www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 10:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2007 22:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Sretna sam što sam dobila tolike milosti ali nije baš sve tako sjajno i bajno. Treba puno snage da odbacim onu osobu od prije koja je i u najsretnijim trenucima života pronalazila neko nezadovoljstvo i odbačenost.Sretna sam što sam bar djelomice uz pomoć Majčice pobijedila mračnu silu koja mi nije dala da budem istinski sretna, što sam u svemu pronalazila neko nezadovoljstvo iako sam svima pružala osmjehe. I svaki put kad sam bila istinski sretna nešto me proganjalo i nije dalo mira. Znam da je to sad malo filozofski izrečeno ali ne znam kako da se drugačije izrazim. Evo baš i ovih par dana se borim s tim, težak je to put ali znam da će mi Majčica i Isus pomoći. Prije nisam znala kako to pobijediti ali sada znam u koga se mogu pouzdati. Želim skinuti sve okove i nikad više biti ona osoba od prije. Majčica mi je pokazala put, taj put je težak i trnovit ali ja vjerujem da će mi Isus pomoći. Mislim da sam osoba na koju su se zalijepili svi grijesi mojih predaka jer evo ne vidim nijednu osobu u svom krvnom srodstvu koja bi ih mogla otkupiti, a ja osjetim da negdje trpe. Znam da mnogi od vas možda misle da nisam u pravu, ali evo ispovijedala sam se životno, pokajala za sve grijehe ali još uvijek osjetim neki nemir. Molim za duše u čistilištu. Majčica kaže da mnogi od nas trpe upravo za otkupljenje duša u čistilištu. Nadam se da ovo moje trpljenje neće baš dugo potrajati jer evo već se dugo borim s time.
HVALA MAJČICI I ISUSU!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 sij 2008 19:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

16.02. ide se u Mali Lošinj na ukazanje Majke Kraljice ljubavi, polazak je 15 u večernjim satima a dolazak 16 u noćnim satima. cijena je 220 kn

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 sij 2008 23:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

HEJ ja sam iz RIjeke i bila sam na Lošinju tri puta i bilo je tako lijepo....puno, puno milosti se kroz Majčicu Kraljicu Ljubavi slilo na cijelu moju obitelj i kada je bilo najteže obilje snage...Zlatna Krunica je divna :grlim te: BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2008 16:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:grlim te:

drago mi je što sam upoznala ovdje na forumu nekoga tko štuje Majku Kraljicu ljubavi. Evo mi se spremamo za hodočašće 16.02. pa ako budeš bila tamo upoznat ćemo se.
Čut ćemo se još preko pp. btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2008 12:58 
Odsutan

mislim da ću i ja doći jer nemam faxa...pa ćemo se onda i uživo upoznati :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]