www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 21:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 09:14 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Daria1987 napisao:
Predragi moji... VEEELIKA čuda se događaju od kada je bila naša časna Ljilja kod Ninice u utorak... :P :P :P Potrebno je samo puuno moliti da Gospodin provede svoj Sveti plan do kraja!! Naime, Nina nam se tako čudesno otvorila Gospodinu, kao nikad do sad, povjerovala svim srcem u Njegovu Vječnu Ljubav i ... žudi za Njegovim uslišanjem kako bi svima svjedočila o Njegovoj ljubavi!!! Časna joj je rekla da Gospodin želi da preko njezine patnje njezin Mario dodje k Njemu... jer on je ateist.... I čuda... Ninica nam izlazi nakon skoro 4 mjeseca iz kuće (kako u Rijeku prošli put nije na kraju bila išla) i idemo svi iz obitelji (samo ne znam za tatu) na zajednicu Krvi Kristove koju vodi časna Ljilja u nedjelju... i njezin Mario ide!!! ALELUJA!! :P Spreman je obratiti se kad Nina ozdravi!! :P O Velik li si i Svet, Bože naš!!! :r086: :r086: :r086: Potrebni smo zato puno molitve, kako Onaj Zli ne bi umijesao svoje prste... Jer, bliži se trenutak: otvorilo mi se u evanđelju: Posljednji dani - proslava Imena Božjeg!! ALELUJA!!! SLAVA TI, ISUSE!!! I još jedna velika milost - prije tjedan dana mi je brat Samir napisao da će doć baš u ovu nedjelju kod Ninice... Sve se nekako slaže čudesnom Gospodinovom Providnošću!!! :P ALELUJA, GOSPODINU!!! Sada je posebno potrebno moliti za tatu koji je jos uvijek jako tvrd i tvrdi "da mu ne trebaju karizmatici", a u isto vrijeme je "čuo za nekog "čudotvorca" koji mu je izliječio prijateljevu djevojku, a samo su mu poslali njezinu sliku". Bože, očuvaj!!! Majko, zaštiti nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj!!! Gospodine, u svojoj Ljubavi obrati tatu!! Hvala vam, ljubljeni moji, na svakoj vašoj molitvi!!! Gospodin se proslavlja čudesno u životima svih nas, jer smo rekli "Da, Gospodine, evo sluge tvoga! Što želiš da činim? ALELUJA!!!" :grlim te: smajlic22

JER VELIK SI,ČINIŠ DJELA VELIKA,NITKO NIJE KAO TI ISUSE...

Draga Daria,

u mojim ste molitva ti i tvoja sestrica,Bog je s vama,ne posustajte.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 18:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse, braco mili, molim te proslavi se u Nininom i našem životu!!! Neka bude volja Tvoja. Amen+! Aleluja! BVB :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 20:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: :b206:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 sij 2010 13:48 
Odsutan

Oče nebeski, Bože milosrdni, vjerujem da si mojoj obitelji podario Anđela Čuvara, zahvaljujem ti na Njemu! Po Njegovom te zagovoru svim srcem molim: obrati moga tatu, koji te toliko vrijeđa i svojim grijehom čini veliku sablazan, odbacuje tvoj sveti blagoslov i predaje sebe i bližnje tami. Molim Te, Gospodine, za njegov povratak Tebi, izvoru dobra, molim Te to s ljubavlju prema njemu, s pouzdanjem u Tvoje milosrđe prema grešnicima! Krvi Kristova, Presveta Krvi Jaganjčeva, sada Te posebno molim operi dušu moga tate! ZLI DUŠE BOGOPSOVKE, SNAGOM IMENA ISUSOVA, VEŽEM TE I ŠALJEM POD KRIŽ GOLGOTE, DA TE SPASITELJEVE RANE PROGNAJU I UNIŠTE!!! Duše Boga živoga, dođi u vatri svoje ljubavi, u sili svoje prisutnosti i mojoj obitelji povrati mir i blagoslov!! Stavljam sebe i svoje drage, sve što jesam i što posjedujem, pod moćnu zaštitu Prežalosnog Srca ljubljene Majke Marije, u Njezine ruke polažem svoje molbe i vapaje, štujući ju kao Kraljicu anđela, Utočište grešnika i Pobjednicu zlih duhova. Neka izgube snagu sve nesreće koje su na nas došle kao posljedica bogopsovke. Gospodine, smiiluj see!! Amen+! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 20:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mila seko Daria, hvala ti na riječima podrške! Kad ti kažem "seko", stvarno to mislim-ti i jesi moja mala seka -zapravo!!! Želim ti samo reći da mislim na tebe i tvoju obitelj, kako je naša Nina? Naš je Gospodin velik i blag, on je naš mili Otac...On je uz vas...
Želim ti reći nešto što mi je davno rekao jedan svećenik: "Imao sam prijatelja koji nikada nije mogao izgovoriti i izmoliti Očenaš do kraja. Pitam ja njega kako to??? Kaže on pa kad god krenem moliti stanem kod riječi Oče naš i tako intenzivno mislim o tome kako je to naš otac da ne stignem dalje...tako su te riječi OČE NAŠ duboke..." Znam da ti ovo mila seko razumiješ, tebi je Gospodin dao tako veliko srce...velika su djela Njegova...
Poljubi seku Ninu, blagoslovio vas dragi Bog, tebe i tvoju obitelj. Našu Ninu će Gospodin podići, hoće sigurno, ja u to vjerujem!!!

smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 :b206: :b206: :b206: :r086: :r086: :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 21:52 
Odsutan

Gospodine, ozdravi Ninino rame koje je danas ozljedila!! Izbrisi njezine suze, Premili!! Daj da te sutra slavi u Zajednici Krvi Kristove!! Neka se Tvoje milosrđe spusti na nju!! O, Gospodine, smiiiiluj see!!!! :a1250: :a1250: :a1250:

Seko Zeljka :grlim te: :grlim te: :grlim te: smajlic22
BVB smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2010 23:03 
Odsutan

Predragi, Nina nam na kraju nije mogla ići na zajednicu Krvi Kristove koju vodi predraga časna Ljilja jer je bilo jako hladno. No, ja sam išla i aktivno se uključujem u tu zajednicu. Moram vam reći - otkad molim onu jaku molitvu protiv duha psovke koju sam napisala u nedavnom postu, tata ne psuje Isusa. :r086: :r086: Tako sam sretna!!!! Osjećam Božju milost u svakom trenutku!!! HVALA TI, ISUSE!!! Želim svima reći kako je Isus divan... Želim sve zagrliti - i tužne, i bolesne i rezignirane,... i pokazati im Isusa!!! :grlim te: DIVAN LI SI, MOJ ISUSE!! Ti si u slavljenju, Ti si u srcima koja Tebe ljube žarko i snagom bića svoga, stanuješ Bože u nama Ti, u svom svetom narodu!! HVALA TI I SLAVA ISUSE!! smajlic22
BVB smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 11:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga seko Daria, molim te možeš li napisati tu molitvu, jer i ja bih željela moliti-u mojoj kući isto ima nekih koji to rade. Molim i dalje za našu Ninu, za tebe i tvoje, za sve ranjene i jadne ljude, sve pravedne ali i nepravedne da uvide svoje greške i krenu pravim putem...BTB!!! smajlic22 smajlic22 smajlic22 :q4: :q4: :q4:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 vel 2010 20:37 
Odsutan

Daria1987 napisao:
Oče nebeski, Bože milosrdni, vjerujem da si mojoj obitelji podario Anđela Čuvara, zahvaljujem ti na Njemu! Po Njegovom te zagovoru svim srcem molim: obrati moga tatu, koji te toliko vrijeđa i svojim grijehom čini veliku sablazan, odbacuje tvoj sveti blagoslov i predaje sebe i bližnje tami. Molim Te, Gospodine, za njegov povratak Tebi, izvoru dobra, molim Te to s ljubavlju prema njemu, s pouzdanjem u Tvoje milosrđe prema grešnicima! Krvi Kristova, Presveta Krvi Jaganjčeva, sada Te posebno molim operi dušu moga tate! ZLI DUŠE BOGOPSOVKE, SNAGOM IMENA ISUSOVA, VEŽEM TE I ŠALJEM POD KRIŽ GOLGOTE, DA TE SPASITELJEVE RANE PROGNAJU I UNIŠTE!!! Duše Boga živoga, dođi u vatri svoje ljubavi, u sili svoje prisutnosti i mojoj obitelji povrati mir i blagoslov!! Stavljam sebe i svoje drage, sve što jesam i što posjedujem, pod moćnu zaštitu Prežalosnog Srca ljubljene Majke Marije, u Njezine ruke polažem svoje molbe i vapaje, štujući ju kao Kraljicu anđela, Utočište grešnika i Pobjednicu zlih duhova. Neka izgube snagu sve nesreće koje su na nas došle kao posljedica bogopsovke. Gospodine, smiiluj see!! Amen+! Aleluja!

Draga Zeljka mislim da je to ta molitva.BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 20:53 
Odsutan

Da, to je ta molitva!! :grlim te: Tata sada ne psuje Boga!! SLAVA TI, ISUSE!!
A bio je okorjeli psovac Presvete Krvi i Imena Božjeg!! Strašno nešto!!
Danas nam je Nina bila na magnetskoj mozga i vratne kralježnice da se vidi kakvo je stanje. U ponedjeljak bi s tim nalazima trebala u Zg, te na ujedno i na pregled limfe zbog losih nalaza krvi. Najgora solucija je da se rak vrato, ali ja VJERUJEM U DOBRO!!! O, Gospodine, silno se proslavi!! Tvoja kćer Nina te silno treba!!! Ona želi živjeti, Gospodine i gorljivo Tebe traži!!! Neka bude Tvoja volja, Gospodine, a Tvoja volja je naša sreća... Silno se proslavi, dobri Bože moj!!!! :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]