www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 10:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 08:59 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika
Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi ...
fighterica --Molimo danas za Figi
Tvojamisao
Zadranka- ..imam u četvrtak jedan veliki,težak ispit
Lucija...

(Nasmjeseni,hocemo i tebe stvaiti u Molitveni Lanac)

Gospo Lurdska BDM,pogledaj koliko se trude da svladaju ogromno školsko gradivo.Ti voliš mlade,pomozi nasoj dragoj Figi,i svim koji imaju ispite..
Daj im snagu i hrabrost da marljivo uče,posebno danas ....
Prosvijetli im razum,učvrsti pamćenje kako bi mogli bez straha odgovarati na postavljena pitanja.
Pomozi im da dobro polože ispite.Daj da njihovi profesori budu pravedni i velikodušni.
Gospo Lurdska BDM,čvrsto se uzdju u Tvoju pomoć.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 10:32 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala vam na molitvama za nas studente!
Kako je prelijepa ova sličica s Marijom Lurdskom i Bernardicom!! Čudesno! A kako je tek divna spoznaja da to i nije samo sličica!!! :D :D :D :D

..Želim vam reći da mi molitva pomaže i da sam počela disciplinirano učiti! Važan ispit mi je u petak. Pismeni iz vrlo, vrlo opsežnog ispita...Novija hrvatska književnost...

Molim Te, sv. Josipe Kupertinski, isprosi mi milost da uspijem upamtiti "brda i planine" svih podataka i da uspijem proniknuti u živote i ideje svakog književnika i pjesnika o kojemu moram učiti... Prikazujem našem Isusu njihove duše, budi im milosrdan..Mnogi od njih bijahu nevjernici i molim Te,Oče, izbavi njihove duše iz Čistilišta...

HVALA na svakoj molitvi!

Velika hvala i mojim dragima Snježani i Mirjani koje mole za mene i moje ispite....Oče, blagoslovi ih!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 vel 2009 11:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:D evo mene s ispita (pismenog) koji ću položit :D

Ovaj dan mi je poseban, jer sam prije 11 g. 11.2.1998. na KBC-u Rebro dok još nisam znala ni koji je dan i koje vremensko doba... sve mi je bilo isto kad sam se probudila iz kome...ali na današnji dan (tj. dan prije) sam tražila od mame i tate da idu na ispovijed i pričest i da se i ja želim sutra ispovijedati i pričestiti :D

Zašto sam to baš tada tako čvrsto željela, nisam znala... to me je držalo tako jako, da sam čak svojima rekla nek mi ne dolaze dok ne odu na Misu, pa makar mi stigli u posjet tek navečer (a inače su po cjele dane bili uz mene)

Moji su tražili u par crkvi svećenika, al ga nisu našli... tek prije Mise (večernje) u kapelici na Rebru sam im je svećenik prišao i pitao dal su za ispovijed... :D
Njih dvoje bili su jedini za ispovije to veče :D
Mojima je sve to bilo nejasno....jer ni sami nisu bili baš u toku....ni u korak s vremenom, događanjima, blagdanima....svaki dan je bio isti... ja, bolnica, doktori, kod tetke doma prespavat i opet sve ispočetka... svaki dan :P

Ovo je bio, mislim, prvi dan koji im je bio drukčiji (a i meni) :wink:
Kapelica je bila puna, došli su hodočasnici iz Lourdesa :D
Svećenik je mojima rekao da je danas Gospa Lurdska, Svjetski dan bolesnika i da su zato ovdje :D
No nije moga k meni taj dan doći, već tek sutra, al ja sam bila presretna kad su mi moji došli i kad su mi rekli da su napravili sve kak sam htjela, a razlog te moje želje je ovaj poseban dan, Gospa Lurdska :D

Bila sam i sama iznenađena :D , šokirana :shock:
odakle da ja to znam :shock: al kako su se počele događat neke stvari, kockice su se poslagale i postalo mi je jasnije :D :D
:D Gospa je pored mene stalno :D bdije kraj mog bolničkog kreveta i brine da doktori rade kak treba :D :D :lol:

ne znam jesam to već pisala, al eto, malo svjedočanstvo :wink:
BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 15:53 
Odsutan

Evo i ja se preporučujem u vaše molitve - idući tjedan mi počinju ispiti ( na prvi termin nisam mogla izaći jer sam bila bolesna ).

Hvala vam od srca i Bog vas blagoslovio! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 18:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Samo naprid Dawn!!! Uz tebe smo!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 19:38 
Odsutan

Ja vam isto svima zelim da polozite ispite i da vam Bog pomogne kao sto je meni

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 vel 2009 20:00 
Odsutan

Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi ...
fighterica -sljedeci- 14.02 (2x ispita),17.02.jako vazan,i 20 i 23.02
Tvojamisao
Zadranka- ..imam u četvrtak jedan veliki,težak ispit
Lucija...
Nasmjeseni...
Dawn

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 07:35 
Odsutan

Zadranka-Zadranka- ..imam u četvrtak jedan veliki,težak ispit

Isuse nas Spasitelju i Gospodine, daruj danas Zadranki sposobnost da pamti sve ono što je učila. Pomozi joj da ispite polaže bez nervoze i straha i da prolazi s visokim ocjenama...
O moj Isuse, prikazujemo Ti sve ,koji su u nasim nakanam . Pošalji Duha Svetoga i pročisti sve što jesu i imaju; sve neka bude u Tvojoj svetoj volji. Pomozi im da svoje ispite dobro naučie, s pravim razumijevanjem. Prosvijetli svojom mudrošću, da ne prihvaćaju ništa što nije po Tvojoj svetoj volji.
Isuse nas Spasitelju i Gospodine, daruj im sposobnost da pamtie sve ono što učie. Pomozi im da ispite polaže bez nervoze i straha i da prolazie s visokim ocjenama. Neka Ti obećaju , da ću mudrost i znanje, uspjeh i postignuća kojima ih blagoslivljaš upotrijebiti na Tvoju slavu i hvalu zauvijek. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 08:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
smajlic5 smajlic22 smajlic5 smajlic22 smajlic5 smajlic22 smajlic5

ISUSE nas dobri Spasitelju-pogledaj sada i dodirni nasu Zadranku i svakog daka i studenta i podaj im sada dar mudrosti i znanja kako bi sve svoje zadatke rijesili bez treme i polozili svoje ispite.Tebi je Gospodine Isuse sve moguce i vjerujem da uslisavas ove nase molitve,a mi Ti vec sada od srca zahvaljujemo za sva Tvoja dobrocinstva.Neka je hvaljeno i slavljeno Sveto Ime Tvoje.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2009 14:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Rebeka..Višnja...uspile ste me rasplakati.Predivan je osjećaj znati da se za tebe mole ljudi koji te i ne poznaju.Hvala vam na vašoj podršci i na vašim molitvama..hvala i lari i ostalima.Bog vas blagoslovio,predivni ste..E da..POLOŽILA SAAAAM!!!!! Bogu jedno veliko HVALA.I vama od srca HVALA što ste bili uz mene smajlic22 .Svim studentima na forumu od srca želim da Bog bude uz njih u spremanju i polaganju ispita.Sigurno će biti..BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]