www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 01:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 420 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 09:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala Ti Isuse na ljepo prospavanoj noci,hvala Ti za ovaj dan koji je pred nama.Molim Te da nas sve blagoslovis i cuvas ,daj nam cvrstu vjeru i snagu za molitvu.Nedaj nam da skrenemo sa Tvoga puta.Daj nam snage da se nosimo sa svime sto nam ovaj dan donese,ako moramo zbog necega trpjeti daj da trpimo,ako moramo nepravdu zbog nekoga podnjeti,daj da ju podnesemo,ako treba koga nahraniti,daj da ga nahranimo,ako treba bolesnika posjetiti,daj da ga posjetimo.Isuse neka se izvrsi volja Tvoja ,a ne moja.Amen.

HVALA TI ISUSE-ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 09:30 
Odsutan

Hvala Ti Isuse na ovoj mojoj sestri Višnji,hvala Ti što je nadahnjuješ i daješ snage da sve može nositi,još tuđe natovariti i sve oko sebe ljubiti,pomagati,svjetovati,baš onako kako Ti to želiš...hvala Ti moj Gospodine!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 10:21 
Odsutan

Joakime :twisted: :twisted: Hvala ti brate,bas si me rasplakao.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2008 22:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
oce sine i duse sveti hvala od svega srca na svemu u mom zivotu hvala da sam i svatila i naucila neke stvari i da sam naucila i kako se molit , volim vas zahvaljem i na mojoj moliti koju ce uslisit to znam i virujem jel ti si moj zivot hvala i slava ti

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 07:22 
Odsutan

Gospodine Isuse,velika je Tvoja ljubav i Tvoj Mir koji nam dajes.Rijeci hvale malo su jer cesto nismo dostojni Tvoje ljubavi.Ti nas ipak privijas pod svoj plast ,grlis nas i ljubis neizmjerno ,jer hoces da se svi spasimo od zla ovoga svijeta.Sve dajes onima koji Te dozivlju,sve prastas onima koji se kaju.Znam Gospodine moj,Isuse moj...tesko je zivjeti danas u ovome svijetu nepravde i nemorala,ali Ti nas podizes poslje svakoga pada,Ti nas tjesis,Ti nas prizivas sve da dodemo na izvor prave vode.da ne zedamo za grijehom ovoga svijeta vec za Tobom.Sretna sam Isuse da sam prihvatila Tvoju ruku,mozda sam jos nesigurna u svojim koracima,ali molim Te i sada ne ostavljaj me nikada samu..Daj mi snage da vrsim Tvoju volju,da prigrlim sve izgubljene kao sto i Ti nas grlis,da pomognem onima kojima je to potrebno kao sto i Ti meni pomazes,da molim za sve one za koje Ti zelis da molim...daj mi snage Isuse da sve teskoce izdrzim i da na mome licu bude uvijek osmjeh i kad mi srce place,neka to drugi ne vide..Daj da tjesim bolesne i umorne,da pohodim starce i nemocne...samo Te za snagu molim moj Isuse.Tebi Isuse za sve zahvaljujem-jer volim Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 08:20 
Odsutan

Evo me ..
dobro je sve
Hvala Bože na svemu..
Hvala Isuse
Hvala Marijo

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 13:25 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Zahvaljujem Ti Gospodine, Oče moj ovim mojim srcem na svim dobročinstvima Tvojim kojima me daruješ, na ljubavi Tvojoj neizmjernoj i neiscrpnoj, na mojoj obitelji, na ljudima koje si stavio u moj život, jer Ti me svu poznaješ i i čuvaš me.
Svevišnji moj, ljubim te ja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 17:34 
Odsutan

Dragi Isuse, hvala Ti što si mi na svemu što si mi dao, što mi daješ i što ćeš mi dati. Majko draga, hvala Ti što se mogu zvati Tvojom i što si uvijek uz mene.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2008 23:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Molio sam se jednom sest mjeseci da stanovita osoba prestane piti nakon 30-tak godina alkoholnog staza. Posvetio sam se Litanijama Duhu Svetom. Ta je osoba prestala piti ima vec duze vrijeme i svi su zacudjeni i Bogu zahvaljuju. Dobro cine.
Prije koji dan poceo sam Litanije moliti za sebe, za jednu svoju bolest duha, srca i tijela i od dana od kada sam poceo moliti, bolest se nije pojavljivala. Do tada se pojavljivala svaki dan i skoro sam povjerovao da je se ne mogu rijesiti. Malovjeran kakav jesam ipak se miloscu Bozjom nisam predao i prihvatio takvo stanje.
To je moja zahvala Bogu, Njemu nek je na cast i slavu, nebi li mi udijelio milosti i snage da cistiji budem i s manje grijeha nego sada, da vise koristi od mene ima pa da se Njegova volja vrsi i Njegovo kraljevstvo prije dodje na zemlju.
'... Koliko ima zrna pjeska u moru, koliko zrna zita u polju, koliko vlati trava na livadama, koliko plodova u vocnjacima, koliko lisca na drvecu, koliko cvjetova u vrtovima, koliko zvijezda na svodu nebeskom, koliko andjela na nebu, koliko stvororva na zemlji..., tisucu puta toliko, o Gospodine Isuse koji si predostojan ljubavi, tisucu puta toliko budi slavljen, hvaljen i cascen...'.

Zadnja izmjena: Leo; 14 lis 2008 15:18; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lis 2008 07:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Najdrazi moj ljubljeni Isuse, hvala Ti na svemu što si mi dao i što mi daješ, hvala Ti što uslišuješ moje molitve. Hvala ti na mojoj obitelji,na ovome životu,na ovome danu,hvala ti što si uvijek tu za mene u radosti i tuzi. Hvala Ti na svemu, volim te Isuse

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 420 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]