www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 20:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 07:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Drugi dan

Isus: „Danas Mi privedi duše svećenika i redovničkih osoba i uroni ih u Moje neistraživo milosrđe. One su Mi dale snagu podnijeti gorku muku. Po njma, kao kroz kanale, izlijeva se Moje milosrđe na čovječanstvo.”
Premilosrdni Isuse, od kojega sve što je dobro dolazi, umnoži u nama milosti, da vršimo dostojna djela milosrđa, da bi oni, koji nas gledaju slavili Oca milosrđa, koji je na nebu.

Izvor Božje ljubavi
U srcima gostiju čistih,
Okupane u moru milosrđa,
blještave kao zvijezde, svijetle kao zora.

Vječni Oče, pogledaj očima Svoga milosrđa na izabrano stado u svome vinogradu, na duše svećenika i redovničkih osoba i daruj im snagu Svoga blagoslova, a osjećajem Srca Svoga Sina u kojem su zatvoreni, udijeli im snagu Svoga svijetla da bi mogli druge voditi na putevima spasenja, da bi zajedno pjevali hvalu Tvojemu neiscrpivom milosrđu u vijeke vjekova. Amen.

Krunica božanskog milosrđa

Gospodine pogledaj danas na malog Niku i budi uz njega na operaciji,primi njegovu malu rucicu i daj mu snagu da sve hrabro izdrzi.Pomiluj ga Isuse i daj ljecnicima mudrost da mu odrede pravi lijek.Isuse mi Ti vjerujemo i znamo da ces uslisati nase molitve..Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 10:04 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljeni i ljubljeni naš Oče!

Evo, molimo te po Tvome Sinu, našemu jedinome i preljubljenome Isusu Kristu iz Nazareta - za život malog Nike...
On je Tvoje željeno stvorenje...Samo Ti znaš koliko je do sad propatio on i roditelji njegovi..i cijela obitelj...
...Molim Te, voljeni Isuse, učini sve NOVO u Nikinom tijelu, duhu i dušu..i u duhu, duši i tijelu njegovih roditelja... U njihovo ime dajem Ti slavu, čast i hvalu...I zahvaljujem što činiš i što ćeš činiti sve ono najbolje za Nika..

Mi znamo da nijedno blago niti vlast nije ni približno vrijedno kao samo jedna kap Tvoje Krvi..I zato vjerujem da ćeš svojom presvetom Krvlju pomilovati Nikine stanice u tijelu koje moraju priihvatiti nove matične stanice...Neka Tvoja Krv sve to učini Novim i svetim, neka sve to ujedini u zdravlje, u Tebe...

Hvala Ti, mili Oče koji uvijek uslišavaš svoju dječicu i volimo Te!!! :grlim te:

Niko, uz tebe smo!!! Cijelo je Nebo uza te!!

Anđele čuvaru mili, svojom ga snagom zakrili i čuvaj ga noću i danju!!

Arkanđele Rafaele, Božja medicino, bdij danas nad Nikom i njegovim liječnicima!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 10:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
ela bredi napisao:
Voljeni i ljubljeni naš Oče!

Evo, molimo te po Tvome Sinu, našemu jedinome i preljubljenome Isusu Kristu iz Nazareta - za život malog Nike...
On je Tvoje željeno stvorenje...Samo Ti znaš koliko je do sad propatio on i roditelji njegovi..i cijela obitelj...
...Molim Te, voljeni Isuse, učini sve NOVO u Nikinom tijelu, duhu i dušu..i u duhu, duši i tijelu njegovih roditelja... U njihovo ime dajem Ti slavu, čast i hvalu...I zahvaljujem što činiš i što ćeš činiti sve ono najbolje za Nika..

Mi znamo da nijedno blago niti vlast nije ni približno vrijedno kao samo jedna kap Tvoje Krvi..I zato vjerujem da ćeš svojom presvetom Krvlju pomilovati Nikine stanice u tijelu koje moraju priihvatiti nove matične stanice...Neka Tvoja Krv sve to učini Novim i svetim, neka sve to ujedini u zdravlje, u Tebe...

Hvala Ti, mili Oče koji uvijek uslišavaš svoju dječicu i volimo Te!!! :grlim te:

Niko, uz tebe smo!!! Cijelo je Nebo uza te!!

Anđele čuvaru mili, svojom ga snagom zakrili i čuvaj ga noću i danju!!

Arkanđele Rafaele, Božja medicino, bdij danas nad Nikom i njegovim liječnicima!!
Oce mi vjerujemo,... A M E N ! ! !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 07:16 
Odsutan

Treći dan

Isus: „Danas Mi dovedi sve pobožne i vjerne duše i uroni ih u more Mojeg milosrđa. Ove su Me duše utješile na Križnome Putu. One su bile kapi utjehe u moru gorčine.”

Neistraživa su čuda milosrđa,
Ne proniče ih ni griješnik, niti pravednik,
Na sve gledaš okom smilovanja,
I sve privlačiš Svojoj ljubavi.

Vječni Oče, pogledaj očima milosrđa na vjerne duše, kao nasljedstvo Tvoga Sina, i po Njegovoj gorkoj muci, udijeli im Tvoj blagoslov. I uzmi ih u Svoju trajnu zaštitu, da ne bi izgubili ljubav i blago svete vjere, nego da veličaju sa četama anđela i svetih Tvoje beskrajno milosrđe u sve vjekove. Amen.
Isuse budi milosrdan malome NIKI i budi uz bjega i sada molimo Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2008 22:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Boze, samo ti mozes pomoci, samo se u Tebe uzdamo. Tebi vapijemo, Gospodine, uslisi nase molitve, molim Te.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 stu 2008 07:18 
Odsutan

Četvrti dan

Isus: „Danas Mi dovedi pogane i one koji Me još ne poznaju. I na njih sam mislio za vrijeme Moje gorke muke. Njihova buduća gorljivost tješila je Moje Srce. Uroni ih u more Mojeg milosrđa”

Premilosrdni Isuse, Ti si svjetlo cijeloga svijeta. primi u stan Tvojeg Premilosrdnog Srca duše pogana koje Te još ne poznaju. Neka zrake Tvoje milosti prosvijetle njih, da i oni zajedno sa nama proslavljaju čuda Tvojeg milosrđa i ne puštaj ih iz stana Tvojeg Premilosrdnoga Srca.

Neka svjetlo Tvoje ljubavi
Rasvijetli tamu dušama.
Učini da Te ove duše upoznaju,
I zajedno sa nama Tvoje milosrđe slave.

Vječni Oče, pogledaj očima milosrđa na duše pogana i onih, koji Te još ne poznaju, ali su zatvoreni u Premilosrdnom Srcu Isusovu. Vodi ih do svjetla Evanđelja. Ove duše ne znaju, kako je velika sreća ljubiti Tebe. Učini, da i one slave darežljivost Tvojeg milosrđa u vijeke vjekova. Amen.

Pogledaj i sada Gospodine na maloga Niku i ojacaj njegovo malo tijelo,duh i dusu i daj mu snage i onima koji bdiju uz njega.Pomozi mu Gospodine :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 stu 2008 07:51 
Odsutan

Peti dan

Isus: „Danas Mi dovedi duše heretika i odijeljenih i uroni ih u more Mojeg milosrđa. U gorkim mukama oni su razdirali Moje Tijelo i Srce - to je Moja Crkva. Kada se vraćaju jedinstvu Crkve, zacijeljuju Moje rane i time ublažuju Moje muke.”

I za one, koji su razderali Tvoju odjeću jedinstva,
Teče iz Tvoga Srca izvor milosti.
Svemoć Tvojeg milosrđa, o Bože,
I ove duše iz zablude izvući može.

Premilosrdni Isuse, Ti si sama dobrota. Ti ne uskraćuješ svjetla onima koji Te za to mole. Primi u stan Tvoga Premilosrdnoga Srca duše heretika i odijeljenih duša, i privuci ih Svojim svjetlom k jedinstvu Crkve, i ne puštaj ih iz stana Tvoga Premilosrdnoga Srca, nego učini da i oni slave velikodušnost Tvoga milosrđa.

Vječni Oče, pogledaj milosrdnim očima na duše odijeljene braće, koji su potratili Tvoja dobra i zloupotrijebili Tvoje milosti, ustrajući tvrdokorno u svojim pogreškama. Ne gledaj na njihove pogreške, nego na ljubav Tvojeg Sina i na Njegovu gorku muku koju je uzeo na Sebe poradi njih, jer i oni su zatvoreni u Premilosrdno Srce Isusovo. Učini, da i oni slave Tvoje veliko milosrđe u svu vječnost. Amen.

Isuse pohodi i danas svjetlom svoga srca i svojim Milosrdem maloga Niku i obasjaj ga svojom ljubavlju da ozdravi njegovo malo tijelo,a roditeljima i bliznjima daj snagu da izdrze u borbi.Budi im svima milostiv-molimo Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 stu 2008 08:05 
Odsutan

Šesti dan

Isus: „Danas Mi dovedi tihe i ponizne duše, i duše male djece i uroni ih u more Mojeg milosrđa. Ove su duše najsličnije Mom Srcu, one su Mi davale snagu u gorkoj smrtnoj muci. Vidio sam ih kao zemaljske anđele, koji će čuvati Moje oltare. Na njih izlijevam cijele rijeke milosti. Moje milosti može prihvatiti samo ponizna duša. Poniznim dušama darivam Moje povjerenje. ”

Premilosrdni Isuse, Ti sam si kazao:"Učite se od Mene, ja sam blaga i ponizna srca." Primi u stan Tvog Premilosrdnog Srca blage i ponizne duše i duše male djece. Te duše očaravaju cijelo nebo i Nebeski Otac nalazi u njima posebno zadovoljstvo. One su buket cvijeća pred Božjim prijestoljem i Bog sam se njihovim mirisom ispunja. Te duše imaju u Srcu Isusovu trajan stan i neprestano pjevaju hvalospjev ljubavi i milosrđa u vijeke.

Duša, istinski ponizna i tiha,
Udiše raj već ovdje na zemlji,
A mirisom njezinog poniznog srca
Stvoritelj se sam oduševljava.

Vječni Oče, pogledaj milosrdnim očima na tihe i ponizne duše i na duše male djece, koje su zatvorene u stanu Premilosrdnog Isusova Srca. Ove su duše najsličnije Tvome Sinu, miomiris ovih duša uzdiže se sa zemlje i dopire do Tvog prijestolja. Oče milosrđa, svake dobrote, molim Te ljubavlju i zadovoljstvom, koje imaš u tim dušama, blagoslovi cijeli svijet, da bi sve duše zajedno pjevale hvalu Tvojem milosrđu u sve vijeke. Amen.

Isuse ,danas palimo prvu svjecicu na nasim malim adventskim vjencicima,neka ovo svjetlo dopre u sva srca ljudi i osvjetli radosno svako lice pa i naseg malog Niku,neka u toj svjecici izgori svaka bolest i patnja ,a nastane radost i zdravlje...Hvala Ti Isuse-uslisi molimo Te nase molitve.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2008 08:11 
Odsutan

Sedmi dan

Isus: „Danas Mi dovedi duše koje posebno štuju i slave Moje milosrđe i uroni ih u Moje milosrđe. Te duše najčešće su oplakivale Moju muku i one su najdublje prodrle u Moj Duh. One su živo ogledalo Mojeg Milosrdnog Srca. Te duše svijetlit će u budućem životu posebnom svjetlošću. Ni jedna od njih neće dospjeti u oganj pakleni. U času smrti posebno ću braniti svaku od njih.”
Premilosrdni Isuse, Tvoje Srce je samo milosrđe. Primi u stan Tvojeg Premilosrdnog Srca one duše što posebno štuju i proslavljaju veličinu Tvojega milosrđa. Te su duše jake samom snagom Božjom. U svakoj muci i protivštinama one idu naprijed pouzdavajući se u Tvoje milosrđe. Te duše su sjedinjene s Isusom i nose na svojim ramenima cjelokupno čovječanstvo. One neće biti podložene strogom sudu, jer će biti u trenutku smrti obuhvaćene Tvojim milosrđem.

Duša, koja slavi dobrotu svoga Gospodina,
posebno je od Njega voljena,
uvijek je blizu živog izvora,
i crpi milosti iz milosrđa Božjega.

Vječni Oče, pogledaj očima milosrđa na duše koje slave i štuju Tvoje najveće svojstvo – neiscrpivo milosrđe. One su zatvorene u Premilosrdno Srce Isusovo. Ove duše su živo Evanđelje. Njihove su ruke pune djela milosrđa, a njihove duše, prepunjene radošću, pjevaju pjesmu milosrđa Višnjemu. Molim Te, Bože, iskaži im milosrđe prema nadi i pouzdanju koju imaju u Tebi. Neka se na njima ispuni Isusovo obećanje, koje im je rekao, da: Duše, koje budu štovale Moje neistraživo milosrđe – ja ću sam braniti kao svoju slavu u životu, a posebno u času smrti. Amen.

Gospodine i sada Te zdusno molimo,pogledaj milostivo na maloga Niku i ozdravi ono sto je bolesno u njegovom malom tijelu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2008 13:03 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Niko je dobro, sve je trenutno u redu - krajem tjedna će se vidjeti jel tijelo dobro prihvatilo nove stanice.

HVALA ISUSU koji je uz malog Niku i svima vama koji tako zdušno molite!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]