www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 03 vel 2015 07:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 10 zahvala
Odgovor je da moram poceti sama sobom se baviti i stvarima koje volim a ostalo bu sve doslo na svoje ljubav,posao itd...
Mozda mi sudbina takva da mozda budem sama nikakva obitelj decko mozda nije u bozjem planu kak ja sanjam kao svaka cura. Mozda bog ima plan za mene nekaj sasvim drugo.
To kaj ja hocem nemogu utjecati na to, svakom fali druga polovica,nekom nije namjenjeno da ima, nekom jess.
Opterecujem se nekim stvarima s kojima se nebi trebala, nego zivjeti svaki dan, raditi ono sto volim,ono sto moram.
KAJ se tice moje gluhoce znam jako dobro da moram prihvatiti to i to kaj jesam Jesam hendikepirana i znam da puno tog necu moci ostvariti,i malo bu teze a mozda ni nac polovicu sebi.Puno je ljudi bez posla, nemaju ni cujuci ljubavne veze i tako.Nikom nije bajno to znam i shvacam.Ma sve bu doslo na svoje.
Jedno znam da moram na sebi puno raditi I dobro Bu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 07:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Ana L. napisao:
Odgovor je da moram poceti sama sobom se baviti i stvarima koje volim a ostalo bu sve doslo na svoje ljubav,posao itd...
Mozda mi sudbina takva da mozda budem sama nevu nikakve obitelji, decko u planu kak ja ssnjam kao svaka cura, mozda bog ima plan za mene nekaj drugo.
Kaj ja hocem nemogu utjecati na to, svakom fali dtuga polovica,nekom nijecnamjenjeno da ima, nekom jess.
Opterecujem se nekim stvarima s kojim se nebivtrebala, nego zivjeti svaki dan, raditi ono sto volim,ono sto moram.
KAJ se tice moje gluhoce znam jako da moram prihvatiti to i to kaj jesam Jesam hendikepirana ibznam da puno tog necu moci ostvariti, a mozda ni nac polovicu sebi.Puno je ljudi bez posla, nemaju ni cujuci ljubavne veze i tako.Nijom nije bajno to znam i shvacam.Ma sve bu doslo na svoje.

aaaa čudo Božje.. vidi ti nje kako zna spustiti tenzije..
pošto ti mogu biti mama mogu ti reći da bih ti najrađe "zalijepila" jednu zidarsku
:grlim te:
ja mogu reći svojoj djeci pa eto i tebi - šta je tebi dijete drago, daj se malo sredi u tom životu.. šta ti misliš tko si i što si..pogledaj druge kako im je teško..
(mogla bih ja toga još,ali dobro,dosta je :) )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 09:29 
Odsutan

Da, da.Ali marija nada tek ssm prosla 1 vezu, a moje prijateljice su vec imali vise decka i veza od osn pa do srednje.A ja sam tek imala nakon svega toga prvu a pitanje je jel bum imala vise.Bila sam kratko u vezi, al neznam kak je biti u dugoj i kak je to a htela bi probati i dozivjeti.Zato jer s bivsim nisam prozivjela puno toga posto je prekratko trajalo I nisam ga stigla upoznati a htjela sam ga.
ZNAM kaj moram i tak bu, ma da mi nije svejedno.Kao sto rekoh sve bu na svoje doslo.Mozda previse se trudim, a usput da malo to pustim i nek prepustim bogu neke stvari jer znam da nejde na silu.
Nekad se osjecam nepozeljnom,i ko da me nitko nece pogledati i biti samnom u vezi i tak,ali nebitno je ne trebam si toliko analizirati svoj zivot previse , tako je kako je.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 10:52 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
ANA,evo ti prekrasnog svjedocanstva od Sanjice,pa procitaj a ne samo kukati

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 11:02 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Ana, evo jedan lijep tekst za tebe...voljela bi da ga barem pročitaš!

GDJE JE MOJ PAR, GOSPODINE?
Svatko čezne za tim da se u potpunosti nekome preda, da ima duboku duhovnu vezu s drugim, da bude ljubljen potpuno i ekskluzivno. Ali Bog kaže kršćanima: “Ne, dok nisi zadovoljan, ispunjen i sretan s tim da te Ja ljubim, da predaš sebe potpuno i bez rezerve meni, da imaš intenzivan i poseban odnos samo sa mnom, otkrivajući da samo u meni možeš naći svoje zadovoljstvo; tek tada ćeš biti sposoban za savršeni ljudski odnos koji sam za tebe isplanirao.

Nikada nećeš biti sjedinjen s drugim dok se ne sjediniš sa mnom, zasebno od svega i svakoga, zasebno od svake želje i čežnje. Ja želim da prestaneš planirati, prestaneš željeti, i dozvoliš mi da ti predam najuzbudljiviji plan koji postoji, onaj koji ti ne možeš niti zamisliti. Ja želim da ti imaš najbolje. Molim te dopusti mi da ti to dam. Samo nastaviti mene gledati i očekuj najveće stvari. Nastavi doživljavati i učiti stvari koje ti Ja govorim… Samo moraš čekati. To je sve.

Ne budi tjeskoban. Ne brini se. Ne gledaj okolo na stvari koje su drugi dobili ili koje sam im Ja dao. Ne gledaj okolo na stvari koje misliš da želiš. Samo nastavi gledati za mnom i u mene, ili ćeš propustiti ono što ti želim pokazati. I onda … kad budeš spreman, iznenadit ću te s ljubavlju puno ljepšom nego si ikada mogao sanjati. Vidiš, dok se ti pripremaš i dok onaj kojeg sam za tebe namijenio priprema, ja i u ovom trenutku radim na tome da oboje budete spremni u isto vrijeme. Sve dok oboje ne budete samo sa mnom zadovoljni i životom koji sam za vas pripremio, nećete moći iskusiti Ljubav koja je oličenje vašeg odnosa sa mnom i ovom savršenom Ljubavi.

Predragi, ja želim da vi imate ovu divnu ljubav. Ja želim da vidite u živo sliku vašeg odnosa sa mnom i da konkretno uživate vječno jedinstvo ljepote, savršenosti, i Ljubavi koju vam dajem sa Sobom. Znajte da vas ljubim neizmjerno. Ja sam Bog. Vjerujte i budite zadovoljni.”

Nepoznati autor

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 15:26 
Odsutan

:wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 16:08 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Fizička ljubav između muškaraca i žene je precijenjena.. :D
jer se radi više o nagonskom instiktu, hormonima,
privlačenju ženke i mužjaka..
prilično animalno.. :b101:
..no u konačnosti..Potrebno zbog..opstanke vrste..
..pa je..sama sekusalna aktivnost prožeta senzacijama UGODE..
..lučenja kemikalija koje na trenutak...stvaraju euforiju i sreću
..partnerima u ljubavnom zagrljaju..
Ako to postane jedini smisao veze između dvoje..
ONDA ..oni postaju komadi...i doslovno komadi mesa..za iznjamljivanje i izmjenu ugode..
..a neke dame. a i tu i tamo koji muškići naplate svoje usluge... :a1407:
.u ovakvoom ...mesarskom klinču.. Ugoda ..brzo nestaje nakon seksualnog čina:
..čak dolazi i do neke vrste odbojnosti između partnera..
::jer im se čini ko da se.nekako prevareni..jer komad mesa s kojim su imali odnos:
..nije onakav kakav im se činio..dok su bli navučeni i napaljeni za..akciju.. :b101:

..da bi fizička ljubav..imala pravi smisao i okus..
..tu treba dodati još začina; nečega osim...fizičke privlačnosti..
..to "nešto" je "ljepilo" koje drži zajedno ..DVOJE
..u ljubavi,, u obitelji..i "u dobru i u zlu"..
..taj začin je temelj ZALJUBLJENOSTI..
.kad se počinje voljeti cjelokupnu osobu. čak i njezine mane.. :D

..e sad u vezama ima raznih kombinacija...malo mesarenja..sa malo ljepila.. :D

..no ni to Ljepilo NIJE..DOVOLJNO jako da zadrži dvoje ljudi..
..ako se oni ne vole NEBESKI...a to znači ..ljubiti biće u srži..njegovog postanka..
..jer nas tako voli STVORITELJ...voli nas iskreno..kao stvorenja svoja ljubljena..

..no ni ovo nije GARANCIJA uspjeha..
..zato jer smo mi ljudi...IZLOŽENI..djelovanju...sila tame..
..koje svako naše djelo..koje počiva na ISTINI LJEPOTI I PRAVDI...pokušavaju razoriti..
..pa zato ljudi budu zavedni..lažnim predstavama..
..pa je u biti jako malo U POPTPUNOSTI ISKRENIH VEZA ..-
..sve se to neke ..kombinacije..sveg i svačega..
..pa se ostaje zajedno u vezama ..jer

1.Nije došao nitko bolji
2.zbog financija.
3.zbog straha..
4. Hvatanja bilo koga zbog vremenske doobi
4.itd..

.. i onda je zbroj sveg toga/ kroz
...prosjek jedne Hrvatske obitelji..u kojoj rastu djeca
..pa je djeci stvarno jako teško odrastati ..zdrav i normalan..
. 8)

..pa su danas djeca..recimo PODCIJENJENA..
..i često su rezultat neke od neuspješnih kontracepcijskih metoda..
..nego li žarke želje za dijetetom.

.parovi koji ne mogu imati djecu..znaju kakav je to osjećaj čežnje
za vlastitim djetetom..

Ono što može sačuvati OBITELJ..je ISTINSKA VJERA
I TRADICONALNO OBITELJSKO PONAŠANJE.
no ..u današnjem svijetu...
..većina nas kombinira...sa svjetovnim parametrima ...iz razloga UGODE.
.no to uglavnom sve dođe na NAPLATU..
.zato ima puno razvoda..
.jer nitko ne želi trpjeti ..slabosti druge osobe...

..a kaže se da PRAVA LJUBAV POČINJE..
..TAMO GDJE VEČINA ODUSTAJE... :D

..(ovo ne vrijedi za psihijatrijske slučajeve..osoba koje bolesno opsjedaju drugu osobu)

..Nebo nas spašava..zbog ono malo ..dobrote i vjere..što imamo u sebi..
..Nebo nas spašava na tajnovit način..i drži naše obitelji na okupu..
..i onda...kad se to čini nemogućim sačuvati..

pa eto

MOLI RADI LJUBI i VJERUJ.

.i to je to.. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2015 22:41 
Odsutan

A sta onda treba napraviti da se zacini puno strasti da bi veza opstala?da osoba samo tebe gleda voli,postuje i da mu se svidas takav kakav jesi.Kako muskog zadrzati kak da veza opstane kako da muskomu svidis da ne moras ni truditi????
Veze opstaju samo zbog tolerancije i treba puno tu biti komunikacija medu partnerima tako su mi rrkli koji prosli takve veze.Treba puno razgovarati s partnerom, ulagati puno u vezu itd.. Je tocno?
Znam da ne postoje savrsenost niti savrsrni ljudi nismo ali pitam se koji je faktor kod neki ljudi da kod nekih veze opstaju dugo?koja je uspjesnost veze?pitam se, pitam se?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 vel 2015 10:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Pozdravljam te Ana, i sve forumase.
Kao da sebe slusam iz nekih davnih godina.
Nakon puno mucenja sa sobom, poslusala sam savjet jednog covjeka, namjenjen svima koji su slusali tada, ne samo meni - da krenemo na mise nedjeljom ako imamo bilo kakvih problema. Nisam odmah poslusala taj savjet, nego kad sam stvarno bila pred zidom u puno zivotnih stvari. Sjetila sam se toga i kako je rekao da nemamo sta izgubiti, samo jedan sat nedjeljom, a nismo ni svjesni koliko cemo puno time dobiti. Poslusala sam ga jer je bio toliko uvjerljiv, ali nisam pokazala da me ganulo, a tako me stislo u prsima i htjela sam zaplakati na njegove rijeci.

Krenula sam, jer sam osjecala da zelim da mi Bog da bilo sta, "daj sta das, Boze", nisam krenula sa zeljama. Dosta mi je bilo mojih zelja i krivih poteza, vrtnje u krugu, bavljenja sobom. Odmah sam se osjetila puno sretnija. Odlucila sam ici bas svaku nedjelju! Jer je to Bogu milo. Nisam ocekivala puno, osim malo mira. Ali dogodilo se da se na dobro promijenilo sve sto je bilo najvaznije.

Znam da ne cujes i da te i to, uz ostalo, vjerojatno sprecava da odes na misu. Ali mogla bi probati, mozda doma na internetu procitati retke iz Biblije za taj tjedan i onda dodjes na misu i o tome razmisljas. Da ti bude kao neka molitva od sat vremena.

Vjerujem da puno puta ne znas sta ces sa sobom tjekom dana. Vjerujem da imas vremena otici na misu nedjeljom, al se mozda ne sjetis toga jer mislis da nije vazno. Bogu je vazno. On na to blagonaklono gleda. Na nas trud koji ulozimo za njega. Pa makar i ne osjecali pritom, al idemo jer Bog to zeli. Dat ce Bog da osjetimo kad vidi da se zrtvujemo da mu ugodimo time. Probaj i ti, nemas sta izgubiti, daj priliku Bogu da te mijenja i da budes sretna. Bog te zove na nedjeljnu misu. Da se odmoris od svojih razmisljanja i uvrstis neka nova, bar taj jedan sat.

Bozji blagoslov svima!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 vel 2015 12:56 
Odsutan

Tebi vjerujem dodi na poruke da,serazgovaramo privatno.hvala

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]