Ja sam ovu temu zapocela i zeljela bih da ne ostane kao da nas ne interesuje sto nam je brat Cubela htio reci !
Procitala sam sve na ovoj temi na dominikovom forumu. Uistinu to je u najmanju ruku receno zalosno, da neko(taj pocetnik) koji kako tu citam je vodja, pastor ili kako li se to kod njih zove jedne zajednice ,tako nesto o krizanju i krizu napise. Cak taj isti pocetnik, pise da mu je jasno da ga mi na RK forumu necemo razumjeti
Nitko tko se krscaninom zove ne moze tako nesto o krizu reci a da ne bude protesta. Samo je Cubela protestirao. I to u jednoj zaista teskoj grupi

. Ni drugi pastori ni njihove revne zene koje inace o ljubavi prema Bogu dan i noc pjevaju ovdje o blagosti i laganici, ni nama poznati "ostri " dominik nisu ni jednog trena Cubeli pruzili ioli podrske- Dapace ili cutanjem ili pozivima da se preko pp stvar okonca (dominik) pozivali ga da prestane o tome pisati.Dominik ga ja cak djackom ocenom"pro- ocijenio

Djete daje ucitelju ocjenu ? Da stvar bude jos gora dominik je naveo svoj stav o nevaznosti kriza

koji je jednom posjedovao ali sad ne zna gdje je -VALJDA JE OTISAO U SMECE -
(Na kraju sam spoznala da taj pocetnik vodja zivi u USA ,pa sam tek onda shvatila da je to valjda opet neka nova vjera iz obecane zemlje.
Toliko o tome. Jos jednom zelim reci da je Cubela iako je bio napadnut od svih ipak svoj stav jasno pokazao.
Tako je Cubela, ti si pokazao da ti netreba aplauz od ljudi

Ako vec se kriz u zle duhove navodi nema tu nista krsanskoga

Mir ljudima dobre volje

Marte