hallo draga IL DIVO...
Ovim si vec dokazala da "ti mozes"..Jer ovo nekoliko iskrenih tvojih rijeci,vec si ucinila mnogo..Dijete dragO ,ne razmisljas sta netko ocekuje od tebe..Ti si onakva kakva jesi...Bog te takvu voli,vese nego mi svi...
Budi strpljiva, vjeruj i prepusti Bogo na volju,da on ucini svoje...
Druzise s mladima i clanovima ovoga foruma,i vidjet ces uskoro,da ces smoci snage,da promjenis mnoge stvari...
Dijete drago,budi hrabra i odluci se....Bog sve okrece na dobro....

BOG TE BLAGOSLOVIO CUVAO U MIRU I LJUBAVI

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 22:38 
Odsutan

Poslin kiše uvik sunce. Neda se to sunce zaći.

Čovik se trudi i trudi, kako ga pronaći,

A ne konta da poslije kiše,

na nebo izađe sunce koje sja još više.

By Mario

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]