www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 lip 2025 03:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 75 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 14:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Moj tata je upravo javio, da je odlučio da potpiše papir da ga iz bolnice na njegovu odgovornost puste i da ga više ne vraćaju........kaže da je on jako svjestan svega.

Smrzla sam se u sebi.

ne znam što treba moliti
zato vas molim
da molite za njega

znam da postoje mladi ljudi da postoje tragičniji slučajevi, znam da je moj tata star ipak on ima 75 godina i kaže da je proživio dovoljno...
ali mene to toliko boli..
neka bude volja Božja ali molm te bože daj tati smanji muke...teško mi je to prihvatiti, njegove boli, to mučenje...

misli su mi zbrkane..znam da Bog postoji, znam da postoji red koji je On dao i da po tome redu idemo...samo ga molim, molim te Bože skrati tatine muke, oslobodi ga takvog teškog trpljenja, u jakom organizmu je krv koja je voda..molim te Kriste i Majko Božja budite s nama..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 14:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Isuse ljecnice i spasitelju bolesnih. pogledaj milostivo na ovog covjeka i peri svojom presvetom Krvi njegovu krv i ljeci ono sto je u njemu bolesno...Ti zelis da on ozdravi,stog Te molim daj mu snage da izdrzi hrabro u ovoj svojoj bolesti..Proslavi se kroz njega Gospodine i uslisi nase molitve...Podaj snage onima koji su uz njega i pronadi pravi lijek protiv jakih bolova...Tebi je Gospodine sve poznato,samo Ti znas zasto on mora trpjeti-budi mu milostiv :a1250: :a1250: :a1250: Hvala Isuse !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 15:47 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Molimo!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 15:49 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Jass napisao:
Moj tata je upravo javio, da je odlučio da potpiše papir da ga iz bolnice na njegovu odgovornost puste i da ga više ne vraćaju........kaže da je on jako svjestan svega.

Smrzla sam se u sebi.

ne znam što treba moliti
zato vas molim
da molite za njega

znam da postoje mladi ljudi da postoje tragičniji slučajevi, znam da je moj tata star ipak on ima 75 godina i kaže da je proživio dovoljno...
ali mene to toliko boli..
neka bude volja Božja ali molm te bože daj tati smanji muke...teško mi je to prihvatiti, njegove boli, to mučenje...

misli su mi zbrkane..znam da Bog postoji, znam da postoji red koji je On dao i da po tome redu idemo...samo ga molim, molim te Bože skrati tatine muke, oslobodi ga takvog teškog trpljenja, u jakom organizmu je krv koja je voda..molim te Kriste i Majko Božja budite s nama..

Krunica Božanskoga milosrđa
Krunica Božanskog Milosrđa moli se na Gospinu krunicu

"Ovom molitvom sve možeš izmoliti kad se to za što moliš slaže s Mojom voljom…Tko god je bude molio doživjet će u svom smrtnom času Moje veliko Milosrđe."

(Dn 1731, 687)

Jednom mi reče Gospodin:

"Ponašaj se kao prosjak koji ne odbija primiti veliku milostinju, ali tim srdačnije zahvaljuje. Kad ti sada darivam veće milosti, ne izgovaraj se da ih nisi dostojna. To Ja znam. A ti se raduj i uzmi toliko puno blaga iz Mog Srca koliko možeš samo nositi, onda mi se bolje sviđaš. Još jedno ti želim reći – uzmi te milosti ne samo za sebe nego i za tvoje bližnje. To znači - ohrabri duše, koje susrećeš u povjerenju u Moje beskrajno milosrđe. Kako mnogo ljubim duše koje se potpuno pouzdavaju u Mene - za njih Ja činim sve".

Jednom, kad sam išla hodnikom u kuhinju, čula sam riječi u mojoj duši:

"Neprestano moli krunicu (Božanskog milosrđa) koju sam te naučio. Ma tko je god bude molio, doživjet će u svom smrtnom času Moje veliko milosrđe. Svećenici će ga pružati grešnicima kao posljednje sidro spasa. Ukoliko bi bio najokorjeliji grešnik - ako samo jednom izmoli tu krunicu, dobit će milost Mog beskrajnog milosrđa. Neshvatljive milosti podijelit ću onim dušama, koje poklone povjerenje Mojem milosrđu".
Jednom sam čula riječi:

"Moja kćeri, objavljuj cijelom svjetu Moje neshvatljivo milosrđe. Ja želim, da Svetkovina milosrđa postane utočište i zaklon svim dušama, posebno jadnim grešnicima. Toga dana otvorena je nutrina Mojeg milosrđa. Ja izlijevam cijelo more milosti na one duše koje se približuju izvoru Mojeg milosrđa. Ona duša, koja se ispovijedi i primi Sv. pričest dobiva savršeni oprost od krivnja i kazni. Toga dana otvorene su sve Božje ustave kroz koje teku milosti. Neka se nijedna duša ne boji približiti se Meni, pa makar njezini grijesi bili crveni kao skrlet. Moje milosrđe tako je veliko, da ga u cijeloj vječnosti ne može proniknuti nijedan razum, ni ljudski niti anđeoski. Sve, što postoji, dolazi iz nutrine Moga milosrđa. Svaka duša razmišljat_će cijelu vječnost Mojoj ljubavi i o Mojem milosrđu. Svetkovina milosrđa proizašla je iz Moje nutrine. Ja_želim da se ona svečano proslavi na prvu nedjelju po Uskrsu. Čovječanstvo neće naći njikako mira dokle god se ne obrati izvoru Mojeg milosrđa

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 15:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

da to se događa zozy, da se neke stare rane otvaraju u mojoj duši, da zjape neke praznine tamo gdje se tata i ja nismo našli, tamo gdje sam ja izostala, gdje sam nestala...puno propuštenog vremmena u tom životu dok je bio tu..još je ali odlazi.

treba jako moliti boga za moju mamu i sestru...to su dubine..
Znam da one neće biti pri sebi, a a moram jer ja sam jedina od njih koja imam živu vjeru, a Bog mi ju nije dao bez veze...dao mi je da mogu nositi njih.

ovo stanje svoje slabosti samo ću ovdje davati, ne nikako blizu njih i pred njima jer onda je kraj.

Mislim da me razumijete.
molite i za moje dvije smotanke.j

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 17:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 23:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
NEKA BUDE VOLJA TVOJA GOSPODINE
:a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lis 2008 09:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ide na bolje! tata se smirio, primio je transfuziju.

hvala Ti Gospodine na uslišanim molitvama, hvala ti na odgovornoj i marljivoj liječnici!

molim vas da molite i dalje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lis 2008 09:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Isuse dragi ja Te zdusno :a1250: svim zarom srca

da budes i dalje uz Jasmininoga tatu i da udjelis

razum i znanje doktorima kako bi pronasli pravi lijek.

Gospodine Isuse peri svojom Predragocjenom Krvi,krv svoga

bolesnika i tjesi ga u nevolji i podaj mu jakost u slabosti...

Hvala Ti Isuse za uslisane molitve...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 14:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moj mili Bože, daj tati strpljenja i vjere, daj mu da te spozna i da mu više nijedna zemaljska zapreka ne bude zid koji je nepremostiv!
Ti budi njegova snaga i ljubav kojom ćeš djelovati preko njega teško bolesnog na sve nas, a naročito na mamu.

Ne dopusti dragi Bože da nered u nečijm glavama prevlada i da one dane koje trebamo u miru jedni s drugima sad proći kao oproštaj ili kao ponovno zbližavanje, zacrni ljdska glupost i licemjerje. Uništi svaki pokušaj Zlog da nas spriječi u dobru i ljubavi!

hvala Ti što nas ljubiš!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 75 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]