www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 srp 2025 21:23

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 13:14 
Ponos i Oholost, su braća blizanci, tako su blizu, kao dvije sestrice, Ljubav i Mržnja!
Kao što je jedan korak od ljubavi do mržnje, tako je jedan mali koračić, između ponosa i oholosti..... pa kako znati gdje je granica?
Ali, čim tražim granicu mojega ponosa, već sam davno ušla u oholost.
Temeljna podloga moje nutrine, mora biti živa vjera u Živoga Boga, moj život mora odsjevati Njegovim sjajem, trebam koracati Njegovim korakom, ići Njegovim stazama......i (tek) tada ću biti ponosna i ponizna.....a oholost će i onako zbrisati u svoju oholu izbu!!!

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 13:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
zato moramo Marte čitati i studirati Riječ Božju da nam se ne bi dogodila pogrešna nota...i to sami...zato nam je i dan Duh -----> "On će vas upititi u istinu"

Božja ovčica mi je sad upravo na prozoru :lol:

ako želite neke linkove koji će vam pomoći u istraživanju Riječi sam mi recite, naravno ako znate engleski...

inače mislim prevesti jedno svjedočanstvo bivše katoličke redovnice koja je oslobođena istinom čistoga Evanđelja, kada bude gotovo dati ću vam svima da pročitate...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 14:17 
Odsutan

Daniel napisao:
inače mislim prevesti jedno svjedočanstvo bivše katoličke redovnice koja je oslobođena istinom čistoga Evanđelja, kada bude gotovo dati ću vam svima da pročitate...

Daniele, ajde malo ohladi od katoličke crkve da ne bi ispalo da su ponos i oholost tvoji pajdasi. Mislim na to koliko si ponosan sto si se "obratio" od katoličke crkve. Nemoj da ti ja pocnem pisati svjedocanstva muslimana, protestanata i ostalih koji su nakon susreta sa živim Isusom postali članovi (neki vratili se) katoličkoj crkvi! Ohladi malo!
Vjera nije pisati kontra katoličke crkve!!! Kako mi nismo od tebe radili katolika, tako nemoj ni ti od nas raditi ne-katolike jer mi nismo glupani koji slijepo slijede nekog čovjeka, vec ljudi koji su upoznali Boga!
Pokazi malo svoju vjeru i djela jer jalova ti je vjera koja ti se bazira na kontriranju katoličkoj crkvi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: naomadeshi
PostPostano: 12 lip 2006 14:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ubih se citajuci ove postove,ali ipak nisam skuzila!
moze li se znati sto je s Danielom?
mislim sto je toliko protiv Katolicke Crkve?
mozda covjek ni ne zna neke stvari,pa ga treba uputiti! :?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2006 14:53 
Odsutan

mislim da nisi shvatila...

nisam ja protiv Katoličke Crkve nego protiv nekih učenja koji su suprotni Riječi Božjoj, što bi mogli isto tako spojiti sa osjećajem ponosa i oholosti da jedino oni (tu mislim na vodstvo KC, NE na vjernike) imaju vlast tumačiti Riječ Božju a time zavađaju obične vjernike koji žele biti bliže Gospodinu našem Isusu Kristu, koji vjeruju više njima nego da sami pročitaju i istražuju...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2006 10:27 
Daniele, molim te reci mi u koju crkvu ideš?
Znaš, znatiželjna sam...... :?:

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2006 18:16 
Odsutan

ne idem u nijednu crkvu sada...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2006 18:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Daniel napisao:
ne idem u nijednu crkvu sada...

ja sam jos znatizeljnija,ako smijem pitati:
Zasto? :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2006 18:43 
Odsutan

ne znam zašto, jednostavno ne idem

ne znam uopće u koju bi krenuo kada bi krenuo

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Ponos
PostPostano: 13 lip 2006 19:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Danijele djete drago,da si kojim slucajom kod mene medju mojom djecom,ne znam zasto ali predpostavljam da si u njihovim godinama.one bi ti sada rekle ( Danijele ne kvari igru )svak dan citam tvoje redke koje pises i uvjek se pitam jedno te isto(sto te tjera na tako nesto )Ocito trazis nesto i nisi zadovoljan sam sa sobom,nesto ti u zivotu fali i nedostaje.Ne znam dali je tvoja familija u pitanju,tvoja sredina u kojoj zivis,a sto je naj vaznije TI DANIJELE NEMAS CRKVE(to ti je otprilike ovako kao ribari ako bi isli pecati ribu bez udice)Dali si uopce Krscen u bilo kojoj crkvi,sv. pricest ,krizma,budi toliko hrabar pa odgovori i nemoj da preskocis jer sam te vec jednom pitala za tvoju obitelj.za sve u zivotu potrebno nam je DVOJE,pa tako i citanje BIBLIJE bez CRKVE nema pravu vrijednost.Hvala Gospodinu Isusu Kristu sto nam te je dao i k nama poslao,prosto receno bilo bi dosadno bez tebe,zato djete drago budi iskren prvo prema samom sebi,pronadji svoj cilj I ODLUCI KOGA ZELIS SLJEDITI;I KOJOJ CRKVI PRIPADATI(tako bi rado htjela cuti misljenje tvoje mame i tate,sta oni kazu na to sve)Bog te Blagoslovio....
PREPUSTI GOSPODINU PUTEVE SVOJE U NJEG SE UZDAJ I ON CE TE VODITI.....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]