www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 21:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 31 ožu 2009 12:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljeni i jedini Isuse...

..sjedim ovdje i gledam krvavim očima u hrpu papira na mom stolu...Ne, nažalost, to nisu skripte ni knjige za ispit :cry: nego papiri na poslu... Papiri koji nemaju veze s mojom budućnošću i s pozivom koji si mi Ti namijenio...
U ovom trenutku traje "moj" usmeni ispit...Ispit na kojem sam i ja morala biti...ali sam ipak jučer odjavila taj ispit...
Iza mene je opet noć puna besanice zbog bučne cimerice... Toliko sam umorna da mi više gotovo ništa nije važno...
..A opet - tako me boli to što nisam izišla danas na ispit...Nakon 2 godine dodijeljivanja raznim profesorima koje i ne poznajem da odgovaram taj ispit, danas su baš mene dodijelili "mom" profesoru...I ja propustila tu dragocjenu priliku...
Poslala sam mu mail i zamolila ga da me pita za tjedan-dva... Nije mi još odgovorio...
Najtužnija sam zbog toga jer me u molitvi prate (uz sve vas koji revno molite za nas studente) Mirjana i Snježana - za ovaj moj ispit su čak počele i devetnicu koja traje 54 dana (Gospina krunica)... i sad me lijepo zvale željevši mi poželjeti svako dobro na ispitu i ohrabriti me...a ja ni nisam na ispitu... :cry: :cry: :cry:
Moja voljena i ponizna, skromna Mirjana iza koje su 4 fakulteta i blizu 400 raznih položenih ispita mi je rekla kako je ona učilla: svaki je ispit popratila devetnicom, a kad bi učila, uvijek bi zamolila Nebesku Majku da "sve što ona sad nauči, Marija lijepo pospremi u svoje nebeske riznice i ladice i neka joj to gradivo da na ispitu kad će joj biti potrebno"..I tako je i bilo - Mirjana je (naravno, uz trud) položila svaki ispit...
Ona je zaista melem na moju ranu zvanu "vječna studentica"...
Sad i ja tako učim - za sve što naučim zamolim sv. Leopolda i Mariju da pospreme u nebeske riznice i da mi daju to znanje kad će biti potrebno jer nemoguće je upamtiti ili ponoviti gradivo od 460 knjiga...
I tako ja malo pomalo čitam i učim...a tako mi loše ide zbog umora...
O moj Isuse, kajem se što nisam učila kad je trebalo i kad sam mogla... I evo me sad tu gdje jesam, na poslu koji nema veze sa mnom i mojim životom niti s Tvojim planom koji si utkao u mene..I tako prolaze godine..Prolaze dragocjeni trenuci koje sam mogla posvetiti učenju i završavanju fakulteta...I cijelo se moje biće buni i tuguje što je do toga došlo i molim Te, pomozi mi i smiluj mi se...
Molim Te, Oče, po Tvome Sinu, s Tvojim Sinom i u Tvome Sinu - ne daj da propadne molitva moje mame, Mirjane i Snježane i svih ovih divnih duša s Tebe tražim...molim Te da pošalješ profesoru svog Svetog Duha koji će mu šapnuti i poslati misao da nek nađe razumijevanje za mene i moj mail i nek me pita na idućem roku ili za tjedan-dva kad nađe vremena... Hvala Ti, Oče...znam da ja to ne zaslužujem..ali isto tako znam da Tvoja milost neće dopustiti da skrušen grešnik "pogine"...

HVALA vam svima neizmjerno!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 ožu 2009 12:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Boze pomozi ela bredi da uspije zavrsiti fakultet i dobije zvanje koji si jos namjenio , prosvijetli njenog profesora da joj dopusti da ponovo izadje na ispit, Boze mi ti vjerujemo i molimo te za nasu ela bredi

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 07:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Za sve nase drage studente koji ce imati ovih dana ispite molimo Boga da im pritece u pomoc i da ih obilno blagoslovi mudroscu i znanjem...
Isuse hvala Ti,mi Te :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 08:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ela bredi ,molit cu se za tebe...samo vjeruj da ce sve biti dobro,bez obzira koliko tesko bilo..Gospodin se uvijek pobrine za svoju djecu,samo treba cvrsta vjera, ne prepustit se strahu.. Sv. Ante, predobri cuvaj nas studente i zagovaraj nas, daj nam snage za ucenje

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 08:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Gospodine pritekni u pomoć našim učenicima i studentima, daj im volju i sabranost da sve svoje ispite polože na vrijeme i uspješno.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 18:20 
Odsutan

Dragi moji, meni je Bog tako daleko otišao, da sam čak postao demonstrator na faxu za statistiku, i prošao sam test u Splitskoj Banci, i pozvan sam bio na razgovor. I to je super prošlo, gospođa mi je rekla da se javim kad budem imao slobodnog vremena da radim preko student servisa. Sve je Bog zaslužan, nešto prekrasno.
Hvala van svima na molitvama!
Molin te Bože pomozi svima koji se utječemo tebi s pouzdanjem!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 18:33 
Odsutan

Jao Mario cestitam, svaka cast i hvala Bogu na svemu sto ti je dao

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 tra 2009 19:43 
Odsutan

Mario23 napisao:
Dragi moji, meni je Bog tako daleko otišao, da sam čak postao demonstrator na faxu za statistiku, i prošao sam test u Splitskoj Banci, i pozvan sam bio na razgovor. I to je super prošlo, gospođa mi je rekla da se javim kad budem imao slobodnog vremena da radim preko student servisa. Sve je Bog zaslužan, nešto prekrasno.
Hvala van svima na molitvama!
Molin te Bože pomozi svima koji se utječemo tebi s pouzdanjem!

:b41: :b232: :b112: CESTITAM :grlim te: Bogu hvala.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2009 10:48 
Odsutan

Isuse pomozi mi u ponedjeljak na ispitu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2009 11:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvalimo te Gospodine i slavimo, neka te naš Mario prati i dalje.
Molim te Isuse dragi pomozi Lari u ponedjeljak na ispitu. Hvala ti.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]