www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 05 srp 2025 14:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 14:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Jučer sam gotovo cijelu večer razmišljala o VAMA...

Osobito o onima koje sam bolje i bliže upoznala...i koji su mene upoznali...
Jučer me jedan dragi član ovog Foruma nježno upozorio da sam malo preotvorena i neka ipak malo umanjim svoju otvorenost... On je to napisao iz dobrih namjera...U početku me znao malo oštrije kritizirati (tako je i započelo naše "druženje" :wink: )...ali brzo je vidio da kod mene oštra kritika izaziva reakciju kao i blaga kritika pa me od sad ipak kritizira jako blago! :wink: Jer i on je, iako odlučan i strog - u isto vrijeme i blag i pun razumijevanja.
Htjela bih na to reći, naravno - javno :wink: - da meni nema smisla pisati samo o dobrim i lijepim stranama svoje osobnosti...Zašto da skrivam svoje grijehe i svoja zastranjenja? Meni je oduvijek nekako prirodno da sve kažem - i ono što je kod mene dobro, i ono što je loše... Ne bojim se to reći ni pred neprijateljem, a kako ne bih pred vama - nismo li tu da se podupiremo, usmjeravamo, pa i kritiziramo...Ali prije svega - ljubimo!
Ja znam da me nećete prestati ljubiti ako vam napišem kakve sam sve gluposti učinila...Tko nije? I zato vam ja sve pišem tako otvoreno...
Jer će se ionako jednog dana o tome i po krovovima vikati!!!! :D :D Pa bolje da onda ja već sad počnem malo cvrkutati o svemu svome - da me jednog dana ne zagluši buka!!!
:wink: :roll:

Razmišljala sam o tome kako je ovaj svijet kojeg nazivamo virtualni zapravo itekako STVARAN... Kako svi oni koje sam do sad upoznala nisu nimalo virtualni..To su divna stvorenja puna života!!!!
Kako da čovjek od krvi i mesa, duha i duše bude - virtualan?
Kako da oni koje čak i nisam upoznala na način da se susretnemo uživo budu virtualni za mene kad mi pomažu na tako puno načina??
Kad jedna predivna IvanaMo stavi svoju djevojčicu na spavanje i onda meni prevodi tekst koji mi treba za posao, a sama nemam pojma kako se snaći u tome...
... Kad me Naggar, Joakim, Aleluja, Vikica, Rebeka, Marija Nada, Magdalena, Moya, Toya, MIRIAM, Stjepan5... i drugi tako iskreno i s ljubavlju savjetuju što mi je činiti kad ih to zamolim??
To su ljudi koje nisam upoznala da se vidimo "oči u oči"..ali kao da ih poznajem...Bez "kao" - POZNAJEM ih!
A Zozy, AnchiZG, Elenora, Gabrijel,Templar, Dragan09, Berno, Ivana7, Marijeta, Cvjetić, Maya-Mary...njih sam upoznala do sad - ma nemaju vam oni veze s virtulanim svijetom! :wink: To su pravi ljudi - osobe koje vas oduševe kad ih upoznate, a ne da pomislite: Eh, ipak je to drukčije kad ih stvarno upoznaš, nije da su to isti "oni ljudi s Foruma"... Još su puno bolji, vjerujte mi!!

Puno je i novih članova posebno dodirnulo moje srce: Timotej, Višnja, Maranatha, Thompsonovac, BitLord, Mario22, Frtljica...Ispričavam se jer sam sigurno zaboravila navesti ostale - nisam baš koncentrirana najbolje (opet malo zabušavam na poslu pišući ovo pa nonstop pazim da netko ne naleti!! :roll: :wink: )...Evo sjetih se i Fernanda koji sigurno misli da sam malo sklona promoviranju stava da krađa nije grijeh! :wink: :grlim te:
Baš kao da vas sve poznajem... :grlim te:
Jučer sam točno mogla zamisliti BitLorda kako pokušava zaspati u svojoj sobi punoj informatičke opreme i svjetla..Aleluju koja je u mislima na svoje vjenčanje i gradnju kuće... Na Zozy koja je sigurno zaspala uz divnu molitvu i misao na željenu bebu... Na Elenoricu koja sigurno promatra zvijezde i divi se svemu što Isus učini za nju i muža...Na Vikicu koja je pospremila svoje sinove na spavanje..Na Joakima koji se sigurno pomolio i za sve nas prije spavanja...Na Timoteja koji u svoj svojoj ozbiljnosti i strogoći ima dječačko i veselo srce puno ljubavi...na Anchi i Stjepana koji su sigurno tek maloprije poslali jedno drugome poruku za laku noć...Na Moyu i Dragana09 koji su mi poslali prekrasan dar...Na Toyu i njenog muža..Na Patientiu koja se dugo ne javlja..Na Miriam..koja nas s ljubavlju prati gdje god bila...Na Magdalenu koja me obasipa ljubavlju, iako se rijetko čujemo...na njeno veeliko i nježno srce...Na Avangarda koji sigurno pjevuši Tošine pjesme...na divnog Gabrijela s kojim se također neko vrijeme nisam čula i vrijeme je da se i vidimo i čujemo...na Templara koji sigurno do kasnih sati opet samo s ljubavlju čita Forum, a tako nam malo piše (piši!!)..Kakve li sam riječi dobila od njega - mislim da ni od koga tako lijepe (nezasluženo)!..Pa mislim na našu dijasporu - na Rebeku, na Višnju, na Ninu... Na Mariju Nadu čije me riječi trenutno izliječe...Na našeg admina Vjeku...na Nasmiješenoga i Lea...pa na Lukija - najvećeg prijatelja siromašnih duša!!!
Uh, sigurno sam nekoga zaboravila...Nastavit ću sutra!!!! :D :D :wink:

Uglavnom, bit ovog predugačkog maila je ta da: ovo ipak nije virtualan svijet!!! Ovo je jedan stvarni svijet, jedan svijet u kojem se sojećam baš kao kod kuće i stvarno se ne brinem niti bojim ako sam i rekla pomalo previše!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Hvala vam svima za svu ljubav kojom me obasipate!!!!!!!
Sve ću vam to vratiti s radošću - ako ne u ovom svijetu - u drugom sigurno!!! :wink: :wink:
No, pokušat ću ja već i u ovom!!!!
HVALA VAM i VOLIM VAS!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 14:56 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
Evo draga ela do čega je dovela tvoja "otvorenost",

Zozy sada plače od radosti, doslovno suze ne mogu zaustaviti jer osjećam ljubav koju je Gospodin poslao u tvoje srce.
Ta me ljubav dotiče i liječi, ta tvoja jednostavnost, otvorenost, zaigranost je tako čarobna draga sestrice da mi srce drhti dok tvoje riječi čitam jer osjećam da On govori kroz tebe.
Ti si ela potpuno Njegova, okupana si NJegovom ljubavlju, Njegovom blagošću, NJegovim prisustvom.
Već danima se ne mogu othrvati mislima kako si se prepustila Gospodinu.
Danas doista cijeli dan mislim na tebe (napisala sam na temi Na što danas mislim već to).
Ti i Isusek ste veliki prijatelji, baš si mu se predala, nema sumnje u to i od kad si toliko njegova posebno puniš naša srce ljubavlju koja se izlijeva iz tebe.
Ela draga molim te iz sveg srca ostani takva kakvom te on želi, "otvorena", dječijeg srca.

Ljubi te tvoja Zozy :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 15:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ela, znam da sad se tražiš naše riječi i naše hvale, već samo od Boga ali NE izdržah da te ne ZAGRLIM , čuvaj, stisnut ću te jako..pazi ... :grlim te:

BTB anđele!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 15:17 
Odsutan

Ma kako sam mogla zaboraviti Tvojumisao, Fiduciu, Fides, Zlatka, Veliku, Aureliusa???? :shock: :shock: Poseban zagrljaj za vas!!!! :grlim te: :grlim te:
Eh, ipak se već bližim ozbiljnijim godinama - a oduvijek sam na glasu da ću jednog dana "glavu izgubiti" (to meni tata tako lijepo tepa :roll: :wink: ), pa nije čudo da sam dio glave (pamćenje!!) već počela gubiti!!!!

Kako ću se koga sjetiti - tako ću se javljati!!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ožu 2008 17:05 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
.ela bredi...ugradit ću tvoj memorijski čip..u računalo..

..osim ..par osoba ..sve druge..
..ja stalno moram ispitivati ..tko su..a onda se sjetim i razgovora.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2008 00:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
...ma ne mogu ni opisati što sam dobila od Tebe ova protekla dva dana...htjedoh pomoći drugome..dati se drugome..a Ti ...
Ti daruješ mene..ma čime zaslužih ove milosne dane ...ja ovakav prah i pepeo..nitko i ništa...
toliko molitve...toliko ljubavi ...u dva dana...kao dvije godine...odmorih dušu i tijelo..
dva dana za redom primih Tebe...Primih ono naj svetije što si ostavio ovom svijetu...meni...
dva dana za redom... imah milost primiti pričest pod obe prilike...
držati kalež Krvi Tvoje ...u svojim rukama...i piti....
kojeg li dara....ničim zasluženog.....darovanog....HVALA TI ISUSE..
:twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2008 15:56 
Odsutan

Od jučer mislim na to kako sam mogla zaboraviti u svom "monopisu" Teju, Santića (Santina), Anušku, Damira007, Ivicu iz Vž-a i Ivicu iz Slavonije... :cry: :shock:
Eh, dragi Naggare - bolje da ne poželiš moju sposobnost memorije - ipak nije baš nešto posebno dobra!!

Dragi Santino, Anuškice, Tejice, dva Ivice i Damire - i vi ste dio mojih misli, dio moje molitve, dio mog života... :grlim te:

...Postojani u Ljubavi..Ustrajni u molitvi..Zajedništvom nošeni...Tijelom Božjim hranjeni - blago nama!!! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2008 19:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Fala Ela, kao i svim dragim ljudima na forumu. Evo čekao sam da prođe neko vrijeme od ponedjeljka, od hodočašća u Vukovar, da se slegnu dojmovi i molitve, ali je sada vjera i ljubav još jača i postojanija. Da se ne ponavljam ali kada nekoliko dana za redom osjećaš da te netko prati da je uz tebe i samo da kažem kao Petar, Kriste pa nisam ja dostojan. Da nisam za sebe ali želim i moram biti za druge. Svi smo rođeni s ljubavlju božjom, pa dajmo je barem za naše bližnje ako ne dalje. Dragi moji, svi ste bili u molitvi, u zajedničkoj i osobnoj, i čudom se čudio koliko molitve i snage i ljubavi može stati u jedan trenutak. Rekoh, pišem sada jer bi možda prvi dojam bio pun emocija, ali Bože moj, sada je još više. Zato uz blagoslov naše Gospe još jednom fala, pa i za ono mahanje za pozdrav, koje potiće na molitvu. :D :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2008 20:37 
Odsutan

IVICA napisao:
pa i za ono mahanje za pozdrav

smajlic28 :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2008 20:40 
Odsutan

Elice..i ja se pitam kako si nas mogla zaboraviti..hehe..šalim se, naravno :wink: ..
..ne moram ni reći da si i ti zajedno sa ostalima i u mojim mislima..
:grlim te: :grlim te:

P.S.-za ovo drugo se ne šalim.. smajlic8 smajlic22

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]