www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 05:38

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Proročanstva..
PostPostano: 06 srp 2007 16:42 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
98. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 18. lipnja 1992. u 11:00 ujutro. na engleskom.

Volim vas. Umjetnost Ljubavi je jednostavna. Umjetnost Ljubavi je potpuno davanje samog sebe nekome. Položiti svoj život bez ikakvog promišljanja, to je što Ljubav je. To je vječno davanje i nikad ne očekujući ništa zauzvrat. Ljubav je nešto izvan svog “ja“. Ljubav ne može biti obuzdana. Ljubav teče kao jureća Rijeka. Ljubav je početak Rađanja. Ljubav i vođenja Ljubavi nije od Tijela.

To je Tvorevina Stvoritelja. Jer Stvoritelj je Čista Ljubav. Ljubav vam pomaže rasti. Ljubav vas čini snažnima. Ljubav vas čini mudrima. Ljubav vas približuje Jahvi, Isusu Kristu, Duhu Svetom. Ljubav je ono za čime bi svaki Kršćanin trebao težiti, Ljubavi Isusa Krista, Ljubavi Duha Svetoga, Ljubavi Oca, Jahve. Vaš Bog nije složen. Vaš Bog je jednostavan. Jednostavno Ljubav. To nije teško za shvatiti. Trebate zaboraviti svoje "ja".

Znam da mnogi Ljudi nikada ne bi mogli shvatiti takvu izjavu a ipak tako je jednostavna. Svatko ju ima. Svatko ju može upotrijebiti. Svatko ju treba. Ali ako ne primjenjujete vašu Ljubav prema bližnjemu, čak i u malim stvarima, vaš Duh nikada neće biti ispunjen. Uvijek će vam nedostajati. Uvijek će imati tu žudnju Nezadovoljstva zato jer što vi date, u obliku Ljubavi, trebate imati ispunjeno u vašem Duhu.

Vi posegnete prema Mom Sinu Isusu Kristu iz Ljubavi i On će posegnuti za vama, iz Ljubavi. On posegne prema vama bez da uopće znate to. Ja posegnem prema vama. Duh Sveti posegne prema vama. Mi svi imamo svoje Ruke otvorene. Mi vas želimo držati. Mi vas želim dotaknuti. Mi vas želimo Voljeti. Mi se želimo brinuti za vas. Mi vas želimo zaštititi, sve iz te jedne Riječi, Ljubav.

Ali imate izbora Voljeti Nas ili ne. Riječ je u osnovi jednostavna, ali čovjek je napravio tako složeno značenje tako mnogo različitih riječi koje su u osnovi jednostavne. Jer ako želite ići na Nebo, morate znati kako Voljeti i ne očekivati ništa zauzvrat. Učinite to jer želite to, zato jer vas je Krist Volio. On je umro za vas zato jer On je Volio Mene. On je umro za vas. Poslao sam Mog Sina da umre za vas zato jer sam vas Ja Volio.

Ja razgovaram sada s vama zato jer vas Ja Volim. Ja hoću da čujete i shvatite Ljubav koja je na Mojim Usnama. Jer ako će vas nešto spasiti, to će biti Ljubav koja raste u vašem Srcu, koja komunicira sa Mnom. To nije ono što vam Čovjek kaže, Svećenici, Teolozi, Političari. Imate tako mnogo oznaka i naslova ali to nije važno.

Najvažnija stvar je da Volite Mene povrh svega drugoga. I biti ćete u redu kroz sve kušnje i nevolje, kroz sve uspone i padove ovoga Svijeta. Jer Ja vas neću nikada napustiti ako Me vi Volite i Ja Volim vas. Stvoriti ćemo tu neraskidivu vezu koju ništa u Svemiru ne može prekinuti. Jer čak i ako vi pobjegnete Ja vas neću pustiti zato jer vas Ja Volim. Zato jer Ja znam da ćete se vratiti. Zato jer Me vi Volite.

Djeco Moja, jednostavno je. Tako je jednostavno. Volite vašeg Oca na Nebu, Stvoritelja Neba i Zemlje, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, i Duhom Svetim. To je sve što sam ikada tražio od Adama i Eve, samo da Me Vole i Ja bi ih Volio natrag, ali od pada, od pada Edenskog Vrta, sve je bilo izmješano, izokrenuto od vašeg Glavnog neprijatelja đavla. Ali ja gradim Moj Novi Eden, Moje Novo Nebo, Moj Novi Svijet i ponovno počinjem svježe, čisto. Odmah je iza ugla.

Nadam se da Me slušate sa otvorenim Srcem zato jer je tako blizu. Tako je blizu. Prestravilo bi vas da znate datum. Ali svodi se na osnovnu Riječ koja je upotrebljena u Edenskom Vrtu. "Ljubav." Ta Riječ će biti uspostavljena bas kao Vrt, prije mnogo godina prošlih, kada su Me vaši Roditelji napustili, ali slušajte, to ne znači da je gotovo. Samo znači da se Mi približavamo Novoj Razini, Novom Svijetu, Novom Vrtu.

Pripremite vaša Srca i uđite u Arku. Sjetite se Noe. On Me Volio i Ja sam Volio njega. Dan Noe je ponovno tu. Zapamtite Ja vas Volim. To je sve. To je važno. Nikad nemojte napustiti vašeg Oca, vašeg Kralja Kraljeva, vašeg Gospodara Gospodara, Isusa Krista Nazarećanina, Provoditelja Mog Zakona. Putem Moći Duha Svetoga dovesti ću vas doma ubrzo. Ubrzo. Ja vas Volim, nikad ne zaboravite to. Jahve vas Voli. Vaš Bog zauvijek.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2007 16:45 
Odsutan

65. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri u srijedu 27.svibnja 1992. u 1:19 sati. na jezicima, engleski.

Hoću ti reći da vršiš i činiš Jahvinu volju. Moje Mnoge Zahvale, jer čovjekovu volju je ponekad teško svladati. Jer čovjek ima zlu narav od pada Adama. Znam kako je teško bilo zapisati to, Proročanstva, Vizije. Znam koji će učinak one imati na ljude koji čitaju i vide što je stavljeno u srca ljudi putem ovih Proročanstava. Jer Božja volja će biti učinjena, jer ništa ne postoji u Svemiru što može zaustaviti Jahvu, Isusa Krista, i Duha Svetog.

Znam da neki od vas ljudi su si udarili pojam Boga u vašu glavu; Neki dnevno, neki mjesečno, neki kada stvari postanu loše, neki kada im to odgovara, kada je lijepo govoriti o Bogu i životu, kao dio razgovora. Dakle Ja sada razgovaram s vama ljudi, koji imate bezbrižan stav o životu glede Boga. I mislim Jahve, Stvoritelja Neba i Zemlje.

Dakle Ja razgovaram sada s vama putem Mog Proroka. Vjerovatno govorite, i mislite, tko je ovaj idiot, koji tvrdi da razgovara s Bogom. No, oni koji se Zadnji smiju, smiju se Najslađe. Postoji mjesto koje sam Ja stvorio za ljude koji imaju takvu vrstu stava. To nije mjesto Smijeha, nije mjesto Začuđenosti, čega će biti, i čega neće biti, jer ta odluka neće biti vaša, jednom kada ste u tom mjestu.

Tako da promislite pažljivo prije nego što zatvorite vaše srce, vaš um, i vašu dušu. Promislite o tome prije nego li podignite taj kamen, jer biste mogli biti kadar ga baciti. Samo zapamtite na koga ga bacate, jer vi mislite u smislu Zemaljskih sredstava, načina, manira, koncepcija. Mi smo tu gore, u Duhovnom Svijetu i gledamo na vas dolje.

Volimo vas, Mi želimo da živite s nama, ali postoji drugo biće oko vas kojeg ne vidite. Njegovo ime je Sotona, i on želi da živite s njim. Imate izbora. Uvijek ste imali izbora. Tako, postojati će dan kada nećete imati izbora. Jer dan će biti dan Suda, i dan Suda će biti izvršen, na način opisanom u Bibliji.

To je Knjiga koju nikad ne čitate koja stoji na polici, da izgleda lijepo kada ljudi dođu u posjetu. To je Knjiga koju vidite na pogrebima, ponekad na svadbama, ponekad u tim osobitim danima koji nastupe nekoliko puta godišnje, zovete ih Blagdani. I zatim ta Knjiga se vraća na policu, do sljedeće prilike, kada biste samo znali vrijednost te Knjige.

Knjiga koja je na Polici, zvana Biblija, ima odgovore za vječni život, ali Ja znam da ste vi prepametni početi ju otvarati, i čitati ju. Imate stvari za činiti, mjesta za ići. Sutra, sutra kažete ću ju pročitati, ali zapamtite Ja ću biti tamo sutra, a vi nećete. Biti ćete na Sudu doduše. Zatim će Moj Sin, Moj Sin Isus Krist Nazarećanin znati točno što napraviti sa vama i vašim prijateljima, koji su prezaposleni da otvore Knjigu, i pročitaju o vašem Nebeskom Ocu.

Znam da ova poruka zvuči strogo, neki od vas misle da zvuči podlo. Ponekad moram biti strog, zato jer vas Volim. Želio bih da su stvari drugačije, gdje bi mogao samo voljeti vas i voljeti vas.

Dan dolazi ubrzo, ali zapamtite, što god ste vi učinili, nije važno, gdje ste bili, gdje idete, u bližoj budućnosti možete se uvijek obratiti Meni. Jer Jahve je Bog koji ljubi i prašta. Ne postoji ništa u Svemiru što možete učiniti, da Ja neću oprostiti. Osim nemojte Huliti protiv Moga Duha Svetoga. Za to vam neće biti oprošteno, jer Duh Sveti je sada tamo. U vašoj sobi, u vašoj kući, na vašem poslu, samo čeka, sluša da kažete Isuse, Jahve, ja te volim. Zato jer On će vam pomoći, u svako vrijeme, noć ili dan. Pokušajte, mogli bi Zavoljeti to. Zadovoljstvo Zajamčeno.

Recite mi što mislite, što govorite, budući da Ja znam što je u vašem srcu. Znam kada su prazne riječi, jer Ja čitam srce. Ne vidim vaše tijelo. Volim vas, može biti da zvučim strogo, ali postoji mnogo ljubavi u Meni. Posegnite za Mnom, dotaknite Me, i Ja ću dotaći vas. I Mi možemo živjeti u tom divnom Mjestu, tom divnom Mjestu zvanom Nebo, koje sam pogotovo stvorio za one koji posegnu za Mnom. Volim vas, Djeco Moja, budite dobri jedan prema drugome. Jer čas i dan kraja je iza ugla, zapamtite to. Ovo je Jahve, Ovo je Jahve

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2007 16:48 
Odsutan

118. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 26. lipnja 1992. u 21:32 sati. Engleski.

Vizija:

Tijekom Molitve vidio sam Američkog Bizona. Pretpostavljam da vi zovete drugi Bivol. Nije izgledao kao onaj koji sam vidio prije. To je recimo sve. Ne razumijem te stvari o Bivolima.

Proročanstvo:

Ah, Da, Ray, još sam ovdje, jer Moć i Slava pripadaju Jahvi. Jer Moć i Slava pripadaju Isusu Kristu. Jer Moć i Slava pripadaju Duhu Svetom. Slušajte Me, Svijete! Slušajte Me, vi grešnici. Slušajte Me, Oni koji ne vjeruju u Jahvu, jer ova Poruka je za vas i samo za vas. Jer Ja sam odvojio vrijeme da razgovaram s vama.

Moj Gnjev će vas zadesiti bez milosti. Jer Ja Mrzim sve što je prljavo. Sve što je nečisto. Sve što je Sotona dotaknuo na bilo kojem načinu, obliku ili formi. Jer sve što pripada Jahvi je Čisto, Neokaljano, i Pravedno. Upozoravam vas, Svijete. Upozoravam vas, Planete Zemljo. Dan Mog Gnjeva će vas zadesiti bez Upozorenja. Težinu Moje Ruke vi ćete osjetiti. Htjeti ćete iskopati rupu da se zakopate. Jer Moj Gnjev će zadesiti sve što nije Čisto i Neokaljano.

Jer Ja ću potresti ovaj Planet sa njegove osi. Postaviti ću ga naglavce i izvrnuti ću ga. Jer dan koji je naveden u Bibliji je ispred vas. Rekao sam to pristojno. Rekao sam to glasno. Rekao sam vam na svaki razumljivi način da ostavite vaše Zle puteve, i da se okrenete od Sotone i obratite se Meni.

Upozoravao sam vas tisućama, tisućama godina, a vi ste tvrdokorni Ljudi. Ne slušate, tako da ste upozoreni. Tako da kada Sjekira padne..., i kamen koji vam je oko vrata, onaj koji će vas poslati u Jamu, Bezdan, Gehenu, to će biti vaša nagrada zato što ste slijedili vašeg boga Sotonu, samog.

Jer Jahve, Stvoritelj Svemira, Nebesa, Zvijezda, svega, privodi ovaj Planet kraju. Vi, vaše obitelji demona, i obožavatelji Sotone, vi vještice, vi new Ageri, vi mislioci pozitivnog, sve vi odvratnosti vašem Gospodinu Jahvi, će biti zamotane i bačene u Jamu Pakla bez milosti. Ovaj Planet će biti zatresen nevjerojatno, i pogledajte može li vas vaš bog spasiti. Jer vi ćete svi završiti na istom Mjestu, u isto vrijeme sa svom vašom Braćom i Sestrama Zla.

Jer Ja, Jahve, ne mogu više držati Moje Oči zatvorene. Jer su molitve Mojih Svetaca zveckale Moje Uši godinama i godinama i godinama. Ja, Jahve, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, Moći Duha Svetoga, Mi privodimo ovaj Planet kraju. Nije Mi važno da li vjerujete ili ne. Jer kada taj dan dođe vidjeti ćete tko je Istiniti Bog Svemira, Tko je Gospodar Gospodara, Kralj Kraljeva. Jer Božja Moć je jedina Moć u Svemiru.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Dar proroštva
PostPostano: 10 pro 2007 23:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Moram otvoriti ovu temu jer sam vrlo zbunjena. Kako znati da li je proroštvo ili podsvijest? Osobno imam iskustva da mi Gospodin ili Majka Božja govore po 15,20 min. I pitam se da li je to dar ili sam malo fiju briju. Uglavnom su to riječi ljubavi i podrške i dok to traje ja sam kao u nekoj ekstazi, prolaze me trnci, toplina, pogotovo kad mi Majka govori, obuzme me nježnost, suze mi počnu teći.
Zato vas molim sve koji imate takvih iskustava, pomozite!
Zlatko ti imaš sigurno nešto za dodati!
Bog vas sve blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2007 10:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
BTB..
Možda se to ne bi nazvao Dar proroštva...Možda se sve ovo odnosi samo na tebe..
Mislim kada netko dobije takav Dar...onda jednostavno zna šta treba govoriti drugim ljudima i propovijedati Riječ Gospodinovu...

Svejedno...prekrasno... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ..
PostPostano: 11 pro 2007 10:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

te divne riječi pokušaj provesti u djela....... i slušaj i uživaj i moli,moli,moli :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2007 10:21 
Odsutan

draga sestro!

Ja bih ti savjetovala da se molis u devetnici Gospodinu Isusu da ti da dobrog dusebriznika, onda idi u potragu za njim, te napravi termin sa njim, i moli moli usrdno da ga Duh Sveti prosvijetli, te to kod njega provjeri sto to tocno je...jer su i sveci koji su imali jasne vizije i nutarnje govore sve sa svojim dusebriznicima prije provjeravali i njima bili poslusni...tako ces tocno znato dali je to nutarnji govor ili tvoja masta...ako odmah ni svecenik ne zna nemoj se brinuti samo se usrdno moli dalje...preko foruma ce tesko netko tocno znati...a svecenik ima od Isusa posebne darove spoznaje...

Evo jedan primjer...i ja sam tako vodila nutarnje razgovore sa Isusom i Gospom, znaci vie od osjecaja, to su bile rijeci..,na ispovijedi sam to rekla sveceniku, no on samo mirno rekao, da moze biti i jedno i drugo i rekao da i molim do naseg sljedecek susreta i da se ne upustam u razgovor, nego da onda jos usrdnije molim i hvalim Boga jer se i Sotona moze uplesti u molitvu...jer se na tu misao koja nam dode trgnemo i prestanemo moliti, znaci slusamo taj glas..a ne hvalimo vise Boga..ja sam poslusala svecenika, i opet je mir u mom srcu...jer je poslusnost dusebrizniku najvaznija... ....ja sad molim 3 tjedna...i cekam opet ispovijed...kad Gospodin dopusti da ga opet vidim...ili onog svecenika kojeg je On meni namjenio...on ce znato najbolje...inace imala sam osjecaj da i svecenik mora moliti...i sto sam ja primjetila da se Bogu nikada ne zuri...ako imas neke nemire, naglosti...onda to nije od Boga, On ti da vremena uvijek...
BTB sestro volim te u Kristu! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2007 11:02 
Odsutan

ajme kako lijepo!!! Velika Milost! :D

Ali kako kazu sestre u Kristu, dobro i poželjno bi bilo naci duhovnog vodju ali za to treba zamoliti Isusa...

i na kraju poslusnost tom sveceniku vazna je jako da bi sve to bilo Bogu drago...

bilo kako bilo Antonija, to je jedan veeeliki dar! ali nemoj ga za sebe zadrzati nego svakodnevno siri tu svoju ljubav i milost koju dobivas sa NEBA kroz savjete, toplu rijeci podrsku svoj braci i sestrama koji su u tvom zivotu...neka Krist djeluje preko tebe.... :grlim te:

Hvala Mu na tome, HVALA!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2007 11:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Draga antonija
i ja se slažem s Alelujom da bi trebala prije svega moliti da ti Bog pošalje dobrog duhovnika, a onda s njim razgovarati o tomu.
Osobno mislim da je unutarnji razgovor s Kristom i Gospom predivna milost i da trebaš nastaviti zahvaljivati za takvu milost da za prijatelje imaš Isusa i Mariju.
Što se tiče dara proroštva to je posebni milosni dar Duha Svetog i usmjeren je na rast zajednice vjernika, dakle rast Crkve, tako da mislim da se s obzirom da dobivaš poruke samo za sebe, ne radi o daru proroštva.
Svakako ti savjetujem da porazgovaraš sa svećenikom o tomu (osobito ako u župi imate karizmatsku zajednicu vjernika).
Raduj se draga sestrice jer Isus ti govori da te ljubi, da si njegovo jagnje malo, da te drži na dlanu ruke svoje, da će uvijek za tebe biti tu, da te utješi, da te podigne kad padneš, da se radujete skupa.
Uživaj u svemu što ti govori.... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2007 12:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Citat:
Ja bih ti savjetovala da se molis u devetnici Gospodinu Isusu da ti da dobrog dusebriznika, onda idi u potragu za njim
ajoj, na ovo se moram nadovezati! reci mi molim te koja devetnica da i ja pocnem, jer mog dusebriznika jos nigdje na pomolu...

jedna mala zgoda: prosle godine u ovo doba na jednoj lijepoj ispovijedi, nakon mora mojih nedoumica i pitanja, savjetovao mi ispovjednik da si sto prije nadjem dobrog duhovnog vodju; i pitam ga ja hoce li mi on biti, a on: ne bi ja hvala! - na sto smo oboje prasnuli u smijeh! :lol: :b101:
elem, prodje godina dana a ja jos u potrazi za zrtvom :wink: , zato molim za tu devetnicu, mozda i meni urodi plodom! :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]