www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 13:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 27 pro 2007 22:45 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Pozdrav svima...u velikoj sam depresiji i moj zivot ide krivim putem zbog neuzvracene ljubavi,kao da sam zarobljen,ne mogu nista promijeniti na bolje...a i moja obitelj trpi kao i faks iako se molim od prije 2 godine za tu milost da se toj osobi koju volim pokazem u najboljem svjetlu i kakav zapravo jesam a ne kao sto neki ljudi pricaju i svasta misle...ne zelim da me mrzi ili kao sto sam cuo da me ne zeli ni vidjeti a jako mi je zao jer ne mogu to promijeniti...pa vas molim da se molite za mene kako bih osvojio srce te djevojke zbog onoga sto jesam.Hvala vam i BVB :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 22:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
vedrane..mjenjaj sebe da bi promijenio druge..ljubav na silu ne ide..
zarobljen ne smiješ biti..niti tugovat zbog toga...
Gospodina tribaš moliti da ti pošalje osobu koja je za tebe stvorena...
..za tu djevojku se samo pomoli..kad -tad sve će doći na svoje..
Nek ti Gospodin bude milosrdan u tvom trpljenju...BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 09:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ovako vedrane,

ono što ti misliš da je najbolje za tebe ponekad je različito od onog što Bog misli da je najbolje za tebe.
Možda osoba koju voliš i koju si idealizirao do te mjere da je cijeli tvoj život usmjeren na nju i nije tako dobra koliko se tebi iz tvoje perspektive čini, ili jeste dobra najbolja na svijetu, al jednostavno nije za tebe.
Moli se Bogu da ti pokaže što želi od tebe, što je tebi namjenio i voli Boga, voli Isusa, voli Blaženu Djevicu Mariju.
Navezanost na ljude nije dobra stvar, općenito navezanost nije dobra.
Čezni za Isusom i on će sve u tvom životu okrenuti na dobro.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 pro 2007 11:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

vedran napisao:
Pozdrav svima...u velikoj sam depresiji i moj zivot ide krivim putem zbog neuzvracene ljubavi,kao da sam zarobljen,ne mogu nista promijeniti na bolje...a i moja obitelj trpi kao i faks iako se molim od prije 2 godine za tu milost da se toj osobi koju volim pokazem u najboljem svjetlu i kakav zapravo jesam a ne kao sto neki ljudi pricaju i svasta misle...ne zelim da me mrzi ili kao sto sam cuo da me ne zeli ni vidjeti a jako mi je zao jer ne mogu to promijeniti...pa vas molim da se molite za mene kako bih osvojio srce te djevojke zbog onoga sto jesam.Hvala vam i BVB :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 11:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi prijatelju VEDRANE neocajavaj za nekom ovozemaljskom ljubavi
i neprepustaj se depresiji jer te tako onaj crni privlaci sebi odi u naj blizu crkvu klekni pred isusa i reci mu iskreno sve sta te muci ali iskreno iz duse nemoj se bojati nista traziti od njega jer on je umro i uskrsnuo zbog tebe jer te ljubi i nikad nece dozvoliti da i najmanji njegov brat tuguje nego ce ti dati onu sto je naj bolje za tebe da budeš sretan ! Kad mu sve kazeš onda reci ovako EVO DOBRI MOJ ISUSE U TVOJE RUKE PREPUŠTAM SVOJ ZIVOT SVOJE DANAS I SUTRA TI ME VODI I DAJ MI ONO STO JE NAJ BOLJE ZA MENE ! Dragi brate ja ti obecvam da cu se moliti za tebe i tvoju srecu a ti pazi sada si na jednom od krizanja svoga zivotnog puta pazi kuda ceš poci POĐI PUTEM KRISTA JER ON TE VODI KA SRECI !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 15:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
goran-vk napisao:
dragi prijatelju VEDRANE neocajavaj za nekom ovozemaljskom ljubavi
i neprepustaj se depresiji jer te tako onaj crni privlaci sebi odi u naj blizu crkvu klekni pred isusa i reci mu iskreno sve sta te muci ali iskreno iz duse nemoj se bojati nista traziti od njega jer on je umro i uskrsnuo zbog tebe jer te ljubi i nikad nece dozvoliti da i najmanji njegov brat tuguje nego ce ti dati onu sto je naj bolje za tebe da budeš sretan ! Kad mu sve kazeš onda reci ovako EVO DOBRI MOJ ISUSE U TVOJE RUKE PREPUŠTAM SVOJ ZIVOT SVOJE DANAS I SUTRA TI ME VODI I DAJ MI ONO STO JE NAJ BOLJE ZA MENE ! Dragi brate ja ti obecvam da cu se moliti za tebe i tvoju srecu a ti pazi sada si na jednom od krizanja svoga zivotnog puta pazi kuda ceš poci POĐI PUTEM KRISTA JER ON TE VODI KA SRECI !

vedrane, ovo što ti je goran predložio je jedini i najbolji put, vjeruj drugoga nema! I ja ću molit za tebe dragi Vedrane :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 22:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi Vedrane, preupsti sve Isusu, On zna šta je najbolje za tebe.

Ja ću se moliti da ti Isus da ono što zaslužuješ!
:a1250: :a1250:
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 pro 2007 18:08 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

hvala svima...samo ovim rjecima ste mi dali nade...i ja cu se moliti za vas :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2007 10:54 
Odsutan

Jednom nam je fra Mate ovo svjedočanstvo prepričao u propovjedi (ja ga sada ne znam baš od riječi do riječi ali probat ću ono bitno samo popisati).

Dakle neka je žena imala kćer koja je bila u vezi sa nekim momkom. Kako su dosta dugo bili u vezi došlo vrijeme da se upoznaju roditelji i tako dođe taj momak do nje. Kada ga je ona upoznala toliko joj se svidio da je počela moliti za to da se njena kćer uda za njega, čak je išla i mise "plaćala" na tu nakanu. I tako kako je vrijeme prolazilo a ona sve više molila njena kćer i taj momak su se sve više i više udaljavali dok na kraju nisu "prekinuli". Kad je to ona saznala poprilično se razočarala i "naljutila" na Boga, pa je čak i otišla svećeniku koji je govorio mise i rekla mu nešto u smislu kako ne zna govoriti mise ili nešto slično (ne sjećam se baš što točno). I tako kako je dalje vrijeme prolazilo njena kćer je našla drugog momka, udala se itd. Tako poslije mnogo godina dolazi ta mama u crkvu tom istom svećeniku i "plaća" mise za zahvalu što joj se kćer nije udala za onog momka za kojeg je ona molila. Sad svećeniku nije ništa jasno i pita je što je sada, zar se ne sjećate kakvi ste prije bili. Kaže ona taj je momak završio kao "propalitet" i počeo piti.
Aj nije baš od riječi do riječi ali valjda shvaćaš bit :D

Inače ja kad sam došao na forum imao sam slične probleme tako da znam kako ti je. Onda sam sanjao jedan "čudan" san preko kojeg sam shvatio da i nije baš najbolje da tako molim za curu. U snu sam "lebdio" prema Bogu i ta mi je cura bila na rukama. I sve sam se više uzdizao prema gore sa njom na rukama. I onda sam vidio da se Bogu to ne sviđa, nekako mi se učinilo da se naljutio na mene. I u tom trenutku ja padnem dole i ta cura isto, ali ona padne na mene. Taj je pad bolio i još mi je bilo žao što sam Boga uvrijedio. Tada sam se probudio i pitao šta biva dalje. Onda sam zaspo i san se nastavio. Drugi dio bih za sada zadržao za sebe.
Zanimljivo je to da se prvi dio ostvario bio. Dok sam god molio za tu curu da "bude" nešto stalno sam padao i padao i bio u depresiji. Nekako mi se čini da mi je ona došla ispred Boga. Tada sam malo "okreno" molitve. Preciznije uzeo sam ono "Tražite najprije kraljevstvo Božje i sve će vam se ostalo nadodati". Od tada do sada puno se toga dogodilo. Bog mi je pokazao neke stvari koje nisam ni vidio na toj curi dok sam bio "slijepo" zaljubljen u nju. Baš nešto kontam moram uzeti naočale --> kako to nisam mogao vidjeti :D:D:D
Aj da ti ne filozofiram više dat ću ti samo savjet - uzmi malo Bibliju i pročitaj Mt 6,26-34.
Btb

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]