www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 srp 2025 11:21

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 kol 2007 18:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
berno napisao:
učenik napisao:
Ivana je skužila jer sam ja pitao na susretu ko je IVANA 7 da iziđe a ona se nasmrt prepala

hahaha ja to nisam skuzio bio :)

ma pusti ti ucenika...nisam se bila prepala cim je rekao ivana 7 skontala sam da je rijec o forumu..jer to 7 mi inace u zivotu nista ne znaci..
...al sam se bila malo iznenadila..jer je on to tako u jednom dahu izgovorio kao da se nastavio na temu o kojoj je pricao.. :lol: kontam..."sto ja otkud sad mene prozva"..svi me gledaju.. :b101: ..to je bio sami pocetak nisam bila nimalo opustena..nego sva u grcu sta ce se sljedece desiti..kad me on pzozva :b101:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 kol 2007 21:05 
Odsutan

Haha nije ni meni bilo svejedno...
Ali i mene je bas bilo zanimalo tko si (Za Elu sam vec bio skonto tko je) :):)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 07:55 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi moji,

trebala bih vašu pomoć... Saznala sam za jednu gospođu (povjerila mi se kolegica s posla) koja je pravi Đavolji sluga po mojoj procjeni - naježila sam se i zgrozila kad sam čula što sve radi ljudima pod krinkom da je ona vjernica (organizira čak i hodočašća u Međugorje i na karizmatske susrete), a s druge strane ljudima zakazuje termine kao kod psihijatra, uzima novac, čita iz karata, najgore je što je mojoj kolegici s posla puno toga i pogodila, kolegica je već godinu dana u depresiji.. Ta se gospođa hvali raznim moćima koje nisu od Boga. Bojim se spomenuti njeno ime, koga zanima slobodno me neka pita na privatnu poruku.

Detaljnije o svemu sam napisala Administratoru, ali vidim da moj poruka nije stigla do njega, Jel radim nešto krivo, inače sad svima mogu slati normalno PP, jedino do njega nikako da poruka ode.

Šokiralo me to što sam čula. Jako puno ljudi se njoj obraća za "pomoć".

Govori im da ona ima nekakav "zračak" kroz koji sve vidi...da može zaustaviti motor automobila... Toliko grozota je kod nje da se pitam zašto sam baš ja to morala saznati - moja vjera nije bespriekorna i žao mi je što nije još jača jer bih jako htjela pomoći toj kolegici. Za sad sam je uputila na ispovijed i rekla je da nikad više neće ići kod nje, iako ona još uvijek ostavlja mogućnost da ta žena ima Božje darove (!!!) - kolegica je potpuno neupućena u vjeru, ne hoda redovito ni u crkvu, a ne zna ni osnovne stvari o našoj vjeri...

Kad mi se povjervala, ne mogu vam opisati kakav sam umor osjetila, jedva sam slušala to sve, a u jednom trenutku mi je i pozlilo u trbuhu, znoj me oblio. Neprestano sam se za vrijeme tog iscrpljujućeg razgovora štitila Isusovom krvlju, ponavljala da je Isus moj gospodar. Uglavnom, bilo je ovo moje prvo iskustvo da mi se netko povjerio na taj način... I to baš sad, kad sam došla na ovaj prekrasan Forum i kad moja vjera raste...

Rekla sam joj neka spali sve "molitve" i knjige koje joj je ta žena dala.

Imate li kakav savjet, što učiniti da se ta žena razotkrije? Stradavaju ljudi...

Iskreno, ja se jako bojim sama upustiti se u bilo što jer kao što sam rekla, moja vjera nije dovoljno jaka i nisam dovoljno čista da sama bilo što poduzmem.

:twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 08:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Draga Ela,

po mom mišljenju uradila si pravu stvar što si posavjetovala kolegicu da ode na ispovijed.
Također, nemoj misliti da nisi dovoljno čista da se suprotstaviš takvim stvarima.
U takvim situacijama važno je upravo ono što si ti i uradila, zazivati u pomoć Duha Svetog da te savjetuje i usmjeri kako i šta uraditi.
Gospod je uvijek uz nas i treba se prepustiti njegovom djelovanju.
Tada smo jaki, najjači jer nas naš Bog nikada neće napustiti.
Moli Boga da ti da snagu i vjeruj da ti pomoći.

Naš Bog je silan Bog!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 11:30 
Odsutan

Možda je najbolje da je uputiš na ispovijed dobrom svećeniku npr.pater Smiljanu koji poznaje tu problematiku i dat će joj najbolji savijet kako i što dalje..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 11:36 
Odsutan

Da, uputila sam je upravo u Siget na ispovijed. Ali ja se bojim za druge ljude kojima ta žena čini zlo i možda nepopravljivu štetu - kako da se baš NJU razotkrije, kako da se ljude upozori?

Ja sam sigurna da će se moja kolegica uz Božju pomoć izvući iz toga jer je postala svjesna o čemu se tu radi, ali što je s ljudima koji toj ženi slijepo vjeruju i misle da ona surađuje s Bogom? :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 12:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ela bredi napisao:
Da, uputila sam je upravo u Siget na ispovijed. Ali ja se bojim za druge ljude kojima ta žena čini zlo i možda nepopravljivu štetu - kako da se baš NJU razotkrije, kako da se ljude upozori?

Ja sam sigurna da će se moja kolegica uz Božju pomoć izvući iz toga jer je postala svjesna o čemu se tu radi, ali što je s ljudima koji toj ženi slijepo vjeruju i misle da ona surađuje s Bogom? :cry:

Nisi ti ela za njih odgovorna kao ni za tu ženu koja se bavi tim stvarima.Ti si mila već puno učinila što si prijateljicu maknula od te žene i upozorila ju . Bog ti ju je poslao da se ona vrati i zahvali Bogu na tome, to je jako puno.
Ima takvih osoba, same se nazivaju modernim imenom-vještice :roll: , pogledaj samo po našem tisku, prorokuju, vračaju, pogađaju sudbinu, čitaju u dlan, gledaju u karte, tarot, rade natalne horoskope... i to sve uredno s raspelom na zidu, ponekad imaju i Srce Isusovo i Srce Marijino :?: :!:
Bog svakom od nas pošalje takvu neku osobu/e kojoj je potrebno otvoriti oči i pomoći joj da se izvuče iz tog vražjeg kruga.
Bog sve čini svojim Božanskim redom i planom. Tako ako je netko upao u to iz čistog neznanja( tražio pomoć od tih magova), Bog će se pobrinuti za svakog od njih. Pobrinut će se za način da ih upozori da krše Njegovu prvu zapovjed- da ga ne priznaju za pravog i jedinog Boga. Neki će poslušati i spasiti se, neki neće jer naprosto neće povjerovati da su pogrešno učinili što su tamo tražili pomoć- ali Bog onda za to nije odgovoran.
Tvoja je dužnost djeteta Božjeg da o tome progovoriš i pomogneš onnima koje ti Bog pošalje; a to si i učinila Bogu hvala.
Na žalost, danas je dopuštena tzv. alternativa u našem društvu, zakonita je i bilo bi smiješno pomisliti da bi se tu osobu moglo onako fizički, spriječiti da to dalje radi. Zato se ela, bila si i čula u Sigetu molimo za one koji posjećuju sljedbenike Brune Grenininga, Đovania Garbina, Brace Prokića, hare Krišne i inih magova i bioenergetičara, viskaša, chenellinga i kojekakvih gluposti, hipnoza, ponovnog preporađanja, autogenih treninga, yoge, reikija,transcendenalnih meditacija itd- koji ne priznaju pravoga Boga- Isusa Krista; nego misle da su oni bog i sva se njihova nzv. religija temelji iz polazišta da je sva moć u njima, dakle čovjeku i da si samo čovjek može pomoći u svim segmentima, pa tako i u bolesti- koristići se tzv. kozmičkim energijama- ne priznajući Duha Svetoga !
A njihove usluge se itekako naplaćuju i naivni ljudi ponekad povjeruju da su izliječeni...ali tko s đavlom tikve sadi- obiju mu se o glavu- kad tad!
Stoga ti mila ne brini, ti si svoje učinila, divno da si ovo napisala i upozorila ponovo na taj problem; neka te čuva i vazda blagoslivlja dragi Bog! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 12:41 
Odsutan

Hvala vam, dragi moji, na lijepim riječima...

Ali meni ne da mira činjenica da se takva žena pojavljuje kao nekakav vođa grupe na karizmatskim susretima i vodi ljude u Međugorje! :shock: :shock:

Kad bi je barem neki svećenik javno prozvao kao što fra Smiljan proziva Bracu i slične!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 13:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ela bredi napisao:
Hvala vam, dragi moji, na lijepim riječima...

Ali meni ne da mira činjenica da se takva žena pojavljuje kao nekakav vođa grupe na karizmatskim susretima i vodi ljude u Međugorje! :shock: :shock:

Kad bi je barem neki svećenik javno prozvao kao što fra Smiljan proziva Bracu i slične!!

ima ih, ima takvih, jedan od njih je naš pošt. dr. Šimetin, sljedbenik Brune Greninga. Jedna moja prijateljica s dugim kariznatskim stažom( ovdje mislim na članstvo u mol. kar. zajednici) je slučajno s njegovom grupom pošla u Međugorje, ni ne znajući tko je on, samo je čula da je jako "duhovan". Kad tamo, oni na brdo Križevac, mole Zdravomariju i odgvor je Sveta Marijo, majko Božja moli za nas. Kraj. Nema dalje. Nema moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen. Njoj je to bilo jako čudno, takvo šta nikad prije nije čula i ona pođe dalje s njima, a kaže da se grozno osjećala. Ona je odgovarala do kraja...uglavnom ... duhovni doktor ju je kasnije pomno promatrao, a ona se jedva vratila s Križevca, kaže da je imala olovne noge. Kad se vratila, ispričala mi je kako joj je bilo grozno u Međugorju, njoj...koja je zaljubljena u Međugorje! Kad sam je upitala kako se zove duhovni dr. nije ni znala, rekoh joj da bi to mogao biti dr. Šimetin, a ona mi sutradan potvrdi, čudom se čudeći kako se našla u takvoj situaciji!
ela, ako te to muči, odi do fra Smiljana i upozori ga, on često to naglasi na misi i upozorava ljude na te "mađioničare"; sjećam se kako je ljude upozoravao i na Waldorfske škole i vrtiće- s programima koji se temelje na učenjima Rudolfa Štajnera; a ti su se leci ostavljali u kaslićima i mnogo ljudi je svoju djecu upisivalo u takve vrtiće, a s tim programom je Katolička Crkva-izričito protiv.
Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2007 13:19 
Odsutan

Drago mi je da je moja kolegica poslušala savjet i sigurna sam da će se okrenuti Bogu. Već je počela moliti i zaista ima jaku volju da se makne od svega toga. Šteta što smo mi katolici (mislim na one tradicionalne vjernike) tako neupućeni u svoju vjeru... Ali, evo, naš Isus dolazi do svih...!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]