www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2019 21:39

Vrijeme na UTC [LJV]
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 14 vel 2013 13:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 18 ožu 2011 21:06
Postovi: 886
Lokacija: Zagrabia
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
Vjeroispovjest: fides Catholica
Dragi svi!
Jutros primih ovaj mail.
Jako me dotaknuo...
nisam ostala nimalo ravnodušna...
Teksa ima podosta, ali...obavezno ga pročitajte
i eto...ako uzmognete, javite se na dolje spomenuti broj...
Mislim da je ovo zaista hvalevrijedna inicijativa.
Razmislite!


"JUTARNJA STRAŽA"

Hvaljen Isus i Marija!

Predragi u Kristu!

Kada sam prije par mjeseci pročitao knjigu "Antikrist", a nakon toga i roman "Gospodar svijeta", koji je napisan prije 100 godina, a govori o ovim vremenima, pitao sam Gospodina što mi je činiti?

Što ja mogu učiniti
- za sebe da ne propadnem, jer svako će srce biti kušano,
- za svoga bližnjeg da ne propadne i
- po pitanju zloga da mu se onemogući djelovanje?

I tako u tom promišljanju, nazvao me predsjednik "Obiteljske stranke", gospodin Mate, i pita bih li opet želio pokrenuti jednu molitvenu inicijativu, glede situacije u Domovini.

To mi je bio znak i poticaj od Gospodina što mi je činiti.

Poznato vam je kako je naša Domovina tijekom povijesti prolazila Križni put, jer ne samo da je bila napadana sa svih strana od ljudi, već i đavao kroz povijest bjesni namećući razne ideologije kao način života osobito jer smo Marijin narod. Rijetko koji narodi se mogu podičiti takvom odanošću i vjernošću prema Bogorodici i njezinom Sinu. Ne samo da je Bezgrješna kroz povijest hrvatskog naroda, vodila i zagovarala naš narod, već je i činila razna čudesa, ozdravljenja, oslobođenja u ratu, pa čak i ukazanja.

Ovo je naša zemlja, naša Domovina, dao nam ju je Bog, i dok Gospodin ponovo ne dođe, moramo se odgovorno odnositi prema njoj.

Molimo za Domovinu da ustrajemo, da se ne pokolebamo, da ostanemo Kristovi, kao i naši pradjedovi tijekom povijesti (1).

Sve što god nam je na srcu, kao što je prestanak ubijanja nerođene djece, prestanak psovanja, prestanak krađe i lopovluka, oslobođenje generala, istina o Domovinskom ratu, odgoj djece, sve je to sadržano u molitvi za Domovinu, jer "i prije nego mi riječ na usne dođe, Ti o Jahve sve već znadeš", piše psalmista. A Bog poznaje naša srca.

Međutim, sjetivši se neizmjernog, neshvatljivog, neizrecivog, nepresušnog, neprotumačivog, nemjerljivog, neiscrpnog, neistraživog, neograničenog i nedokučivog (našao sam ih 10!!!) Božjeg milosrđa prema nama bijednim grješnicima, kao i Njegove svemoći, /a glava mi je još uvijek bila puna dojmova iz knjige/, odlučih, prije konačne odluke, ostati u molitvi jer mi je dosta toga tu nedostajalo. Tada se sjetih naše Svete, Katoličke i Apostolske Crkve koja, zbog sotonina dima što se uvukao kroz pukotine u nju, i zbog ljudske slabosti, krvari na sve strane.

Čak i posljednjih nekoliko Gospinih poruka iz Međugorja ide u tom smjeru: molite za svećenike, molite za one koje je Krist postavio (2), itd.

Crkva je mistično Tijelo Kristovo, a Krist Gospodin Glava. Ako samo jedan od udova krvari, ispašta cijelo tijelo, kako nas poučava sv. Pavao. Zato je bilo sasvim razumljivo, kako smo svi mi Crkva, da molimo i žrtvujemo za ranjenu Crkvu. Ona mora, poput svoga Otkupitelja, proći Križni Put kako bi kao Zaručnica bila pročišćena za svoga Zaručnika i s Njime zajedno uskrsnula na Vječni život.

A mi svi smo Crkva. I znajte, kada netko blati Crkvu, misleći ne kler, on blati samoga sebe jer, i laici su Crkva. Prema provjerenoj i istinitoj objavi koju je Marino Restrepo imao od Isusa, stoji da je svaki čovjek odgovoran za spas svoga bližnjega kojega mu Gospodin stavi na životni put, od onoga trenutka kada primi Prvu svetu Pričest, jer je Krist, koji od tada živi u nama, odgovoran pred Bogom za spas čitavoga svijeta. Pokušavam zamisliti, koliko je onda Papa pred Bogom odgovoran!?! Dakle, molimo za Crkvu i našeg poglavara, kojega nam je u ova nemirna vremena darovao Krist Gospodin (3).

Još 30-ih godina prošloga stoljeća, Gospodin Isus je rekao sv. Faustini ove riječi: "Iz Poljske će proizaći jedna iskra koja će pripraviti svijet na Moj konačni dolazak", Dnevnik sestre Faustine, 1732. Pretpostavljamo kako se radi upravo o blaženom papi Ivanu Pavlu II., zar ne!? Zar nije sa svoja 103 putovanja, objavljivanja Božjeg milosrđa, proglašavanjem svetaca, posvećivanja Rusije Bezgrješnom Srcu Marijinu te raznim enciklikama, kao i velikom mudrošću i prostodušnošću, kojom je privukao tako veliki broj mladih na svjetski Dan mladih koji se održava svake druge godine, zaista i pripravio svijet na Drugi Kristov dolazak???

Dakle, Dan Gospodnji je blizu, tu je, pred vratima, samo što ne uđe. Crkva je izgrađena na Stijeni, ali znamo iz Evanđelja kako i ta Stijena zna zatajiti jer je samo čovjek, ali je vrata paklena neće nadvladati, zato je potrebna neprestana molitva za sv. Oca, da mu Bog dade snagu, razum i prosvjetljenje kako bi nas mudro i ponizno vodio k svetosti.

I najzad.

Ispričat ću vam jednu priču:

Jednom je neki čovjek uporno molio Gospodina da kazni njegovog neprijatelja koji mu je nanosio veliko zlo pa tako više nije mogao živjeti, a ovaj ionako živi bezbožno. Nakon određenog vremena, ukaza mu se Krist Gospodin i pokaže mu tog njegovog neprijatelja kako hoda uz rub ponora i čitavo vrijeme samo malo nedostaje da se ne strovali u nj. I tada mu reče: "Vidiš, taj tvoj "neprijatelj", samo što ne padne u ponor, a ti Me još moliš da ga gurnem, njega za koga sam prolio svoju Krv"!

Draga braćo i sestre u Kristu,

nije na nama da optužujemo bilo koga, kao đavao, niti je na nama da sudimo bilo koga, kao Bog, jer nismo niti jedno niti drugo. Na nama je da molimo. Bdijte i molite da ne padnete u napast, poučava nas i opominje Gospodin.

Budimo Kristovi, kao što je On naš.

Zato, prisjećajući se sv. Maksimilijana Kolbea (koji je u Rimu 1917. godine osnovao Vojsku Bezgrješne, u isto vrijeme kada je bilo i zadnje Gospino ukazanje u Fatimi za koje nije znao, u isto vrijeme kada je bila Oktobarska revolucija u Rusiji, a Gospa je u Fatimi tražila da se upravo ta i takva Rusija posveti njenom Bezgrješnom Srcu jer da će iz Rusije doći veliko zlo, koje je i došlo u obliku legalizacije pobačaja 1920. prvi puta u svijetu, i u isto vrijeme kada su masoni marširali Rimom htijući svrgnuti Papu s vlasti, ne znajući da pakao ne može nadvladati Tijelo Kristovo, Crkvu) koji nas poziva na borbu protiv zloga i njegovih slugu masona, molitvom (O Marijo, bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo i za sve one koji se tebi ne utječu, a naročito za neprijatelje svete Crkve i za sve one koji su tebi preporučeni) postom i sv. Pričestima, a napose dijeljenjem Čudotvorne medaljice, želimo čitav svijet posvetiti Marijinom Bezgrješnom Srcu.

Sam o. Kolbe poziva vojnike Bezgrješne da svim dopuštenim sredstvima; usmenim, pisanim, stvaralačkim i svime na što ih Duh Božji potakne, uđu u borbu sa zlim i njegovim slugama (usp. Ef 6).

Upravo zato je u ovoj molitvenoj inicijativi potrebna žarka molitva za obraćenje masona, koji su u zadnje vrijeme postali vrlo aktivni, pripremajući dolazak Antikrista koji je već u svijetu, ali se još nije objavio.

Sam Gospodin Isus nas potiče da ljubimo svoje neprijatelje (Lk 6, 27-38) i da molimo za njih. I ja sam nekada bio neprijatelj Isusov, ali je očito da je netko izmolio moje obraćenje kao i obraćenje svakoga od nas.

To su te tri nakane.

Pozivam vas da izaberete jedan datum u mjesecu, svaki mjesec isti datum, kada ćete moliti po mogućnosti sv. Krunicu, postiti i otići na sv. Pričest, za ove 3 nakane, a meni javite koji je to dan, (099/3106-570), da vas upišem u veliku obitelj duhovnih stražara. Pozivam vas da po mogućnosti i ostale dane koje niste na straži - duhovnoj, više sakramentalno živite, svatko prema mogućnostima i danom mu pozivu od Boga.


Kada sam sve ovo nekako skupio u svojoj glavi, zatražih pomoć - potvrdu Božjeg sluge kako bih bio siguran da je ovo sve zaista i Božja volja. Nakon razgovora s vlč. Ivicom Berdikom, ne samo da je potvrđena važnost i dobar smjer ove molitvene inicijative, već je i rado pristao biti joj duhovnikom.

Nisam odmah znao kako do molitelja, ali sam to prepustio Providnosti. Sjetih se da mi je ostalo nešto imena iz prošle molitvene inicijative i tako sam polako krenuo nazivati. Svakome sam preporučio da sam odredi datum iako osobno smatram kako je za takvu stvar najbolji datum u koji nam je Bog iskazao najveću milost, a to je Dan našega začeća, kada nas je Bog "izvadio" iz svoga Srca i imenom pozvao na život. No, kako mnogi ne znaju taj datum, neki su izabrali dan rođenja, dan obraćenja, a neki Marijin dan itd.

Svatko prema nadahnuću. Bog vas blagoslovio.

A sada malo o imenu molitvene inicijative:

Palo mi je na pamet da bi se to nekako trebalo zvati, ali ne znajući kako, opet moljah i dosađivah Gospodinu da mi i u toj stvari pomogne, jer ako je On nešto započeo, a jest, onda neka i nastavi te i završi. On, ne ja.

I tada "slučajno", a ništa nije slučajno, naletjeh na govor pape Ivana Pavla II. (opet on), koji je održao za vrijeme zadnjeg pohoda Hrvatskoj. Evo jednog dijela iz tog govora, važnog trenutno za nas:

"Kao što vam je poznato, dragi prijatelji, Papa na vas gleda s povjerenjem i pouzdanjem te vas danas ponovno poziva da budete jutarnja straža, narod blaženstava, kako vas nazvah za vrijeme jednoga od nedavnih Svjetskih dana mladeži. Vas, koji ćete preko svojega obiteljskog i strukovnog života - na koji se sada pripravljate - zauzeti vrlo odgovorne položaje na dobro građanskoga društva i Crkve, podsjećam da se čovjekova vrijednost sastoji u onome što on jest, a ne u onome što on radi ili pak što on posjeduje; da mali niski ciljevi ne mogu nikada utažiti žeđ za srećom i puninom koja je u vašemu srcu; da zadaću, što ju je Božja Providnost povjerila svakomu od vas, nitko drugi ne može ispuniti nego vi sami osobno. Odaberite Gospodina Isusa, kojega ćete slušati i slijediti kao Učitelja života, za sudruga na vašemu životnom putu." Rijeka, 8. lipnja 2003.

Grom iz vedra neba. Prekrasno. Predivno. Kako je Dobri Bog dobar. Evo imena. I razumijem zašto straža, ali zašto jutarnja? Tada mi sine. Kada sam bio u Domovinskom ratu, najteže je bilo biti na straži u jutro, jer se pred jutro čovjeku počinje najviše spavati, a i poznato je da neprijatelj pretežno napada u jutro. Čovječe, koja genijalnost u toga sadašnjega blaženika.

Jutarnja straža. I ne bilo kakva, već duhovna.

Zato vas pozivam da odgovorno pristupite, svaki u svoj dan, toj svojoj duhovnoj straži, (molitva, post, sv. Pričest), jer ako stražar zaspi, što se dogodi? Neprijatelj provaljuje i uništava.

"Tvoje će te riječi spasiti, tvoje će te riječi osuditi" - govori nam Gospodin Isus.

Po riječima smo se obvezali na stražu i Bog nas vrlo ozbiljno shvaća. Čak toliko ozbiljno, da je svakome pojedinome od nas, darovao još jednog anđela čuvara i to ne bilo kakvog, već specijalca, posebno opremljenog za boj ove vrste, jer žešće ratovanje traži i teže naoružanje, kako u vidljivom, tako i u nevidljivom svijetu.

Bog nas obasipa svojim milostima kako bi izašli kao pobjednici u ovoj bitci kojoj ne znamo kraja iako osjećamo da je blizu, ali zato znamo Pobjednika, koji je još prije 2000 godina pobijedio na Križu.

Kao što sam opisao u posljednjem broju "Nacije" (prosinac 2012.) razliku između kršćanskih i poganskih katolika, tako i za ovu molitvenu inicijativu naglašavam koliko su potrebni samo kršćanski katolici (svi ste na poseban način izabrani).

Poganski katolici ne dolaze u obzir (Otk 3, 15-16). Potrebni su ljudi koji su u svakom trenutku spremni umrijeti za Gospodina; prvo sebi, a onda jednom i pred drugima (Lk 9, 23-27).

Draga ljubljena braćo i sestre u Kristu, dragi prijatelji!

Iz svega gore navedenog, a siguran sam i od prije, jasno vam je u kakvom (zlo)ćudnom svijetu živimo i kako je zaista potrebno da ne dezertiramo iz Kristove vojske, već da se odlučno, do kraja borimo za Krista, jer Isus Krist, Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Kralj kraljeva i Gospodar gospodara, došao je razo(tk)riti djela đavolska i budite sigurni da će On to učiniti, s nama ili bez nas, ali želi da imamo (s)udioništvo u Njegovoj proslavi i slavi, po Bezgrješnom Srcu Marijinu.

Onaj koji ovo jamči izjavljuje: "Da, dolazim uskoro!" - Amen! Dođi, Gospodine Isuse!
Neka milost Gospodina Isusa bude sa svima! Amen (Otk 22, 20-21)"

Veseljko Kralj


Dakle...eto...mislim...ovo je stvarno predivno...
Ljudi, Bog vas sve blagoslovio!

_________________
"Ako hoćeš da budem u tmini, Gospodine, budi blagoslovljen,
ako hoćeš da budem u svjetlu, opet budi blagoslovljen,
ako se udostojiš utješiti me, budi blagoslovljen,
a ako hoćeš da budem u tuzi, onda isto tako budi blagoslovljen."

T. K.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 14 vel 2013 15:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 09 srp 2007 12:56
Postovi: 2895
Lokacija: Gdje je blago, tamo je i srce..
Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 37 zahvala
Draga DD, prekrasno i hvala ti što si podijelila ovaj tekst s nama!!

Nadam se da ću se jednog dana moći pridružiti Jutarnjoj straži.

_________________
NIJEDNO BLAGO NITI VLAST,
NIJEDNA SUZA NITI ČAST
NE MOGU PLATIT
CIJENU KAPLJE KRVI TVOJE.
NI TVOJE OČI UMORNE,
NI MOKRO ČELO, ISUSE,
NI KUCAJ SRCA
ŠTO JE S KRIŽA REKLO SVOJE:
DA NAS LJUBIŠ TI VJEČNOM
LJUBAVLJU,
DA S NAMA ŽIVIŠ TU,
U SVETOM PLAMENU...

hvala Ti..


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 14 vel 2013 16:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 12 ožu 2011 23:52
Postovi: 723
Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 5 zahvala
Vjeroispovjest: Kršćanin-Katolik
Veselko, baš je lijepo što postojiš. :grlim te:
Radosno se pridružujem inicijativi i nadam se da će se proširiti po cijeloj RH i zbilja zaživjeti.
:a1250:

_________________
Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam, naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se i ja ću vas uslišati. Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim. Jr 29,11


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 14 vel 2013 17:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pridružen: 10 lis 2012 18:10
Postovi: 96
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zaista prekrasno :wink:


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 14 vel 2013 19:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Pridružen: 21 ožu 2007 14:07
Postovi: 791
Lokacija: Zagreb
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
svake hvale dostojno....

:P

_________________
To vam rekoh da u meni mir imate. U svijetu imate muku, ali hrabri budite - Ja sam pobijedio svijet!


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 30 ruj 2013 17:29 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Pridružen: 16 ruj 2013 14:23
Postovi: 1
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjeroispovjest: Rimokatolik
Status: U braku
Hvaljen Isus i Marija!

Evo, nakon godinu dana uspješnog djelovanja i okupljanja iz cijele Hrvatske, Jutarnja Straža živi, radi, bdije i djeluje.

Oni koji se žele pridružiti, potrebno je kontaktirati voditelja.

SLOGAN Jutarnje Straže : Isus je došao razo(tk)riti djela đavolska.

Bog vas blagoslovio

P.S. Jutarnja Straža je IZAZOV.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 30 ruj 2013 17:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 19 kol 2012 21:39
Postovi: 146
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjeroispovjest: Rimokatolik
Status: Solo
Isti poziv u Vojsci Bezgrešne.

molitva, post, sv. Pričest


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 30 ruj 2013 18:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 05 tra 2013 15:41
Postovi: 915
Lokacija: Sljeme
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 16 zahvala
Vjeroispovjest: Catholicus
Status: U braku
Veseljko Kralj napisao:
Hvaljen Isus i Marija!

Evo, nakon godinu dana uspješnog djelovanja i okupljanja iz cijele Hrvatske, Jutarnja Straža živi, radi, bdije i djeluje.

Oni koji se žele pridružiti, potrebno je kontaktirati voditelja.

SLOGAN Jutarnje Straže : Isus je došao razo(tk)riti djela đavolska.

Bog vas blagoslovio

P.S. Jutarnja Straža je IZAZ
OV.


Svaka cast..predivno i trezveno razmisljanje!
ima neki kontakt ili na pp?

_________________
Amicus certus in re incerta cernitur.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 01 lis 2013 09:02 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik
Avatar korisnika

Pridružen: 30 ruj 2013 18:07
Postovi: 8
Lokacija: Slavonija
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjeroispovjest: RKT
Nadam se da će se što više ljudi pridružiti Jutarnjoj straži ,
jer moramo se skupljati ,okupljati ,podržavati i činiti konkretna djela.
To nam je dužnost ,pogotovo kad smo postali svjesni toga ,jer one koji ne znaju i nisu čuli ,se neće ni pitati što su napravili .
Zato oni koji znaju, trebaju biti aktivni na svaki mogući način.
Znam da nisu svi za ovakav način svjedočenja vjere ,ali oni koji jesu , nek se uključe .


Vrh
 Profil  
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2013 19:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 12 ožu 2011 23:52
Postovi: 723
Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 5 zahvala
Vjeroispovjest: Kršćanin-Katolik
Svidio mi se ovaj mail koji sam dobila, pa ga kopiram, napisao ga je svećenik iz dijaspore, iz Njemačke.


BLAGO NJEMAČKOM NARODU!


Blago narodu čiji političari znaju moliti, pjevati i zahvaljivati pred Bogom. Upravo je završila služba Božja u Stiftskirche u Stuttgartu povodom dana ujedinjenja Njemačke.

Državni vrh na čelu s kancelarkom Angelom Merkl zaista oduševljeno i iz srca pjevaju pjesme hvale i zahvalnosti Bogu za velika djela koja je učinio u njihovu narodu, a posebno u čudu ujedinjenja podijeljenog naroda. Kamere prikazuju lica katolika i protestanata, crvenih i crnih političara, kako punim ustima pjevaju pjesme iz crkvene pjesmarice. Kao iz jednih usta i iz jednog srca uz salve orgulja odjekuje hvala Bogu. Blago njemačkom narodu, jer ima takve političare.

Jao narodu koji je zatvorio put prema nebu, koji živi pognute glave i samo gleda u zemaljske stvari. Jao porobljivačima i otimačima tuđega teritorija, jao kradljivcima tuđih sloboda, "jao bezbrižnima na Sionu, i spokojnima na gori samarijskoj". Jao čuvarima zla i zločinaca. Jao indiferentnima koji nose ime kršćansko. Jao vladarima koji zatiru ime i zakon Božji.

Zamislite, braćo moja i sestre, pred oltarom zagrebačke katedrale, premijera Milanovića, predsjednika Josipovića, Vesnu Pusić, Milanku Opačić, Jovanovića i ostale ministre hrvatske vlade. Koja je to kušnja i prokletstvo za jedna narod, da političari neće da čuju za onoga koji ih je stvorio, za onoga koji sve u svojoj ruci drži, da usta ne otvaraju da mu hvalu pjevaju. Oni ne znaju pjesme svoga katoličkog naroda. OVO JE ZADNJA KUŠNJA I SRAMOTA KOJU JE BOG PRIPUSTIO HRVATSKOMU KATOLIČKOM PUKU. Dolazi dan kad će hrvatski političari pjevati u ime cijeloga naroda Slava Bogu na visini. Bog će to izvesti neočekivano i čudesno kao što je izveo čudesno Gotovinu i Markača iz ropstva naših porobljivača. Pogledajmo dragi katolici nismo li i mi doprinijeli ovom stanju svojom ohološću, sebičnošću, zavišću, indiferentnošću?

fra Tomislav Dukić

München,

I ja se pitam čemu sam osobno doprinijela da ova zemlja bude bolja??? :twisted:

_________________
Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam, naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se i ja ću vas uslišati. Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim. Jr 29,11


Vrh
 Profil  
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]


Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži prema:
Idi na:  
Pokreće phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb.com.hr