www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 22:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 213 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 11:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Daniel napisao:
možda jesam, ja to ne poričem. Ali zapeo sam za tu službu zato što sam siguran u istinitost te Riječi...ništa drugo

Kraj Dolazi, htjeli mi to ili ne, upozorenja od Boga će biti sve ćešća i češća, no tko li će čuti ono što Duh govori crkvama?

Čuj, ako želiš nekome pokazati istinu time da se držiš nečeg ko pijan plota, a to isto svima ide na živce i čini kontraefekat onda je problem u tebi, a ne u njima. Kad Bog nešto čini On zna i koju će strategiju upotrijebiti i ona je uvijek uspješna! Jesi li kad čitao da kad su Izraelci išli osvajati neko područje za što im je Bog rekao da osvoje i ako su se držali Njegova uputsva kako to učiniti da su izgubili? Naravno da nisi čitao! A jesi li čitao da kad su išli na svoj način da su pobijedili? Naravno da nisi čitao! Mislim da kužiš što ti time želim reći!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 11:32 
Odsutan

Daniel napisao:
ispričavam se što idem svima na jetra...nadam se da su vam čvrsta jer imam 90 kila :D

meni je žao što ljudi su ponekad tako tvrda srca da ne mogu podnijeti kritiku nego misle da ih provociraš...

evo jedno pitanje za vas...što ako možda je moguće da vodstvo katolike crkve nije u pravu i kada umrete Bog vam kaže, zašto niste slušali Moju Riječ nego se priklanjali naukama ljudskim, zašto ste prekršili 1. i 2. Zapovjed te štovali Mariju i svece umjesto vašega Boga? Zašto ste se priklanjali idolima umjesto vašem Jedinom Bogu?

što ćete vi reći? ne kažem da tako je nego samo da zamislite scenarij...

A šta ako je islam jedina prava vjera, ili su svemirci nas stavili na zemlju, možda je big bang prirodan postupak, kao i sve ostalo, što ako su stari grci bili u pravu, rimljani, egipćani, hari krišne, znanstvenici, psihoanalitičari, niče, frojd, svaki drugi pametnjaković koji ima svoju predođbu svemira, new age, mosoni, sve moguće sekte koje postoje i kojih će još biti? šta sad danijele? šta? svi oni tvrde da su čuli riječ Božju ili šta već? eno ti muslimana na katolinku koji će ti oči iskopat da ti dokaže da Isus nije Bog, već neki Isaa. čćšđž.? Šta sad? ajmo ljudi svi trćat u krug i vrištat i mlatit rukama jer se pojavio još jedan danijel.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 12:12 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Daniel napisao:

Kraj Dolazi, htjeli mi to ili ne, upozorenja od Boga će biti sve ćešća i češća, no tko li će čuti ono što Duh govori crkvama?

iz svega....s ovim se jako slažem...sve više sam u uvjerenju da se zadnja vremena bliže..inikakone želim reći da treba biti paničan..nego dapače..još mirniji i sabraniji u svojoj vjeri...koncentrirati svoju vjeru na pouzdanje i ne rasipati ju okolo

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 12:15 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Mihael napisao:
ajmo ljudi svi trćat u krug i vrištat i mlatit rukama jer se pojavio još jedan danijel.

sorry danijel al ovo je :b101:

to si tako zorno opisao miha... :D

da definitivno...
rekao je Isus gdje se tko zatekne neka tu i ostane...
Bitno je da se vjeruje u Isusa

takja mislim...jer fakat onda bi mogao poludit i hodat za svakim tko ti nešt veli..a to je u najmanju ruku šašavo

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 12:37 
Odsutan

Daniele, kako ti izvrsavas Isusove riječi:

"Ovo je tijelo moje. Ovo je krv moja. Tko ne blaguje moje tijelo i moju krv, nema mu života vječnoga!"

ili

"svi će me naraštaji zvati blaženom", zasto onda ne zoves Isusovu majku blaženom?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 13:57 
Odsutan

Letizia napisao:
Daniele, kako ti izvrsavas Isusove riječi:

"Ovo je tijelo moje. Ovo je krv moja. Tko ne blaguje moje tijelo i moju krv, nema mu života vječnoga!"

ili

"svi će me naraštaji zvati blaženom", zasto onda ne zoves Isusovu majku blaženom?

Tko kaže da ne blagujem...naime, svatko može sa svakim od nas ili sam blagovat Njegovo Tijelo i Krv, tako kaže Pismo i Bog, bitna je vjera i spoznaja spomena...

pa ponekad ju nazovem blaženom ponekad ne, ako pročitaš malo moje postove o tome vidjet ćeš da ponekad kažem samo Marija, ponekad blažena, ponekad Isusova majka...

ali evo tebi protupitanja, jer izgleda opet se vraćamo na tu temu:

kaže Pavao:

Ne, nema razlike! 23 Svi su zaista sagriješili i potrebna im je slava Božja

zašto govoriš da je Marija onda bezgrešna?

ili još bolje, zašto govoriš da je djevica ostala cijelog života kada imamo uvid u Isusovu krvnu braću i sestre:

Nije li ovo drvodjelja, sin Marijin, i brat Jakovljev, i Josipov, i Judin, i Šimunov? I nisu li mu sestre ovdje među nama?" I sablažnjavahu se o njega.

i opet, ti sigurno misliš da je Marija - "Kraljica Neba" a sigurno ne znaš da su tako zvali pogani svoju božicu koja podrijetlo vuče iz Babilona, imaš u Jeremiji poglavlje 44 jasno opisano...

a da ne kažem da misliš da je ona posrednik kod Boga, a Pavao jasno govori:

Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek - Krist Isus

nema dva, samo - jedan

ajmo dalje

sigurno misliš da je Marija - pomagačica, odvjetnica, i savjetnica:

Ivan 14:26, 16:13, 14:16, 15:26 - to je jedino - Duh Sveti

ti isto sigurno misliš da je ona - sva sveta, a gle što kaže Pismo:

Ja, Jahve mi je ime, svoje slave drugom ne dam, niti časti svoje kipovima

neka te Bog blagoslovi, i neka te Gospodin pomaže svojom presvetom slinom da ti se otvore oči...neka je Slava Bogu i Hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 13:58 
Odsutan

andjelina1 napisao:
sorry danijel al ovo je

nema problema, ne ljutim se i meni je smiješno, ali s druge strane i duša me boli kada nitko neće slušati

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 14:08 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Daniel napisao:
andjelina1 napisao:
sorry danijel al ovo je

nema problema, ne ljutim se i meni je smiješno, ali s druge strane i duša me boli kada nitko neće slušati

...glas Duha Svetoga :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 14:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Daniel napisao:
ispričavam se što idem svima na jetra...nadam se da su vam čvrsta jer imam 90 kila :D

.ako je ISUS ..trpio Judu..možemo mi i tebe..a usput ima 100 kg

..a ako se budemo dobro molili za tebe..
..možda nam sjedneš i na srce..
.kao novi član..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2006 14:20 
Odsutan

naggar napisao:
.ako je ISUS ..trpio Judu..možemo mi i tebe..a usput ima 100 kg

..a ako se budemo dobro molili za tebe..
..možda nam sjedneš i na srce..
.kao novi član..

hvala ako se molite za mene, ali molite se Bogu Samome, nikome drugome, hvala još jednom

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 213 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]