www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2008 22:42 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ma vi ste naj, naj, naj :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2008 08:36 
Odsutan

Za sve studoše..
Neka Bog pomogne sa ispitima..
ali znate ono ;
Moli i Radi..
tako treba...Sretno svima i B.Blag.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 pro 2008 13:03 
Odsutan

Da dobro prođe obrana dipl. rada

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2009 19:43 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Dragi Bože, Sveti Ante, svi Setci i Svetice,.. molite se za nas.

Pomozite mi da dam sve ispite kako sam planirala,... da diplomiram u rujnu og. Molim Te, daj mi vjere, snage i pameti da sve naučim kako treba i da položim ispite kako sam planirala.

Bože, jedino uz Tvoju pomoć će tako i biti, a uvjerena sam da me nećeš napustiti kako me nisi napustio ni prije.

Beže sve je u tvojim rukama, hvala Ti i slava!

Molim Te za sve studente. :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: TEMA JE ZA 10
PostPostano: 14 sij 2009 20:29 
Odsutan

:t152: :t4: Dragi moji evo i ja se stavljam u vase molitve. Ja sam vam jedan beznadan slucaj :cry: :oops: Vanredno studiram , radim i udana sam i to sve neide zajedno ja sam zivi dokaz :t7: I nemam vremena puno za ucenje, a i kad imam jako sam lijena. Uvijek se nadje nesto sto bi se moglo raditi. Nemogu se skoncentrirati i to me deprimira. :twisted: Neznam kako sve organizirati i krenuti. Molim vas pomolite se za mene i ako znate kakvu molitvu molim vas napisite je . BVB smajlic28

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 sij 2009 20:53 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ivana 2009 napisao:
:t152: :t4: Dragi moji evo i ja se stavljam u vase molitve. Ja sam vam jedan beznadan slucaj :cry: :oops: Vanredno studiram , radim i udana sam i to sve neide zajedno ja sam zivi dokaz :t7: I nemam vremena puno za ucenje, a i kad imam jako sam lijena. Uvijek se nadje nesto sto bi se moglo raditi. Nemogu se skoncentrirati i to me deprimira. :twisted: Neznam kako sve organizirati i krenuti. Molim vas pomolite se za mene i ako znate kakvu molitvu molim vas napisite je . BVB smajlic28

Evo sestrice...

Sveti Antune! U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata. Ti znaš od kolike je za mene važnosti moj studij i kolik trud od mene zahtijeva! Zato mi isprosi čvrstu volju da mu se ustrajno posvetim, bistru pamet da uspješno u njemu napredujem i do­bro pamćenje da lakše svladavam stu­dijske teškoće.

Neka mi škola bude ozbiljna pri­prema za život. Po tvom primjeru želim i ja, uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i nje­govu Radosnu vijest.

O dragi Sveče, daj da mogu uspješ­no nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spreman poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 sij 2009 20:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo jos jedne molitve...

Dobri Bože,

zahvaljujem Ti na svim darovima koje mi daješ. Udijeli mi milost da se uvijek njima služim Tebi na slavu, za svoje posvećenje i na dobro drugih.

Daj da uvijek budem radosna srca. Blagoslovi moje roditelje i bdij nad mojim učenjem. Prosvijetli moje učitelje, nastavnike i profesore, a budi na pomoć i mojim školskim prijateljima i prijateljicama.

Utječem Ti se po zaslugama i po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga, koji je i sam iskusio teškoće učenje i tjeskobe ispita, ali je doživio i radost da za svoj trud - uz pomoć svoje drage nebeske Majke Marije - bude nagrađen.

Molim Te, vodi moju pamet, učvrsti moju volju i potakni velikodušnu zauzetost, da tako ispunim svoje dužnosti i zaslužim uspješno položiti ispit pred kojim se nalazim.

Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 sij 2009 21:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
ivana 2009 napisao:

Molitva prije učenja (sv. Toma Akvinski)
Neizrecivi Stvoritelju, koji si iz obilja mudrosti ustanovio tri kora anđela i postavio ih divnim redom nad spoznatljivo nebo te najvećom ljepotom podijelio dijelove svemira: Ti, koji si ustanovio istiniti izvor svjetla i mudrosti za počelo koje nadvisuje, udostoj se uliti zraku svoje jasnoće nad tminu mojeg razuma u kojoj sam rođen, ukloni od mene dvostruku tminu - grijeh i neznanje.
Ti, koji nijemima daješ razgovijetan jezik, pouči moj jezik i na moje usne izlij milost svoga blagoslova. Daj mi domišljatost razabiranja, sposobnost pamćenja, množinu i lakoću doznavanja, temeljitost tumačenja, obilnu milost govorenja. Uredi početak, upravljaj napredak, učini potpunim završetak! Ti, koji si istiniti Bog i čovjek: koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 sij 2009 22:15 
Odsutan

Hvala vam puno. :D :D :D :D :D :D :D :D
Bog vas blagoslovio :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 sij 2009 20:44 
Odsutan

Evo i ja se pridruzujem vama sa zeljom da mi pomognete da polozim ispit koji imam u petak i na koji sam vec nekoliko puta izlazila

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]