www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 20:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2007 19:21 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Tijekom oluje, 27. kolovoza, u blizini ruskog grada Yeletsa, kamerom je zabilježena nesvakidašnja pojava. Na nebu, iznad jedne kuće pokazao se križ načinjen od svjetlosti.

http://www.youtube.com/watch?v=MmaeTOPoUUc

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2007 20:04 
Odsutan

Evo dragi moji,ovo je od onoga prethodnog posta gore,odnosno linka,video,pa ovaj gornji upis zanemarite....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmaeTOPoUUc[/youtube]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2007 21:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Baš sam čitao ovu temu i htio poslati sljedeći post, da malo oživim ovu temu, šteta bi bila da zamre.

Slika

Već je navedeno euharistijsko čudo kada se krv u ustima Julie Kim pretvorila u krv i meso. Evo i slika.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2007 22:55 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
tomy108 napisao:
Baš sam čitao ovu temu i htio poslati sljedeći post, da malo oživim ovu temu, šteta bi bila da zamre.

Slika

Već je navedeno euharistijsko čudo kada se krv u ustima Julie Kim pretvorila u krv i meso. Evo i slika.

Već je navedeno euharistijsko čudo kada se hostija u ustima Julie Kim pretvorila u krv i meso.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2007 11:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

hvala na ispravkumoya :-)

ipak da ne bi bilo zabune....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2007 21:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

moya napisao:
Već je navedeno euharistijsko čudo kada se hostija u ustima Julie Kim pretvorila u krv i meso.

Ajoj, kakav lapsus. :oops:

Inače, čuo sam priču da je Sveti Ante bio nešto ljut na stanovnike Padove jer nisu vjerovali da je Isus prisutan u Hostiji. Da pokaže ljudima da je taj komad kruha uistinu živi Isus, uzeo je Presveto, odni iz crkve i stavio pred magarca i on je kleknuo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2007 00:26 
Odsutan

tomy108 napisao:
moya napisao:

Ajoj, kakav lapsus. :oops:

Inače, čuo sam priču da je Sveti Ante bio nešto ljut na stanovnike Padove jer nisu vjerovali da je Isus prisutan u Hostiji. Da pokaže ljudima da je taj komad kruha uistinu živi Isus, uzeo je Presveto, odni iz crkve i stavio pred magarca i on je kleknuo.

Ajme meni.. pa neka mi se onda usudi reci da nasa vjera nije prava vjera, i da je Biblija izmisljena... samo cu mu pokazati ove slike i filmove..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2007 08:52 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
čudesna je naša katolička i sveta vjera

blažena ana katarina emmerich je izgarala za Isusa i oporavak katoličke vjere u Njemačkoj i Crkve preko 20 godina , jer se tada protestantizam , prosvjetiteljstvo , masonerija , kulturkampf svim silama borio da iskorjeni katoličku- apostolsku vjeru iz njemačke pa i cijele europe

ali , ova mističarka i stigmata je decenijama trpila, proživljavala Kristove muke , raspeće , trnove rena na glavi i pet Kristovih rana na tijelu da spasi mnoge duše u čistilištu, mnoge otpadnike i zabludjele radi teških krivovjerja i rackional. duha koji je tada vladao :twisted:

ona , jedan period svog života uopće nije ništa jela
jedina hrana joj je bila sveta pričest - Isus u hostiji koji joj je bio tjelesna i duhovna hrana :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2007 09:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ili pak sv. Marija Mrrgareta koja je na poseban način štovala Isusa u Presvetom oltarskom sakramentu i kojoj je Isus objavio pobožnost Svete Ure.

I On sam pokazao je svojoj službenici sredstva, kojima se treba poslužiti: česta Pričest (svakodnevna), Pričest prvog petka u mjesecu i Sveta Ura.

Isus je u svojim objavama između ostalog rekao (ovo sam već pisala na jednoj od tema al tako je lijepo da ga vrijedi ponoviti):
ISUSOV GLAS.- "Podignite oči, djeco moja; iako ste zbunjeni radi svojih grijeha, gledajte me bez straha, ne bojte se... Ja sam Isus, koji vas ljubi, koji vam oprašta.

Dođite, želim osjetiti žar vaše ljubavi, pričestite se uime tolikih, koji se, nažalost, nikad ne pričešćuju...

Kad biste znali, kako silna bol i žalost obuzima mi dušu, kad prolazim kroz ljudsko mnoštvo i kad pružajući ruku kao prosjak tražim srce, koje me odbija...

I pošto sam doživio bezbrojna odbijanja, vraćam se onda sam sa svojom tjeskobom...

Ali moje Srce, Srce je dobrog Pastira, te ne prestaje ljubiti ljude... Iznova se vraćam, molim i vapim, da me kao gosta prime...

Katkad, u večernji suton, okrvavljenih nogu od uzaludnog obilaženja, sastanem koje dijete ili nekog siromaha, koji prihvaćaju poziv na moju nebesku gozbu...

Predrage duše, to pomanjkanje ljubavi zadaje mi smrt-"

--------------------------------------------------------------------------------

- 129 -

"nu ranu!... Koliko ih je, koji u svom dugom životu nisu nikad okusili milinu svete pričesti!... A ipak, sveta je Hostija baština, unaprijed okušano i isključivo nebo ljudi.

Žedan sam ljubavi!... Gorim od žeđe, da budem ljubljen u ovom Sakramentu ljubavi!... Beskonačno žeđam, da se u mojoj presvetoj Euharistiji svakog dana dajem tisućama i tisućama duša!

Dođite, ljubljeni moji, i nadoknadite odsutnost premnogih, koji preziru ovaj najviši dar!

Primajte naknadnu pričest, dajte mi ljubav, koju mi toliki uskraćuju; privinite se uza me mjesto onih, koji bježe od mog zagrljaja!... Zarobite me, svega me prisvojite u naknadu za žalosnu odsutnost bezbrojnih sinova. Zaglušeni i omamljeni svijetom zaboravljaju, da u ovom tabernakulu pod prilikama euharistijske mane boravi njihov Otac i njihov Bog...

Ja, Isus Hostija, želim biti potpuno vaš, više nego što je vaša hrana, vaša krv i sama vaša duša...

Dođite, nemojte više oklijevati! Dođite pred moj oltar i ponovno mi obećajte veliku utjehu naknadne pričesti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2007 12:21 
Odsutan

[quote="Hrvoje Hrki"]čudesna je naša katolička i sveta vjera

hrki..vidim da si se zaljubio u annu katarinu...i ja sam kad sam ju citala...

sto je jako zanimljivo...njeno vrijeme me jako podsijeca na nase...i najbolje mi je bilo to kako se vidi da Bog nas nikada nije ostavlja same, nego nam uvijek daje borce i oruzja kada zlo napada...

BTB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]