www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 16:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2009 12:15 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Sveti Mihovile arkanđele. molim te za posebnu zaštitu za sve posvećene svećenike Boga živoga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lip 2009 20:34 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
xenna napisao:
Sveti Mihovile arkanđele. molim te za posebnu zaštitu za sve posvećene svećenike Boga živoga.

Potpisujem. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lip 2009 07:19 
Odsutan

Majko Sveta, Djevice Marijo, molim te danas za sve svećenike, tvoje preljubljene sinove. Prekrij ih i zaštiti svojim plaštem ljubavi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 lip 2009 08:52 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dragi Isuse,

ljubavi moja,molim te danas uzmi u zaštitu sve svećenike,a posebno vlč.Zlatka Sudca.Daj mu Gospodine snage da nosi svoj križ koji si mu dao.

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lip 2009 07:56 
Odsutan

Sveti Oče, molim te za sve tvoje svećenike, da zauvijek ostanu tvoji, tebi odani, tebo posvećeni, čuvaj ih Gospodine i zaštiti ih od zla.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lip 2009 20:08 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Učitelju apostola, odaberi i privuci između naše drage mladeži one koji će nam prikazivati žrtvu sveteGospodine Isuse Kriste, veliki i vječni svećeniče, žalosno je tvoje srce, kad vidiš ovce bez pastira. Zato u tvoje ime i po tebi molimo nebeskog Oca, da pošalje poslenike u svoju žetvu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lip 2009 10:01 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ljubljeni Oče...

Moj je prijatelj postao svećenik...postao je Tvoj pomazanik...
Čini mi se da nisam dovoljno molila za njega, ne onoliko koliko sam obećala.
Molim Te za snagu i svijest da do kraja svog života molim za njega...
Podari mu puninu i silu svog blagoslova...
Znam da nitko nije pošteđen od kušnji i napasti, a pogotovo nisu svećenici, ali ja Te ipak molim da
budeš blag prema njemu...
Mi samo možemo naslutiti, a Ti jedini znaš, koliko je muka bilo u njegovom srcu na putu do Tebe...
Trnovitim putem išao je prema Tebi...
I ove nedjelje je stigao...Stigao je najtješnje u Tvoj čudesan zagrljaj...
Sretna sam...
Sretna što je on postao svećenik... Sretna što ću preko njega moći ispovijedati svoje grijehe i najintimnija
stanja svoje duše... Sretna što ću uvijek uza se imati takod divnog prijatelja, Tvog svećenika...

Molim Te i za svog župnika, predivnog vlč. Josipa Hadrovića...
Čuvaj i njega, Oče, od prevelikih kušnja i napasti...
Zahvaljujem Ti na milosti što si nam podario takvog divnog župnika punog darova i topline za svoje župljane.
Osobito Ti zahvaljujem na njegovoj ljubavi, brizi i razumijevanju prema meni.
Ponekad nisam ni svjesna koliki je to dar biti gotovo prijatelj sa svojim župnikom: zatražiti ispovijed u bilo koje doba dana ili noći,
zamoliti ga za razne druge potrebe, savjete... Divno je imati svećenika koji je uistinu pastir i brine se za svoje stado.

Zahvaljujem i na svim drugim svećenicima koji su prošli i prolaze kroz moj život i kroz koje je Isus oblikovao moju vjeru i moj duh:
Ivan Vinkov
Petar Golub
Smiljan Kožul i svi ostali njegovi predivni svećenici franjevci iz crkve sv. Križa u Sigetu
Tomislav Ivančić
Zvjezdan Linić i svi svećenici u Taboru
Domagoj Matošević
Zlatko Sudac.....

..i svima onima koji su samo jednom ili s nekoliko propovijedi tamo negdje ispod ovog svetog neba donijeli Isusa u moje srce....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2009 21:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
"... Ne propovijedate sebe, već Isusa Krista i njegovu ljubav prema svakom čovjeku... " - riječi su kardinala Josipa Bozanića ovogodišnjim kandidatima za svećeničko ređenje.

Učini Gospodine sve ovogodišnje mladomisnike oruđem svoje ljubavi uvijek i uvijek - za sve ljude.... :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2009 20:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za svecenike-Dobri Pastiru, čuvaj ih od vanjskih i nutarnjih pogibelji i daj im ustrajnost u svetom zvanju da postanu i budu svećenici po tvojem presvetom srcu. Neka puni vjere i ljubavi prema tebi i tvojoj svetoj Crkvi nesebično posvete sve svoje snage za održavanje i širenje tvoga kraljevstva u neumrlim dušama.

Majko Marijo, čuvaj naša sjemeništa, da iz njih izađe mnogo svetih svećenika, koji će našem narodu sačuvati najveće blago svete vjere. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2009 13:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Oce, molim te, privuci svoju djecicu ka svojem Presvetom Sinu, privuci ih ka Njegovom Presvetom Srcu, Presvetoj Ljubavi,.. nek ih obavije more Mira i Mudrosti, i nek spoznaju da je On Gospodin i Gospodar,..

Molim te Oce, privuci odabrane ka svom Sinu, Izvoru Zivota, i nek se predaju iskrenoj i nevinoj zrtvi tvog Sina Jedinca, nek se privuceni Njegovom Poniznoscu i Predanoscu i oni zarede,.. i oluce za Tebe Oce,..

Pomozi im da ih jaka zelja da budu dobri i predani Pastiri ovog tvojeg stada prati kroz cijeli zivot,.. Oce pomozi im da njihove duhovne oci budu uvijek budne,--- pomozi im da hode u svjetlu, i prema svjetlu, Tebi Oce,.. Jedinoj Istini na ovom putu,...

Gospodine daj im molim te smjelosti i hrabrosti da se odvazno odluce za Tebe i Tvoju LJubav,...

Oce,.. mi istinski trebamo dobre Pastire, da sto spremniji i odlucniji krenemo prema Tebi,.. u Vjecnost,..

molimo te da nas nagradis tim Blagoslovom..

a svim danasnjim Pastirima, nasim dragim Svecenicima, molim te daj im mudrosti da umaknu zamkama zloga,.. i daj im Snage i Strpljivosti, da Ti bude milo Njihovo Predanje i Rad,... Blagoslovi ih Oce,..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]