www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 23:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 svi 2006 09:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Aby napisao:
Imam osjećaj da sotona zna napadat jednu osobu non-stop baš na istu točku.

Meni to nije nista neobicno jer sotona uvijek napada tamo gdje je osoba najslabija i najranjivija.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 svi 2006 15:00 
Ali hrabro, "ne bojte se", Bog sa tri Lica je ipak Suveren i Gospodar.

Nerazumijem Boga sa tri Lica, mislite na Presveto Trojstvo, pa svak za sebe, ima svoje lice. Znaći sad vidim Boga Oca, pa Boga Sina, pa Boga Duha Svetoga, pa su to Tri Lica, a ujedno i Jedno Lice :( :cry:

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 svi 2006 18:40 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Ovo je orginalni prijevod molitve u Ime Isusovo (tako mi kaže jedna osoba)

MOLITVA ZAŠTITE

Gospodine Isuse, Ti vladaš čitavim svemirom i mi Te slavimo u ime Tvojega stvorenja. Molimo Te, zaštiti nas svojom predragocjenom krvi koju si za nas prolio na križu. Molimo Te, zaštiti nas od svih sotonskih sila koje vrebaju na nas, na naše obitelji i našu zemlju.
Marijo, naša majko, štiti i zagovaraj nas i naše obitelji. Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mihovile i naši anđeli čuvari, dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla koje obilazi svijetom.
Gospodine Isuse, hvala Ti što si vjeran u svim svojim obećanjima. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 02:46 
Odsutan

tratinčica napisao:
Citat:
Marijancica napisao:
Aby napisao:
at jednu osobu non-stop baš na istu točku.

Nisam samo ja bila napadnuta, nego poprilicno drugih ljudi.

Marijančice ako je to tako a ti se lijepo spremi u Samobor U Tabor kod Patera Zvjezdana i mislim da jednom molitvom i bolesničkim pomazanjem sve će otići :arrow: :!:

Hvala na savjetu. Vec sam bila u Tihaljini kod pater Zovka, nisam tamo pala.

Ali, poslije ove molitve koju je stavio gogi, se zbilja drukcije, bolje osjecam. Mislim da je to uvelike i zbog straha, jer znam da su pokusavali stavljati po meni uroke, upotrebljavajuci sitne moje predmete koje su ukrali, ali nisam znala da li su mi nanijeli stetu, a nisam se znala zastititi. Sad sam sigurna, ako su nesto i napravili, to je raskinuto.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 02:47 
Odsutan

vjeko napisao:
Ovo je orginalni prijevod molitve u Ime Isusovo (tako mi kaže jedna osoba)

MOLITVA ZAŠTITE

Gospodine Isuse, Ti vladaš čitavim svemirom i mi Te slavimo u ime Tvojega stvorenja. Molimo Te, zaštiti nas svojom predragocjenom krvi koju si za nas prolio na križu. Molimo Te, zaštiti nas od svih sotonskih sila koje vrebaju na nas, na naše obitelji i našu zemlju.
Marijo, naša majko, štiti i zagovaraj nas i naše obitelji. Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mihovile i naši anđeli čuvari, dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla koje obilazi svijetom.
Gospodine Isuse, hvala Ti što si vjeran u svim svojim obećanjima. Amen.

Hvala vjeko, ovu bismo molitvu trebali moliti svaki puta kad dodjemo blizu ljudi koji se bave kojekakvim vracanjima, i losih ljudi, da se nekakvo zlo ne zalijepi za nas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 06:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Marijancica napisao:
Hvala vjeko, ovu bismo molitvu trebali moliti svaki puta kad dodjemo blizu ljudi koji se bave kojekakvim vracanjima, i losih ljudi, da se nekakvo zlo ne zalijepi za nas.

U pravu si,ali ne svaki put kada dolazimo blizu takvih ljudi, već svako jutro.Mi se susrečemo sa ljudima za koje i ne znamo da li se bave vračanjima pa je bolje biti zaštičen.
Pravi sotonisti su večinom ljudi višeg staleža za koje nikada ne bi rekli da se bave s takvim stvarima.Čitao sam da među njima ima i doktora,odvjetnika,koji prisustvuju crnim misama,a sasvim su normalni ljudi koji ničim to ne dokazuju.Sa time se bave ozbiljno i baš i ne vole tinejđere koji se javno izjašnjavaju da su sotonisti,jer oni sve to rade u tajnosti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 07:26 
Odsutan

Naravno te stvari ne treba negirati a niti im pridavati pažnju mi smo skloni svi vrtitti se oko tih ružnih stvarii više nego oko božjeg milosrđa,iima ljudi koji isamo o tome pričaju konkretno iz mog društva, valjda im to jača vjeru

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 07:32 
Odsutan

Citat:
Marijancica napisao:
Hvala na savjetu. Vec sam bila u Tihaljini kod pater Zovka, nisam tamo pala.

Ne razumijem a zašto bi pala :roll: :( Misliš na pad u duhu? Ili na pad zbog manifestacije :( :roll:
Pa ne mora svatko imati iste reakcije nakon polaganja ruku :idea:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 14:14 
Evo jedne ( pra ) stare molitve iz molitvenika moje none:

Ljubljeni Isuse Kriste, Blagi Jaganjče Božji
ja siromašna grešnica, kajem se i častim
Presvetu Ranu, koja se otvorila na Tvojem Svetom Ramenu, pod teretom
Tvojeg teškog Križa
kada si se uspinjao na Kalvariju.
Ona je otkrivala Tvoje Tri Svete kosti,
i tako Ti zadala neizricivu bol.
Ponizno Te molim, da mi se po zaslugama Te rane smiluješ,
i da mi oprostiš, sve moje grijehe, teške i lake
i da budeš uzame na času smrti
da me povedeš na Svom križnom putu, krvavim tragovima u Vječno Blaženstvo. Klanjam Ti se Mukotrpni Isuse, slavim Te, štujem Te
iz dubine svojega srca, i zahvaljujem Ti na Svetoj Rani Tvojega ramena
koja Ti je zadavala veliku bol. Amen !

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2006 20:14 
Odsutan

gogi napisao:
Pravi sotonisti su večinom ljudi višeg staleža za koje nikada ne bi rekli da se bave s takvim stvarima.Čitao sam da među njima ima i doktora,odvjetnika,koji prisustvuju crnim misama,a sasvim su normalni ljudi koji ničim to ne dokazuju.Sa time se bave ozbiljno i baš i ne vole tinejđere koji se javno izjašnjavaju da su sotonisti,jer oni sve to rade u tajnosti.

Sotonisti nisu vracevi. Sotonisti su ljudi koji sluze sotonu, prikazuju mu kojekakve zrtve (tu treba biti oprezan, da ne postanes zrtva, jer neki od njih ne prezaju od prikazivanja ljudskih zrtvi), nadajuci se da ce djavo/djavli pomoci njima u njihovim nakanama. Oni su vecinom viseg staleza jer uvijek pokusavaju zgrabiti sto vise dobara ovog svijeta, zato jer su odustali od nade u zivot vjecni sa Bogom, pa pokusavaju sto vise uzivati sada.

Ti ljudi nisu normalni, nego samo izgledaju normalni. Meni nije normalno praviti nekakve crne mise, niti se ismijavati sakramentima RKC, niti ici protiv ijedne vjere. Njihove zrtve i sastanci su tajni, jer RKC to nije dozvoljavala u vrijeme inkvizicije, zato da bi zastitili neduzne ljude (moguce zrtve), i crkvene sakramente.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]