www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 srp 2025 23:27

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 14 lip 2015 21:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Draga lalelu vidjela sam neki dan zenu nasih godina u kolicima, 1 joj minuta promjenila zivot, ona je u kolicima, sa 18 je ostala slomljene kicme nakon saobracajne, prelijepa fizicki, pravi slatkis, al ona se neda, puna je zivota, vozi auto I dalje, iako je u kolicima, bavi se cak necim sto moze radit, ide sama do Zagreba sa autom...nasmjesena je, sretna, nekuka sto nema ljubav, u kolicima je, nemoze hodat, a do 18 je imala noge I hodala.Nekuka, vec je vesela.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2015 21:55 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
SAN napisao:
O duje...sve sto mi se desilo u zivotu, to se moglo desit samo meni...
Nadam se da si mi sreco srice moje dobro, ima li kakvi zena oko tebe, volis li ti zene?

Eh moja SAN,ti se desilo, ubvijek imaš svoga Duju. Što je bilo?
Jesam, odlično sam, ma nemoj mi ti sad bit tužna. Nema žena oko mene, pa ja sam tebi vjernost da, zar se ne sjećaš?
Volim li ja žene? :) E moja SAN...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2015 22:04 
Odsutan

Duje dragi tebi je sve do Amerike ravno, bit ces moj kad budem gluha I corava u 95 I kad mi mlade bude slade...
Budi dobro...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2015 22:11 
Odsutan

Previse me volis duje..spreman si duboku starost docekat da budemo skupa.Previse me volis.Budi strpljen, cuvaj svoje djevicanstvo, pravi kao lalelu zavjete da budemo skupa...strpi se...I u 90 doci ce uslisenje molitve.Do tad budi mi dobro...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lip 2015 22:13 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
SAN napisao:
Previse me volis duje..spreman si duboku starost docekat da budemo skupa.Previse me volis.Budi strpljen, cuvaj svoje djevicanstvo, pravi kao lalelu zavjete da budemo skupa...strpi se...I u 90 doci ce uslisenje molitve.Do tad budi mi dobro...

A jesi optimistična, svaka čast :b112: tako treba. Ne brini ti, čuvan ja djevičanstvo :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lip 2015 18:24 
Odsutan

Podijelio: 320 zahvala
Zahvaljeno je: 103 zahvala
lalelu napisao:
Ok, razumijem kad netko zeli biti sam i da mu je to onda ok. Ali biti bez svoje volje sam i biti sretan to mi nekako ne ide u glavu.

Nema osobe koja želi biti sama, tko ti to kaže taj laže. Takva osoba vjerovatno ima neke duboke rane u svojoj duši na osnovu kojih je sebe i ostale uvjerila da želi biti sama. Ali u pravilu nitko ne želi biti sam, Bog nas je stvorio za zajedništvo, za otvorenost prema drugima, za ljubav, ostavio nam tako lijepi sakramenat braka kojeg nažalost tako često zloupotrebljavamo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lip 2015 18:34 
Odsutan

Podijelio: 320 zahvala
Zahvaljeno je: 103 zahvala
lalelu napisao:
Pa kad se na tom video kaze: Molitiva se uslisa kad se skruseno molis a ne kad drugom pomazes. Znaci nekomu pomahati to Bog ne nagradjuje?!?

Gdje ti je poniznost kad misliš da će te Bog nagraditi za tvoje dobro djelo??? Ne činiš dobra djela da bi te Bog nagradio, dobra djela činiš jer je to jedino ispravno, tako slijediš Krista, to je život po uzoru na Krista, i prije svega ta nakana treba da dolazi iz tvog srca, a ne iz nekog skrivenog motiva da ćeš zbog toga biti nagrađena bilo od Boga ili ljudi.
Pa zamisli kad bi nas Bog kaznio za svako naše loše djelo???

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lip 2015 19:49 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
lalelu napisao:
dujam napisao:
Ja ne kontam. Cura je napravila mnogo hodočasničkih pothvata, kaže izmolila toliko mnogo krunica, i pita ovakva pitanja? Vama to nije čudno?
Rekla je da bila u Lourdesu, x puta u Međugorju i izmolila tolike krunice, i onda pita ovakva pitanja. Pa kako ne kužite ljudi moji, mene to fascinira.

Gubim polako i zadnju mrvicu nade. Gubim kontakt s Bogom, jako je taj odnos uzdrman. Ne znam kako je to tesko shvatiti. Izgubljena sam.

Sestro u Kristu,evo ti savrsene prilike za dubinsku promijenu i zaokret prema Kristu.Iz velike muke i patnje se radja takva vjera jer je tako malo potrebno,Krist nam je u muci i patnji najblizi :b112:
Iskreno,mene zivcira tvoje ignoriranje svih ovih dobrih ljudi koji ti daju dobronamjerne savjete a ti...ko da se sa svima nama rugas i ignoriras toliki nas napor,nisi fer nikako.
Ali,opet,mene je Bog stvorio,Krist otkupio,u Duhu Svetom je sva moja snaga, i nisu me ucili da odustajem od bliznjih,nije tako Krist radio-pa ti opet preporucam hagioterapiju ili nekog duhovnika da ti priblizi Kristovu ljubav,viruj da se tad cuda dogadjaju i nista nije nemoguce onom koji je sa nasim Ocem,koji je sama Ljubav i ispunit ce ti srce,samo Ga trazi,kucaj...
Ja san ti preporucio hagioterapiju,drugi ljudi nesto drugo,ali cilj je isti,otvorit se Kristu i Ljubavna prica pocinje..
Btb sestro i nek ti Bog providi muza,dade djecu ako je to Njegova volja :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lip 2015 21:05 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
fiduciia napisao:
lalelu napisao:
Pa kad se na tom video kaze: Molitiva se uslisa kad se skruseno molis a ne kad drugom pomazes. Znaci nekomu pomahati to Bog ne nagradjuje?!?

Gdje ti je poniznost kad misliš da će te Bog nagraditi za tvoje dobro djelo??? Ne činiš dobra djela da bi te Bog nagradio, dobra djela činiš jer je to jedino ispravno, tako slijediš Krista, to je život po uzoru na Krista, i prije svega ta nakana treba da dolazi iz tvog srca, a ne iz nekog skrivenog motiva da ćeš zbog toga biti nagrađena bilo od Boga ili ljudi.
Pa zamisli kad bi nas Bog kaznio za svako naše loše djelo???

Dobro, ne mora me nagradjivati ali zasto me kaznjava?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lip 2015 21:08 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
fiduciia napisao:
lalelu napisao:
Ok, razumijem kad netko zeli biti sam i da mu je to onda ok. Ali biti bez svoje volje sam i biti sretan to mi nekako ne ide u glavu.

Nema osobe koja želi biti sama, tko ti to kaže taj laže. Takva osoba vjerovatno ima neke duboke rane u svojoj duši na osnovu kojih je sebe i ostale uvjerila da želi biti sama. Ali u pravilu nitko ne želi biti sam, Bog nas je stvorio za zajedništvo, za otvorenost prema drugima, za ljubav, ostavio nam tako lijepi sakramenat braka kojeg nažalost tako često zloupotrebljavamo.

Kad nema osobe koja zeli biti sama kako onada ima sretnih osoba koje su same. Ne kuzim. Meni je ejdnostavno rijesenje da se netko, zbog cega to je drugo pitanje, odlucio da zeli biti sam i onda je sretan u toj samoci. Znam takvu osobu i to postujem.
Ali ja sebi nisam izabrala da budem sama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]