www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 21:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2009 01:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Predivni i predragi moji, hvala vam svima po ne znam koji put za podršku i molitve, što nas se spominjete u svojim molitvama te i na svetim Misama prikazujete našem jedinom Gospodinu moju malu, ali divnu obitelj!
Volim vas :grlim te: i moja malena duša moli i za vas, neka vas sve naš veliki i milostivi Otac obilno blagoslivlja, čuva i vodi na Putevima svojim te ljubavlju i milošću svojom svetom usliši i nagradi...

Nije me bilo neko vrijeme, ali evo me da s vama podijelim jedan djelić milosti našeg jedinog, silnog i živog Boga!
Došli su nam nalazi od nekih pretraga za koje smo molili da se Gospodin proslavi kako samo On može i zaista evo ja vjerujem da On to već čini!!!!!
Pregledi koji su sada bili napravljeni pokazali su da je zasad sve u redu! I sam je liječnik zadovoljan i zapravo pozitivno iznenađen, ali doduše on ostaje i dalje navodi jako loše prognoze jer dijagnoza je grozna i potrebni su česti pregledi...
No ja zaista vjerujem da se naš Gospodin kojemu je sve moguće već proslivlja, On nas želi zdrave i radosne da Ga slijedimo i ako ćemo Mu vjerno i ponizno upućivati iskrene i žarke molitve da nas neće napustiti jer On je ljubav koja ljubi...

Presveti Oče, dolazim pred Tebe ovakva kakva jesam, ali s golemom vjerom, nadom i ufanjem, kao malo dijete koje dolazi pred svoje roditelje u kojima gleda svoje sve i u čije se ruke bezuvjetno i potpuno predaje...
Preljubljeni moj Gospodine, jedini moj Pastiru i svemogući veliki Oče, zahvaljujem Ti svim srcem svojim i svom dušom svojom, za sve milosti koje nam pružaš!
Ti si Gospodine živi naš Bog, zdušno Te molimo proslivljaj se i dalje kako samo Ti možeš, vodi moju mamu i podari joj zauvijek zdravlje duha i tijela, dobre i čiste nalaze, svojom Presvetom Krvlju operi, iscijeli i posveti svaku stanicu njenog tijela i ne dozvoli da se zloćudne stanice opet pojave, da cijelome svijetu možemo radosno svjedočiti da si Ti jedini naš spasitelj, da su Tvoje milosrđe, ljubav i silina beskrajni!
Čuvaj i vodi u svome svetome okrilju i mog tatu i muža, blagoslovi i njihova požrtvovna srca i pomozi im da ostanu na Tvome putu i spoznaju Te do kraja!
Po Kristu Sinu Tvome, samo Tebi Gospodine na slavu i hvalu neka bude....
Molim Te Oče, Tebe želimo proslaviti, neka se Tvoja Sveta Volja smiluje našim molitvama!
Blagoslivljat ću ime Tvoje dovijeka, Kriste Kralju moj!!

Draga i divna moja braćo i sestre u Kristu, molim vas, molite i dalje s nama i za sve nas, jer i terapije još nisu gotove, sada upravo ide novi ciklus kemoterapija, i jer je potrebno mnogo vjere i stalne molitve da se barem ovakvo stanje održi i da Otac naš bude milostiv do kraja i po svojoj Svetoj Volji dopusti nam da moja majčica ipak ostane još dugo ovdje s nama služeći Njemu i svjedočeći radosno Njega i cijelu našu Svetu Nebesku Obitelj! :a1250:
Spomenite se koji put i mene, da me Duh Sveti i dalje vodi i daje snagu i vjeru, odagna sve strahove, kušnje i sumnje, da ne zalutam i razočaram Ga, te mi pomogne da zauvijek ostanem ponizna i beskrajno zahvalna, na usluzi svim Božjim stvorenjima i Njegovim svetim planovima, On neka živi u meni...

Hvala vam od srca... :b206:

Hvala Mu i slava dovijeka! Hvala Ti divna Prečista Djevice Marijo! Hvala vam svi voljeni naši Sveti Nebeski zagovornici!

Pjevajte Gospodinu pjesmu novu, jer čini djela čudesna!
:r086:

Isuse Kriste, Spasitelju naš,
Ti si Sin živoga Boga.
Ti si Riječ Božja postala čovjekom.
Ti si naš vođa, naš Kralj.
Ti si naš jedini veliki Svećenik.
Ti si naš jedini Učitelj.
Ti si svjetlo istinito koje obasjava svakog čovjeka.
Ti si kruh života.
Ti sin naš mir.
Ti si za nas uskrsnuće i život.
Ti si za nas mudrost i pravednost.
Ti si za nas posvećenje i otkupljenje.
Ti si za nas istina i život.
Ti si naše spasenje i naša nada.
Ti si početak i svršetak.

Hvalit ću Gospodina svim srcem svojim, silna su djela Gospodnja!
smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2009 22:53 
Odsutan

Hvala Ti Gospodine moj veliki, zahvaljujem Ti svim bićem svojim za svaku sekundu ovoga života, za ovaj križ koji me toliko silno privukao k Tebi i za sve milosti kojima si me po njemu obasuo, za divnu obitelj koju si mi ovdje namijenio, za sve prekrasne ljude koje mi ovdje u ovoj zemaljskoj dolini šalješ, hvala Ti za sve! :grlim te:
Ne mogu Ti dovoljno zahvaliti!
Neka Ti život moj bude hvala, za sve što si učinio, što činiš i što ćeš učiniti za mene i moju obitelj, a samo Tebi na hvalu i slavu! :grlim te:
Ja silno vjerujem da se Ti već proslivljaš, ali Te ponizno molim budi i dalje uz nas jer Te jako trebamo, vodi me kao što si me zagrlio, podigao i upravljao kroz sve ove oluje, djeluj kroz mene da Te još dublje donesem svojoj obitelji u patnji, posveti naše križeve, pomozi nam da ne učinimo koji krivi korak i da Te niti jedne sekunde ne prestanemo hvaliti i slaviti... :a1250: :a1250:
Pomozi mi i upravljaj nas tako da moja majčica primi i bolesničko pomazanje, da Ti možeš još snažnije kroz nju djelovati i posvetiti je i zaustaviti i odagnati svako zlo, proslaviti se...
Hvala Ti moj jedini Isuse... Ti si moj jedini, živi i veliki Bog!!
Ljubim Te svim bićem svojim...
smajlic22 :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2009 07:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Bog svodi sve na dobro onima koji vjeruju...
Mi molimo i mi vjerujemo da ce tvoja mama ozdraviti...
Vjerujte svi,jer Bog cini cuda i ozdravlja samo po vjeri...
Koliko vjerujemo-toliko primamo...BvB.

Milosrdni Isuse mi Ti vjerujemo da uslisavas nase molitve
i ozdravljas bolesne..
HVALA TI ISUSE ! A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2009 15:46 
Odsutan

Draga Višnjice,
Hvala neizmjerno od sveg srca!!! :grlim te: :grlim te:
Zaista mi neopisivo puno znači ovakva podrška - iskrena i žarka molitva te vjera koja i planine premješta! :grlim te: :grlim te:
Evo, baš je ovih dana mama primila i bolesničko pomazanje i to nam je Isus došao na najljepši mogući način, to može samo On! Hvala Mu i slava najveća!! A bila sam tako u strahu i oprezna kako to izvesti da se mama ne uplaši ili da moji to iz nekog razloga čak i odbiju...
Ali Isus je sve imao u svojim svetim rukama i sve je bilo toliko predivno i savršeno da smo svi ostali duboko ganuti i naravno snažno blagoslovljeni i napunjeni Njegovim Svetim Duhom! Moj živi Bože, najveći si i jedini, to možeš samo Ti, hvala Ti što si nas uslišio i došao.... Neka ovaj Tvoj milostivi lijek uđe duboko u naše duše i svaku stanicu tijela posvećujući je, iscjeljujući i odagnavajući svako zlo zauvijek! :a1250:
I ja zaista čvrsto vjerujem da se Isus naš predivni već proslivlja i kroz moju mamu pa ustrajmo svi zajedno u molitvama, vjeri i zahvalama da se zauvijek radosno proslavi kako samo On to može, neka sve bude na veću slavu Njegovu, samo Njega želimo svjedočiti i samo se Njemu utječemo!
:r086: :r086: :r086: smajlic8
Gdje nas je više, On je sigurno s nama i uslišava nas! smajlic21
„..molite jedni za druge da ozdravite! Mnogo može žarka molitva pravednikova”
„Ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što mu drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima”

MOJ ISUSE, HVALA TI! DIVNA MOJA TT OBITELJI, HVALA VAM! BVB i donio najdivnije milosti! I vi ste u mojim molitvama!

Ljubim Te, Jahve, kreposti moja!
Jahve, hridino moja, utvrdo moja spase moj;
Bože moj, pećino moja kojoj se utječem,
štite moj, snago spasenja moga, tvrđavo moja!
Zazvat ću Jahvu, hvale predostojna,
i od dušmana bit ću izbavljen.
Valovi smrti okružiše mene,
prestraviše me bujice pogubne.
Užad Podzemlja sputiše me,
smrtonosne zamke padoše na me:
u nevolji zazvah Jahvu
i Bogu svome zavapih.
Iz svog Hrama zov mi začu,
i vapaj moj Mu do ušiju doprije.
On pruži s neba ruku i mene prihvati,
iz silnih voda On me izbavi.
Od protivnika moćnog mene oslobodi,
od dušmana mojih jačih od mene.
Navališe na me u dan zlosretni,
ali me Jahve zaštiti,
na polje prostrano izvede me,
spasi me jer sam Mu mio.
Jahve, Ti moju svjetiljku užižeš,
Bože, tminu moju obasjavaš:
s Tobom udaram na čete dušmanske,
s Bogom svojim preskačem zidine.
Savršeni su puti Gospodnji,
i riječ je Božja ognjem kušana.
On, samo On, štit je svima
koji se k Njemu utječu.
Živio Jahve! Blagoslovljena hridina moja!
Neka se uzvisi Bog, spasenje moje!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2009 09:58 
Odsutan

Dragi moji,
evo htjela bih vas zamoliti da se i dalje sjetite u svojim molitvama i moje mame Barice! :a1250: :a1250:
Uskoro bi trebale ponovo uslijediti neke pretrage pa molimo da se proslavi naš ljubljeni svemogući Gospodin kako samo On može! Hvala Mu i slava najveća! Njegovo je Kraljevstvo i slava i moć u vijekove...
Mama je ovih dana dosta nemirna :cry: , razumijemo naravno da kod takovih dijagnoza i suočavnja s njima ima perioda kad se čovjek pita i sumnja pa posrće, ali bez obzira što nastojimo joj pružiti maksimalnu podršku i ljubav i ne reagiramo na mnoge stvari samo da njoj bude lakše i da se ne uznemiruje ipak najgore je to što njoj niti izbacivanje nekih misli i frustracija i dalje ne donosi mir...i sad to traje već neko vrijeme...pa se bojim da to nisu trzaji 'onoga krivoga'...jer ne znam kako se nositi s time, trudim se, molim, uvijek spominjem našeg divnog Boga i Dobro koje nam On želi i nudi te kako i On nas tu treba da bi se On radosno proslavio i zato Mu se moramo predati...ali kušnje su jake, ona se sirotica dosta lomi, a tata nije baš podrška...sada se raduje što ćemo, ako Bog da, uskoro ići u Mariju Bistricu kao i svake godine pa molimo našu Majčicu Božju Bistričku da joj bude snažna zagovornica i da njenoj dobroj duši donese mir da može uvidjeti da joj On želi samo najbolje i da je želi ozdraviti!
Dođi Gospodine Isuse! Stavi svoje probodene ruke na nas, neka Tvoj Sveti Duh prostruji našim klonulim tijelima i srcima i neka nas očisti od svakoga zla, bolesti i grijeha! Molimo Te donesi nam svoj mir i snagu, zdravlje duše, srca i tijela! Samo Tebi se utječemo, samo Tebi sve predajemo, Ti si naš jedini, svemogući, živi Bog!
Hvala Ti ljubljeni moj Isuse! Hvala Ti baš za sve jer dao si mi mnogo... Volim Te!
Hvala vama dragi moji za molitvu! Neka Isusek naš predivni milosno nagradi, blagoslovi i usliši svaku vašu molitvu i nek' vas čuva! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2009 13:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga, neka Gospodin blagoslovi i čuva tvoju mamu i cijelu vašu porodicu. Sestra Barica je u mojim svakodnevnim molitvama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2009 10:57 
Odsutan

Draga Xenna :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Hvala od sveg srca!
Neka presveti naš Otac mlostiv ti bude, neka čuva i vodi tebe i tvoje najmilije i usliši svaku molitvu tvog poniznog srca!

I ja uključujujem u svoje svakodnevne molitve sve vas i vaše obitelji!

Puno znači spoznaja da nisam sama, da uvijek ima nečija iskrena ruka, srce i riječ koji će me podići, mislim znam da je On uvijek tu, ali On nas je stvorio i poslao da budemo ovdje jedni za druge! Hvala Mu i slava, uistinu brižan je naš Bog! smajlic22

Hvala za sve molitve, zaista osjećamo plodove i jače vjere gledam u Njega! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2009 11:39 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: Srce Isusovi i Srce Marijino,ucinite srce Baricino po srcu vasem....Mi vjerujemo u potpuno ozdravljenje Baricino
i vec vam sada na svemu zahvaljujemo...Isuse i Marijo u ruke vase
predajemo Baricu...Sve je u redu,samo zahvaljujte Gospodinu... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2009 10:14 
Odsutan

Višnjice draga :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Od srca hvala za ovako čvrstu vjeru, molitve i podršku!! smajlic22

Ponekad u nekom ljudskom umoru pokleknem i pritisnu me kušnje, strahovi i nemir, krive misli i upitnici, zid... ali vaše molitve i On uvijek me podignu! A onda..iz dubine duše obuzme me neki divan ushit i radost, kao da me On sam dotakne! Pa se uistinu radujem i slavim Gospodina jer vjerujem da se On već sada divno proslivlja!!! Hvala Mu najveća, to može samo On!!!

Velik je naš Otac, kličimo Mu i pjesmama hvalu pjevajmo!!
Zahvaljujemo Ti, Gospodine, jer si bogat milosrđem, velikom nas ljubavlju ljubiš! :grlim te:

Blagoslovi milosno i nježno molim Te presveti naš Spasitelju sve ove divne duše koje mi šalješ, kroz koje mi progovaraš i vodiš me!! Hvala Ti! :a1250: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2009 10:43 
Odsutan

Gospodine Isuse...ja vjerujem u Tvoju slavu i moc ozdravljujucu...
Mene si oteo smrti i ozdravio me potpuno,ucinio si to i nasoj sestri
Barici i mnogima koje smo Tebi povjeravali,koje Ti i SADA predajemo
u nasim molitvama i skrusena srca ,molicevih pogleda,vjerujuci
Tvome Milosrdu.Hvala Ti Gospodine Boze nas na Tvojoj dobroti...
Neka je blagoslovljeno Sveto Ime Tvoje...Ostani i dalje uz svoju kcer
Baricu i podaj njoj i njenima najmilijima veliki Dar Vjere,ufanja,ljubavi
i samopouzdanja,jer Velik si i cinis djela velika...Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]