www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 04:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 201 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 11 svi 2012 23:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
da li znas gdje je to tocno u luckom i u koliko sati pocinje

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2012 23:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
piše da počinje u 5 poslijepodne.
tako uvijek piše i kad dolazi u Tišinu, da počinje u 5, ali on krene s pripremom i molitvom sat vremena ranije.
ne znam gdje je to, piše župa Sv. Ivana Nepomuka, ali nikad nisam bila tamo. vozit ćemo se do tamo, i tražiti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2012 23:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

hvala ti!ja cu ti se raspitati ovo za fra Smiljana pa ti javim.pozdrav! :a1430:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 svi 2012 15:51 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

leelaa napisao:
Tina4, dođi u Siget (župa Sv. Križa) posljednji utorak u mjesecu, fra Smiljan vodi molitvu i misu za oslobođenje i ozdravljenje.
ovaj mjesec to je 29.05., mislim da počinje oko 5, ili 6 poslijepodne

otišla sam sad na ovu zadnju misu koju je imao ali nisam mogla ostati unutra nažalost :( jednostavno ne mogu izdržati biti unutra jer se jako bojim, možda odem opet ako skupim hrabrosti, ako ne, onda ću probati doći nekako do nekoga za razgovor, tužno je što je to toliko teško doći do nekoga :( al opet razumijem da im puno ljudi dolazi...a ako ne uspijem onda ništa, valjda onda tako treba biti pa će mi Bog sam pomoći kad bude htio.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 svi 2012 18:57 
Odsutan

Tina4, odbaci strah. ništa loše se ne može dogoditi. od te mise možeš dobiti samo dobro. moraš znati da je Isus jači od svega, pa i jači od tog straha, i jači od onoga zbog čega se strah javlja.
odbaci ga što prije, i dođi. povedi nekoga, neka bude uz tebe. ako budeš opet osjećala manifestacije, samo se prepusti Duhu Svetom. pozovi Ga, zamoli Ga da te toga oslobodi.
to što si osjećala, taj strah, gušenje, to je znak oslobađanja, i iako ti se tako ne čini, zapravo je dobra i pozitivna stvar. znači da si na dobrom putu :evil:
korak po korak, ako baš ne možeš izdržati, onda izađi, ali dođi opet, i svaki put si zadaj zadatak da ćeš ostati koju minutu duže.
vjerujem da nije lako, ali zamisli što sve dobivaš tamo, prekrasne milosti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 svi 2012 20:01 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

hvala :D :grlim te:
ma nije ni počela čak ni ona pjesma prije mise, samo su se ljudi okupili, i ja pobjegla...možda mi ni ne bi bilo ništa na misi, ja se svega bojim. budem probala.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 sij 2014 13:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Tema je u arhivi, ali nadam se da se još može postati ovdje?
Uglavnom, što se tiče darova, ne mogu reći da imam neki od njih, ali ono što me već jako dugo prati su snovi.
Znam da je to varljivo, i da je moguće da dolaze od Nečastivog.
Sanjam već jako dugo, simbole, pozive u pomoć, stvari koje se dogode.
Jedan od ranijih snova je bio u mojoj 16. godini kad mi je baka umrla...tj, bilo je to mnoštvo snova tada o njoj.
Što mislite o tome, ima li netko iskustva s time?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 sij 2014 14:44 
Odsutan

Probaj ih razlikovati po miru i ljubavi. Ako osjećaš duboki mir poslije snova, možda jesu poruka. Ili ako osjećaš veliku ljubav prema osobama iz snova, moli za njih. Inače ih probaj ignorirati, posebno ako ti unose nemir.

Nedavno sam sanjala kako hodam i prema meni ide bijesan pas, znala sam da će me raskidati. Zazvala sam Isusa i kad je pas došao do mene samo je režao jako i skakao oko mene, nije mi ništa mogao, a ja sam osjetila takav neopisivi mir. Čula sam misli da mi Zlo ne može ama baš ništa ako je Isus uz mene.
Sjetim se tog sna često i odmah se moje pouzdanje u Isusa učvrsti.

"Snovi uzbuđuju luđaka.
Onaj koji se oslanja na snove kao da hvata sjenu i goni vjetar.
....
Ako snove ne šalje Višnji kao opomenu, onda im ne posvećuj nikakvu pozornost!
Snovi su već mnoge zaveli u zabludu." (Sir 34,1-7)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 sij 2014 15:18 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Pa, nisam nikada zapravo osjećala nemir nakon snova, čak ni ako su bili ružni.
I ja sam tražila odgovor u Bibliji, pa sam naišla na te citate, ali isto tako i na onaj "miljenicima svojim u snu On daje".
Isto tako sam i ja razmišljala, najbolje moliti za osobe koje sanjam, nekad sam sanjala nekoga tko je umro uskoro nakon toga, a nekada upozorenja. Nažalost, kad ljude upozorim, najčešće mi se nasmiju pa se obistini ono na što sam ih upozorila.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 sij 2014 15:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja sad nekih darova i nemam. Ono, prorokovanja, govora u jezicima i to. Spadam u one obicne, ali mi je bilo dano, na jednom klanjanju, ime osobe za koju moram moliti. Nit sam mislila na nju, niti je simpatiziram. ( odmakla sam se od nje jer mi je jako negativno utjecala na mene I neke je stvari radila protiv mene I moje obitelji). To ja vidim isto ko neka vrsta dara. Bilo je samo jednom i bilo je bas glasno i jasno.

Ovo sto govorite o snovima ja bih uzela s rezervom.
Sto nam Bog ima reci on ce nam jasno i glasno reci. Ja ne volim snove i predvidanja. Imala sam ih puno prije obracenja. Mislim da nisu bili od Boga Oca.

Upravo citam knjigu "Molitva za ozdravljenje"- Mac Nutt i on tvrdi da za dar ozdravljanja ni ne treba biti karizmatik. Dar ima svatko od nas i samo treba imati malo vjere i probati. Polako zapoceti na obitelji i prijateljima i ici ce to." Da nam je samo vjera ko zrno gorusice......." Mozda netko ima iskustva ili je probao? Pisite! Svjedocite!
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 201 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]