www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 12:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 12:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
joj.. ja jako volim snove...

ćesto sanjam, ćesto ih se i sjecam ujutro...

znam samo jedno.. da sam nekako ispunjenija i odmornija i naspavana kad znam da sam imala snove

jer kad ne sanjam, ujutro se osijećam prazno i nenaspavano...

volim snove... hvala Bogu na njima, bez obzira dobri ili loši...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 13:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo ja također ponekad sanjam snove koji su nekada lijepi nekada ružni a nekada nemaju nikakvog smisla pa ih se u većini slučajeva niti ne sjećam.

Ja sam recimo prije 2-3 godine sanjala pokojnog Papu Ivana Pavla II.Sanjala sam da sam mala djevojčica i kao da smo sa razredom išli u posjet Papi i svatko od nas mu je morao nešto donijeti bilo to u obliku pisma, crteža, sastavka i slično.Ja sam imala jedan sastavak na listu papira ne znam o čemu se radilo ali znam kada sam trebala doći do njega osjećala sam takav mir i nisam se bojala niti imala tremu.Kada sam došla Papa me prigrlio i pitao:"Kako se zoveš?", ja kažem ime a on pogleda papir, pa mene i kaže "Imaš jako lijep rukopis." i nasmiješi se.I to je bilo sve a ja sam bila u sedmom nebu ne mogu to opisati.Kada sam se probudila čudno sam se osjećala i stalno sam mislila o tome koliko je pozitivnog utiska taj san ostavio na meni.

Sanjala sam Papu i drugi puta nedugo nakon njegove smrti a netom prije samoubojstva šogora.Bila sam kao u nekom hodniku ili sobici crkve, zidovi su bili bijeli, pod popločen i samo je jedna drvena klupa stajala uz zid.Bila sam sama u toj prostoriji.Najednom ulazi Papa i kaže mi da je došao da me ispovjedi te da sjednem.Bilo mi je jako čudno jer kao da sam se slučajno tamo našla i nisam imala namjeru ispovjedati se.Znam da sam bila odjednom užasno jako tužna na rubu plača dok sam se ispovjedala. Na kraju mi je dao odriješenje grijeha i pokoru i zatim je otišao.Ja sam bila još pod dojmom i zagledala sam se kroz prozor te crkve i uto ulazi moj dečko i kaže da je došao po mene da idemo kući a ja ga uopće nisam očekivala pa me i to iznenadilo..par minuta kasnije opet dolazi Papa i daje svakome od nas po jedan kruščić koji je bio suh i tvrd i rekao je da ga pojedemo.Čim nam je to rekao i kada sam zagrizla u taj kruh potekle su mi suze...tolika me tuga obuzela da nisam mogla doć k sebi kada sam se probudila a mislim i da sam jecala u snu.

Eto ne kažem da vjerujem u snove ali takvi neki snovi ipak ostavljaju malen trag kojega se dugo sjećamo i prepričavamo.

BVB! :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 22:44 
Odsutan

Evo ja ću reći šta sam sanjao kad sam imao nekih 5-6 godina.Sanjao sam da se nalazim za jednim stolom na kojem je gostovalo nekoliko ljudi,a za njim je bio Isus,a ta prostorija je imala nekakvu terasu sa koje se prostirao predivan pogled na Jeruzalem,u sumraku,a znam da je točno bio taj grad.Odjednom vidim sebe,svoje tijelo i dječaka Isusa u dobi od nekih 12 godina u nekoj prostoriji di smo bili samo ja i on i kaže mi:Denis,ti kad umreš ići češ sa mnom ravno u raj,odjednom sam se našao u nekoj prostoriji punoj žeravice i neku ženu kako taj žar raspršuje.Zbilja čudan san za djete od 5 godina.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 23:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Meni se snovi znaju ponavljati, tako sam često sanjala svinje, vampire, kuću i mjesto u kojem sam živjela (školu), da bježim od nekog ko puca na mene.....nisu bili jednaki snovi, ali o istome se radilo.
Sada već neko vrijeme ne sanjam to više..
Par puta sam sanjala i da mi je netko umro, par osoba iz obitelji..nedano sam sanjala da mi je umro tata i plakala sam kao luda. Probudila sam se, ali još u polu snu i htjela početi plakati..i onda se sjetim da je to bio samo san..ne znam kako sam uspjela to shvatiti jer sam na pola spavala, a taj dan sam bila tužna.. :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 23:42 
Odsutan

Moji snovi su sada uglavnom umirujuci i vecinom ih se ne sjecam...no nedavno sam imala jedan povratak u mislima u proslost koju bih najradije zaboravila...i onda sam jedan tren pomislila na jednu osobu koju bih doista zeljela zaboraviti...no onda mi se tu noc ta osoba pojavila u snu i taj sam cijeli dan bila zbunjena...
tek kasnije mi je sinulo odnosno dobila sam spoznaju da ja nisam oprostila toj osobi te da mi se zbog toga tako cesto vraca u misli...iako sam cesto govorila da sam joj oprostila u srcu nije bilo tako....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 08:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
IvanaMo napisao:
Moji snovi su sada uglavnom umirujuci i vecinom ih se ne sjecam...no nedavno sam imala jedan povratak u mislima u proslost koju bih najradije zaboravila...i onda sam jedan tren pomislila na jednu osobu koju bih doista zeljela zaboraviti...no onda mi se tu noc ta osoba pojavila u snu i taj sam cijeli dan bila zbunjena...
tek kasnije mi je sinulo odnosno dobila sam spoznaju da ja nisam oprostila toj osobi te da mi se zbog toga tako cesto vraca u misli...iako sam cesto govorila da sam joj oprostila u srcu nije bilo tako....

I meni se slično dešavalo Ivanice i shvatila sam da su to poticaji Duha Svetog da nam ukaže na ono što nam još uvijek prlja dušu.
Ja sam npr u takvim situacijama molila za tu osobu da mi oprosti ako sam ju/ga povrijedila i molila za sebe da mi Bog smekša srce i da doista zavolim Isusa u osobi koja me povrijedila i pomoglo je.
Isto tako znali su mi isplivati i neki grijesi iz prošlosti kojih skoro da se i nisam sjećala i to se dešavalo najviše kada sam molila devetnicu Duhu Svetome dok sam se pripremala za životnu ispovijed.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 10:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja sam sinoć sanjala puno velikih domaćih kruhova po cijeloj livadi u jednom selu gdje sam provela dio djetinjstva. Mislila sam kako ja nisam napravila kruh i kako još stignem...smiješno!
:lol:

Prije obraćenja imala sam ružne snove i dosta noćnih mora, pogotovo kroz srednju školu.. budila bi se i plakala...
poslije je to nestalo a i kad sanjam nešto ružno, lako to povežem s nečim što sam vidjela, čula, pročitala...pa se to odrazi i u snu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 17:10 
Odsutan

[quote="zozy"][quote="IvanaMo"]Moji snovi su sada uglavnom umirujuci i vecinom ih se ne sjecam...no nedavno sam imala jedan povratak u mislima u proslost koju bih najradije zaboravila...i onda sam jedan tren pomislila na jednu osobu koju bih doista zeljela zaboraviti...no onda mi se tu noc ta osoba pojavila u snu i taj sam cijeli dan bila zbunjena...
tek kasnije mi je sinulo odnosno dobila sam spoznaju da ja nisam oprostila toj osobi te da mi se zbog toga tako cesto vraca u misli...iako sam cesto govorila da sam joj oprostila u srcu nije bilo tako....[/quote]

I meni se slično dešavalo Ivanice i shvatila sam da su to poticaji Duha Svetog da nam ukaže na ono što nam još uvijek prlja dušu.
Ja sam npr u takvim situacijama molila za tu osobu da mi oprosti ako sam ju/ga povrijedila i molila za sebe da mi Bog smekša srce i da doista zavolim Isusa u osobi koja me povrijedila i pomoglo je.
Isto tako znali su mi isplivati i neki grijesi iz prošlosti kojih skoro da se i nisam sjećala i to se dešavalo najviše kada sam molila devetnicu Duhu Svetome dok sam se pripremala za životnu ispovijed.[/quote]

istina Bog mi doista nekad progovara kroz snove...posebno ako se radi o nekim grijesima kao sto si ti Zozy rekla...samo se nadam da to nije zbog toga sto Ga ne cujem na javi.. :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 19:46 
Odsutan

Ja sam prije dva - tri dana sanjala da imam šun frižider pana! hehe 8) 8) :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 23:02 
Odsutan

fides1 napisao:
Ja sam prije dva - tri dana sanjala da imam šun frižider pana! hehe 8) 8) :lol: :lol:

Ma čuj nje... :p59: :wink:
Jesam i ja bila u tvom snu? he he :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]