www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 17:51

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 16 vel 2009 19:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
fighterica napisao:
:Preporučam se u vaše nakane :u utorak imam ispit koji mi je najvažniji za položit, Moli za mene i za profesoricu Mandarić :
Božji blagoslov! :

Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi..
fighterica - u utorak imam ispit koji mi je najvažniji za položit, Moli za mene i za profesoricu Mandarić :
Tvojamisao
Zadranka- ..
Lucija...
Nasmjeseni...
Dawn
i Luki u matematici
Jone

Molitva učenika ili studenta sv. Antunu

Sveti Antune! U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata. Ti znaš od kolike je za nasu dragu Figi važnosti njezin studij i kolik trud od nje zahtijeva! Zato joj isprosi čvrstu volju da joj se ustrajno posveti, bistru pamet da uspješno u njemu napreduje i dobro pamćenje da lakše svladava sutrasnje studijske teškoće.
Neka joj škola bude ozbiljna priprema za život. Po tvom primjeru želi i ona , uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i njegovu Radosnu vijest.
O dragi Sveče, daj nasoj Figi da mozo uspješno nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spreman poći u život na korist društvu i Crkvi.Takodjer preporucujemo u nasu molitvu;profesoricu Mandarić .
Amen.

Gospodine Isuse ,posalji Duha Svetoga da bude svima na pomoci,koji sutra imaju ispite...Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2009 11:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Stavljam u nakane i moju sestru, danas i sutra ima ispit pa joj Boze pomozi

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2009 13:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: Gospodine pogledaj na ove svoje dake i studente koji Te sada tako jako trebaju.Ohrabri ih u ucenju i pisanju njihovih zadataka i podaj im dar razuma i mudrosti kako bi sve polozili i uspjesno zavrsili.Gospodine Isuse,budi im milostiv ,molimo Te i zahvaljujemo.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2009 13:30 
Odsutan

Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi..
fighterica - u utorak imam ispit koji mi je najvažniji za položit, Moli za mene i za profesoricu Mandarić :
Tvojamisao
Zadranka- ..
Lucija...
Nasmjeseni...
Dawn
i Luki u matematici
Jone
Sestra od Lare-Stavljam u nakane i moju sestru, danas i sutra ima ispit pa joj Boze pomozi

Molitva prije učenja (sv. Toma Akvinski)
Neizrecivi Stvoritelju, koji si iz obilja mudrosti ustanovio tri kora anđela i postavio ih divnim redom nad spoznatljivo nebo te najvećom ljepotom podijelio dijelove svemira: Ti, koji si ustanovio istiniti izvor svjetla i mudrosti za počelo koje nadvisuje, udostoj se uliti zraku svoje jasnoće nad tminu njigovoga razuma u kojoj su rođeni, ukloni od njih dvostruku tminu - grijeh i neznanje.
Ti, koji nijemima daješ razgovijetan jezik, pouči njihov jezik i na njihove usne izlij milost svoga blagoslova. Daj im domišljatost razabiranja, sposobnost pamćenja, množinu i lakoću doznavanja, temeljitost tumačenja, obilnu milost govorenja. Uredi početak, upravljaj napredak, učini potpunim završetak! Ti, koji si istiniti Bog i čovjek: koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2009 16:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Slucajno sam naletila na ovu temu(nista nje slucajno 8) ), i toliko sam bila sretna:D kad sam citala ove prekrasne medusobne molitve i podrske...ljudi stvarno ste divni, i ja cu vas sve staviti u svoje molitve..ja takoder studiram na jednom teskom fakultetu i molitva i vjera je nesto bez ceg nebi izdrzala, uvijek me drzi ono: Pred kime da strepim, cega da se bojim..Isus je s nama,On Gospodar Svijeta i prirode,njemu nista nije nemoguce...naravno treba cvrsto zagrijat stolicu, ali evo skupa molimo Gospodina, Majcicu i svece da odgnaju svaki strah, i prosvjetle nas u rjesavanju zadataka...Boze smiluj nam se da dobro produ ispiti koji dolaze..Majčin blagoslov svima..:-@

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2009 07:49 
Odsutan

Lara
Anita
Serafina
Mario23 -
Angel of Lord
Stjepan
Karmen
Valentin...
anchi_zagreb
ela bredi..
fighterica -
Tvojamisao
Zadranka- ..
Lucija...
Nasmjeseni...
Dawn
i Luki u matematici
Jone
Sestra od Lare-
Mila..
Jelena 2009

Molit va za uspjeh na ispitu po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga

Sv. Josip Kupertinski (1603-1663) zaštitnik je učenika i studenata, spomendam mu je 18. rujna. Više o njemu pročitajte ovdje.

Dobri Bože, zahvaljujemo Ti na svim darovima koje daješ svima koji se peporucuju u nasu molitvu . Udijeli im milost da se uvijek njima služe Tebi na slavu, za svoje posvećenje i na dobro drugih. Daj da uvijek budu radosna srca. Blagoslovi njihove roditelje i bdij nad njihovim učenjem. Prosvijetli njihove učitelje, nastavnike i profesore, a budi na pomoć i njihovim školskim prijateljima i prijateljicama. Utječe se Tebi po zaslugama i po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga, koji je i sam iskusio teškoće učenja i tjeskobe ispita, ali je doživio i radost da za svoj trud - uz pomoć svoje drage nebeske Majke Marije - bude nagrađen. Molim Te, vodi njihov pamet, učvrsti njihovu volju i potakni velikodušnu zauzetost, da tako ispune svoje dužnosti i zasluže uspješno položiti ispit pred kojim se nalaze. Amen.

Gospodine Isuse ,posalji Duha Svetoga da bude svima na pomoci,koji sutra imaju ispite...Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2009 08:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
POSALJI GOSPODINE DUHA ZNANJA I MUDROSTI NA SVE NASE DAKE I STUDENTE da uspjesno poloze svoje ispite... :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2009 16:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Rebeka,hvala sto si me ukljucila u molitvu...pomoglo je itekako,danas prosla usmeni, i cijelo vrijeme sam osjecala neki posebni mir i stopostnu spoznaju da cu proci...Boze ljubljeni blagoslovi posebno nase profesore, da cijene i pomognu svojim studentima..Molim te za sve nas ovdje okupljene da s punim pouzdanjem u tebe uspijemo u nasem skolovanju,budi nasa snaga i mir kad dodu brige te da budemo vrijedni i da nas trud bude nagraden..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2009 16:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

i tebi draga Visnja hvala, i svima :lol: ...Bozji blagoslov

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2009 16:59 
Odsutan

Draga Mila..Hvala dragom Bogu..i sv.Josipu Kupreskom..
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]