www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 14:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 16:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja svoga Isusa zovem svugdje sa sobom, ponekad kad moram sama doci negdje gdje ima puno ljudi strah me i sram, ali me Isus primi za ruku i On ide sa mnom, kad mi fali zagrljaj On me cvrsto zagrli, svaku vece mi daje pusu za laku noc i ceka dok ne zaspim ako me je strah, ponekad mi pjeva, ako sam ljuta na nekoga ne vicem jer znam da je Isus pored mene i ne zelim Ga uznemiravati, lijepo je znati da je netko uvijek uz tebe, samo je problem sto nismo mi uvijek uz Njega...

Bozj blagoslov

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: samo Tvoja
PostPostano: 25 stu 2007 14:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Tinna napisao:
Isuse...jesi li i na mojim vratima? stojiš li i kucaš? pa što mi je, ja ne vidim niti čujem... odavno sam odlutala, izgubila se u buci, galami...i ja sam počela galamiti... gdje si Isuse? gdje je tišina u srcu? koračam svijetom a ne ostavljam trag, oči su mi umorne, teške...jedva gledam...oko mene svakakvi ljudi pa i oni...tvoji, dobre volje...žive, a ja ih samo promatram i na to se svodi moje življenje... brišem suze, da, pustim ih često u samoći...ptica sam koja leti samo do krošnji drveta, ne usudim se poletjeti više, u život... bojim ti se predati a to toliko želim... često Te zovem a nigdje tvoga odgovora...možda i odgovaraš potiho u mojem srcu a meni Tvoji odgovori zvuče prejednostavno pa ih niti ne primjećujem... trebam Te... pod uvjetom i da budem tvoj rob, ali samo da Ti budeš tu... kraj mene, da se više ne osjećam usamljenom... trebam Tvoju ruku da čvrsto drži moju i da me vodi... Isuse... molim te dođi...sada...i ja sam samo tvoje jadno, bijedno stvorenje...

Tinna, ovaj tvoj post kao da si pisala i za mene, ja se upravo nalazim u takvoj fazi da tražim neke odgovore, tražim Njega, izgubljena u ovom svijetu, sa nekim strahom od života, i kad se to sve pomiješa više izgubim pojam o Njemu, šta On hoće od mene? Kad samo pogledam šta na ovom svijetu svega ima, iskreno, uhvati me jeza, čak ne volim više ni gledat TV, same loše vijesti, i jako me strah takvih stvari, onda se pitam što da se meni tako šta dogodi, mojima? Eto takvo stanje traje već pola godine, ali mogu samo reći, da sve ima svoj razlog i da ovo stanje me upravo vodi K NJEMU, ništa više, moja duša jednostavno vapi za njime, žudi za Njim, jer tek sad kad promislim shvatim da sam oduvijek Njegova, i da toga postajem svjesna tek sada, no bolje i sada nego proživjeti cijeli život pa to tek onda shvatit, jel tako :)?
Želim to i vama!!!
To on svima želi i čini, samo svakome na njegov način!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2007 16:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
O Isuse, tako bih voljela ostati samo Tvoja...

Da moji koraci budu na onom putu na koji nas pozivaš...

Da me nikad ne uplaši ovaj svijet pun mnogih koje te još ne poznaju...
ili onih koji te ne žele upoznati...

Isuse, pomalo se bojim ovih dana,
molim Te - ojačaj me, podari mi svoj
MIR i očinski blagoslov...
Ne dopusti da odem u svijet bez Tebe... nijedno jutro, nijedan dan, nijednu večer...

Budi moja najveća ljubav...
A ja....neka budem svačiji drug, ali u duši ipak - samo tvoja....

Zaštiti me od ovih kušnji koje su preda mnom.... Hvala Ti...voljeni, prekrasni Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2007 11:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Citat:
Dragi prijatelju!

Želio sam ti pisati ovo pismo da ti kažem koliko te volim i brinem se za tebe.
Jučer sam te vidio dok si šetao i smijao se sa svojim prijateljima.
Nadao sam se da ćeš poželjeti i sa mnom tako šetati. Naslikao sam zalaz sunca za završetak tvog dana i šapnuo hladnim brezama da te osvježe.
Čekao sam, nisi me zvao, a ipak ja te i dalje volim!

Kad sam te prošle noći promatrao kako toneš u san, želio sam te zagrliti.
Spustio sam mjesečinu do tvog lica, rasula se po tvojim obrazima kao tisuće suza.
Uza sve to nisi mislio na mene, a ja sam te želio utješiti.
Slijedećeg jutra raspršio sam sjajan izlazak sunca u veličanstveno jutro, sve to za tebe!
Ali ti si se probudio kasno, a zatim odjurio za svojim obvezama, nisi ni pomislio na mene, a kamoli pogledao što sam ti priredio.
Moje nebo je postalo oblačno,
a moje suze pretvorile su se u kišu.

Volim te, zaista te volim!

Pokušao sam ti to reći
u tišini zelene livade i plavog neba.
Vjetar je šaputao moju ljubav kroz drveće i prosuo je u raznim bojama po cvijeću.
Uskliknuo sam prekrasnom vodopadu da sastavi ljubavnu pjesmu za ptice, da bi mogle pjevati.
Htio sam te oduševiti sunčevim zracima i slatkim mirisom prirode.
Htio bih da znaš da je moja ljubav prema tebi dublja od bilo kojeg oceana i značajnija od bilo čega što treba tvoje srce.
Kad bi samo shvatio koliko mi je stalo do tebe i koliko brinem za tebe!

Moj te Otac također pozdravlja.
Želim da ga upoznaš.
On se također brine za tebe.
Očevi su ti jednostavno takvi.
Molim te javi mi se uskoro.
Nije važno koliko će vremena proći.

Ja ću te čekati, jer te volim!

Tvoj prijatelj Isus

Ovo je predivno! :b232:

Ovo me tako dirnulo u srce da sam upravo isprintala ovu pjesmu... molitvu i nosit ću je uz sebe i čitati da nikada ne zaboravim...hvala! :b129:

BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2007 16:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Danijela znam kako ti je...samo što moje stanje traje gotovo 2,5 godine... nemoj si dopustiti da odeš ovako daleko kao ja...odbaci sve što te sputava na putu do Boga

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2007 17:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Nemojmo se toliko brinuti,i biti nemirni,TREBA PREPUSTITI BOGU SVE..
Lako je nekome reci,a kad ne zna u kakvoj sam situaciji..
Jer svatko je unikat Bozji,i svatko prozivljava na svoj nacin..
I ja sam bila,cesto puta u takvim situacijama,ali sam naucila da molim Gospodina,da mi podari snage i cvrste vjere,i nakon dugog vremena...
molitve su bile uslisane..Moja mana je "strpljivost",a to je najcesce i kod drugih..jer kada bi na vrijeme predali SVE U RUKE BOZJE...
onda bi Bog radio po Njegovom planu..
Mozemo reci da postoji "osobna" (pojedninacna) i "kolektivna"(odgovornost)Grijesi ljudi su natjerali Isusa,da postane covjek,da mucenicki umre za nas..Tako kad ja svaki put grijesim,nekako to pogadja sve ljude.,od svakog grijeha i zla postoje negativne posljedice,kao od svakog dobra,pozitivne posljedice.
No ako smo u Bogu Krist nas od tih negativnih posljedica cisti,cuva i oslobadja..On nas je svojom smrcu i uskrsnucem ,bas od toga zelio osloboditi,i oduseviti za svoje kraljsetvo.Dakle iako ima kolektivna odgovornosti ne smijemo tu pretjerati,jer ubrzo od neceg pozitivnog moze nastati nesto negativno.Tu se jedino treba predati sve u ruke Bozje,ne prestajati vapiti za potrebama zivotnim,biti strpljivi,vjerovati i moliti..
Sve to trebamo da stavimo,svoje zivote i zivote nasih najblizih,u Ruke Njegove,S POTPUNIM POVJERENJEM U NJEGA.A kojega,cesto kad smo u teskim situacijama,i problemima nemamo..Gospodin Isus je nas Otac,i nitko nas tako ne voli kao On..ON se bori za svakog covjeka za njegovu vjecnu sreci u Bozjem kraljsetuv..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]