nina fuentes napisao:
BOK!dANAS SAM NOVA NA OVOM FORUMU.DOSLA SAM ,TRAZIM POMOĆ,SAVJET,MISLJENJA KAJ DA NAPRAVIM U VEZI BIVSEG!!!mene je prije godinu dana decko ostavio s kojim sam bila u vezi 3 mj.OD TADA NE PRESTAJEM MISLITI NA NJEGA nedostaje mi,hocu da se vrati.U BUDIMPESTI SAM VIDLA JEDNOG DECKA KOJI JE NJEMU SLICAN u tom momentu sam se zaplakala ,u tom ktrenutku sam htjela se vratiti u zg k njemu a znam da nemogu kad smo prekinuli.Svaki dan mislim na njega,molim boga da mi ga vrati ,hocu ga vidjeti,hocu ga zagrliti,biti s njiom ponovo,a on je krenuo dalje,i mislim da ima drugu.Pomozite mi ga vratit,savjetujte mi sto da napravim, sve mi je blokirao ,na portalima ,na mobu,doma k njemu nesmijem ici,inace bu problemi ,inace zabranio mi je...ocajna sam,volim ga neznam vise kaj da napravim.
P.S.i on mi je bio prva ljubav, i nekako vidim buducnost s njim,a on ne,i misli da sam jednostavna da on ne vidi buducnost neznam vise uplasio se itd..RECITE BILO KAJ,SAVJETUJETE ME,ideju mi djte kako da rijesim problem,previse se mucim,nemma mira,neznam vise kaj uciniti u vezi njega.MOLITE SAMNOM,POMOZITE MI,DAJTE MI NADU DA CE JAVITI,DA CU GA MOCI VIDJETI,PORAZGOVARATI ITD..pREVAZNA MI JE OSOBA U ZIVOTU.
vjerovatno si mlada...pa te jako drži "ljubav"
pošto ti je zabranio sve pristupe ..ka sebi..tu si vezu ..
MOŽEŠ PREKRIŽIT.-KRAJ..ti si u toj vezi bila opsesivna...i na neki način si ga uplašila..
.uglavnom vrijeme ti je da se preispitaš..jer si na granici da tvoja opsesija njime pređe u patološku.(1 GODINA ????)
To ti je stvarnost i realnost.
Možeš nastaviti dalje živjeti u utopiji ...nadajući se..
ili se možeš "otrijezniti" i krenuti zdravim duhom i razumom u život..
.u mladenačkim ljubavima često u drugoj osobi vidimo projekciju nekakve naše imaginarne ljubavne postavke.
..i opijeni horomonima nagona...često idemo glavom kroz zid..a to eto ,..zna biti bolno..kao i što vidiš sama..
.NITKO NIJE NEZAMJENJIV..ali u tvom umu i duh...tvoj bivši dečko , bit će NEZAMJENJIV dok ti tako želiš.
Postoje stotine drugih muškaraca a dovoljno ti je samo jedan...da s njime nađeš sreću..i onda ćeš zaboraviti ovoga
kažeš "
pREVAZNA MI JE OSOBA U ZIVOTU"
da bi mogla živjeti u mirU na zemlji svoj život...Prvo moraš "namiriti nebesko"
.a to je ..shvatiti da si prolazno biće na zemlji..i izmiriti se sa Bogom
..i njemu povjeriti svoj život..
..jer NIŠTA NA OVOJ ZEMLJI nije naše.niti jedno biće -.-čak niti mi sami..
.SVE JE TO BOŽJI DAR..
..pa kad se ovako ...vežeš uz neko biće..tj tvoj bivši dečko..i govoriš da ti je on najvažniji u život..
..Lažeš sama sebe..
..jer vremena će proći..ostarit ćeš...i ti i tvoj dečko...ili budući..i tvoja djeca..i djeca tvoje djece--
.pa ćeš onda RAZUMIJETI DA TI JE NAJVAŽNIJE BIĆE u SVEMIRU ...TVOJ BOG...TVOJ GOSPODIN ISUS
..I SAMO SE U NJEGA UZDAJ..jer samo je ON PUT ISTINA I ŽIVOT..
..JER SAMO TIM PUTEM MOŽEŠ DOĆI U KRALJEVSTVO NEBESKO..
..a svi mi jedni drugima smo -samo SUPUTNICI.
.i pomažemo jedni drugima u vezama., brakovima, roditeljstvom, itd.
..no sve naše veze.,.i naša zemaljska tijela se u prah pretvaraju...
..a ti kažeš za jedno biće zemaljsko( tvoj bivši) da ti je on SVE..
..A kako ti netko može biti sve..kad je i on -.--baštinik..zemaljskog praha..
..a ti svoje srce i duh .-.-želiš vezati uz zemaljski prah..
..pa kako onda misliš jednog dana..poletjeti u vječnost i NEBESKO KRALJEVSTVO..
..kad se "lancima ljubavi" vežeš uz prolaznost..
..a samo je
ISUS ŽIVOTVORAC..i BOG tvoj...koji ti je darovao -dah života i vječnu dušu..eto kad tako namiriš NEBESKO...onda možeš živjeti svoj život normalno i zdravo.. i bez straha od propalih
i neuspješnih veza, straha od smrti bolesti..katastrofa..
..dapače kad namiriš nebesko i kad se izmiriš s BOGOM..
..bit će druga OSOBA...osoba koja će sjajiti vjerom..i životnom snagom..
..i bit ćeš poželjna osoba...osoba s kojom će muškarac željeti OSTATI..
.jer mu ulijevaš snagu sigurnost i Radost..
..a ne da te ostavi,, i zabrani svaku komunikaciju..
..što misliš ..koliko si bila poželjna...ne samo da ste prekinuli...
..već ne želi s tobom ni razgovarati..
..ETO SABERI...SAGLEDAJ SVOJ ŽIVOT..
..ULJEPŠAJ SVOJ DUH..NABACI OSMIJEH NA LICE...I VJERU U SRCE
..Živi ovaj život pošteno i bori se za svaku sekundu ovog dragocijenog života..
..i NE BOJ SE...jer će sve to brzo proći..i naša će se srca jednog dana umiriti kod Gospodina..
..Živi radosno..ali znaj...da si biće sazdano od kala zemaljskog i daha Božjeg..
..BUDI RADOSNO ŠTO SI KRISTOLIKA...JER ZNAŠ DA ĆEŠ TAKO SPASITI DUŠU--
.A SAMO JE TO U KONAČNOSTI VAŽNO NA ZEMLJI...
..a sad na poso,,,ULJEPŠAJ SE...I KRENI U ŽIVOT..ZDRAVO KAKO TREBA
..i pošalji svom bivšem dečku pismo u kojem ćeš ga zamoliti da ti OPROSTI zbog tvoje opsesivnost
..s kojom si ga proganjala u zadnje vrijeme..IZMIRI SE S NJIME i u duhu..
..i podvuci crtu...
..taj trenutak ćeš UDAHNITI SLOBODNA..i neće te više boljeti ..."ljubav prema bivšem"
..o možeš pomalo šklicati druge dečke----vidjet ćeš da ima i BOLJIH MODELA