www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 11:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 pro 2007 10:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Moja prijateljica je za vrijeme korizme svaki dan molila za duše u čistilištu. Jedne noći dok je molila, pogledala je na sliku Milosrdnog Isusa koja je bila osvjetljena malom svjetiljkom i odjednom su se umjesto slike Isusa počela mijenjati lica ljudi različitih životnih dobi. Rekla je da nije osjećala nikakav strah i dalje je molila, a lica su se za vrijeme te molitve mijenjala...Znam da je iskrena i dobra, obzirom da se obratila prije nekih godinu dana (u tom vremenu ispovijedila nakon 19 g., krizmala i uključila u zajednicu čiji je dosta aktivan član). Mislim da je to milost koju je Isus dopustio da vidi kako je dobro moliti za duše u čistilištu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 sij 2008 04:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ne znam što bi ovo moglo biti... ali sam dosta puta čula da se mnogima u snu pojavljuje slika nekog čovjeka... mom bratu se isto to dogodilo... toliko se bio uplašio da je iz sobe izletio u hodnik... dala sam mu svetu vodu da malo posveti sobicu i od tada je bolje... sveti svoj krevetić svake večeri prije spavanja... ja to već duže vrijeme radim i od tada spavam ko mali top... u dva popodne me jedva probude :mrgreen:

prije su me stalno napadale razne misli... i konstantno sam se nečega bojala... ali u zadnje vrijeme mi je puno bolje... :mrgreen:

Dragi Isuse drži nas čvrsto u svojemu srcu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 sij 2008 08:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Evo naprimjer što se meni događa.
Svaki put kada se molim naveče spominjući se Presvetih Rana Isusovih i Presvete Krvi Isusove, te sjećajući se muke Gospodina našeg Isusa Krista usnijem isti san.
Uvijek mi dolaze u snove razni opsjednuti ljudi i ja molim nad njima.
Isprva molim molitvu U ime Isusovo, a po tom počnem moliti u jezicima i borim se molitvom sa Zlim. Nije me strah, ne popuštam, samo molim.
Inače prije no što usnim uvijek zazaovem Isusa da me zaštiti svojom Predragocjenom Krvlju.
To se dešava već 10-tak puta. I doista mi je čudno što je san uvijek isti samo se ljudi smjenjuju.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]