www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 07:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 07:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Postoji jedna stara izreka : " bolje spriječiti nego liječiti".
Da je abortus nešto najgore to svi znamo. To je veliki grijeh i čedomorstvo. Bijela kuga koja svaki dan ubija nedužnu dječicu ali kod nas ima sve više sirotišta sa napuštenom dječicom. Šta mislite kakav je njihov život koliko god se trudili oni koji ih odgajaju.
Pitam se zašto su ljudi a tu mislim od najmlađih generacija izgubili smisao "čistoće" nevinosti. Pitam vas sa koliko godina djevojčice krenu u sex? Sa koliko godina izlaze do kasno u noć u diskače ili se vucaraju po barovima? Sa koliko godina počinju pušiti cigarete da ne govorim isprobati marihuanu i dr.? Kako se izazovno oblaće i šminkaju? Koliko momaka promijene do ulaska u brak ? Koliko ih ima iza sebe već nekoliko abortusa?
To vrijedi naravno i za muškarce. Pričati mladima o nevinosti kao najljepšem daru sa kojim krenuti u bračne vode danas je naveća šala.
Gdje su danas solidni momci i čedne djevojke zrele za krščanski brak. Dosta je čitati po tjednicima gledati TV da vidimo što nam se nudi kao primjer.
Sotona je uspjela uči nažalost u katoličku mladež i obitelj. Poslijedica tome su abortusi i uništene obitelji . Bez Boga i čvrste vjere ostaje isprazan čovjek.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 10:54 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
speranza napisao:
Postoji jedna stara izreka : " bolje spriječiti nego liječiti".
Da je abortus nešto najgore to svi znamo. To je veliki grijeh i čedomorstvo. Bijela kuga koja svaki dan ubija nedužnu dječicu ali kod nas ima sve više sirotišta sa napuštenom dječicom. Šta mislite kakav je njihov život koliko god se trudili oni koji ih odgajaju.

bez obzira kakav im je zivot u sirotistima- u svakom slucaju zasluzuju zivot!! moza im nije nista gori nego nekoj djecici koja imaju oba roditelja ali "nakaradna" te ih zlostavljaju i maltretiraju....zivot moze biti tezak, usitinu tezak-al ipak nista ne opravdava ubojstvo..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2007 22:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

evo stihova jedne pjesme:
govori o pobačenoj bebi

....
zašto si oče moj, zašto si me odbio?
ni ime mi oče nećeš dati,
kao će me majko u Nebu zvati?
o kada će vaše srce znati, koliko Nebo zbog ovog pati?

zašto me majko ti, zašto me ne rodi?
upali svijeću i pusti da gori,
klekni oče, majko moli
srce malo jos uvijek vas voli,
u naručju Neba sad za vas moli...
ljubav je sa vama,
ljubav vašeg anđela......

kada bi svi koji žele ubiti malo djetešce mogli pročitati ove stihove!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2007 23:59 
Odsutan

Danijelaa napisao:
ljubav je sa vama,

rasplakah se....joooj :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 15:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:twisted: Tina je, prijavila sam se na forum... ne znam što reći na ovu temu. znam jednu ženu koja o abortusu govori "abići", kao da je to nešto slatko... napravila je 2 pobačaja i nije joj žao... ja bih ju pitala što ona misli je li njeno dijete htjelo biti abortirano... kao da je dijete "nešto" što treba roditi a ne "netko". ja sam 8 mjeseci trudna i kada sam bila trudna 11 tjedana bila sam na ultrazvuku, beba je plivala kao ribica... a upravo je beba od 11 tjedana prikazana na onim slikama s početka teme, ne znam tko ih je točno objavio, ali to malo stvorenje već tada (i prije) živi kao mali čovjek i sve osjeća... ne znam kako to netko može napraviti

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 15:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ivana7 napisao:
Danijelaa napisao:
ljubav je sa vama,

rasplakah se....joooj :twisted:

evo linka pjesme:

C:\Documents and Settings\Zulja\My Documents\My Music\Marinko Grubešić - Plač anđela\07 Track 7.wma

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 15:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Danijelaa napisao:
evo linka pjesme:

C:\Documents and Settings\Zulja\My Documents\My Music\Marinko Grubešić - Plač anđela\07 Track 7.wma

krivi link, ovo je pravi:

C:\Documents and Settings\Zulja\My Documents\My Music\Marinko Grubesic - Plac andjela\07 Track 7.wma

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 18:45 
Odsutan

Evo jedan strašni primjer,naime prijateljeva sestra koja je bila trudna treći put je očekivala muško dijete jer je imala dvi curice.
NJezin muž kad je otkrio da opet nosi curicu bio je strašno razočaran ,toliko da je svaki dan to javno iskaziva.
MASU PUTA SAM MU REKLA VAŽNO JE DA JE ŽIVO I ZDRAVO,ALI NIJE MARIO MOJE RIJEČI!
I šta se desilo jučer je rodila mrtvo dijete-strašno!
Što reći?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 srp 2007 19:04 
Odsutan

Tinna napisao:
:twisted: Tina je, prijavila sam se na forum... ne znam što reći na ovu temu. znam jednu ženu koja o abortusu govori "abići", kao da je to nešto slatko... napravila je 2 pobačaja i nije joj žao... ja bih ju pitala što ona misli je li njeno dijete htjelo biti abortirano... kao da je dijete "nešto" što treba roditi a ne "netko". ja sam 8 mjeseci trudna i kada sam bila trudna 11 tjedana bila sam na ultrazvuku, beba je plivala kao ribica... a upravo je beba od 11 tjedana prikazana na onim slikama s početka teme, ne znam tko ih je točno objavio, ali to malo stvorenje već tada (i prije) živi kao mali čovjek i sve osjeća... ne znam kako to netko može napraviti

Naj prije želim ti dobrodošlicu BTB!
Draga Tinna šta reći na tako razmišljanje tvoje poznanice pa to je strašno,ona sigurno nije svjesna svojih postupaka dok tako radi i misli tu se nemože puno toga učinit osim da se puno treba moliti za nju da joj Bog otvori oči,Bog nek je blagosovi i podari joj naj prije razum!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2007 10:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

jednom sam pročitala u knjizi T. Ivančića kako pobačaj ostavlja posljedice i na dijete koje majka odluči roditi. jedna žena mu je pisala kako ima dijete koje u snu vrišti i tražila ga je ze pomoć, otkrili su da je ona imala 2 ili 3 pobačaja i da je ovo dijete vrištalo jer je proživljavalo u srcu ono što su preživjela pobačena djeca. Sjetila sam se toga pa sam odlučila napisati...države koje legaliziraju pobačaj govore da je to pravo majke. po meni svi imaju pravo raditi sa svojim tijelom što žele ali dijete nije dio nečijeg tijela u tom smislu, dijete nije majka nego DIJETE. ne znam ima li se još što dodati na ovu temu...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]