www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 11:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2007 21:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zlatko dobro si to rekao ovaj forum nek ti bude znak da te Isus čekao i da te voli draga tinna!bvb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2007 21:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Tinna ..ako nisi vec urucila to pisance muzu,savjetujem ti
da ga par puta procitas...da vidis dali imas sta za izmjeniti..a ako ga svaki put kad citas...imas potrebu ovako bi bilo bolje...onda odustani..i ne urucuj mu to pismo...Drugi savjet...Moli redovito..i pricekaj...
"BOG DAJE SVE U PRAVO VRIJEME PA TKO CE I TEBI DATI PRAVU SANSU DA PORAZGOVARAS S MUZEM"
Tebi je sada potrebno "STRPLJENJE" kao i svima nam ,za puno cega..
Pismo jednom kad urucis,..ono je uvjek dokaz...iako s dobrom namjerom,mislim ipak da je bolje da porazgovaras onda kada budes mogla "Gledati u oci"..
BOG TE BLAGOSLOVIO CUVAO U MIRU I LJUBAVI"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2007 21:44 
Odsutan

Ja se također slažem s rebekom jer dok god ti je teško pogledat u oči onda nisi spremna a puno više znače riječi izgovorene nego napisane,i puno bolje će te razumjet btb!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2007 21:58 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Ponekad mogu biti bolnije one izgovorene nego napisane..
Draga moja..Moli Gospodina da ti da snage,zrnce mudrosti,i duha savjeta..da ti pokažu put..pravi put..i čini kako osjetiš..Zavapi Isusu..ako je to tvoj križ da ga nosiš dostojanstveno i savjesno,ako nije ,zamoli Ga da te izbavi..
Predaj se Isusu i dušom i tijelom..rješenje će ti doći..Ta Gospodin te pozna bolje od tebe..i dao ti je onoliko boli koliko si mogla podnijeti...ta On te voli više od ikoga..vrijednija si mu od ičega...nije te On ostavio..NE BOJ SE...to je samo put da bi shvatila kolika je Njegova milost i ljubav...
Ti sad se ne opterećuj preteškim molitvama..možda je vrijedan samo jedan tvoj iskreni iz dubine duše OČE NAŠ..nego sto molitvi bez duha..
Ti se pridaj Isusu svojim riječima..onako kako sa nama razgovaraš..vapi mu..od srca..izbaci sve te muke i boli..nek izlete suze pokajničke..vrišti ako triba..na glas..biti će ti puuuno lakše..ljubi Ga..svim srcem i dušom..On je tu pored tebe...
Nikada nije ni otišao..samo sad te zove..čuješ li..odazovi se!

BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2007 22:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Evo Tina i svi vi koje interesira a ne znate, ovo su samo neka od obecanja Isusa Krista i Djevice Marije koja su otkrivena tijekom proslih stoljeca, za one koji budu molili te molitve i stovali te poboznosti.
Nitko se u obecanja Gospodina nasega i Boga nasega, te Njegove i nase Majke, ne moze uvjeriti ako u njih ne vjeruje i s pouzdanjem ih ne moli.
U ovim molitvama i poboznostima otkrivene su nebeske tajne, koje nikada prije toga nisu bile otkrivene. Ako netko hoce, neka se uvjeri u njihovu moc.

PETNAEST TAJNIH MČENJA
nanesenih našemu Gospodinu
u noći između velikog četvrtka i petka
Blažena Marija Magdalena, redovnica franjevačkog reda svete Klare Asiške živjela je u Rimu u XVIII. stoljeću. Ona je žarko željela znati nešto o tajnim mukama nanesenim našemu Gospodinu u noći koja je prethodila Njegovoj smrti.
Gospodin se ukaza toj redovnici i objavi joj petnaest tajnih mučenja što su mu ih nanijeli između ponoći i zore u tamnici što se nalazila ispod Kajfina sudišta.
Govori Isus:
Židovi su me smatrali najvećim zločincem onoga vremena i evo kako su sa mnom postupali:
1. Oni mi svezaše noge užetom i vukli su me niz kamenite stepenice u smrdljivi podrum, pun nečistoće.
2. Skinuše mi haljine i boli su me željeznim šiljcima.
3. Stegnuše mi tijelo konopom, vukoše me po tlu i bacahu me od zida do zida.
4. Objesiše me na drvenu gredu uzlom koji je popuštao sve dok se nisam poskliznuo i pao na zemlju. Isprebijan tim mučenjem plakao sam krvavim suzama.
5. Pričvrstili su me na kolac i izbadali su mi tijelo različitim oružjem. Bacali su na me kamenje i palili me plamenim žeravicama i bakljama.
6. Boli su me šilom i pijukom, oštrim kopljem, razdirali su me i skidali s mog tijela kožu, meso i žile.
7. Privezali su me za stup i učiniše da sam morao stajati bosih nogu na usijanom komadu metala.
8. Okruniše me željeznom krunom i svezaše mi oči krpama gadno nečistim.
9. Posjedoše me na stolicu pokrivenu šiljatim čavlima, koji su iskopali duboke rupe na mom tijelu.
10. Oni su izlili na moje rane tekuće olovo i smolu, i nakon te torture prignječili su me na stolicu punu čavala, tako da su čavli prodirali sve dublje u moje meso.
11. Da me osramote i izmuče oni su utiskivali igle u rupice moje iščupane brade.
12. Oni me baciše na jedan križ i svezaše me tako čvrsto, da nisam mogao više disati.
13. Kako sam ležao na zemlji, oni su mi gazili po glavi i jedan od njih stavivši svoju nogu na moja prsa zarinuo mi je kroz jezik jednu bodlju iz moje krune.
14. Oni su mi nalili u usta najogavnije izmete vrijeđajući me najbestidnijim pogrdama.
15. Svezaše mi ruke na leđa i tjerali me izvan zatvora da hodam, udarajući me šibama.
Kad je Isus objavio sestri Mariji Magdaleni te patnje prije toga nepoznate, dodao je riječi:
Moja kćeri, želim da sve ljude upoznaš s tim tajnim mukama, da svaka od tih tortura bude čašćena.
Svakome od onih koji će mi svaki dan prinijeti s ljubavlju jednu od tih muka i koji će gorljivo moliti slijedeću molitvu, bit će na dan Suda dana kao nagrada vječna slava.
MOLITVA
Gospodine moj i Bože moj, imam stalnu volju da Te častim s petnaest tajnih muka i s Tvojom prolivenom dragocjenom Krvlju. Koliko ima zrna pijeska u moru, koliko zrna žita u polju, koliko vlati trava na livadama, koliko plodova u voćnjacima, koliko lišća na drveću, koliko cvjetova u vrtovima, koliko zvijezda na svodu nebeskom, koliko anđela na Nebu, koliko
stvorova na Zemlji, tisuću puta toliko, o Gospodine Isuse, koji si predostojan ljubavi, tisuću puta toliko budi slavljen, hvaljen i čašćen, Ti sam, Tvoje Presveto Srce, Tvoja dragocjena Krv, Tvoja Božanska Žrtva za čovječanstvo, Presveti Sakramenat oltara, Presveta Djevica Marija, devet slavnih korova anđeoskih i blažena četa svetaca! Neka im bude dana slava, hvala i čast od mene samoga, od svih ljudi, sada i uvijek kroz vječne vjekove!
Želim, isto toliko puta, predragi Isuse, da Ti zahvalim, da Ti služim i da Ti ugodim, da Ti zadovoljim za sve uvrede što su Ti nanesene i da budem Tvoj tijelom i dušom. Hoću isto toliko puta pokajati se za svoje grijehe i moliti za oproštenje Tebe, Boga svoga, da oprostiš i da se smiluješ. Želim isto tako da prinesem Tvoje zasluge beskrajne Vječnom Ocu kao naknadu za svoje krivice i grijehe i za svoje zaslužene kazne. Čvrsto sam odlučio promijeniti svoj život i molim Te da zadnja ura moga života bude sretna i u miru.
Hoću, također, moliti za oslobođenje siromašnih duša u čistilištu. Želim obnavljati ovu pohvalu ljubavi i zadovoljštine svakog sata dana i noći, sve do posljednjeg trena svoga života. Molim Te, predobri i preljubezni Isuse, da potvrdiš u Nebu moju najiskreniju želju. Ne dopusti da bude uništena ni od ljudi ni od Sotone!
(Imprimatur — Ovu je pobožnost odobrio i preporučio papa Klement II., 1730-1780.)

KRUNICA U ČAST BOŽJEG MILOSRDA

Na prva tri zrnca:
Oče naš..., Zdravo Marijo ..., Vjerovanje.
Na velika zrnca:
Vječni Oče, prikazujem Ti Tijelo i Krv, Dušu i Božanstvo Tvoga preljubljenoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, kao zadovoljštinu za naše grijehe i grijehe cijelog svijeta.
Na mala zrnca:
Po gorkoj Muci Isusovoj, smiluj se nama i cijelom svijetu.
Nakon 5 desetki doda se 3 puta:
Sveti Bože, Sveti Jaki Bože, Sveti Besmrtni Bože, smiluj se nama i cijelom svijetu.

"Kćeri moja, milosrđe je Moje neizmjerno. Želim žar Svoga srca prenijeti u ljudska srca. Teško mi je kad ta ljudska srca ne žele primiti žar Moga milosrđa!"
Kćeri moja, reci im da sam Ja Ljubav i Milosrđe...Sve čini sto je u tvojoj moći da se širi čašćenje i štovanje Moga milosrđa. Ja ću nadopuniti, što ti ne mogneš učiniti...Govori čovječanstvu o Mome milosrđu, neka čovječanstvo nauči da je Moje milosrđe neizmjerno. Ovo je znak zadnjeg vremena. Nakon toga doći će dan Suda. Dok još ima vremena, neka čovječanstvo dolazi k izvoru Moga milosrđa. Nek se grješnik ne boji približiti Meni. Želim da svećenici navješćuju Moje veliko milosrđe prema grješnim dušama". To su pozivi koji se nalaze u spisima s. Faustine. Postoje divna obećanja za apostole Božanskog milosrđa: "Duše, koje postanu apostoli i širitelji Moga milosrđa, štiti ću svega njihova života kao što majka štiti svoje novorođenče, a u času njihove smrti ne ću za njih biti Sudac nego Spasitelj. U ovo zadnje vrijeme, duša nema ništa drugo za svoju obranu, osim Moga milosrđa. Sretna ona duša, koja je svega svoga života nastojala biti pod zaštitom Moga milosrđa, jer takvu dušu ne će stići Moja pravda". Kako li su ozbiljne ove Isusove riječi: "Čovječanstvo ne će naći smirenja, ako se ne vrati s pouzdanjem k Mome milosrđu". Još reče Isus s. Faustini: "Reci čovječanstvu ranjenom i nevoljnom, nek se utječe Mome Srcu, koje je puno Milosrđa, i ispunit ću čovječanstvo mirom!"

PETNAEST MOLITVI SVETE BRIGITE SVEDSKE
Obecao je i svakom drugome tko bude molio ove molitve godinu dana:
- Oslobodit cu 15 dusa njegove rodbine iz cistilista.
- Ucvrstit cu i ocuvati u Milosti 15 pravednika od njegove rodbine.
- Obratit ce se 15 gresnika iz njegove okoline.
- Osoba koja moli ove molitve postici ce prvi stupanj savrsenstva,te ce 15 dana prije smrti primiti dragocijeno Tijelo Isusovo
koje ce je oslobodizi od vjecne gladi i dragocijenu Krv koja ce joj ugasiti zed u vijeke.
- 15 dana prije smrti,spoznat ce u potpunosti sve svoje grijehe i osjetit ce gorko pokajanje za njih.
- Stavit cu pred nju znak Svojeg pobjednickog Kriza da bih joj pomogao i obranio je od napada njenih neprijatelja.
- Prije nego umre doci cu sa Svojom preljubljenom i dragom Majkom,primit cu blagonaklono njezinu dusu i odvest je u vjecnu
radost.
- Vodeci je onamo,ponijet cu se prema njoj na poseban nacin,dat cu joj da pije iz Izvora Moga Bozanstva,sto necu dati onima
koji ne budu molili ove molitve.
- Treba znati da ce svakome tko je zivio u smrtnome grijehu kroz 30 godina,a tko bude pobozno molio ove molitve ili ih bude
naumio moliti,Gospodin oprostiti sve grijehe.
- Branit cu ga od napasti.
- Sacuvat cu njegovih 5 osjetila.
- Ocuvat cu ga od iznenadne smrti.
- Spasit cu njegovu dusu od vjecne muke.
- Ako je zivio po svojoj volji te ako bude morao umrijeti sutra,njegov zivot ce se produziti.
- Postici ce sve sto bude trazio od Boga i Blazene Djevice Marije.
- Moze biti siguran da ce pridruziti zboru andjela.
- Svaki put kad izmoli ove molitve,dobiva djelomican oprost.
- Gdje god se moli i gdje se budu molile ove molitve,tamo ce Bog biti prisutan sa Svojom Miloscu.
- Tko nauci nekoga ove molitve,steci ce radost i zasluge,koje nece imati kraja,nego ce biti postojane i trajati u vijeke.Roditelji
i ucitelji koji nauce djecu ove molitve osigurat ce im time da ona budu sacuvani od svake nesrece.

Sve ove povlastice,obecao je Gospodin Isus Krist sv.Brigiti pod uvjetom da moli ovih 15 molitava svaki dan do smrti.Iste
molitve je obecao i onima koji ce te molitve moliti godinu dana a i onima koji druge nauce moliti ove molitve.Ako se koji dan
preskoce i ne uspiju izmoliti,drugi dan trebamo izmoliti dva puta,da se nadoknadi.Nije dovoljno samo citati,nego treba
izgovarati pobozno i s razmisljanjem o tome sto se moli.

Dodatno o molitvama:Petnaest molitava sv.Brigite-poboznost Kristovoj muci,preuzete su iz knjige “Objava” Spasiteljevih
sv.Brigiti Svedskoj.Molitve su odobrene od Kongregacije za sirenje vjere (De Propaganda Fide) i pape Klementa XII.Papa

POZDRAV NEOSKVRNJENOJ DJEVICI MARIJI
Pozdravljam Te i ljubim Te, Ljiljane, što blistaš snježnom bjelinom, mirisavi Ljiljane Presvetoga Trojstva! Pozdravljam Te i ljubim Te, Ružo otajstvena, obasjana nebeskom slavom i ljepotom! Pozdravljam Te i ljubim Te, Neoskvrnjena Djevice, prije poroda, u porodu i poslije poroda! Od Tebe se rodio i Tvojim se mlijekom hranio Kralj Neba! Majko divna, pomozi meni nevoljnom grešniku i moli za me, sada i na času smrti moje! Amen.

Pozdrav Neoskvrnjenoj Djevici Mariji nalazi se u 3. knjizi, pogl. 19. sv. Gertrude Velike od Helfte. Blažena je Djevica objavila sv. Gertrudi da će onome koji je tim riječima pozdravlja pokazati kakvom je ljubavlju prožeto njezino majčinsko Srce. Na času smrti ukazat će mu se u takvoj ljepoti
da će njegova duša biti ispunjena utjehom i radošću.

ZDRAVO, ZVIJEZDO MORA
Zdravo, zvijezdo mora, Majko Božja nježna, Vazda djevičanska, Dveri rajske, zdravo! Ti što začu pozdrav S usta Gabriela: Mirom nas ukrijepi,
Mijenjaj ime Evi. S krivca lance skini, Slijepu daj da vidi, Tjeraj naše jade, Sve isprosi dare. Majkom se pokaži, Molbe nam prikaži
Onom, rad nas što je Posto dijete tvoje. Djevo osobita, Smjerna ko ni jedna, Grijehu ti nas otmi, Smjerne, čiste tvori. Daj nam sveto živjet,
Sigurno putovat, Uz Isusa vijekom, Radovat se s tobom. Slava Bogu Ocu, Višnjem Kristu dika, Ko i Duhu Svetom, isti poklon trima. Amen.

Za jedne pobune u Rimu mnoštvo je nagrnulo pred kuću gdje je stanovala sveta Brigita. Njihov je vođa govorio da je valja živu spaliti. Brigita je zatražila savjet od Gospodina da li se mora pokoriti ili udaljiti za neko vrijeme. Isus nije tražio od nje toga poniženja. Rekao joj je: "Ostani ovdje! Nije važno što oni snuju o tvojoj smrti. Moja će moć zauzdati zlobu tvojih neprijatelja. Ako su mene moji neprijatelji raspeli, to je bilo zato jer sam ja to dopustio." Presveta Djevica je dodala: "Svi pjevajte svaki dan 'Zdravo, Zvijezdo mora' i ja ću vas čuvati od svake pogibelji."

MOLITVA SVETOJ RANI NA RAMENU ISUSOVU
Sv. Bernardo je upitao Isusa što Ga je najviše boljelo za vrijeme Muke? Gospodin je odgovorio: »Imao sam na ramenu Ranu, 3 prsta duboku, koja je nastala od križa. Ta me je Rana više boljela nego ostale. Na tu Ranu ljudi malo misle, jer im je gotovo nepoznata. Zato štuj tu Ranu! Što god budeš molio na čast te Rane, dat ću ti. Svi oni koji štuju tu
Ranu, dobit će milosti i pokazat ću im svoje milosrđe!«

O preslatki Gospodine Isuse Kriste, blagi Božji Jaganjče! Ja siromašan grešnik pozdravljam i poštujem Tvoju Presvetu Ranu koju si zadobio na svom svetom Ramenu, kada si svoj težki Križ nosio. Zbog nje si osjećao na svom presvetom Tijelu osobito veliku bol i muku.
Klanjam Ti se, mukotrpni Isuse, slavim Te i štujem Te! Blagoslivljam Te iz dubine svojega srca i zahvaljujem Ti za Svetu Ranu Tvojega Ramena, koja Ti je zadavala veliku bol.
Preponizno Te molim, zbog Tvoje Muke i Boli, što si ih podnio po dubokoj svetoj Rani, da se smiluješ meni siromašnom grešniku, da mi grijehe oprostiš i da me na svom Križnom putu krvavim tragovima povedeš u vječno blaženstvo! Amen!
Slava Ocu...

MOLITVA SVETOM MIHAELU, ARKANĐELU
Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; proti pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša božanskom jakošću u pakao protjeraj!

Papa Leon XIII, jednog je dana, kad je po završetku svete Mise stao na zadnju stepenicu oltara i htio otići, doživeo ovo: Jasno je čuo dva glasa, od kojih je jedan bio odvratan, a
drugi mio. Odvratni je glas govorio: »Ja mogu uništiti Tvoju Crkvu.« Drugi, mio glas (Isusov) odgovorio je: »Možeš, idi i učini!« — Sotona: »Da, mogu to učiniti, ali potrebno mi je dulje vremena i više moći.« Isus: »Koliko vremena i koliko moći?« Sotona: »75 godina i veću moć nad onima koji mi služe.« Isus: »Dajem ti vrijeme i moć; učini kako hoćeš!« Zatim je bilo Sv. Ocu pokazano da će Sotona pretrpjeti veliki poraz, kad mu bude oduzeto vrijeme i moć. Nadalje objavljeno je Svetom Ocu da će dobri i pravedni imati pomoć u tom boju, i da će im biti udijeljena posebna moć da se uzmognu suprotstaviti Sotoni i njegovim agentima. Zbog molitava, dobrih djela i žrtava dobrih, Sotona i svi koji mu služe, neće postići svoj željeni cilj. Konačno je Sv. Ocu pokazano da će u tom boju na život i smrt iznad svega odlučnu ulogu odigrati sveti Mihael, arkanđeo.
Taj doživljaj ponukao je Sv. Oca da sastavi gornju molitvu i odredio je da se moli poslije svake tihe svete Mise. Mnogi su je upotrebljavali kao egzorcističku molitvu protiv Sotone, jer svaki kršćanin ima moć i milost činiti takav egzorcizam.
Nakon liturgijske reforme ta se molitva više ne moli. Naravno, nije time rečeno da ta dragocjena i čudesna molitva nije više potrebna. Naprotiv, potrebnija je više nego ikada. Molimo je stoga dnevno, iako nije više propisana. Bog će nam udijeliti milost po vjeri i pouzdanju u molitvu i pomagati nas do konačne pobjede nad svim demonima našega vremena.

SEDAM MOLITAVA SVETE BRIGITE
Isus je objavio sv.Brigiti da je za vrijeme svoje Muke dobio gotovo 6000 udaraca i da je za nas prolio više od 30 000 kapljica svoje Presvete Krvi dodajući: "Znaj da ću udjeliti slijedećih pet milosti svakome tko bude svaki dan často moju Presvetu Krv kroz 12 godina, moleći 7 Očenaša i 7 Zdravo Marija s molitvama koje ti objavljujem!" Isus dalje svetici nabraja obećane milosti: "Osoba koja bude molila ove molitve:
1. Neće ići u Čistilište
2. U Nebu će biti pridružena mučenicima kao da je prolila svoju krv za vjeru
3. Onaj koji moli ove molitve može izabrati tri osobe iz svoje obitelji ili rodbine i Ja ću ih po ovim molitvama dovesti i održati u stanju posvetne Milosti.
4. Nitko iz obitelji osobe koja izmoli ove molitve neće u slijedeće 4 generacije propasti u Paklu
5. Osoba će mjesec dana ranije imati spoznaju o svojoj smrti."
Ako osoba koja odluči moliti ove molitve umre prije isteka 12 godina, Isus je obećao sv.Brigiti da će u tom slučaju primiti nakanu osobe kao da je izmolila sve molitve i udijeliti joj sve obećane milosti. Isto tak oako netko iz nehotičnog zaborava ili zbog opravdanih razloga ne bi izmolio molitve jedan ili više dana, može ih nadoknaditi moleći ih drugi dan dva ili onoliko puta koliko ih je dana propustio moliti.

ODOBRENJE KLEMENTA XII.
Pobožnosti objavljene sv. Brigiti odobrila je Sveta kongregacija za širenje vjere (De propaganda fide) i papa Klement XII. (1730.-1740.), a nalaze se u knjižici "Objava" sv.Brigite. I papa Ivan Pavao II. u apostolskom pismu od 8.rujna 1991., prigodom 6 stoljeća kanonizacije sv. Brigite, pohvalno govori o toj svetici.

7 molitava sv.Brigite na čast Muke i Krvi Isusove

UVODNA MOLITVA
Gospodine Isuse, želim uputiti Ocu ovu tvoju molitvu, sjedinjujući se s ljubavlju s kojom si je Ti posvetio u svome Srcu. Prenesi je sa mojih usana u svoje Srce. Usavrši je i dopuni na savršen način, tako da može iskazati Presvetom Trojstvu svu čast i radost koje si Mu ti iskazao moleći je na zemlji. Neka čast i radost prožmu tvoju svetu Ljudsku Narav na proslavu tvojih svetih Rana i tvoje svete Krvi koja je iz njih potekla.
PRVA MOLITVA
ISUSOVO OBREZANJE
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti prve rane, prve boli i prvu krv koju je On prolio kao naknadu i zadovoljštinu za moje grijehe iz mladosti i grijehe svih ljudi, te kao zaštitu protiv prvih smrtnih grijeha, osobito mojih srodnika po krvi.
Oče naš, Zdravo Marijo...
DRUGA MOLITVA
ISUSOVA MUKA U GETSEMANSKOM VRTU
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti užasne muke Srca Isusova u Getsemanskom vrtu, i prikazujem Ti svaku kaplju krvavog znoja kao naknadu i zadovoljštinu za sve grijehe moga srca i grijehe svih ljudi, kao zaštitu protiv tih grijeha i za širenje ljubavi prema Bogu i bližnjemu.
TREĆA MOLITVA
BIČEVANJE ISUSOVO
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti tisuće udaraca, strašne boli i Predragocijenu Krv Isusovu, koju je prolio za vrijeme bičevanja, kao naknadu i zadovoljštinu za moje tjelesne grijehe i grijehe svih ljudi, kao zaštitu protiv tih grijeha i za očuvanje nevinosti, posebno mojih srodnika po krvi.
ČETVRTA MOLITVA
KRUNJENJE TRNOVOM KRUNOM
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti Rane, boli i Predragocijenu Krv, koja je istekla iz Isusove glave kad je bio okrunjen trnovom krunom, kao naknadu i zadovoljštinu za sve grijehe moga duha i grijehe svih ljudi, kao zastitu protiv tih grijeha i za ostvarenje Božjeg Kraljevstva na zemlji.
PETA MOLITVA
ISUSOV KRIŽNI PUT
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti boli i trpljenja koja je Isus proživio noseći Križ na Kalvariju. Na poseban Ti način prikazujem njegovu Presvetu Ranu na ramenu i Predragocijenu Krv koja je iz nje istekla, kao naknadu i zadovoljštinu za moje grijehe pobune i odbacivanja križa, te grijehe svih ljudi, za grijeh mrmljanja i odbijanja tvojih svetih planova, za sve druge grijehe govora i jezika, kao zaštitu protiv tih grijeha, te za pravu ljubav prema svetome križu.
ŠESTA MOLITVA
ISUSOVO RAZAPINJANJE
Vječni Oče, po prečistim rukama Marijinim i po Božanskom Srcu Isusovu prikazujem Ti tvoga Sina pribijena i uzdignuta na Križu, njegove Rane na rukama i nogama, te Presvetu Krv koja je iz njih istekla, njegovo krajnje siromaštvo i savršenu poslušnost, njegove strašne boli Tijela i Duše, Predragocijenu Smrt i nekrvno obnavljanje njegove Žrtve u svim svetim Misama slavljenima na Zemlji. Prikazujem Ti sve ovo kao naknadu i zadovoljštinu za moje grijehe i grijehe svih ljudi za bolesnike, umiruće, svećenike, laike, za nakane svetoga oca Pape, za obnovu kršćanskih obitelji, za jedinstvo u vjeri, našu domovinu, jedinstvo svih narodau Kristu i u svetoj Crkvi, te za one koji su izvan nje.
SEDMA MOLITVA
RANA PRESVETOG SRCA ISUSOVA
Vječni Oče, udostoj se primiti Krv i Vodu što potekoše iz Presvetog Srca Isusova i beskrajne zasluge koje iz njega proizlaze, za potrebe svete Crkve, te kao naknadu i zadovoljštinu za grijehe svih ljudi. Molim Te, budi nam blag i milosrdan. Krv Kristova, zadnji sadržaju Presvetog srca Isusova, očisti me i očisti svu moju braću od svakoga grijeha! Vodo iz Presvetog Srca Isusova, oslobodi me od svake zaslužene kazne za moje grijehe i ugasi Čistilišnu vatru za mene i za sve duše u Čistilištu! Amen.
Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu... Svim dušama u Čistilištu i svima koji će danas umrijeti, pokoj vječni daruj Gospodine i svjetlost vječna svjetlila njima. Počivali u miru! Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 06:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

nažalost rano sam izašla sinoć s foruma...vać sam ja to pismo provjeravala tako da riječi budu što podnošljivije...dala sam mu pismo prije pola sata...pročitao ga je i otišao na posao...ne znam što da mislim :u215:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 06:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

sad mi je uzvratio porukom- kada bi sve te gluposti ignorirala nikad nebi imali potrebu razgovarati o njima... Zlatko, ako si stvarno molio :) ... inače zna biti grubljih riječi kada ga mrcvarim takvim temama... uf

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 06:53 
Odsutan

Sinoć sam uistinu molio za tebe Tinna ,tamo oko 23sata i 15 minuta (tada sam započeo) iako sam molio i stalno sam mislio o tvojim problemima.Za vrijeme molitve sam osjetio neke stvari, neznam kako da ti opisem, nisu to bili neki napadaji već nekakav nemir , neugodna svrbez i vrućina.Kao da me onaj zli zelio omesti da se ne molim za tebe.
Svjestan sam da kad se za nekoga moli onda njegovo trpljenje i bol dijelom prelaze na onoga tko moli.
Pomolit ću se još ovih dana,uglavnom tamo oko 23 pa do iza ponoći molim (tada mi je najveći mir).Ako tada budeš osjetila da ti je lakse,onda moja molitva djeluje.

Nisam ti sinoć napisao da se mozes zastititi od nasrtaja zloga ako zazivaš Predragocijenu Krv Kristovu...

P.S. pobacaj ili spali sve one predmete koje imas u kući a da ne idu zajedno sa Isusom .....kada sam se ja obratio spalio sam sve.od prostih filmova,kojekakvih privjasaka, ukrasa, odjeće, .....i ne čitaj horoskop (ako čitaš)

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :) :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 07:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

nadam se da taj nemir nema neko drugo značenje, malo me strah... :cry: inače, spavam iza 23h... :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 09:03 
Odsutan

Tinna .
Nema te zašto biti strah.Isus je tu da nas zaštiti.
Ako smo već svoj zivot predali njemu i ako vjerujemo u njega, onda se nemamo čega bojati.
On je tu da nas štiti ,ali to ne znači da neće biti kušnji i poteškoča.
Za krista treba trpjeti, isto kao što je on trpio za nas.

P.S.ako imas Svete vode ili blagoslovljene soli.,gucni si malo vode i blagoslovi prostoriju u kojoj jesi ili cijelu kuću ili stan...a to isto mozes sa blagoslovljenom soli.
Snaga Svete vode je je velika.Od nje zlo bježi glavom bez obzira.

Tog duha straha jednostavno otjeraj u Isusovo ime na način i sa autoritetom (zapovjedi mu)

"U Isusovo ime odlazi duše straha,odlazi pod Isusov kriz neka Gospodin odluči što mu je s tobom činiti"

A onda zazovi Predragocjenu krv Kristovu neka se izlije na tebe i na tvoga muza neka Vas zaštiti .

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]