www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 srp 2025 21:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 56 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Slava Bogu!
PostPostano: 05 lip 2006 23:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
je, je andelina, svi traže neke dokaze, a najviše oni koji kažu da ne traže. a u biti sve im je tu, od cvijeta, do sagrađenih kuća, (ljudska snaga, ali bez Božje ne bi bilo ni tih kuća) a ljudi ne prepoznaju Boga u malim stvarima. ja ga svagdje vidim, baš sam sada pričala s jednom djevojkom i imamo isto mišljenje jer čovjek treba doživjeti ljubav Božju, a ne može ju doživjeti ako mu ne da čovjek pristup, na žalost sotona je zarobio nečija srca jako, i to treba očistiti, a kada Bog stvori novo srce onda ljudi počinju gledati Boga u svemu. znate kako je to... ja sam sretna što se Bog baš kroz mene proslavlja i svjedočit ću to, zar da ga zatajim? znate, teško je meni bilo prije 3 mj. oprostiti, slomiti ponos, ali kada si s Bogom ništa nije teško! ja sam jako radosna zbog današnjeg dana! Slava Bogu! Sva slava Njemu pripada! Bvb!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2006 08:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Divno je Jasna sto si nam se pridruzila i svojim pisanjem i u nama raspaljuse nasa srca za Boga. Pise u mnozini jer vjerujem da nas ima vise koji se tako osjecju!
:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ...
PostPostano: 06 lip 2006 11:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Eh, Letizia, ja sam obećala da ću govoriti ono što mi je u srcu, a molim Boga svaki dan da bude uz mene. To je tako, kada ga jednom primiš u svoj život, ali istinski, to je tako divno, prekrasno, ma nešto naj ugodnije što ti se može dogoditi, veličanstveno, neopisivo, i teško je šutiti, jer mi nismo više iste osobe, i samim time promijenili smo svoj način življenja, od govora pa do djela :) Kako da ne budem Bogu zahvalna i za vas ovdje? Dajete mi snage, poticaj, ljubav koju vam Bog daje prenosite na druge i to se ne može ne osjetiti. Hvala Bogu i vama što ste ga primili otvorenog i iskrenog srca. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :arrow: :wink: Radosna sam zbog svega što mi se događa u životu! Hvala ti Bože moj! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Znakovi
PostPostano: 06 lip 2006 15:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Dragi moji ja sam bila ranije puno puta u prilici da imam sanse da vidim znakove,ali ja jednistavno nisam vidjela bilo mi je stalo do pravde ,kao danas mnogima koji citaju Bibliju i zele dokazati da to nije tako,da nije ispravno,eto tako sam ja u privatnom zivotu sam iskrenost i pravda ve bio moj cilj.Mislila sam da pravda uvjek pobjedjuje,da ona pobjedjuje ali ne tako brzo kako mi to zelimo.Danas znam da imam nekoliko godina u mom zivotu koje nista ne vrijede,za koje sam sama kriva.A opet tako je moralo biti ja sam iz toga naucila.Prije par godina pitao me kolega dali zelim moliti krunicu,lanac molitve rekla sam da hocu,ali samo na hrvatskom,rekao je da je uredu Bog razumije i od tada sam pocela polako da preusmjeravam moj zivot.A od kada sam na TT dozivljavam svaki dan nesto novo.to su sitnice ali ako ih ima vise onda onda se vjera i covjek jaca.2000 gog.htjela sam dati odkaz ,jer ludi Mobbing natjerao me u bolnicu 2 mjeseca,poslj nisam mogla da smislim firmu .Od kada sam ukljucena u molitvene zajednice sve je bolje.Danas idem rado u firmu i danas sam sretna sto sam to prebrodila,Isus je vjek bio uz mene danas mislim jos vise nego prije.Ja imam jos bojista na kojima moram da ratujem,na drugim mjestima ne u firmi.Danas znam da mi ON daje znakove i tu a ja spavam i cekam .Mislim da mise nesto bolje u zivotu nije moglo dogoditi nego da dodjem na TT
Prepusti Gospodinu puteve svoje u Njega se uzdaj i On ce sve voditi....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2006 21:44 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

slava našem Isusu...onako divan i dobar je vidio naša srca da čeznu za Njim ...i eto proslavlja se svakim našim postom...Bogu hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov: TABOR
PostPostano: 07 lip 2006 08:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Preporučam "Tabor" u Samoboru pod vodstvom fra Zvjezdana Linića.
Kod njega je LJUBAV na prvom mjestu, čovjek je karizmatik u pravom smislu riječi. Uopće ne diže glas, tako blago govori i uvijek sa smješkom.
Tko u Taboru nije bio, neka odma ide, da ne ispadne da nigdje nije bio :wink:[/quote]

I ja želim preporučiti TABOR, bila sam tamo nekoliko puta i doživjela prekrasne trenutke, a najviše sam željela mir u srcu i to sam dobila, i dok smo molili i pjevali suze su mi samo tekle, čistila sam srce od grijeha i nemira, a tek svjedočanstva nedjeljom prije sv mise, to zaista treba čuti, čuda se događaju....osim toga, fra Zvjezdan na kraju susreta daje upute kako dalje živjeti, i kaže da daje "garanciju" 6 mjeseci...teško je sve doživljaje opisati, jednostavno treba otići tamo i doživjeti...
:b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 09:46 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Također preporučavam Tabor.
Moje iskustvo ja da sam prisustvovao tamo na seminaru 2 dana. A rezultat toga bio je da sam zadobio duboki, duboki mir u duši. Takav mir zaista nikad nisam osjećao u životu, pa ni sada. I taj me mir držao više od mjesec dana. U to vrijeme, što god se dogodilo, pa i najgore stvari, ništa me nije moglo uznemiriti. Kad bi došao nekakav nemir i napast, topio bi se kao ledenica koja udara u vruči - vatreni Oganj. To bi se dogodilo u roku 2-3 sec i odmah bi ušao u taj DUBOKI MIR.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ....
PostPostano: 07 lip 2006 12:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Osobno nisam bila u Taboru, ali čim budem imala priliku idem. No dio osjećaja koji su doživjeli naši kućni prijatelji (zajedno smo osnovali molitvenu zajednicu) prenijeli su i na nas. Imali su nekih problema, a i mi skupa s njima jer bili su na raskrižju i trebali su se odlučiti za vjeru u Isusa, PRAVU vjeru u Isusa, ili za jednog kako su ga oni nazivali "svetog" čovjeka koji im je propovijedao Riječ Božju, ali je njemu Bog rekao da iziđe iz Crkve!?! Dobro da sada ne duljim previše, malo smo se mi s njima zakačili prije osnivanja zajednice zbog njega, i eto dao dragi Bog da odu u Tabor i dožive ponovno Njegovu ljubav. Počivali su u Duhu Svetom i kada su se vratili bili su kao anđeli, obasjani ljepotom i mirom, blještavilo na njihovim licima. Nešto prekrasno što se ne viđa tako često. Zaista su bili posebni, i evo odabrali su pravi put. Slava Bogu! Velik je i čini djela velika!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 20:28 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

pa dobro...što je to, što se dogodi sa čovjekom da izađe s takvih susreta preporođen..i onda se vrati nazad u svoje stanje..
da li je to što nam soba pospremljena ostane prazna...pa se vrate još gori i jači..ili nešto drugo...

veliš daje garanciju na 6 mjeseci(sigurna sma da ste se tad smijali i da je to bilo kroz šalu)....ali kako zadržati ta milostiva stanja..ilije to oholost tražiti...
jer...ono..pa nemože mi uvijek bili flaj...moram osjetiti i muku...???

a ja bih tako (sigurna sam i svi vi)....htjel živjeti non-stop u tom stanju.....i neću se smiriti dok ne postigmnem to...
i molim vas da mi ne kažete da će to biti u nebu...to znam....
ali mora postojati način da je i ovdje tako...mora...osjećam da mora.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2006 20:58 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
andjelina1 napisao:

a ja bih tako (sigurna sam i svi vi)....htjel živjeti non-stop u tom stanju.....i neću se smiriti dok ne postigmnem to...
i molim vas da mi ne kažete da će to biti u nebu...to znam....
ali mora postojati način da je i ovdje tako...mora...osjećam da mora.

Samo je u Bogu mir dušo moja, samo je u Njemu nada moja

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 56 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]