www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 16:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 11:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Još jednom - hvala vam na divnim riječima, savjetima, osjećajima i željama... :grlim te:

I hvala mojoj Vikici na divnom telefonskom razgovoru... :grlim te:

Evo, nikad nisam molila za dobrog dečka ili muža. Donedavno nisam ni znala da se i za to može moliti.
No, ima kod mene jedan problem - otkad sam saznala da se i za to može moliti, pokušavala sam - ali ne mogu... Nikako mi to ne ide - kao da imam neke prepreke naspram takve molitve. Kao da se ipak bojim predati Bogu u tom slučaju - kao da ipak sama želim izabrati, kao da nema potrebe za tom molitvom...
Znam da krivo razmišljam, pokušat ću to promijeniti. Tj., zamolit ću Isusa da mi da milost da promijenim svoj način razmišljanja.
Unatoč tome što se trudim živjeti kao prava katolkinja - još se jako osjećam i dijelom svijeta... Još se gotovo jednako dobro osjećam i u nekom kafiću i u crkvi... No, kad sam na "svjetovnim" mjestima, ponašam se u skladu s Božjim zapovijedima, ne ponese me atmosfera koja i nije baš nešto pobožna.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 11:16 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Doci ce i taj dan- vjeruj -da upoznas srodnu dusu koju ti je Bog odredio.
Jedino Bog zna kada ce se to desiti,a ti draga cekaj tog svog princa,jer Bog ima svoje planove za sve nas pa tako i za tebe.Tko ceka i doceka,tko kuca tome se i otvara.Bog ti je dao sve,sve sto imas od Boga je,dat ce ti i osobu koju ti je pripremio,ali samo on zna kada,mozda uskoro.Moli i vjeruj,vjera te tvoja spasava.Amen.B.B. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 13:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Joj elice kak te kuzim...bas te kuzim... meni se jos k tome dogada da mi auti trube po ulici i kad u trenirci vani secem.. i bas me to iritira, jer to nije ono sto zelim..
A savjet koji ti mogu dati, nemoj lagati.. da si zaljubljena u drugog.. vjeruj, ja sam probala, i lazima se nikud ne dogura..istina je.. ostavit ce te udvarac na miru, al tko zna.. mozda ceka da se ti odljubis od svog "zamisljenog" pa ce kroz neko vrijeme opet probati.. tako su i meni... tj. i sada mi se to dogada..
ali kada iskreno kazes, zasto se ne zelis upustiti u takvu "komunikaciju" na topao nacin, sa argumentima, i poslije toga predas sve Bogu, mislim da nista ne moze poci po krivu.
Vidis, prije Stjepana sam imala nekolicinu decki i par veza. I shvatila sam da je jedna jedina veza bila ozbiljna. Od svih deckiju... I mislim si.. Di mi je pamet bila? Ne radi toga sto je to uzalud potroseno vrijeme.. nego cisto radi toga jer sam i tada znala da to nije to... ali svejedno sam usla u tu vezu...
nadas se da ce se nesto promijeniti... Ali cim u pocetku nije to "to", onda sumnjam da ce ikad i biti.
I da.. vezano za molitvu za decka/supruga (ovisno o potrebi) hehe
prije nisam molila za vezu i nekog dobrog decka, jer sam mislila... Pa zgodna sam:"doci ce valjda neki normalan"! a ispalo je totalno krivo... sve su to bili zgodni, ali nenormalni... sminkeri neki, face.. joj.. gledam na njih ko na djecicu.. tinejdzere..
i evo... proslo je otprilike 3 mjeseca otkad se svaku vecer pomolim Isuseku da mi posalje nekog decka koji ce me cuvati, maziti, paziti.. biti razuman...
Dosao je Stjepan.. Jooooj... cakano moje malo... ljepotan.. plavih ociju.. :grlim te: kao da mi je molitva uslisana... Tako je razuman.. ne ljuti se.. uopce.... i kada sam sa bivsim bila.. on je strpljivo cekao.. nije se gurao... bili smo takvi prijatelji.. savjete je divne davao... a evo, nedavno prekinula tu vezu.. za koju isto mislim "di mi je pamet bila", i tako sam sad smirena.. Sto bude bude... Ja molim, zelim, a Bozja je zadnja.. Amen.
i uopce nisam ni skuzila da se moja molitva automatski promijenila - odsada molim: "Boze ako je tvoja volja, neka ostane zauvijek kraj mene..."
a jesam i ja sisla s teme... :oops:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 13:34 
Odsutan

visnja napisao:
Doci ce i taj dan- vjeruj -da upoznas srodnu dusu koju ti je Bog odredio.
Jedino Bog zna kada ce se to desiti,a ti draga cekaj tog svog princa,jer Bog ima svoje planove za sve nas pa tako i za tebe.Tko ceka i doceka,tko kuca tome se i otvara.Bog ti je dao sve,sve sto imas od Boga je,dat ce ti i osobu koju ti je pripremio,ali samo on zna kada,mozda uskoro.Moli i vjeruj,vjera te tvoja spasava.Amen.B.B. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAM SE U TEBE

e i to... to je isto moj zakljucak za kraj prethodnog posta. hehe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 13:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Anchica jel se sjećaš kako je to krenulo s tobom i Stjepanom.
Kad ste stavili one slikice na TT.
Ma joj tako slatko i divno i ne mogu to opisati al odmah sam znala da između vas postoji nešto.
Znaš da sam to i napisala samo nisam htjela govoriti na koga sumnjam dok sami ne odlučite reći. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Bog vas obadvoje blagoslovio i čuvao i očuvao vas zajedno

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2008 14:00 
Odsutan

zozice hvala ti!!! a da znas kakvu mi tek zelju imamo. i prema Bogu. molimo da nas cuva i OCUVA zajedno... vidis, ni ti to nemozes opisati.. a onda znas kako je meni tesko naci rijeci.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 46 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Vrijeme na UTC [LJV]