www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 20:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 11:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
...Vrijeme je Korizme....Čak i oni koji inače ne drže baš do vjere - Korizmu ipak doživljavaju...
Skoro svi se nečega odriču...Pa i oni koji ni ne znaju koja je svrha tog odricanja...
Gledam oko sebe prelijepe kolegice koje opsuju bez ikakve svijesti o tome što su rekla, ali - ne jedu slatko kroz Korizmu...Ipak se ljudi trude...Iako nisu baš svjesni svega...
..Gledam dečka koji svira nedjeljom na Misi...a svojoj novoj prijateljici šalje puse i neprestano je zove van...a onda se čudi kako je ona mogla pomisliti da se u njegovim namjerama krije možda i nešto više od prijateljstva...
...Gledam sve to i baš vidim kako smo čudni mi ljudi...
..I onda promatram sebe...i tako sam nezadovoljna sobom :twisted: u ovoj Korizmi...Ničeg se nisam odrekla..Ničeg...Čak sam ovaj tjedan popila barem 5 kava, ja koja NIKAD ne pijem kavu...Zanemarila sam odlazak na Sv. Misu kroz tjedan baš za vrijeme Korizme...a prije sam tako često išla..skoro svaki dan...
..Slušam druge čega se odriču, a meni uopće nije palo na pamet da se ja nečega odreknem...Odlučila sam da će moja Korizma biti vrijeme provedeno u nastojanju da budem što bolji čovjek...ali..nije mi ni to išlo... Vidim kako sam se promijenila nagore otkako ne idem (ima tome već tri tjedna) preko tjedna na Sv. Misu...
..Baš katastrofa: kad sam trebala dati najbolje od sebe - ja sam od umora i slabog htijenja - dala NIŠTA...
E moj Isuse...sve sam zabraljala...sva sreća što znam da mi Ti opraštaš...a ja ...ja se kajem, Bože mili...od svakoga moga grijeha...Moje srce gorko cvili...Jer uvrijedih Tebe, Boga...
..Znam da ćeš opet poravnati moj krivudav put...Hvala Ti..
..Oprosti što me bol zbog čežnje za ovozemaljskim odijelila od žarke težnje i Ljubavi za Tobom..Kao da je jača bila moja bol, nego Ljubav za Tebe...
...Ovaj vikend idem na Križni put...Neću izdržati čitava dva dana, to već sad znam jer teško mi je ovih dana i sjediti, a kamoli hodati cijeli vikend..Oprosti mi i zbgo toga što mi je sve tako teško...Ali, znaj, Isuse, barem jedan dan Križnog puta ću dati sve od sebe i neću se nikome žaliti...
..Veselim se našem susretu i hodu ovaj vikend...Iako idem nespremna...i duhom i tijelom...ali imam veliku želju...i jedva čekam Svetu Ispovijed..čula sam da se možemo ispovijedati u šetnji...O, prepuno je moje srce onih grijeha koje nazivamo malima, ali ih se toooliko nakupilo da su postali teški i jedva čekam da ih se riješim...I da napokon počnem i ja živjeti ne svoju ovozemaljsjku korizmenu bol i patnju, nego da ta patnja bude sjedinjena i posvećena Isusom...Da ima smisla i da mi se otvore oči...O, voljeni Isuse, oprosti mi što se nisam radovala ovih dana i što me preplavila tuga..koja nije bila od Tebe..da sam Tebe slušala - ne bi je vjerojatno ni bilo...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 11:21 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
:twisted: Elice Isus je uz tebe :grlim te:
Budi hrabra sestrice,molit cu za tebe. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 11:37 
Odsutan

Citat:
Baš katastrofa: kad sam trebala dati najbolje od sebe - ja sam od umora i slabog htijenja - dala NIŠTA...

Elice moja mila...daj mu to svoje NIŠTA....predaj mu to, onako kako samo ti znaš iz dubine svoje divne iskrene duše..
....Njemu to nije ništa...
Njemu je zbog samog tvog spoznanja da ne daješ ništa...da nisi bila u stanju...i da si žalosna zbog toga...
...NJemu je to ....
jako vjerujem u to-NEŠTO VELIKO!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 11:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Želim ti zahvaliti Najdraži moj na jučerašnjem danu, želim ti zahvaliti na tvom zagrljaju, na tvom pogledu, na tvojim riječima.
Ti me poznaješ, znaš koliko sam grešna, koliko je u mojoj duši još neočišćene prašine koja se godinama nakupljala.
Rane na srcu još su uvijek tu, još bole, još krvare....O ljubavi srca moga, kad si Ti kraj mene svaka bol prestaje, svaka suza je otrana s lica, svaka tuga rasprši se u trenu.
Gledala sam te jučer, prekrasnog, veličanstvenog, na oltaru prikazanog.
Srce je klicalo da te ljubi, da želi biti samo tvoje, ostati samo u tvom zagrljaju.
Kad bih mogla Jedini moj biti uvijek na tvojim rukama, nasloniti galvu na tvoj obraz i usnuti,
jer samo s tobom je mir, samo uz tebe je sigurnost, samo kad si ti tu ja mogu biti ja.

Volim te jako Isuse moj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 12:03 
Odsutan

zozy napisao:
Želim ti zahvaliti Najdraži moj na jučerašnjem danu, želim ti zahvaliti na tvom zagrljaju, na tvom pogledu, na tvojim riječima.
Ti me poznaješ, znaš koliko sam grešna, koliko je u mojoj duši još neočišćene prašine koja se godinama nakupljala.
Rane na srcu još su uvijek tu, još bole, još krvare....O ljubavi srca moga, kad si Ti kraj mene svaka bol prestaje, svaka suza je otrana s lica, svaka tuga rasprši se u trenu.
Gledala sam te jučer, prekrasnog, veličanstvenog, na oltaru prikazanog.
Srce je klicalo da te ljubi, da želi biti samo tvoje, ostati samo u tvom zagrljaju.
Kad bih mogla Jedini moj biti uvijek na tvojim rukama, nasloniti galvu na tvoj obraz i usnuti,
jer samo s tobom je mir, samo uz tebe je sigurnost, samo kad si ti tu ja mogu biti ja.

Volim te jako Isuse moj

Pomolimo se !
Svemoguci vjecni Boze,pogledaj na srce,preljubljenoga Sina svojega
i na hvale i zadovoljstine,koje u ime gresnika Tebi prikazuje,i njima
koji milosrde Tvoje mole.Ti oprostenje udijeli umilostovljen,u ime
istoga Sina svojega Isusa Krista,koji s Tobom zivi i kraljuje u vijeke vjekova ! Amen !

Elice Bog te blagoslovio. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 00:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
suza je suzu gonila..tuga me je ovijala..boli sam osjetila..jecaji me prožimali..Majko moja....
koliko si propatila na tom putu...na putu gdje sam ti Sina ranila ..a Ti si samo gledala...
ranila sam ga..na križ mu tijelo zabila i rane mu otvorila.. a on...nije me osudio..nije...
Oprosti mi Majko ...što nisam znala...što nisam vjerovala..oprosti što nisam bila uzate da te utješim na tom križnom putu....
tad sam bila koplje....
vodi me Majko..do Ljubavi vječne...da operem sve rane ..da ne boli više..da se nikad ne odvojim više....
volio me je i onda kad sam bila daleko...a sad me voli još više...znam ..jer to osjećam..kroz ove suze...kroz ovaj svoj život ..kroz ove ljude....
Hvala ti Majčice mila ..što si mi dala da danas prođem zajedno s tobom križni put tvoga Sina ...moga Jedinoga

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 12:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Boze Oce, ti prosirujes nasa gledanja i dotices nasa srca,
i za to smo Ti neizmjerno zahvalni..
Ti si uz nas, na svakom mjestu i u svakom trenutku,
Ti si sada i ovdje na TT, i sa svakim clanom...
Hvala Ti sto preko clanova , svakomu od nas saljes poruke..
Pomozi nam da ne osudjujemo ljude, da ih ne trpamo u svoje "police"
da imamo malo vise strpljenja i malo vise ljubavi..
Daj da stvarno dajemo odsebe ono sto Ti ocekujes od nas..
i pomozi nam da prevladamo strah od svega sto je tudje i drugacije.
Hvala Ti i za druge Religije, i Vjerske pokrete..sto nas opominjes,
da shvatimo da je potrebna ljubav i prihvacanje..
Molimo Te Gospodine Isuse Kriste, znamo da se brines ,
kako bismo se spasili. ali jos vise Ti zelimo reci, kako smo sretni sto si snama,
sto nas cuvas i branis, sto ne mjeris ..koliko je tko velik..
nego djelujes preko svih, jer su svi djeca tovoja...
Zato u ime svih TT, ponosni smo sto smo uz Tebe, i sto si Ti s nama..
Hvala Ti Gospodina,neka je vjecna Slava Tvoja..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 15:11 
Odsutan

Isuse...jučer sam istinski ...srcem čula Tvoju riječ:
"Pa i da te ostavi i otac i majka, da te svi ostave i napuste-JA TE NIKADA NEĆU OSTAVITI!"
Bože moj....hvala ti, vjerujem ti i srce mi zna da je tako. Hvala ti što si me utješio, to spoznanje mi danas donosi mir, istinski mir u mojoj duši.
Tim darovanim Tvojim mirom želim Ti zahvaliti na Tvojem djetetu Josipu, kojeg si mi povjerio i čije je rođenje donijelo toliko radosti i blagoslova u moj život. Hvala ti što si mi ga vratio...onda kad smo svi mislili da će otići u Nebo. Ozdravio si ga Gospodine i rekao si mi ...a sad pođi i veličaj ime moje i reci svima da sam ga ozdravio kako bi se JA proslavio!
Hvala Ti ljubljeni moj Gospodine...hvala Ti što je to dijete danas sa nama...što se mogu zagledati u njegove okice...što mogu promrsiti njegovu kosicu...osjetiti otkucaje njegova srca. Hvala ti...na Tvojoj dobroti...dao si puno više nego sam se usudila očekivati......ja zahvaljujem i zahvaljivat ću na svakom danu darovanom s tim blagoslovljenim djetetom. Gospodine, velika je dobrota i milosrđe Tvoje. Znaš Gospodine da hoću...znaš da ću svjedočiti i veličati tvoje ime dovijeka! Budi mi uvijek hvaljen i slavljen dobri moj Isuse!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 22:09 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
...oprosti mi Gospodine Isuse...

:twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2008 23:40 
Odsutan

a sto cu ti danas reci...ti si bio isti, uvijek isti, znam..a gdje sam onda ja danas bila da sam se tako pogubila...umorna od same sebe..da... bas mi se cini kad god smo previse sebi premalo smo tebi..i tako malo mi treba da se pogubim.. sto mi je trebalo brinuti se.. je si li ti to zelio...i tugovati i vagati i biti zdvojna i sve to...ma bas bezveze..ti to od mene nisi trazio...samo si me malo pustio samu, ili sam se ja pustila od tebe.. i eto..nije mi valjalo..ja bih bila s tobom...pa te molim da me jos neko vrijeme ne pustas cak i ako te sama ispustim..jer ne znam sama..
Gospodine..ti znas da te ljubim..i ja znam da ti mene ljubis.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]