www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 19:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 822 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 83  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2006 12:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
A meni je posebno drago aby što je velečasni Radigović jučer u Ciboni imao upravo nagovor o Riječi Božjoj i što je dobar dio svog izlaganja posvetio Dereku Princu i načinu kako je on odlučio živjeti Riječ Božju, predivno- nisam ni znala da je on poznati svj. teolog i vrsni poznavatelj Pisma, sad mi je još draže što sam kupila njegove knjige, a i ostale ću...
Hvala ti :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2006 13:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
vikica napisao:
A meni je posebno drago aby što je velečasni Radigović jučer u Ciboni imao upravo nagovor o Riječi Božjoj i što je dobar dio svog izlaganja posvetio Dereku Princu i načinu kako je on odlučio živjeti Riječ Božju, predivno- nisam ni znala da je on poznati svj. teolog i vrsni poznavatelj Pisma, sad mi je još draže što sam kupila njegove knjige, a i ostale ću...

Da. On je bio protestant (sad je umro) koji je bio cijenjen u čitavom kršćanskom svijetu (i protestantskom i katoličkom) kao vrsan biblijski učitelj. To je meni tako lijepo kad se ne gleda na neke ljudske granice koje nas dijele :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2006 15:15 
Odsutan

Aby napisao:
vikica napisao:

Da. On je bio protestant (sad je umro) koji je bio cijenjen u čitavom kršćanskom svijetu (i protestantskom i katoličkom) kao vrsan biblijski učitelj. To je meni tako lijepo kad se ne gleda na neke ljudske granice koje nas dijele :P

i meni.. :P :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lis 2006 10:26 
Odsutan

Slučajno sam kod prijateljice našla knjigu u vetrini "I govore drugim jezicima" od Johna Sherrilla dugo već nisam čitala dobru knjigu izdaje "put života" vjerojatno protestnati ali knjiga ne moe biti bolja. S obzirom da sam tek na početku i nemam vremena jer nam firma seli i ostajemo da kasno ali ako je imate gdje za nabaviti preporučam da je čitate :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lis 2006 19:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo upravo pročitah knjigu u jednom dahu. "Nebeski čovjek".
Dramatična istinita priča o tome kako je Bog uzeo mladog,poluizgladnjelog dječaka iz siromašnog sela i upotrijebio ga u propovjedanju evanđelja unatoč užasnom otporu.Taj propovjednik je i dan danas živ i propovjeda.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ....
PostPostano: 06 lis 2006 21:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Preporuka: Andre Louf:Gospodine, nauči nas moliti

PREDGOVOR:

Tko je za mene Bog? Tko sam ja pred Bogom? Kako ga mogu ljubiti? - odgovore na ta i mnoga druga pitanja o suvremenoj duhovnosti, francuski monah cistercit André Louf svjedoči iz vlastite duboke povezanosti s Bogom, izrasle na vjekovnom monaškom iskustvu i neprestanome kontaktu sa Svetim pismom i duhovnim učiteljima.

Iskustvo molitve izrečeno je na jednostavan i suvremen način, a taj šutljivi monah otvorit će i vama nove prostore Riječi. Tražite li "novoga čovjeka", onda vam je Loufova knjiga siguran i pouzdan vodič na putu traženja.

"Gospodine, nauči nas moliti" prva je knjiga iz zajedničkoga pothvata "Benedictus" Glasa Koncila i Samostana sv. Margarite s Paga kojime se i današnjim bogotražiteljima žele ponuditi djela duhovne tematike drevnih i suvremenih autora, nastalih na vrelima Pravila sv. Benedikta, zaštitnika Europe.

...........................................................................................................

Knjiga je fenomenalna, nikada nisam naišao niti na jednu u kojoj bi bilo
tako slikovito i temeljito, a opet jednostavno opisano iskustvo molitve... knjiga je jednostavno - pitka i sočna.... i duboka...

http://www.glas-koncila.hr/knjizara_det ... SESSID=c7f

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2006 00:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Knjige u kojima se opisuju mjesta ukazanja na koja ljudi
hodočaste, u kojima se govori što je bilo i kako je bilo.
Veliki Znak 1 http://www.tebe-trazim.com/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&id=49
Sadržaj
Uvod, Čudotvorna medaljica,La Salette, Lurd, Fatima.
Beauring Tri vrela, Seredne, Turzovka, Egipat, Enzo Alocci,
Sveti Mihael, Natuzza Evolo, Maropati, Čudesan nebeski znak, Poruka milosrdne Ljubavi, Tri Zdravo-Marije, Pouzdanje u Mariju,Čudo s hostijama, Leon Theunis, Papa o krunici, Marija se ukazuje u Poljskoj, Moramo li vjerovati znakovima, Čudesna fotografija.

Veliki Znak 2 http://www.tebe-trazim.com/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&id=50
Sadržaj
Uvod, Cesarica svih Amerika, Naša Gospa od Guadalupe, Banneux,
Sirakuza, Kerizinen, Garabandal, Montichiari , San Damiano, Oulx Susa, Ukazanja B. D. Marije na području njemačkog jezika, Eisenberg, Mihael, Progresizam i slobodno zidarstvo, Crkva u požaru, Malahijina proročanstva, Don Boskovo viđenje, Viđenje sv. Pija X, Ravena,
Ukazanja u Japanu, O San Damianu, Garabandalska opomena,
Vodice kod Šibenika, Pogled u budućnost (Leonie van den Dyck)
Meteorološko oružje, Tri dana mraka, Majka od Neprestane Pomoći, Lasalettski križ.

Isus nas zove http://www.tebe-trazim.com/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&id=48
Sadržaj
Svjedočanstvo Julke,
Božje poruke i odgovori na razna pitanja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2006 16:17 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

meni je savršena knjiga ŽIVOT BLAŽENE DJEVICE MARIJE,napisala Marija Agredska.Nevjerovatna otkrića

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2006 13:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
NASLJEDUJ KRISTA nakon BIBLIJE najčitanija knjiga.
Svako dan pročitati malo i meditirati
http://www.veritas.com.hr/duhovnost/nas ... krista.php

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2006 22:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

za sve bogotražitelje jedan sajt sa dosta svetootačkih tekstova

http://www.maranata.biz

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 822 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 83  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]