www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 05:21

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 ožu 2008 23:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
.. znam da dolaziš...
..nevidim te okom ..
..al opet si tu..
..u svakom čovjeku..
..vidim..nevidim..
..čujem ..nečujem..
..tako neprevidiv...
..a tako opojan..
..uporan...
...znam da dolaziš..
..jer te osjećam..
..svaki tren..
...i kad mislim da Te gubim...
...Ti si tu..
..tu si ..uvijek..
..u oku ..
..na usnama..
..u srcu ..
..na duši..
..Ti si tu..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ožu 2008 14:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi Isuse.... :grlim te:

Ovih sam dana osjetila svu Tvoju jednostavnost...
Uvijek sam glavu i srce trovala raznim kompliciranim tumačenjima...nikad ništa nije moglo biti crno i bijelo...uvijek je u mojoj glavi i srcu bila beskonačna paleta šarenila...Šarenila koje je uvijek imalo neku namjeru pobjeći od Tebe...Ne Ti se potpuno predati jer činilo mi se da ipak one najvažnije stvari mogu - sama... Ti si bio kao tek neka pripomoć, utjeha, a ne Onaj bez kojeg ne mogu ništa...
Kad sam i odlučila krenuti za Tobom - uh, sve mi se činilo kompliciranim - činio si mi se strogim, presavršenim, kao da mi želiš skoro sve uzeti i od mene učiniti neko čudno stvorenje koje ni nema svoju volju, koje se u svemu slijepo "pokorava" Tebi, a da mi nije baš ni jasno zašto...
Ubrzo sam shvatila da živeći u zajedništvu s Tobom - SVE dobivam, SVE imam, SVE volim...
Ipak, još sam pomalo strepila od Tvoje strogoće i smatrala da moram biti savršena želim li da me uvijek ljubiš i blagoslivljaš..Činilo mi se da moram pomaknuti i brda i doline da osjetim Tvoju ljubav i da je budem dostojna...
..I napokon - ovih dana shvaćam svu Tvoju jednostavnost... Tebi je dovoljno što na sve Tvoje kažem: Da, Oče! :D :grlim te:
..Tebi je bilo dovoljno što sam krenula u potragu za Tobom i odlučila slijediti Tvoj put...Ti si već samo zbog toga učinio tako puno!!! Tek sad to vidim....Toliko si mi toga otkrio! Gotovo neprimjetno je Kraljevstvo Tvoje došlo i u moje srce... I sad znam da ne moram promijeniti svijet, da ne moram živjeti poput pustinjaka da budem Tvoja učenica, znam da je sasvim dovoljno to što na sve Tvoje zapovijedi s ljubavlju kažem: Da, Oče!! :grlim te:

Hvala Ti što napokon vidim svu Tvoju jednostavnost!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ožu 2008 23:14 
Odsutan

...užgala sam svijeću ..da primim svjetlo Tvog uskrsnuća...
...početak ...i bi svjetlo...
...i sve učini novo...
..osvjetli me ..zasjaji u svojoj punini u mom srcu ..
svaki dan ..uvjek ..uvijek iznova
...jer Ti si moje sve ..moja svjetlost..moje uskrsnuće
...moj život ,moja ljubav...
...moje sve

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ožu 2008 23:47 
Odsutan

želja mi je velika..Isuse moj...
da Te prime svi...
da otvore svoja srca ove noći ..idućeg dana..
da uskrsne i njihovo srce predragi..
da spoznaju Tvoju slavu ...Tvoju smrt...Tvoje uskrsnuće
učini sve novo Gospodine... da se radujemo svi ...
punini Tvoje slave ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2008 09:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Moj Isuse,moja zeljo,moja radosti,moja svjetlosti,moje zdravlje,moja buducnosti !Pitam se sto bi ja bez Tebe-moj voljeni Isuse ?Dan,najljepsi,najsretniji dan .Tvoje Uskrsnuce ! Da nemam Tebe sada u svojoj blizini,u svome srcu,nebi mogla podnjeti mnogo toga.Nebi sada mogla podnjeti sto Ti mnogi clanovi moje obitelji nisu dosli,nisu se ispovjedili,zive jos uvijek kao da ne postojis...Sve razumijem Isuse...sve...jer Ti si uz mene,Tvoja ruka me grli,Tvoj blagi dodir me tijesi ,jer znam da ce ipak doci dan Tvoga Plana i za moje bliznje....Hvala Ti Isuse,sto se meni darujes,da Te ja mogu darovati svojima bliznjima,koji ti sami jos nemogu doci !Hvala Isuse sto postojis,sto postojim,sto mi se darujes.Hvala Isuse !!!Sve mogu sada kada si Ti uz mene....Hval Ti ISUSE !!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 ožu 2008 13:37 
Odsutan

Na poslu sam..Pomalo zabušavam... :oops: :roll:

U pauzi sam prošetala do faksa... I saznala da ako ne diplomiram za dvije godine - moram ponovno upisati prvu godinu i sve ispočetka...Po Bologni...Eh, pa stvarno je vrijeme da diplomiram!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: I hoću...nadam se do kraja ljeta...Ove godine...Tako mene moji roditelji uvijek pitaju kad si zadam neki rok za diplomu (i uvijek ga prekršim): A koje godine to misliš???

Vani je tako lijepo..sunčano...dođe mi da pobjegnem s posla i iz Zagreba..i odem..bilo kamo...na neki proplanak... :D

Razmišljam...Gotovo ni o čemu... Jednostavno - postojim... No dobro, ipak o nečemu razmišljam... O tome da se nadam da ću danas uspjeti pronaći svećenika za ispovijed... O kavi s Elenorom koju dogovaramo...O Vikici i njenoj dječici..da se napokon vidimo i počnemo s gramatikom... O svom faksu...I o tome da jedva čekam vikend... :D I krećem učiti..Možda već danas...Ili - čim se naspavam malo više od 3-4h na dan...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 09:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
sve ti danas dajem Isuse
I svoj um,
I svoj duh
I misli svoje tebi dajem Isuse

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 09:57 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi Isuse osjecam kako iz dana u dan padam na koljenima jer mi je kriz postao pretezak... toliko toga se natovarilo u mjesec dana na moj kriz da vise neznam koliko dugo cu moci neprestano ustajati i ponovo hodati noseci taj kriz... zato te molim da mi uslisis molitvu za koju se molim vec mjesec dana kako bi mi barem skinuo zdravstveni teret sa leda posto sam dobio na leda sav teret svoje obitelji... osjecam kako nisam dovoljno jak da nosim sav taj teret... jednostavno nisam i znam da si mi pokazao par puta kako si Ti taj koji ce me ozdraviti samo cekam taj trenutak kada ces reci jednu rijec, samo jednu i ozdravit ce tijelo moje... do tada ja cu se i dalje moliti za taj trenutak i nadati se da ce biti u medjugorju na kojeg idem za par dana... Neka bude volja Tvoja :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 10:14 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[Ti taj koji ce me ozdraviti samo cekam taj trenutak kada ces reci jednu rijec, samo jednu i ozdravit ce tijelo moje... do tada ja cu se i dalje moliti za taj trenutak i nadati se da ce biti u medjugorju na kojeg idem za par dana... Neka bude volja Tvoja :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

.ne cendraj ozdravit ćeš ubrzo..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 12:23 
Odsutan

Dragi Isuse, pošalji našem BitLordu njegovog Šimuna Cirenca... :grlim te: da mu se malo olakša taj križ koji nosi...

Tko zna, možda smo baš i mi njegovi Šimuni Cirenci??? :D Bit ćeš u našoj molitvi, prijatelju, ne brini - sve će biti dobro!!! Ako ne odmah - uskoro sigurno!!! :wink: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]