www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 srp 2025 17:03

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 ruj 2008 21:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ok...super... sad se još moram i bojat da mu opet ne padne vasopresin...ko šećer
:a1490:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ruj 2008 22:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
trinity napisao:
Ok...super... sad se još moram i bojat da mu opet ne padne vasopresin...ko šećer
:a1490:

Trinity bez brige zaboravila sam napisati da će naći lijek koji će spriječiti pad vasopresina . Samo treba kontrolirati da ga redovito uzima :b101: :b130:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 06:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

speranza napisao:
Evo da vas malo nasmijem.

smajlic8 Ljubavi prevario sam te sa drugom ali nije moja krivica , imam niski vazopresin. Izgleda da je i nevjera stvar genetike. Prema nekim Švedskim znanstvenicima postoji jedan gen koji je kao neka vrsta motora kojeg imaju neki muškarci u svome DNA a neki ne. Taj gen djeluje na vasopresin, hormon od presudne važnosti u procesu sentimentalnog i seksualnog zbližavanja između muškarca i žene. Prema tome preljubnici su oslobođeni krivnje, :b101: :b101: :b101: :mrgreen:

Taj vazopresin imaju muškarci?? :D .... pa su zato nevjerni??!!
A koje je opravdanje kod žena(koje se bave tim sportovima:)? :D :D :D :D :b101:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 06:25 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
kresho napisao:
speranza napisao:
Evo da vas malo nasmijem.

smajlic8 Ljubavi prevario sam te sa drugom ali nije moja krivica , imam niski vazopresin. Izgleda da je i nevjera stvar genetike. Prema nekim Švedskim znanstvenicima postoji jedan gen koji je kao neka vrsta motora kojeg imaju neki muškarci u svome DNA a neki ne. Taj gen djeluje na vasopresin, hormon od presudne važnosti u procesu sentimentalnog i seksualnog zbližavanja između muškarca i žene. Prema tome preljubnici su oslobođeni krivnje, :b101: :b101: :b101: :mrgreen:

Taj vazopresin imaju muškarci?? :D .... pa su zato nevjerni??!!
A koje je opravdanje kod žena(koje se bave tim sportovima:)? :D :D :D :D :b101:

..pa kod žena je opravdanja.
..što ih omamljuje taj vazopresin..kod muškaraca.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ruj 2008 21:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

DRAGA MOJA SEKO !VJERUJEM DA TI JE TEŠKO ALI MOLITVA ĆINI ĆUDA. KROZ MOLITVU ĆEŠ MOĆI OPROSTITI A TO JE PRVI I NAJVAŽNIJI KORAK.ĆESTO PONAVLJAJ ISUSE UZDAM SE U TE! I VIDJET ĆEŠ ĆUDA.AKO SMIJEM PREDLOŽILA BIH TI KNJGU KOJA JE SPASILA MNOGE BRAKOVE ZOVE SE KAKO IZMJENITI MUŽA.ALI MOŽEŠ JE KUPITI SAMO U MEĐUGORJU. A MOGU TI JE I JA POSLAT NA KUĆNU ADRESU AKO JE NEUSPIJEŠ NAĆI. BOG TE BLAGOSLOVIO SVOJIM MIROM!PUSA!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ruj 2008 11:14 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
malo smo skrenuli u zezu, ali i to je ponekad dobro :D

ali , trinity nam se ne otvara, šta je trenutno muči i kako je akceptirala naša mišljenja

ponvaljam, treba raditi na tome da oprosti mužu i da ne vrti te slike preljuba u glavi
jer , gdje nema oprosta nema ni ljubavi

a kakvi smo mi kršćani bez ljubavi... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ruj 2008 21:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pa trinity ne piše jer nema nešto pametno za reći. Ha ha.

Što me trenutno muči?
A svaki dan je novi dan. Molim, čitam Bibliju, razmatram, čitam tu neke teme koje me nadahnjuju, muž i ja molimo zajedno, razgovaramo...
SHvala Bogu sve su rjeđi trenuci moje boli al nažalost još ih ima. Borim se s tim prisilnim mislima koje samo naviru kao tat iz mraka. Pa boli srce, boli duša. Nemam sad ja neke misli konkretne, ili slike o preljubu koje hrki spominje. Nego jednostavno me boli to razočaranje u muža. Neka fotografija, neki razgovor s prijateljima, riječ, sjećanje ili sl. podsjeti me na taj događaj i jednostavno mi se srce stisne i osjećam bol.
Al nedam se...ni moj muž se neda. Volimo se i znamo da ćemo prebroditi ovo.
Evo baš jučer sam otvorila Jeremiju 1:19

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ruj 2008 00:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
trinity napisao:

Što me trenutno muči?
A svaki dan je novi dan. Molim, čitam Bibliju, razmatram, čitam tu neke teme koje me nadahnjuju, muž i ja molimo zajedno, razgovaramo...
SHvala Bogu sve su rjeđi trenuci moje boli al nažalost još ih ima. Borim se s tim prisilnim mislima koje samo naviru kao tat iz mraka. Pa boli srce, boli duša. Nemam sad ja neke misli konkretne, ili slike o preljubu koje hrki spominje. Nego jednostavno me boli to razočaranje u muža. Neka fotografija, neki razgovor s prijateljima, riječ, sjećanje ili sl. podsjeti me na taj događaj i jednostavno mi se srce stisne i osjećam bol.

Ako ti i muz ustrajete do kraja cijelo ce nebo slaviti, a ako oprostis i ne spominjes se vise toga, tvoja nagrada je velika i tim cinom grijehe brises. Na taj si nacin doprinjela jos jednoj velikoj pobjedi nad svim neprijateljima Svetog Kriza i svim stvorovima koji Djevu Mariju zele satrati. Nitko nije rekao da ce biti lako vec da nece biti lako. Ti imas pravo na rastavu, upravo ono sto bi otac svih lazi i pokvarenosti htio. Nadam se poradi tebe i muza da znate da vas Bog cuva i nikome ne da iz ruku svojih ako Mu se skupa iskreno molite. Tko ce vas takve Bogu otrgnuti?
Svaki put kad te netko ili nesto podsjeti na taj dogadjaj, neka ti klikne u svjesti da je to kusnja, da se vidi kako ces reagirati, da ni iz daleka to sto ti se dogadja nije slucajno. Uz Duha Svetoga vazda ces ponosna izaci iz tog 'susreta'.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ruj 2008 07:05 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Leo napisao:
trinity napisao:

Što me trenutno muči?

Ako ti i muz ustrajete do kraja cijelo ce nebo slaviti, a ako oprostis i ne spominjes se vise toga, tvoja nagrada je velika i tim cinom grijehe brises. Na taj si nacin doprinjela jos jednoj velikoj pobjedi nad svim neprijateljima Svetog Kriza i svim stvorovima koji Djevu Mariju zele satrati. Nitko nije rekao da ce biti lako vec da nece biti lako. Ti imas pravo na rastavu, upravo ono sto bi otac svih lazi i pokvarenosti htio. Nadam se poradi tebe i muza da znate da vas Bog cuva i nikome ne da iz ruku svojih ako Mu se skupa iskreno molite. Tko ce vas takve Bogu otrgnuti?
Svaki put kad te netko ili nesto podsjeti na taj dogadjaj, neka ti klikne u svjesti da je to kusnja, da se vidi kako ces reagirati, da ni iz daleka to sto ti se dogadja nije slucajno. Uz Duha Svetoga vazda ces ponosna izaci iz tog 'susreta'.

slažem se sa cijenjenim leom
ali ne skroz sa izjavom : ti imaš pravo na rastavu...
imaš pravo na to strogo civilno-građanski, pravno gledajući...ali kršćanin ne treba biti kruti formalist
sakrament vječnih zavjeta - onoga što je svezano na zemlji, ali I NA NEBU uvijek treba imati prednost

trebamo oprostiti nečiji trenutak slabosti, pada
svatko može pasti
vjerujem da i trinity shvaća da i ona može pasti...ako ne na polju preljuiba , može pasti na ostalih 9 Božjih zapovijedi ili na polju 7 smrtnih grijeha...
u Biblije Isus : kaže...mjerom kojom mjerimo, bit će i nama mjereno... :!:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 ruj 2008 09:13 
Odsutan

draga sestro..

vjerujem da Isus može oprati i odnjeti sve negativne osjećaje, sve one ružne slike i sjećanja iz tvoje duše...

da, može On to... nije Mu to ništa, kad usporediš da je cijeli svijet stvorio, tren posla Mu je uzet "gumicu" i obrisat sve negativnosti u tvojoj duši....

a u Očevim očima velika si i jaka jer nisi dala zlu mjesta, ljubalju BOŽJOM si ga pobjedila... blagoslovljena si i neka te naš Isusek prati na svakom tvom koraku naprijed kroz život, neka Duh sveti veže neuništivom ljubavi tebe i muža, i zapamti da vas oboje Otac naš voli i čezne za vašom srećom.... sa Njegovog izvora "punite" svoju ljubav...sve do vječnosti!

Budi blagoslovljena!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 174 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]