www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 23:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 09:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine budi samnom u cetvrtak na ispitu, predajem sve u tvoje ruke, prosvjetli me u mojim odgovorima, daj mi snage. Molim te za Laru da uspijesno polozi ispit, da nagradis nase ucenje i otjeras nesigurnost.. Sv.Ante uvijek nas cuvaj..

O dragi Sveče, daj da mogu uspješno nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spreman poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 09:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molin te Kriste puni me snagom kao do sada, bez tebe sam nitko i ništa. Molim te Kriste stižu ispiti, pomozi mi, čuvaj me, budi uz mene i sve studente i učenike.
Hvala ti Isuse!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 10:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Isuse pomozi mi bez tebe ne mogu, tesko mi idu ispiti daj mi snage da uspijem nauciti i poloziti, pomozi i Mili i Mariu, dugo se vec mucim s fakultetom pokazi mi put, ja vjerujem u tebe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 18:05 
Odsutan

Molila bih ako mi moze netko napisati koje molitve su mi najbolje za moliti iako sam vec molila neke devetnice.Jako mi je tesko ne znam vise kako i na koji nacin uciti, godinama studiram , prije sam i nedovoljno ucila ali zadnjih godinu dana se puno vise trudim ali nekako ne ide a trebala bih ga zavrsiti do nagodinu.Jako sam zbog toga i tuzna pa ako moze netko da mi malo pomogne, bila bih jako zahvalna

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 18:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Eh, koje su najbolje. Nema tu baš formule. Treba iz srca molit.

Molitva koju je napisala Rebeka Sv. Antunu je dobra za studente, a uz to na kraju Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu, vjerovanje.
To bi mogla biti dobra formula, ali bitno je iz srca da moliš.

Nek te Bog blagoslovi da napokon dovršiš studij!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2009 21:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika

Molit va za uspjeh na ispitu po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga

U nase nakane se preporucuju;svi koji su ovdje zapisani

Sv. Josip Kupertinski (1603-1663) zaštitnik je učenika i studenata, spomendam mu je 18. rujna. Više o njemu pročitajte ovdje.

Dobri Bože, zahvaljujemo Ti na svim darovima koje daješ svima koji se peporucuju u nasu molitvu . Udijeli im milost da se uvijek njima služe Tebi na slavu, za svoje posvećenje i na dobro drugih. Daj da uvijek budu radosna srca. Blagoslovi njihove roditelje i bdij nad njihovim učenjem. Prosvijetli njihove učitelje, nastavnike i profesore, a budi na pomoć i njihovim školskim prijateljima i prijateljicama. Utječe se Tebi po zaslugama i po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga, koji je i sam iskusio teškoće učenja i tjeskobe ispita, ali je doživio i radost da za svoj trud - uz pomoć svoje drage nebeske Majke Marije - bude nagrađen. Molim Te, vodi njihov pamet, učvrsti njihovu volju i potakni velikodušnu zauzetost, da tako ispune svoje dužnosti i zasluže uspješno položiti ispit pred kojim se nalaze. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2009 09:38 
Odsutan

Mario malo sam se krivo izrazila, hvala vam svima od srca

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2009 11:48 
Odsutan

Eh, draga lara.. Formula za učenje je teška.. Uglavnom pomoliš se Bogu i započneš. Dobro je da učiš u dobro osvijetljenoj sobi jer je tada manja vjerojatnost da ćeš zaspati nad knjigom ;) ... Nadalje,moraš biti u tišini, istjeraj sve iz sobe i započni. Ako je lijepo vrijeme dobro je učiti vani. Važno je da učiš ono najbitnije. Većina ljudi uči sve po redu, i važno i nevažno pa ne stignu sve naučiti i pomiješa im se ono što su i znali. Stoga bojice u ruke i podvuci što trebaš naučiti jer je dokazano da je lakše učiti ako vidiš knjigu u bojama. :P ... Nemoj pretjerivati, ne uči više od 2 sata bez pauze jer koncentracija popušta. Dobro je i da izađeš na piće sa prijateljicama, popričaš na pauzi sa nekim i tako to, da ne bude samo učenje jer ćeš otići na živcima. I uostalom, važan je san. Ne znam za tebe, ali primjetim da dan danas brojni mladi, uključujući i mene :P , imaju ambicije da će početi učiti u ponoć, stići sve navečer naučiti, ne spavati i tako to. Možda za nekoga djeluje dobro takvo učenje, no mislim da su takvi izuzetci rijetkost. Najvažnije je da imaš strpljenja i volje jer u tome leži pobjeda. Naoružaj se Isusovom snagom i mudrosti pa će sve biti ok. I da, prati na predavanjima i uči redovno. Tako ćeš imati više vremena doma za ostale stvari i život ti se neće sastojati samo od učenja... :D

Još kad bih se ja ovoga držala... :P ...Aj,barem sam prikupila savjete stručnjaka...hahahahaha

Ova mi je molitva najdraža prije učenja, jer me umiri:

Molitva đaka i studenata

Božansko Djetešce Isuse,pogledaj koliko se trudim da svladam ogromno školsko gradivo. Ti voliš mlade. Ti si suputnik đacima i studentima, posebno za vrijeme ispita. Budi uza me u ovoj teškoj i odgovornoj zadaći. Isuse, Ti si već u dvanaestoj godini svojim znanjem zadivio učitelje zakona. Daj mi snagu i hrabrost da marljivo učim. Prosvijetli mi razum, učvrsti pamćenje kako bih mogla bez straha odgovarati na postavljena pitanja. Pomozi mi da dobro položim ispite. Daj da moji profesori budu velikodušni i pravedni. Božansko Djetešce Isuse, čvrsto se uzdam u Tvoju pomoć. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2009 18:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospodine posalji mi Duha svog mudrosti da sutra bude uz mene.. Odgnaj ovaj umor i budi uz mene..sada stavljam sve u tvoje ruke, i znam da ce izaci na dobro,volim Te

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 07:14 
Odsutan

lara napisao:
Molila bih ako mi moze netko napisati koje molitve su mi najbolje za moliti iako sam vec molila neke devetnice.Jako mi je tesko ne znam vise kako i na koji nacin uciti, godinama studiram , prije sam i nedovoljno ucila ali zadnjih godinu dana se puno vise trudim ali nekako ne ide a trebala bih ga zavrsiti do nagodinu.Jako sam zbog toga i tuzna pa ako moze netko da mi malo pomogne, bila bih jako zahvalna

Draga Lara ako stigneš pomoli se sv.Klari Asiškoj,meni je toliko puta pomogla,pomolit ću se i ja za tebe i hvala ti na lijepoj molitvi u jednoj drugoj temi koju si napisala.Bog te blagoslovio. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]