www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 17:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 161 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Re:
PostPostano: 14 lis 2011 10:59 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
[quote="kristina18"]Danas mi je mama odvezena u bolnicu zbog neizdrzivih bolova. Trebala se javit u bolnicu tek za 2tjedna jer nemaju mjesta. Morala je otici danas. :twisted: Strah me je. neznam sta ce biti.

oce nas...

Boze pomozi Kristini, olaksaj joj tugu, a njenoj mami daruj zdravlje...hvala ti...Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lis 2011 16:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Gospode Boze, molim te za ozdravljenje covjeka iz Majamija. Ublazi njegove tegobe i daj mu snage za borbu protiv te opake bolesti. Molim Ti se i za obitelj nase sestre Bozice. Blagoslovi i ozdravi njezinu djecu, a suprugu daj mir u dusi i daj mu mirnu narav i dobru volju. Amen.

Oce nas... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lis 2011 09:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Božica Sukić napisao:
Ima mjesec dana da sam vas molila da se molite za mog susjeda koji je tada bio na aparatima, radi teške bolesti, hvala Vama na molitvi i hvala i slava Presvetom Trojstvu jer je ozdravio, i oporavlja se! Hvala! Molim Vas preporučam Vam u molitve sina jedne žene, koja mi je preporučila da molimo za nj. Živi u Majamiju, a boluje od raka limfnih čvorova, rođen je 27. 04. 1971. Mislim da se zove Danijel, ali provjerit ću. Preporučam Vam u moplitve i svoju obitelj, za duhovno i tjelesno zdravlje mojih dvoje djece, te mog supruga ... Psihički je jako loše, nervizan, viče, psuje...Hvala svima.Neka Vas svih Otac blagoslovi i usliši Vaše molitve. Slava Presvetom Trojstvu u nama!

Svi su pozvani na klanjanje u Noći otvorene crkve, naveće od - okvirno - 19. 30. do 24.00 u crkvu sv. Čirila i Metoda, u divaltovoj ulici u Osijeku na klanjanje koje predvodi vlč. Marin Knežević, voditelj svetišta Milosrdnog Isusa iz Ovčare kraj Đakova

Dragi Kriste preuzmi sve bolesti ovih ocajnih ljudi koji te trebaju. Iscijeli sv enjihove boli i patnje, ucini cudo kao sto si dosad cinio. Vjerujemo u tebe i volimo te....AMEN

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lis 2011 12:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Molim vas sve da se molite za zdravlje moga muža jer evo on je sada u teškoj psihofizičkoj situaciji jer koliko izgleda rak je uznapredovao i mi sada čekamo neku novu kemoterpiju koja bi trebala pomoći ali on se teško kreće jer mu je noga jako jako natečena! Inače obratio se je, vjeruje, moli...
Ja vjerujem Isusu da ga želi izlječiti ali evo ako možete pomoći svojim molitvama bilo bi super ako ništa drugo samo da mužu daju snagu za dalje a i to je već velika stvar :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lis 2011 13:10 
Odsutan

[quote="Rora"]Molim vas sve da se molite za zdravlje moga muža jer evo on je sada u teškoj psihofizičkoj situaciji jer koliko izgleda rak je uznapredovao i mi sada čekamo neku novu kemoterpiju koja bi trebala pomoći ali on se teško kreće jer mu je noga jako jako natečena! Inače obratio se je, vjeruje, moli...
Ja vjerujem Isusu da ga želi izlječiti ali evo ako možete pomoći svojim molitvama bilo bi super ako ništa drugo samo da mužu daju snagu za dalje a i to je već velika stvar :a1250:[/quote]

Isuse, Ti si čudesni liječnik, u svojim ranama, ozdravi Rorinog supruga.
Isuse, po svojoj prolivenoj Krvi oprosti mu grijehe i grijehe njegovih predaka.
Gospodine, po snazi svoga Uskrsnuća ispuni ga svojim Svetim Duhom.

:a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lis 2011 18:24 
Odsutan

Rora napisao:
Molim vas sve da se molite za zdravlje moga muža jer evo on je sada u teškoj psihofizičkoj situaciji jer koliko izgleda rak je uznapredovao i mi sada čekamo neku novu kemoterpiju koja bi trebala pomoći ali on se teško kreće jer mu je noga jako jako natečena! Inače obratio se je, vjeruje, moli...
Ja vjerujem Isusu da ga želi izlječiti ali evo ako možete pomoći svojim molitvama bilo bi super ako ništa drugo samo da mužu daju snagu za dalje a i to je već velika stvar :a1250:

Gospodine, daj snage i hrabrosti muzu od nase drage sestre Rore. Podari mu strpljenja i ozdravljenje. Molim Te, neka lijecenje bude uspjesno. Ojacaj mu vjeru kroz ovu njegovu borbu protiv teske bolesti. Blagoslovi cjelu njegovu obitelj. Amen.

Oce nas... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lis 2011 13:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Rora napisao:

Duse sveti,dotakni ovog bolesnog covjeka,podari mu zdravlje, AMEN, ALELUJA

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lis 2011 17:36 
Odsutan

Drage sestre i braco,ako ima tko da samnom moli za moju majku koja je jos uvijek u bolnici i slabog zdravlja. Ljecnici misle da je rak na crijevima ali znat ce se u ponedjeljak kada stignu nalazi. Bojim se da neumre,da brat neostane sam jer se jos skoluje. Molim vas da molite i za mog muza, koji je bolestan na kicmu.

Oce nas.... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lis 2011 18:20 
a kaj se moli ???

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 28 lis 2011 18:48 
Odsutan

Sta god hoces. Osobnu molitvu...ili oce nas ili bilo koju drugu molitvu.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 161 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]