www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 pro 2014 16:21 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Zbilja, ovako fantastično pomažete Ani L!
(Johnny, samo naprijed, ma vidi Bog kako se trudiš pomoći sirotici)! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 17:29 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Ela,boli mene briga za divasicu-mariju husar.Ugl kaj bum .svakome je zivot drugaciji,al neznam bas da to ima jako puno veze s molitvom i vjerom.ja rado bi da se bivsi vrati,a realno nebude i zato mi je zao.Nekad mi fali,al tu se nrmoze nista nrgo nastaviti i izdrzati treba kako ti kazes.Odavno dam shvatila da ne,postoji rjesenje.Zivot kroz ruzicaste naocale jos to nisam dozivjela,a i pitanje je dal bude doslo do toga,ali opet treba biti realan i to podosta.Pokusavam se pomiriti se u sebi sto njega nebum vise imala,istina da boga nekad krivim ,ali opet nebi smijela.ugl bas me zanima koja je tajna uspjesnosti veza i pronalasku covjeka kojeg oces voljeti?ja jos nisam to nasla,niti nemogu,previse sam bila odbijena- odnosno nisu me htjeli,a bivsi me ostavio.A tko bi imao vise volje dalje ici,ici,neki odustaju,ali i ne i ja.Zelim naci osobu koja bu me voljela i prihvacala i jos razumijela i nece mu smetati moja mana,a takvog je tesko naci.Kako da budem optimisticna,necu valjda decka cekati da me skuzi kakva sam sigurnone kad bum imala 40.Tad bum se osjecala previse starom za majcinstvo bolje prije nego kssnije,ipak nisam Severina Vuckovic.Drugo ona ima para jo plata ona je druga prica,neke zene u njenim god nebreju imati,a ona je mogla.TESKO JE.,danas su drugacija vremena,ksko ti kazes puno je samaca neke nrbrrju imati djecu,a zelea neki ljudi imaju rak,al ja nisam upoznala,malo ih jessm.Kaj se ticr sretnih brakova ti si upoznala sretne,ali ne i ja.Ipak na neki nacin ocem biti optimisticna,i vjerovati zelim da bude sve doslo na svoje,ali tko zna. kada?za jolko god i gdje?nadam se sto prije.Ja drugacije malo gledam na svijet,mozda malo ozbiljnije i realnije.prije ssm leptjela i zivjela kroz ruzicaste naocale,ali sad vise ne jer me bivsa veza promjenila kao osobu,uvidjela da nisu muski takvi kako se predstavljaju,-dobrim,osjrcajnim,razumnim itd itd prrvisevssm bila zasticena od surovog svijeta,ali hvala bogu ssd polako vidim i ucim da nije bas idealno,al sko ptihvatimo i shvatimo neke cinjenice necemo se nikad razocarati.Onda bu lakse.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 18:38 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
zdrave napisao:

Ma hajde majketi mile. Jer će žena imati koristi od toga ako joj se kaže moli i voli Boga i doći će muž. Ko to kaže da će doći muž? Imaš neku garanciju da pobožni ljudi koji vole i mole Boga dobivaju muževe? Šta Bog ima od samaca u pedesetima koji se žele ženit, pa ništa? A šta Bog ima od roditelja koji se cijelog života odriču, dižu po noći, mijenjaju zagovnane pelene, do pet ujutro čekaju u strahu da se vrate iz izlaska, rađaju tu djecu u mukama, pa gledaju tu istu djecu kako umiru u agoniji? Oni kao nisu živjeli dovoljno pobožno, nisu dovoljno iskreno htjeli da im dijete ne umre? Nisu imali dovoljno ljubavi prema djeci, Bogu? Bog se s njma odlučio poigrati? Misliš da je lako dati smisao – tome da si 30 godina odgajao, mazio i volio svoje dijete i onda gledao kako ga siluju ili mu bolest izgriza mozak? :? Kao, lako je iz toga iščitati Božji naum? Šta Bog ima od 6000 000 ljudi koji su mučeni i pobijeni po koncentracijskim logorima? Ti ljudi kao nisu iskreno željeli živjeti normalno, zapravo su htjeli biti gladni i bosi, žene nisu dovoljno htjele da pohmanitali doktori na njima ne vrše abortuse i prebolesne eksperimente, muškarci nisu dovoljno htjeli da ih nitko ne tjera na sodomiju? Nije bilo iskrenog pouzdanja u Boga? Njih 6 000 000 su bili neusporedivo veći grešnici od ostatka svijeta, pa ih je udario pravedan sud?
To nije istina. Ta teza – Ako nešto iskreno želiš i u skladu je s Božjim zakonima – dobit ćeš to.
To naprosto nije istina – to može napisati samo onaj kome život nije izbio tlo ispod nogu.
Ajmo se ne praviti da nam je jasno šta nam nije jasno.
I onda se sva krivica svali na toga – nisi želio, nisi molio, nisi imao pouzdanja, nisi bio otvoren, nisi to shvatio kako treba, bio si grešan. Za razliku od drugih koji su to nešto dobili jer su valjda bili pobožni, pravo su shvatili, nisu bili grešni.
I uvijek se potvrdi isto - Sit gladnu ne vjeruje i to ti je to.

Reklamirate krivog Boga ljudovi.

Ne piše džaba tamo:

KKC 162 Vjera je milost, koju Bog daje čovjeku kao čisti dar. Mi možemo ovaj neprocjenjivi dar izgubiti.

Šta misliš, zašto ljudi gube taj dar? Jer u dućanu nije bilo crnog grožđa , a oni vole bijelo ili možda zato što su udareni tamo gdje je najbolnije?

Krivo je reći Ani moli i voli Boga, jer će ti onda Bog dati muža. To je krivo. :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 18:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
perokvrzica napisao:
zdrave napisao:

Krivo je reći Ani moli i voli Boga, jer će ti onda Bog dati muža. To je krivo. :roll:

nije krivo.. :D
..već je imala šansu..ali je dečko pobjegao..i prekinuo sve kontakte..
8)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Psihoza

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 19:02 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
naggar napisao:
perokvrzica napisao:
zdrave napisao:

..već je imala šansu..ali je dečko pobjegao..i prekinuo sve kontakte..
8)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Psihoza

To što ti Naggar radiš - to se zove sadizam. Znaš šta je sadizam? Naslađivanje tuđim mukama. Žena te 5 puta molila da je ostaviš na miru, ali ne. Ti si odlučio da nije dovoljno to što je u patnji, ti si odlučio tu patnju produbiti. Jer si Bogom dan da postavljaš dijagnoze preko Interneta. Zašto to radiš, života ti?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 19:19 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
..već je imala šansu..ali je dečko pobjegao..i prekinuo sve kontakte.

Nagarre, to nije istina, covjek je tako odlucio,previse smo si razliciti po nekim stvarima.A uoatalom on je fakultetski obrazovan ,a ja nisam,velika je to razlika ima itekak veze,on ocito trazi nesto vise.Da nije tako nebi me ostavio nego bi ostao i prihvatio me ,ali ne,zelio je bolju i ima ju zelim mu srecu na neki nacin,makar u dubini duse ocem da se vrati,ali ja tu nemogu nista. ja mislim da nisam ja problem nego on.Ma komplicirano je u danasnjem drustvu.ugl i da nismo se culi nekolko mj ili god nebi imala sansu kod bivseg za kojeg velis da je pobjegao,nebi da smo ostali u kontaktu.Jer jednostavno mislim da znaM JER SAM CULA DA neki su se vracali,ali oet su prekinuli,tako da nemoze porazbijeno staklo popraviti,vrlo tesko i da i zelis ,nebi uspjelo,bar mislim.
p.s. nagareee ti imas ocito neki problem sam sobom,i ocito tebe nekaj muci kaj druge davis i ocrnjujes.TI SI OCITO JEDAN SADIST,NEGATIVAN TIP.REKLA SAM TI DA SE NE MJESAS U MOJE KOMENTARE al ti nikak da odustajes. :D

Radije i ti nam isto kazi sto tebe jako pere? :D :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 19:34 
Odsutan

Ana L. napisao:
..već je imala šansu..ali je dečko pobjegao..i prekinuo sve kontakte.

Nagarre, to nije istina, covjek je tako odlucio,previse smo si razliciti po nekim stvarima.Au oatalom on fakultetski obrazovan ,a ja nisam,velika je to razlika ima itekak veze a nema nebi me ostavio nego bi ostao i prihvatio me ,ali ne,zelio je boljui ima ju,ali ja mislim da nisam problem nego on.Ma komplicirano je u danasnjem drustvu.ugl i da nismo se culi nekolko mj ili god nebi imala sansu kod bivseg za kojeg velis da je pobjegao,neb i da smo ostali u kontaktu.Jer jednostavno mislim da znaM JER SAM CULA DA nek isu se vracali,ali oet su prekinuli,tako da nemoze porazbijeno staklo popraviti,vrlo tesko i da i zelim ,nebi imalo sanse bilo.
p.s. nagareee ti imas ocito neki problem sam sobom,i ocitoe tebe nekaj muci kaj druge davis i ocrnjujes.TI SI OCITO JEDAN SADIST,NEGATIVAN TIP.REKLA SAM TI DA SE NE MJESAS U MOJE KOMENTARE al ti nikak oda odustajes. :D

..ovo nije bio tvoj komentar..u tvoje se ne mješam.. :a1407:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 20:08 
Odsutan

perokvrzica napisao:

Citat:
To što ti Naggar radiš - to se zove sadizam. Znaš šta je sadizam? Naslađivanje tuđim mukama. Žena te 5 puta molila da je ostaviš na miru, ali ne. Ti si odlučio da nije dovoljno to što je u patnji, ti si odlučio tu patnju produbiti. Jer si Bogom dan da postavljaš dijagnoze preko Interneta. Zašto to radiš, života ti?

Upravo si postavila meni dijagnozu, pa onda znaš . :D

Obećajem da neću više pisati ovdje na ovoj temi i neka mi ana oprosti što sam bio sadisti
i što je 5 puta nisam ostavio na miru, i to što ne podržavam vas koji podržavate njenu patnju, da pati što dulje;
umjesto da se "probudi" iz ovog stanja, kao početak izlaza iz patnje" 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 20:56 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Samuel napisao:
Đoni je izgleda postao uštogljeni samac koji se očajno lijepi na ovakve tekstove i ljut je na sve oko sebe koji iznesu neki svoj primjer, koji je pozitivan a on ga nije doživio pa ga onda pokušava rušiti na sve moguće načine!
Ma, moj pajdo Đoni, moš ti molit koliko oš, al kad pozoveš curu na kavu(kafu, kahu, nesicu, expresicu i ostale gluposti), onda budi humorističan, i ne relativiziraj svaku sitnicu do bezgranica, toliko da ubijaš cure u pojam, i onda kad ostaneš suh, onda ti Ela Bredi kriva.
Ako ne razumiješ što želim reči, pročitaj svoj post ponovno!!
Tako neš ni babušku upecat (ovdje ne mislim na Elu Bredi), a kamoli neku finu katoličku dijevojku sa zaraznim osmjehom bez picajzli!
Samo se opusti pajdo, i prestani više cijedit komarca, jer vjeruj ta sranja ljude ubija u pojam, i ostaćeš suh cio život.
Pogleđ samo našeg Matu, i pitaj čovjeka za savjet, a moš i mene! :D :D

Hehe, šta ti glumiš psihoanalitičara. Ajd mi reci šta sam danas jeo kad me tako dobro čitaš. Reci šta sad mislim.
uglavnom pucanj u prazno, kao i obično sve si fulao, stvar inteligencije, nisi ti kriv, tako ti je to.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2014 21:04 
Odsutan

johnny 5 napisao:
Ajd mi reci šta sam danas jeo kad me tako dobro čitaš. Reci šta sad mislim.
uglavnom pucanj u prazno, kao i obično sve si fulao, stvar inteligencije, nisi ti kriv, tako ti je to.

..mislim da si jeo grah. :D
.oprezno s vatrom ..kad prilaziš spremniku..
..da ne bi bilo Johny 5000 .. :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]