www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 stu 2018 18:53

Vrijeme na UTC [LJV]
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor Poruka
PostPostano: 03 vel 2012 16:09 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova
Avatar korisnika

Pridružen: 28 lis 2007 20:14
Postovi: 847
Lokacija: Zagreb
Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjeroispovjest: RKT
Citat:
"Čuli ste da je rečeno: Ljubi svoga bližnjega, a mrzi neprijatelja. A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje, molite za one koji vas progone da budete sinovi svoga oca koji je na nebesima, jer on daje da sunce njegovo izlazi nad zlima i dobrima i da kiša pada pravednicima i nepravednicima. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakva li vam plaća? Zar to isto ne čine i carinici? I ako pozdravljate samo braću, što osobito činite? Zar to isto ne čine i pogani?""Budite dakle savršeni kao što je savršen Otac vaš nebeski!"
(Matej 5, 43-48)


Hrvatska ima neprijatelje. Hrvati imaju neprijatelje. I to puno neprijatelja, i to su jaki neprijatelji. Neprijatelji nam prijete, neprijatelji nas napadaju, neprijatelji nas žele uništiti.

Protiv neprijatelja se moramo boriti. Obavezni smo obraniti sebe, a ako ne sebe, onda sigurno one koji se ne mogu sami braniti. Rat nam je neminovan. Opet.

Sprema se velika bitka. Biti će to, otprilike, svatko protiv svakoga svugdje gdje stigne. Sigurno je jedno: nikome neće biti lako, biti će puno žrtava.

Prije bitke red je pomoliti se. Molitva za neprijatelje odlučuje o pobjedniku – nema pobjede bez molitve za neprijatelje. Bitka je uvijek prvenstveno duhovna, a tek potom svjetovna. Hrvatska mora pobijediti ako želi preživjeti. Pobjeda ili nas nema. Jednostavno. Molitva ili nas nema. Još jednostavnije. Bez vjere ništa. Najjednostavnije.

Krenimo sad. Molimo za Ameriku i Amerikance. Neka više ne rade medicinske eksperimente nad ljudima. Dosta je bilo ovog najnovijeg zla koje izvode zaprašujući avionima cijeli svijet. Neka se odreknu svojeg carstva zla koje rade i okrenu sebi i svojim slabostima. Molimo za Obamu, američkog predsjednika. Za njegovu mrvu ljudskosti neka se rasplamsa u ovom trenutku kada ga ostavljaju prijatelji, kada i njega i njegovu ženu mediji koji su ga do jučer uzdizali, sada nemilosrdno gaze. Neka se odrekne luciferijanskog kulta sunca kojemu pripada. Ako to možda neki put i poželi, neka našom molitvom bude dotaknut ljubavi koja prelazi iznad ograničenja prostor-vremena. Jer nije lako istrgati se kandžama zvijeri. Za to se molimo.

Molimo za Europsku Uniju. Neka umre u miru, bez nereda i kaosa. Neka pade nova kula babilonska. Lijepo svatko na svoju stranu i idemo ispočetka se povezivati kako Bog zapovijeda. Za to se molimo.

Molimo za Veliku Britaniju. Molimo za englesku kraljicu, za njezino spasenje i obraćenje. Još bolje, molimo za njeno oslobođenje od posjednuća. Genetski pripremljenog posjednuća i legija koje su prikrivene iznutra upravljaju tom obezdušenom mesnatom lutkom unutar koje negdje duboko mora biti prisutna ljudskost. Jednako i za njezinu djecu i unuke. Svima je spasenje dostupno, svima, pa čak i engleskoj kraljevskoj kući. Svi se oni mogu obratiti od zla, odreći se đavla i njegovih nagrada te priskrbiti si život vječni. Nema razloga vjerovati luciferijanskim besmislicama, talmudskim konstrukcijama i gnostičkim fantazijama. Za to se molimo.

Molimo za Italiju. Neka im bude dobro i lijepo, neka se plode i množe, pjevaju i vesele. Neka im Bog da pameti pa da se mane ćorava posla prisvajanja tuđeg, prisvajanja hrvatskog. Bolje za sve tako. Za to se molimo.

Molimo za Sloveniju i Slovence. Molimo da konačno nađu sreću u svojem postojanju ovakvome kakvi jesu. I njih Bog voli i ne trebaju biti frustrirani. Nema razloga za to. Za to se molimo.

Molimo za one koji vladaju korporacijama da se odreknu blaga ovoga svijeta i počnu prikupljati ono blago koje ne nagriza rđa i koje nitko ne može ukrasti. Molimo za te srebroljupce da se otrijezne od svoje opijenosti i napiju vode sa izvora vječnog života. Molimo neka te korporacije izgube moć koja se otuđila od čovjeka i stave se u službu stvaranja boljeg svijeta. Za to se molimo.

Molimo za bankare i mešetare. Neka osjete udarce biča kojim će se otrijezniti od opijenosti moći u koju su dospjeli. Neka im se prevrnu stolovi, neka bankrotiraju svi i neka propadne njihova novčarsko-lihvarska mreža jer jedino tako može se osloboditi zarobljene narode. Za to se molimo.

Molimo za korporativne medije. Neka se odreknu svoje uloge glasnogovornika oca laži jer samo istinom možemo biti slobodni. Neka im istina bude sveta kao što bi to ljubav prema bližnjima trebala biti. Za to se molimo.

Molimo za Židove. Neka konačno prihvate Isusa kao Mesiju jer bez toga nema im spasa. Neka prestanu živjeti pozemljarski, neka prestanu sa svojim đavolskim talmudizmom gdje su uvjereni da su oni doslovce bogovi na zemlji kojima je sve dozvoljeno. Neka prestanu gledati na ostale ljude kao na stoku, kao na životinje koje su tu da im služe i neka prihvate da je Bog dao spasenje svim narodima. Neka se odreknu svih laži koje primaju iz sinagoge sotonine kojoj sada služe i uđu u istinu i ljubav koja je tu po Spasitelju. Neka služe Isusu Kristu. Za to se molimo.

Molimo za masone i sve ostale luciferijanske sekte. Neka se obrate od gluposti koje slijede prihvatom masonerije i neka izađu iz tame u koju su stupili i dođu na svjetlo. Za to se molimo.

Molimo i za neprijatelje unutar naših redova.

Molimo za Josipovića. Neka prestane biti tako sterilan, tako bljutav, neka konačno bude čovjek. Molimo da bude sol ovog svijeta, čovjek svoje volje ugrađene u volju Božju jer jedino tako čovjek može biti istinski slobodan i snažan. Neka prestane raditi protiv Hrvatske i Hrvata. Ali i protiv Boga. Neka ima hrabrosti za takve stvari. Za to se molimo.

Molimo za Sanadera. Neka se izliječi od duševne bolesti kojoj je podlegao. Neka se ne boji onih koji mogu ubiti tijelo, nego onoga koji može dušu ubiti. Za to se molimo.

Molimo za Rohatinskog. Neka prestane služiti financijskoj internacionali i stane na stranu Hrvatske. Za to se molimo.

Molimo za Goldsteine. Neka konačno prestanu lagati i krivotvoriti. Istina će im dobro učiniti. Samo to. Više nije potrebno. Za to se molimo.

Molimo za sve neprijatelje hrvatske i sve naše progonitelje. I ove koji dolaze iz svijeta, i ove koji su među nama. Za sve molimo da se obrate od nasljedovanja zla. Molimo da više ne budu naši neprijatelji. Molimo da budemo prijatelji.

Molimo za neprijatelje i progonitelje, a onda u bitku protiv neprijatelja i progonitelja. Neka budu uništeni i sjeme im zatrto. Neka im se kosti bijele na poljima i udovice nariču u tuzi. Neka se ispuni što se ima ispuniti.


Autor: Marko Francišković

_________________
Do not wait for leaders; do it alone, person to person.

Mother Teresa of Calcutta


Vrh
 Profil  
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vrijeme na UTC [LJV]


Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži prema:
Idi na:  
Pokreće phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb.com.hr