www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 srp 2025 21:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 07:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Jučer dok sam bila na Sv. Misi došla mi je misao: "Isuse hvala Ti što si mi dao milost da budem na Sv Misi. Mnogo ljudi ne može doći slaviti Te.... Pomozi im Isuse..."
Nemam nikakve darove, ali mi je ta misao došla i zahvaljivala sam Isusu što sam tu.... Ne znam kako će se to protumačiti, ali meni je to misao bila odozgo....
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 11:08 
Odsutan

:twisted:
sad mi je tako zao ja jucer nisam mogla ici na Svetu misu..jer sam bila na svadbi u subotu.. i nakon toga odmah smo isli u austriju..
isla sam danas odmah ujutro..ali mi je jucer cijeli dan u autu bila misao..spomeni se da svetkujes dan Gospodnji..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 12:39 
Odsutan

uh..i ja sam bila jedan od razloga Isusove tuge..jucer sam isla na more..nisam na Svetu Misu..a sad kad razmislim mogla sam otici ujutro u 8 na Misu pa na more..Boze oprosti mi..katkad te bas uzimamo zdrav za gotovo "kao ima Misa,oticu sutra"..Isuse oprosti sto sam te rasplakala..opsrosti..jos ucim neke stvari :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 12:44 
Odsutan

zanima me na koji nacin vam dolaze Isusove rijeci..(npr.kao rijeci,kao slike,misao..itd.)..meni nekada dođe neka misao..al kako znam da je od Gospodina ne plid moje maste..zato me i zanimaju iskustva da znam usporediti...bvb :grlim te:

ova adminova ideja mi je super...pisite svoja iskustva..pogotovo sto vam Bog govori..podjelite sve s nama ovdje...jer svedociti treba neprestano kako cemo drukcije znati nego.. :h2:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 19:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Isus mi je danas rekao da je pravda spora, ali dostižna.......
i još mi reče......izdržaćeš ti to što slijedi, jaka si............to mi reče kroz neke ljude.......to nisu govorili ti ljudi nego Isus moj.....volim Ga.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 19:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
I meni je rekao ...strpljivost postize sve..!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 kol 2007 18:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Zlatko napisao:
Mozda se stvarno dvoumim dali da ovo pisem ili ne,ali kud puklo da puklo.
Imam dosta takvih poruka ,koje će nekome zvučati glupo,ali ja cu to napisati pa neka misli tko sto hoće.Nebi zelio da ispadne sa moje strane da sutim o tome i zatajim Gospodina.Neka to Njemu bude na slavu.

Prije nekoliko dana sam rekao Isusu:"Isuse ti jako dobro znas koliko zelim da se neke osobe obrate.Ja te molim da im otvoris oči,kako bi spoznale kako su pogriješile.Znaš Isuse da zelim da moja obitelj ode na karizmatski susret,htio bi i da susjedi krenu,a ne da me ogovaraju kako sam "puko" i sto idem redovito u crkvu i na sv.pričest.Pozovi ih Gospodine.Što će biti s njima ako ovako ostanu mlaki.Ti dobro znas da ja svojim ljudskim silama ne mogu njih natjerati u crkvu.Hoće li se oni spasiti?"

Zatim sam dobio odgovor:U onaj dan skupit ću žito u žitnicu svoju,a pljevu ću spaliti ognjem neugaslim".....

Tu sam stao i nisam vise nista pitao...ostao sam zatečen jer sam se sjetio da u Bibliji postoji takav jedan citat...

I imam masu takvih primjera..nekada je to citat iz Biblije a nekad obični razgovor...

Jel to neki dar ili je to zbog meditacije,pa mi dolaze takve stvari??

Stvarno sam zbunjen.

Dok ti god srce kuca u grudima, ti imas vremena cekati i biti strpljiv. Bozju ces rijec lako prepoznati jer je velika i neraspadljiva, za razliku od rijeci sviju ostalih, tako da te nista ne buni.
Nemoj da ti nestrpljenje vodi srce i um.
Strpljivi i poslusni do kraja, oni koji ustraju s pouzdanjem, takvi ulaze u Njegov pocinak. Prepusti Njemu svo vrijeme svijeta.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]